- 4 Aralık 2015
- 1.763
- 1.088
- 133
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #50.041
Vallahi inşallah ise yararsa çok büyük sevap alcaksın:) bakalım yarın bi deniycemCanım bir çay kaşığı kuru naneyi, çeyrek çay bardağı kaynar suya ekle 2 dakika demlensin süzüp 1 çay kaşığı içir 2 kaşık da olur inan hemen rahatlıyor bebeğin bünyesine göre süresi değişebilir bizimki hemen rahatlıyor uyyor
Demekki farklı 23 günlüktüAc tok demedıler bıze toktu ve uyuyordu benımkı. 2 aylık diye kremde yok bıze hiçbşi sürmeyin dediler. SadeSadece şurup. Sizinki kaç aylıktı olduğunda.
Aynen canım doktor normal dedi ama insanın canı sıkılıyoBizde de var canim aynısı sigara içen insanlarin boğazındaki balgam hırıltısı gibi aynı cok can sıkıcı
Benimde çok canım sıkılıyor bu duruma. Bizde de var. Allaha şükür uyurken yok. Gün içinde oluyor. Normal yenidoğamda dedi ama işte insan üzülüyorAynen canım doktor normal dedi ama insanın canı sıkılıyo
Mesela suan hırıl hırıl açmayı denesem uyancak diye korkuyorum e böyle uyumasınada gönlüm el vermiyoBenimde çok canım sıkılıyor bu duruma. Bizde de var. Allaha şükür uyurken yok. Gün içinde oluyor. Normal yenidoğamda dedi ama işte insan üzülüyor
Bizim temizlendi canım normal ten rengiKızlar bebeğin göbeğindeki içi siyah halen, sizdekilerin durumu nedir
Aynı şekilde biraz siyahlık varKızlar bebeğin göbeğindeki içi siyah halen, sizdekilerin durumu nedir
Bende okuduğumda şaşırmıştım öyle bir ürünüm var hiç denk gelmedim diye.Kızlar şuan şoktayım. Bugün a101 gezerken unibaby soft serisi ıslak mendil gördüm. Mor paket aloe vera özlü. 2li. Aldım hatta yazdım buraya. Şimdi dedim ki durup dururken bi bakayım bu ürüne sitesinde var mı. Açıkçası a101 den bu tarz şey hiç almadım içime sinmedi. Bi baktım sitesinde bu ürün yok. İnternette yok. Şoktayım ki hemde nasıl. Unibaby soft 2 tane ürün var. Kapaklı paket. Kapaklarında unibaby yazıyor bunda uni soft. Sitesindeki numarayı aradım kullanılmıyor. İnstagramdan yazdım bana acil döner misiniz diye. Bu ürün sahteyse a101 i direk mahkemeye vericem hemde direk. Ben akşamdan beri bebeğimin poposunu bununla siliyorum. Çok moralim bozuk. Resim ekleyemedim fotosunu atacaktım ama
Bizim çoktan gitti siyahlık normal deri olduKızlar bebeğin göbeğindeki içi siyah halen, sizdekilerin durumu nedir
Öğlen 2 de olduk asiyi suana kadar çıkmadı ateşimiz 35:50 36 bi ara 37.2 olduŞuana kadar ateş çıkmadıysa çıkmaz daha, ama huzursuzluğu bilemem.. benim önceki günlere göre bir farklılık olmadı biz hep ağlağız, malum gazman adayıyız
Alla alla çok şaşırdım eski ürün mü acaba eskileri mi indirimli satıyorlar kiKızlar şuan şoktayım. Bugün a101 gezerken unibaby soft serisi ıslak mendil gördüm. Mor paket aloe vera özlü. 2li. Aldım hatta yazdım buraya. Şimdi dedim ki durup dururken bi bakayım bu ürüne sitesinde var mı. Açıkçası a101 den bu tarz şey hiç almadım içime sinmedi. Bi baktım sitesinde bu ürün yok. İnternette yok. Şoktayım ki hemde nasıl. Unibaby soft 2 tane ürün var. Kapaklı paket. Kapaklarında unibaby yazıyor bunda uni soft. Sitesindeki numarayı aradım kullanılmıyor. İnstagramdan yazdım bana acil döner misiniz diye. Bu ürün sahteyse a101 i direk mahkemeye vericem hemde direk. Ben akşamdan beri bebeğimin poposunu bununla siliyorum. Çok moralim bozuk. Resim ekleyemedim fotosunu atacaktım ama
Böyle bir ürün var ama zaten kokulu. Ben büyük olanın altıni değiştirirken bile kullanmıyorum. Eşim almistı bir kere. Çok fazla katkı maddesi var içinde. Unibaby demiyor zaten unisoft yazıyor.Kızlar şuan şoktayım. Bugün a101 gezerken unibaby soft serisi ıslak mendil gördüm. Mor paket aloe vera özlü. 2li. Aldım hatta yazdım buraya. Şimdi dedim ki durup dururken bi bakayım bu ürüne sitesinde var mı. Açıkçası a101 den bu tarz şey hiç almadım içime sinmedi. Bi baktım sitesinde bu ürün yok. İnternette yok. Şoktayım ki hemde nasıl. Unibaby soft 2 tane ürün var. Kapaklı paket. Kapaklarında unibaby yazıyor bunda uni soft. Sitesindeki numarayı aradım kullanılmıyor. İnstagramdan yazdım bana acil döner misiniz diye. Bu ürün sahteyse a101 i direk mahkemeye vericem hemde direk. Ben akşamdan beri bebeğimin poposunu bununla siliyorum. Çok moralim bozuk. Resim ekleyemedim fotosunu atacaktım ama
Baby me sut saklama poşetinin arkasında da 3/6 saat yazıyor valla sabah baktığım tasla akşam da aynıydı ama yine de döktük çünkü kullanmayacaktım onu kullansam sağma yapmak zorunda kalacaktım sağınca da emzirmeye sut kalmıyor bende döktüm gitti
Sağol canım aglarsa değiştiririm artık
1. Ayda asi yaptırmadın mi hastanede ki asinin 2. Dozunu yaptırmak gerekiyor 1. Ayda
Benim kinhayatta emmiyor hıçkırık tutunca
Gebelikte saçlarım acayip gürleşmişti şimdi kus kadar kaldı yine
Demir ne kullanıyorsun gayno ferro mu bebeğini etkiledi mi
Yumuşak olsa bile sağılır cankm
İnşallah iyi gelir kuzuşa canım :)Vallahi inşallah ise yararsa çok büyük sevap alcaksın:) bakalım yarın bi deniycem
Ya Allah razı olsun bugün sabaha karşı gazdan delirdik ağla ağla bi hal oldu çaydan verdim biraz emerken pırt pırt çıkardı rahatladık sagolasinDemlemiyorum canım 1 çay kaşığı naneyi sıcak suya ekleyip süzüyorum onu veriyorum
Gaz ilacı kullanma tataftarı değilim annem de bize nane çayı verirmiş küçükken
Kıyamam ben ona sevindim canım sen de sağolYa Allah razı olsun bugün sabaha karşı gazdan delirdik ağla ağla bi hal oldu çaydan verdim biraz emerken pırt pırt çıkardı rahatladık sagolasin
.....Kızlar bebeğin göbeğindeki içi siyah halen, sizdekilerin durumu nedir
Bizim de öyle cnm. Göbek fıtığımız vardı o geçti şükür ama siyahlık var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?