2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Allah yardımcıları olsun hem onların hem bizim

Ben ömeri üşüttüm galiba kızlar
Öksürüyor arada. Ama öyle boğaz temizlediği gibi değil. İçli içli kuru öksürük. Ve sık aralıklarla. Napıcam ki. Offf
Kuzum doktoruna danış ve sık sık emzir burnuna da sıkabilirsin şutunu

Hastanelerde pedogoglar var yardım alabilirsin canim uzmana danışmak en iyisi
Bazen iyi yaptığımız seyler bile yanlış olabiliyor
Badger yada trukid
Çok sağol canım araştırayım

Saol canm bmm

Ben ömeri üşüttüm galiba kızlar
Öksürüyor arada. Ama öyle boğaz temizlediği gibi değil. İçli içli kuru öksürük. Ve sık aralıklarla. Napıcam ki. Offf
Hemen bir doktora gotur bence.Virus salginlari var mutlaka ne oldugu anlasilsin.Bizde rsv virusu olduk oksuruyor oglum ama tedavi goruyoruz 5gundur

Valla canım aynı durumdayız. Benim kız da 3.5 yaşında birebir ayni şeyleri yaşıyoruz. Bağırıyorum sonra da içim acıyor çok üzülüyorum. Kızımda travma yaratmadan ya da ben delirmeden atlatırız umarım.

Canım uzun uyku sonrası ses bile değişiyor, boğazı kuruyor çünkü. Ömer in de öyle oldu herhalde ıkınırken, üşütmediğimden emin olduktan sonra bir duş aldırırsan daha da rahatlayabilir.

Aylık kontrollerine günü gününe mi götürüyorsunuz? Gitmek istediğim Dr tam 3 aylık olduğu tarihte uygun değil, bir hafta sonrasında randevuyu alsam mesela?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…