- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #50.061
Geçmiş olsun hareketliler artık. Büyük kızımı yataktan düşürdüm ben de o ne aglamakti yaa çok da yüksekti yatak bişey olmadı şükür.Günaydın , biraz önce yaşadığım şeyi size de anlatayım dikkatli olun arkadaşlar . Cekyata yüz üstü ali efe yi bıraktım bende ayaklarının orda battaniyesini kundak şekline getiriyordum o arada bi yuvarlandı düşmesine yakın nasıl tuttum bilmiyorum . Allah korudu yani .
Tepkileri normal. Çok kritik bir yaşta. Özellikle 3 4 yaş dönemi. En güzelini yapıp tepkisini anlamaya calışmak ve kızmamak en iyi çözüm.Ya kızlar buyuk bı problemim var büyük kızım 3,5yasinda ve hala kardeş kıskançlığı ni yenemedik küçük uyuduğu zaman sıkıntı yok ne zaman uyanır emmek icin kucağıma alsam arıza çıkarıyor kafasını elliyor emen çocuğu öpmeye çalışıyor ayaklarından çekiştiriyor falan filan bunun gibi şeyler prematüre doğduğu için de ben de hala korkumu yenilmiş değilim çok hassas olduğundan yapma kızım diyip duruyorum işi abarttigi zaman bağırıyorum bile.. neyse buraya kadar normal diye bakıyordum olaya geçecek alışınca diyordum ama iki üç gündür altını ıslatma ya başladı bazen gecede iki kere bile yaptığı oldu ust üste olduğu için kaza değildir artık heralde diye düşünüyorum hiç tepki vermiyorum sadece kaldırıp temizleyip tekrar yatiriyirum kendini kötü hissetmesin diye ama artık olayi abartti az önce halıya yaptı anne tutamadım diyerekten yaa bizim yüzünüzden mi oluyor böyle yaaa geçici bişey mi doktora götürsem ne dicek bilmiyorum off çok canım sıkkın ikinci çocuğu olan arkadaşlar ne önerirsiniz
Geçicidir değil mi güzellikle anlatmaya çok çalışıyorum ama takdir edersin ki inat evresi aynı zamanda ben ne dersem o kafasında ay Allah im hepimizin ruh sağlığı yerinde bı şekilde atlatsak su günleriTepkileri normal. Çok kritik bir yaşta. Özellikle 3 4 yaş dönemi. En güzelini yapıp tepkisini anlamaya calışmak ve kızmamak en iyi çözüm.
Bi tek oldugu gun agladi canim bizden daha rahat bebekler merak etmeİyilesene kadar cok agladimi canm sanki bn sunnet olucakmisim gibi korkuyorum ya
Cnm benim kizim 8 yasinda onda bile var kiskanclik seninkinde olmasi cok dogal biraz daha zaman ver annesi alisacak gerci bizimki 2 ay oldu hala basladigimiz yerdeyiz biraz daha devam ederse yardim almayi dusunuyorum.Ya kızlar buyuk bı problemim var büyük kızım 3,5yasinda ve hala kardeş kıskançlığı ni yenemedik küçük uyuduğu zaman sıkıntı yok ne zaman uyanır emmek icin kucağıma alsam arıza çıkarıyor kafasını elliyor emen çocuğu öpmeye çalışıyor ayaklarından çekiştiriyor falan filan bunun gibi şeyler prematüre doğduğu için de ben de hala korkumu yenilmiş değilim çok hassas olduğundan yapma kızım diyip duruyorum işi abarttigi zaman bağırıyorum bile.. neyse buraya kadar normal diye bakıyordum olaya geçecek alışınca diyordum ama iki üç gündür altını ıslatma ya başladı bazen gecede iki kere bile yaptığı oldu ust üste olduğu için kaza değildir artık heralde diye düşünüyorum hiç tepki vermiyorum sadece kaldırıp temizleyip tekrar yatiriyirum kendini kötü hissetmesin diye ama artık olayi abartti az önce halıya yaptı anne tutamadım diyerekten yaa bizim yüzünüzden mi oluyor böyle yaaa geçici bişey mi doktora götürsem ne dicek bilmiyorum off çok canım sıkkın ikinci çocuğu olan arkadaşlar ne önerirsiniz
Bende gebeyken onu kullanıyordum devam etsem mi bilmemedim beni kabız ya ishal yapıyordu korkum çocuğa geçmesiDemir olarak gynoferon kullanıyorum
Şimdiden geçmiş olsunGünaydın kızlar hayırlı cumalr ne olur dua edin bugun sunnet olucaz cok korkuyorum
Alah korumuş geçmiş olsun artık hareketlendiler yataktan başka yere koymamak lazımGünaydın , biraz önce yaşadığım şeyi size de anlatayım dikkatli olun arkadaşlar . Cekyata yüz üstü ali efe yi bıraktım bende ayaklarının orda battaniyesini kundak şekline getiriyordum o arada bi yuvarlandı düşmesine yakın nasıl tuttum bilmiyorum . Allah korudu yani .
