2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benimde çok canım sıkılıyor bu duruma. Bizde de var. Allaha şükür uyurken yok. Gün içinde oluyor. Normal yenidoğamda dedi ama işte insan üzülüyor
Gece 4 -4 buçukta kalkıp doyurdugumda ondan sonra sabaha kadar 6 ya kadar olan uykusunda hiril hiril çok huzursuz

Hemen bir doktora gotur bence.Virus salginlari var mutlaka ne oldugu anlasilsin.Bizde rsv virusu olduk oksuruyor oglum ama tedavi goruyoruz 5gundur

Çok şükür gazı çıkarıp kakasını yaptığından beri öksürme olmadı. Çok fazla ıkınıp bağırdı ı demek o yüzden öksürdü boğaz rahatsız olunca. Yine takipteyim ama olursa hemen götürücem

Canım uzun uyku sonrası ses bile değişiyor, boğazı kuruyor çünkü. Ömer in de öyle oldu herhalde ıkınırken, üşütmediğimden emin olduktan sonra bir duş aldırırsan daha da rahatlayabilir.

Kuruyor kuzum gerçekten boğazı kendine getirmeye çalışıyor o seslerle onu farkettim. Bulunduğumuz şehrin havası kup kuru. Evde petek yandığı için kuruyor sabahlaeı bizde boğazımız felç uyanıyoruz. Nemlendirici almak istedim ama uzun vadede sağlıklı olmadığını söylediler. Sonuçta bi filtre ve mikrop saçabilirmiş süre sonra. Kuruluğu nasıl gideririm evde başka yolda bulamadım. Nisan 15ten sonra petekler yanmayacak. O zaman bi nebze daha düzelir diyorum

Gece 4 -4 buçukta kalkıp doyurdugumda ondan sonra sabaha kadar 6 ya kadar olan uykusunda hiril hiril çok huzursuz

Bizim uykusa yok kuzum. Gün içinde de zOrlandığı zaman tek oluyor. Burnunu temizlediğinde de geçmiyorsa muhakkak bi götür. Ben serum fizyolojik sıkıp otei bebeyle temizliyorum. Bekliyorum aonea devam ederse diye. Çok şükür sürekli d2ğil

Emerken verdim içti bi 5dk.sonra gaz çıkardı ama ondan mı kendisi mi çıkardı çünkü genelde kendisi çıkarıyor gazını emerken ama bence o iyi geldi biraz mideye de iyi gelir bu hem :)
Kuzum zaten çıkaracaktır o kolaylaştırmıştır:) bizimkide kendisi pırtlıyor ama çok ağladığında çıkaramadığı zaman veriyorum ben mucizevi bişey yani, çok sık verince anneyi emmek istemez gibi şeyler okudum o yüzden sadece çok ağladığında veriyorum.

Valla az önce banyo yaptırdım hapşırdı bikac kez sonrada çektim otri bebe ile öncesinde de serum fizyolojik ile yapmıştım ağlarken sesi çatalli çıkıyordu bakalim düzeldi gibi duruyor ama öksurmeye devam eder boğaz da geçmezse beklemem giderim kesin dr a..

Ozaman ben akşam üzeri vereceğim 18:00gibi o saatlerde çok kötü ağlamaya başlıyor çünkü

Allah korumuş canım geçmiş olsun

Canım bebeği kıskanıyorsa ondan yapar bence hani altına bez bağlıyorsun alıyorsun temizliyorsun ilgileniyorsun ya yapınca belki onla da daha fazla ilgilenirsin diye yapıyordur herhalde bilmem okadarina akli erer mi psikolojikte olabilir abla moduna sokarsan belki düzelir kuzen öyle yaptı oğlu 4 kızı 3aylik abi oldun abisi emzigini düşünce ağzına tekrar sok ben mutfaktayken basında dur elini tut vs.gibi alıştırdı şimdi bebek ağlayınca ağlama kardeşim ben yanındayım güvendesin diyormuş başta o da biraz dışladı ama alıştı..senin kız bütün ilgiyi bebekte görünce bebek psikolojisine girmis olabilir ona ondan büyük olduğunu anlatmaya çalış umarım ukalalik etmedim sadece düşüncelerimi yazdım inşallah düzelir canım en kısa zamanda ama pedagoga da götürmen gerek galiba..

Bizimki de babası kapıyı çalar çalmaz yırtıyor popoyu 3 saat ağlıyor ama 40 ından sonra huyu sakinleşti uykularımız düzeldi
Bizim baba gelip kucaga alinca tık yok beni yalancı çıkarıyor sıpa:) 40 geçince biraz daha sakinledi benim kızda önceden gecede 5 kere kalkiyodu şimdi max iki kere kalkiyo karnını doyurunca uyuyo hemen ama gündüz sıfır uyku

Benimki gunduz acik havada uyuyor sadece suan dedekorkuttayim mesela 2 den beri uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…