2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar ufaktan dişim ağrıyo baya da oyulmuş hamilelikten önce sorunluydu hamile olunca kaldı. Gitsem bişi yaparlar mı emzirme olayı felan nasıl oluyp bilgisi olan var mı?
Ben bugün dolgu yaptırdım. İki saat sonraki sütü sağıp at dediler öyle yaptım. Gitmeden önce de sağ ki ziyan olmasın sütün:)

Gulme kiz ben gecen semizotu salatasi yedim cocugun Kakasinda nane gibi parcalar vardi doktoru aradim direk yesil yaprakli birsey yedin mi dedi durumu anlattim ondandir dedi
Ya ben ıspanak yedim sabahına yeşil mıçtı..
Gazın da geçiyor olması kesin
Bilimsel milimsel hak getire,bu mıçmıçları da yazıyorlar mı sankim:))

Hemşire bize günlük rutinlerinize devam edin, sakınmanıza gerek YÖK demişti.

Valla canım benim daha sadece tek asi yapıldı o da hastahanede yapilanin 2.dozu 3 tane olan 26 nisanda cunku bugün daha 44 gunluguz o yüzden bilmiyorum hiç kızlar konusuyorlar öyle dinliyorum anlamıyorum çünkü hiç:)aynı aşıların sırası gelince bizim de ağritirim başlarını inan giremiyorum bile bazen buraya okumayinca da birikiyor zor oluyor okumak bende akşam uyuyup gündüz vakit bulursam girip okuyorum onda da çok zor kızım gündüz hiç uyumuyor çünkü..öyle hızlıca okuyup yazip çıkıyorum sorunu görmedim bile görsem bile inan hiç bilgim yok şuan sadece ilk asi oldu diğerleri hakkında da hiç bilgim yok..inşallah sende sağlıkla büyüt evladini birde sanırım hepimizin morali bozuk yanlış anlayıp alıngan olabiliyoruz her şeyi takarsan ohooo:)

Ben şu an demir multivitamin ve d vitamini kullanmaya devam ediyorum? Acaba ne kadar daha kullanmalı? Saç dökülmesi bende de başladı çok fenayım

Alla alla o nasil bi hadsizlik nasil verir onlari sana hadi sıfırdan örüp verse emek verdi dicem ama hazir kemdi çocuğuna ördüğü şeyi getirmiş sana ayıp yani keşke bi emek verseydi...canım kimseye hesap vermek zorunda değilsin zor zamanında neredelermis madem? Ben kinciyim katiyen affetmem sildimi silerim huy işte..dimi odaya girip bakıyorsun bu beşiği nasil aldınız tülü perdeyi oyuncakları elbiseleri hangi parayla aldınız yok..benim kocamı çok para kazaniyo sanıyorlar hâlbuki yarısi borca gidiyo yani :) onemli olan zaten kotu günde olmaları ama benimkiler hiç yoktular o yüzden yapılanlari unutamıyorum çünkü tahmin edemeyecegin kadar canım yandı olumlerden dondum ben neyi geri verebilcekler ki bana şimdi geçmişler karşıma torunum yiğenim diyorlar yas farkı olmasa arada bide esim olmasa benzetirim de Allah var sabrediyorum sabrımin da bi sınırı var ama..tavrını koymazsan ezerler kuzum saygısızlik asla yapma ama seni kötü ilan ederler haklıyken haksız olursun aman diyim tatlı dille rengini belli et alttan alttan lafını şok:)

Aynen akşam üzeri bi başlıyo 1 saat susmuyo nekadar koyup demliyosun nasil yapiyosun canım bide kaç saate etkisini gösteriyor?

Kızlar banyo yaptırınca oda sıcaklığı ayarlıyor musunuz. Benim ev en az 25 derece hatta şuan petekler yanıyor 26 bile olabilir. Ömeri yıkamayı düşünüyorum. Sonrasında uzun masaj yapayım istiyorum ama üşür diye sadece losyonlayıp hemen giydiriyorum. Halbuki biz nerdeyse çıplak geziyoruz evde. Siz nasıl yapıyorsunuz banyo olayını

Onu burda birisi daha dedi canım ama aldım malesef bakalım bunu bi süre kullanayim da..mağaza müdürü kadın benim oglan 18 aylık hep lansinoh kullandım hem bunu aldı hem beni emdi sorun yaşamadık deyince onu aldım bende tavsiye üzerine olmazsa medela da alicam artik..

@mucka @Liviya teşekkür ederim haklısınız. Ben çok korktum
Hiç alınma canım bişey diyimmi ilk zamanlar bende yazıyodum kimse cevap vermiyodu üzülüyodum hamilelik hormonlarından tabi o da..aslında sen kendi kendini dışlıyosun bende öyle yapiyodum ama şimdi bak ettiğimiz muhabbetlere:) neler neler paylaşıyoruz:)

Benim öyle sağılcak sütüm yok göğüslerim hep yumuşak çektikçe geliyo. Mecbur emziririm ozaman

Bende kinciyim unutmam canım. Tavrımı koyamıyorum saygısızlık zaten yapamam ağzımdan çıkmaz o tarz kelimeler elimde olsa pat pat söylerdim düşünmezdim kırılanı döküleni :)

Benim silikon bile yapış yapis oluyor sut de yapışıyor
Bünyeden bünyeye fark var demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…