Canım çok normal çocuklar ev değişikliğinde okula başladıklarında bakan kişi değiştiğinde gibi durumlarda Altan kacirma Yasar bilere yapmıyor geceleri tutamama durumu olur tamamen psikolojik yaptığı icin şakın kızma bebeği de sevmesine izin var sakınma bence sen sakındıkca o daha çok kıskanacakYa kızlar buyuk bı problemim var büyük kızım 3,5yasinda ve hala kardeş kıskançlığı ni yenemedik küçük uyuduğu zaman sıkıntı yok ne zaman uyanır emmek icin kucağıma alsam arıza çıkarıyor kafasını elliyor emen çocuğu öpmeye çalışıyor ayaklarından çekiştiriyor falan filan bunun gibi şeyler prematüre doğduğu için de ben de hala korkumu yenilmiş değilim çok hassas olduğundan yapma kızım diyip duruyorum işi abarttigi zaman bağırıyorum bile.. neyse buraya kadar normal diye bakıyordum olaya geçecek alışınca diyordum ama iki üç gündür altını ıslatma ya başladı bazen gecede iki kere bile yaptığı oldu ust üste olduğu için kaza değildir artık heralde diye düşünüyorum hiç tepki vermiyorum sadece kaldırıp temizleyip tekrar yatiriyirum kendini kötü hissetmesin diye ama artık olayi abartti az önce halıya yaptı anne tutamadım diyerekten yaa bizim yüzünüzden mi oluyor böyle yaaa geçici bişey mi doktora götürsem ne dicek bilmiyorum off çok canım sıkkın ikinci çocuğu olan arkadaşlar ne önerirsiniz
Bize 38 38.5 olmadıkça vermeyin dedkKizlar biz bugun 2.ay asimizi olduk simdilik uyuyor ebe eve gider gitmez ates dusurucu ver dedi ama atesi cikmadan niye vereyimki size ne dediler
Aman canım dikkat et maşallah dönmeye başlamış her an temkinli olmak lazımGünaydın , biraz önce yaşadığım şeyi size de anlatayım dikkatli olun arkadaşlar . Cekyata yüz üstü ali efe yi bıraktım bende ayaklarının orda battaniyesini kundak şekline getiriyordum o arada bi yuvarlandı düşmesine yakın nasıl tuttum bilmiyorum . Allah korudu yani .
Kızlar bebeğin göbeğindeki içi siyah halen, sizdekilerin durumu nedir
Kızlar şuan şoktayım. Bugün a101 gezerken unibaby soft serisi ıslak mendil gördüm. Mor paket aloe vera özlü. 2li. Aldım hatta yazdım buraya. Şimdi dedim ki durup dururken bi bakayım bu ürüne sitesinde var mı. Açıkçası a101 den bu tarz şey hiç almadım içime sinmedi. Bi baktım sitesinde bu ürün yok. İnternette yok. Şoktayım ki hemde nasıl. Unibaby soft 2 tane ürün var. Kapaklı paket. Kapaklarında unibaby yazıyor bunda uni soft. Sitesindeki numarayı aradım kullanılmıyor. İnstagramdan yazdım bana acil döner misiniz diye. Bu ürün sahteyse a101 i direk mahkemeye vericem hemde direk. Ben akşamdan beri bebeğimin poposunu bununla siliyorum. Çok moralim bozuk. Resim ekleyemedim fotosunu atacaktım ama
Kizlar biz bugun 2.ay asimizi olduk simdilik uyuyor ebe eve gider gitmez ates dusurucu ver dedi ama atesi cikmadan niye vereyimki size ne dediler
Ben ömeri üşüttüm galiba kızlar
Öksürüyor arada. Ama öyle boğaz temizlediği gibi değil. İçli içli kuru öksürük. Ve sık aralıklarla. Napıcam ki. Offf
