- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #50.101
Hadi gözün aydın sağlıcakla atlatsın inşallah peki doktorumuza Üroloji miydi çocuk cerrahisi miydisaol canm insallah cabuk toparlariz ya
Saol canm insallah cocuk cerrahisi yaptiHadi gözün aydın sağlıcakla atlatsın inşallah peki doktorumuza Üroloji miydi çocuk cerrahisi miydi
Ya burun tıkanıklığı normal ama boğaz hırıltısı bence sıkıntı gece bu yüzden rahat uyuyamıyor öksürükte başladı bizde az azAynen canım doktor normal dedi ama insanın canı sıkılıyo
Gece 4 -4 buçukta kalkıp doyurdugumda ondan sonra sabaha kadar 6 ya kadar olan uykusunda hiril hiril çok huzursuzBenimde çok canım sıkılıyor bu duruma. Bizde de var. Allaha şükür uyurken yok. Gün içinde oluyor. Normal yenidoğamda dedi ama işte insan üzülüyor
Hemen bir doktora gotur bence.Virus salginlari var mutlaka ne oldugu anlasilsin.Bizde rsv virusu olduk oksuruyor oglum ama tedavi goruyoruz 5gundur
Canım uzun uyku sonrası ses bile değişiyor, boğazı kuruyor çünkü. Ömer in de öyle oldu herhalde ıkınırken, üşütmediğimden emin olduktan sonra bir duş aldırırsan daha da rahatlayabilir.
Gece 4 -4 buçukta kalkıp doyurdugumda ondan sonra sabaha kadar 6 ya kadar olan uykusunda hiril hiril çok huzursuz
Emerken verdim içti bi 5dk.sonra gaz çıkardı ama ondan mı kendisi mi çıkardı çünkü genelde kendisi çıkarıyor gazını emerken ama bence o iyi geldi biraz mideye de iyi gelir bu hem :)İnşallah iyi gelir kuzuşa canım :)
Kuzum zaten çıkaracaktır o kolaylaştırmıştır:) bizimkide kendisi pırtlıyor ama çok ağladığında çıkaramadığı zaman veriyorum ben mucizevi bişey yani, çok sık verince anneyi emmek istemez gibi şeyler okudum o yüzden sadece çok ağladığında veriyorum.Emerken verdim içti bi 5dk.sonra gaz çıkardı ama ondan mı kendisi mi çıkardı çünkü genelde kendisi çıkarıyor gazını emerken ama bence o iyi geldi biraz mideye de iyi gelir bu hem :)
Valla az önce banyo yaptırdım hapşırdı bikac kez sonrada çektim otri bebe ile öncesinde de serum fizyolojik ile yapmıştım ağlarken sesi çatalli çıkıyordu bakalim düzeldi gibi duruyor ama öksurmeye devam eder boğaz da geçmezse beklemem giderim kesin dr a..Bizim uykusa yok kuzum. Gün içinde de zOrlandığı zaman tek oluyor. Burnunu temizlediğinde de geçmiyorsa muhakkak bi götür. Ben serum fizyolojik sıkıp otei bebeyle temizliyorum. Bekliyorum aonea devam ederse diye. Çok şükür sürekli d2ğil
Ozaman ben akşam üzeri vereceğim 18:00gibi o saatlerde çok kötü ağlamaya başlıyor çünküKuzum zaten çıkaracaktır o kolaylaştırmıştır:) bizimkide kendisi pırtlıyor ama çok ağladığında çıkaramadığı zaman veriyorum ben mucizevi bişey yani, çok sık verince anneyi emmek istemez gibi şeyler okudum o yüzden sadece çok ağladığında veriyorum.
Geçmiş olsun canım olmuştur heralde Allah damatligini da göstersin:)iyidir inşallah tosbik:)Günaydın kızlar hayırlı cumalr ne olur dua edin bugun sunnet olucaz cok korkuyorum
Ben az önce baktım banyo yaptırırken bişey kalmamis canım açtırıp baktım iyice..
