2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Vallahi inşallah ise yararsa çok büyük sevap alcaksın:) bakalım yarın bi deniycem

Kızlar şuan şoktayım. Bugün a101 gezerken unibaby soft serisi ıslak mendil gördüm. Mor paket aloe vera özlü. 2li. Aldım hatta yazdım buraya. Şimdi dedim ki durup dururken bi bakayım bu ürüne sitesinde var mı. Açıkçası a101 den bu tarz şey hiç almadım içime sinmedi. Bi baktım sitesinde bu ürün yok. İnternette yok. Şoktayım ki hemde nasıl. Unibaby soft 2 tane ürün var. Kapaklı paket. Kapaklarında unibaby yazıyor bunda uni soft. Sitesindeki numarayı aradım kullanılmıyor. İnstagramdan yazdım bana acil döner misiniz diye. Bu ürün sahteyse a101 i direk mahkemeye vericem hemde direk. Ben akşamdan beri bebeğimin poposunu bununla siliyorum. Çok moralim bozuk. Resim ekleyemedim fotosunu atacaktım ama

Aynen canım doktor normal dedi ama insanın canı sıkılıyo
Benimde çok canım sıkılıyor bu duruma. Bizde de var. Allaha şükür uyurken yok. Gün içinde oluyor. Normal yenidoğamda dedi ama işte insan üzülüyor

Bende okuduğumda şaşırmıştım öyle bir ürünüm var hiç denk gelmedim diye.
Neyseki erken fark etmişsin

Kızlar bebeğin göbeğindeki içi siyah halen, sizdekilerin durumu nedir
Bizim çoktan gitti siyahlık normal deri oldu
Düştükten sonra orayı banyo sonralari temizletti doktor gazlı bezle simdi direk deri hatta içine her banyo sonrası bakıyorum yine direk göbek deligi dışarı çıkıyor bizim de olur ya cekinxe bombeli şekilde çıkar öyle çıkıyor oda temiz direk deri şeklinde çıkıyor
Şuana kadar ateş çıkmadıysa çıkmaz daha, ama huzursuzluğu bilemem.. benim önceki günlere göre bir farklılık olmadı biz hep ağlağız, malum gazman adayıyız
Öğlen 2 de olduk asiyi suana kadar çıkmadı ateşimiz 35:50 36 bi ara 37.2 oldu
Alarm kurdum 2 saate bir baktım
Asi uyku yaptı baya uyudu gece
Ateş olayı olmasa fırsat bu fırsat diyip uyumak vardı
Alla alla çok şaşırdım eski ürün mü acaba eskileri mi indirimli satıyorlar ki

5/7 ciler olarak mizirdandik ağlamayı beklemeden emzirdim uyku dağılmasın diye göğüslerim tas oldu çünkü az emdik ama olsun :)

Kızlar bugün aşıdan sonra yürüyüş yaptık kızımla bi saat açık havada puset gölgeliğinden yine de biraz güneş aldı gezerken hemen burun kenarları kızardı inçe battaniye örtüp güneşi kapadım 3 dk güneş kip kırmızı yaptı sarışın hassas ya kız

Biran önce güneş kremi almam lazım benim
Öneriniz var mi

Böyle bir ürün var ama zaten kokulu. Ben büyük olanın altıni değiştirirken bile kullanmıyorum. Eşim almistı bir kere. Çok fazla katkı maddesi var içinde. Unibaby demiyor zaten unisoft yazıyor.

Demir olarak gynoferon kullanıyorum

Demlemiyorum canım 1 çay kaşığı naneyi sıcak suya ekleyip süzüyorum onu veriyorum
Gaz ilacı kullanma tataftarı değilim annem de bize nane çayı verirmiş küçükken
Ya Allah razı olsun bugün sabaha karşı gazdan delirdik ağla ağla bi hal oldu çaydan verdim biraz emerken pırt pırt çıkardı rahatladık sagolasin

Günaydın , biraz önce yaşadığım şeyi size de anlatayım dikkatli olun arkadaşlar . Cekyata yüz üstü ali efe yi bıraktım bende ayaklarının orda battaniyesini kundak şekline getiriyordum o arada bi yuvarlandı düşmesine yakın nasıl tuttum bilmiyorum . Allah korudu yani .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…