Uni baby nin a101 icin urettigi bir urun olabilir bazen bim a101 vs yaptırıyor oyle.Kızlar şuan şoktayım. Bugün a101 gezerken unibaby soft serisi ıslak mendil gördüm. Mor paket aloe vera özlü. 2li. Aldım hatta yazdım buraya. Şimdi dedim ki durup dururken bi bakayım bu ürüne sitesinde var mı. Açıkçası a101 den bu tarz şey hiç almadım içime sinmedi. Bi baktım sitesinde bu ürün yok. İnternette yok. Şoktayım ki hemde nasıl. Unibaby soft 2 tane ürün var. Kapaklı paket. Kapaklarında unibaby yazıyor bunda uni soft. Sitesindeki numarayı aradım kullanılmıyor. İnstagramdan yazdım bana acil döner misiniz diye. Bu ürün sahteyse a101 i direk mahkemeye vericem hemde direk. Ben akşamdan beri bebeğimin poposunu bununla siliyorum. Çok moralim bozuk. Resim ekleyemedim fotosunu atacaktım ama
Unibaby bebek serisi, unisoft normal ıslak mendil sanırım.
Unibaby den cevap bekliyorum kuzum. Sabaha kadar 50 kere altını aldım pişik olacak mı korkusundan. Farkedince poposunu yıkadım hemen ama içim rahat etmediUni baby nin a101 icin urettigi bir urun olabilir bazen bim a101 vs yaptırıyor oyle.
Ayyy bu söylediklerinin hepsini hatta daha fazlasını o kadar çok anlatıyorum ki canim gerçekten kızim normalde sohbet edilebilecek kadar olgundur güzel güzel konuşuruz hep başka konularda ama bu durum farklı . Çocuk resmen farklı bir kişiliğe bürünüyor kardeşi konusunda kardeşine de çok fazla yaklaşmasına izin veremiyorum çünkü bazen burnu akıyor hapsuruyor normal bebeklerde bu durum onemsizken pre. Bebeklerde Allah korusun çok ciddi enfeksiyonlara kadar gidebiliyor biz hasta olduğumuzu bile anlamadan bazen virsuleri saviyoruz ama onlarda bağışıklık sistemi gelişmediği için hastanelik olabiliyorlar. Malesef biraz daha korumaya devam kendini toplayana kadarBende gebeyken onu kullanıyordum devam etsem mi bilmemedim beni kabız ya ishal yapıyordu korkum çocuğa geçmesi
Şimdiden geçmiş olsun
Alah korumuş geçmiş olsun artık hareketlendiler yataktan başka yere koymamak lazım
Canım çok normal çocuklar ev değişikliğinde okula başladıklarında bakan kişi değiştiğinde gibi durumlarda Altan kacirma Yasar bilere yapmıyor geceleri tutamama durumu olur tamamen psikolojik yaptığı icin şakın kızma bebeği de sevmesine izin var sakınma bence sen sakındıkca o daha çok kıskanacak
Şimdi emiyor emdikten sonra oyanyalim sen yemek yerken biri seni çekiştirse ekmeğini elinden alsa rahatsız olursun demi kızım sen ablasının o yemeğini yesin sonra oyanayin aç bak aç olursa ağlar sonra üzülürüz değil mi kardeşin aglarsa diye cümleler kurabilirsin
Bize 38 38.5 olmadıkça vermeyin dedk
37.5 bile geçmedi ateşimiz cok şükür
Hemen vermek bencede saçma vücut aşıyla savaşmalı biraz ilaç savaşmjs olacak ilaç verirsen
Badger yada trukid5/7 ciler olarak mizirdandik ağlamayı beklemeden emzirdim uyku dağılmasın diye göğüslerim tas oldu çünkü az emdik ama olsun :)
Kızlar bugün aşıdan sonra yürüyüş yaptık kızımla bi saat açık havada puset gölgeliğinden yine de biraz güneş aldı gezerken hemen burun kenarları kızardı inçe battaniye örtüp güneşi kapadım 3 dk güneş kip kırmızı yaptı sarışın hassas ya kız
Biran önce güneş kremi almam lazım benim
Öneriniz var mi
Doktoruna danış canım istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?