Bizimki de babası kapıyı çalar çalmaz yırtıyor popoyu 3 saat ağlıyor ama 40 ından sonra huyu sakinleşti uykularımız düzeldiOzaman ben akşam üzeri vereceğim 18:00gibi o saatlerde çok kötü ağlamaya başlıyor çünkü
Allah korumuş canım geçmiş olsunGünaydın , biraz önce yaşadığım şeyi size de anlatayım dikkatli olun arkadaşlar . Cekyata yüz üstü ali efe yi bıraktım bende ayaklarının orda battaniyesini kundak şekline getiriyordum o arada bi yuvarlandı düşmesine yakın nasıl tuttum bilmiyorum . Allah korudu yani .
Canım bebeği kıskanıyorsa ondan yapar bence hani altına bez bağlıyorsun alıyorsun temizliyorsun ilgileniyorsun ya yapınca belki onla da daha fazla ilgilenirsin diye yapıyordur herhalde bilmem okadarina akli erer mi psikolojikte olabilir abla moduna sokarsan belki düzelir kuzen öyle yaptı oğlu 4 kızı 3aylik abi oldun abisi emzigini düşünce ağzına tekrar sok ben mutfaktayken basında dur elini tut vs.gibi alıştırdı şimdi bebek ağlayınca ağlama kardeşim ben yanındayım güvendesin diyormuş başta o da biraz dışladı ama alıştı..senin kız bütün ilgiyi bebekte görünce bebek psikolojisine girmis olabilir ona ondan büyük olduğunu anlatmaya çalış umarım ukalalik etmedim sadece düşüncelerimi yazdım inşallah düzelir canım en kısa zamanda ama pedagoga da götürmen gerek galiba..Ya kızlar buyuk bı problemim var büyük kızım 3,5yasinda ve hala kardeş kıskançlığı ni yenemedik küçük uyuduğu zaman sıkıntı yok ne zaman uyanır emmek icin kucağıma alsam arıza çıkarıyor kafasını elliyor emen çocuğu öpmeye çalışıyor ayaklarından çekiştiriyor falan filan bunun gibi şeyler prematüre doğduğu için de ben de hala korkumu yenilmiş değilim çok hassas olduğundan yapma kızım diyip duruyorum işi abarttigi zaman bağırıyorum bile.. neyse buraya kadar normal diye bakıyordum olaya geçecek alışınca diyordum ama iki üç gündür altını ıslatma ya başladı bazen gecede iki kere bile yaptığı oldu ust üste olduğu için kaza değildir artık heralde diye düşünüyorum hiç tepki vermiyorum sadece kaldırıp temizleyip tekrar yatiriyirum kendini kötü hissetmesin diye ama artık olayi abartti az önce halıya yaptı anne tutamadım diyerekten yaa bizim yüzünüzden mi oluyor böyle yaaa geçici bişey mi doktora götürsem ne dicek bilmiyorum off çok canım sıkkın ikinci çocuğu olan arkadaşlar ne önerirsiniz
Bizim baba gelip kucaga alinca tık yok beni yalancı çıkarıyor sıpa:) 40 geçince biraz daha sakinledi benim kızda önceden gecede 5 kere kalkiyodu şimdi max iki kere kalkiyo karnını doyurunca uyuyo hemen ama gündüz sıfır uykuBizimki de babası kapıyı çalar çalmaz yırtıyor popoyu 3 saat ağlıyor ama 40 ından sonra huyu sakinleşti uykularımız düzeldi
Benimki gunduz acik havada uyuyor sadeceBizim baba gelip kucaga alinca tık yok beni yalancı çıkarıyor sıpa:) 40 geçince biraz daha sakinledi benim kızda önceden gecede 5 kere kalkiyodu şimdi max iki kere kalkiyo karnını doyurunca uyuyo hemen ama gündüz sıfır uyku
Benimki gunduz acik havada uyuyor sadecesuan dedekorkuttayim mesela 2 den beri uyuyor
Aa bende surekli geliyorumEsk.deyken sürekli gidiyordum dedekorkuta tüh keşke denk gelseydik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?