- 4 Aralık 2015
- 1.763
- 1.088
- 133
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #50.121
Bak sen gezmek istiyor demek uyumak için sıpa:)annem araba ile de kanguru ile de çikarmama izin vermiyor kanguru olmaz ona küçük diyor halbuki yenidoğan aparatı var ama ben anlamam onu mikrop kapar ağzından burnundan yel alir üşütür dio esparka gidicez dedim delimisin sen mikrop kapar dedi..ne güzel geziyosunuz analı kızlı maşallah:)Benimki gunduz acik havada uyuyor sadecesuan dedekorkuttayim mesela 2 den beri uyuyor
Yok cnm estağfurullah aksine teşekkürler cevabın için. Ablaligi bı olmasak çevrem hep vurguluyor Serra ne güzel ne tatlı abla oldu diye ben o konuda çok üstüne gitmek istemiyorum çünkü ters tepebilir. Bi de sevmesi için çok veremiyorum eline ama işte battaniyesi ni getir bezini getir götür beşiğini salla bu şekilde işin içine dahil etmeye çalışıyorum . Bakalım ne olacak bu çiş işi üzüyor ama inş düzelir binanın onceCanım bebeği kıskanıyorsa ondan yapar bence hani altına bez bağlıyorsun alıyorsun temizliyorsun ilgileniyorsun ya yapınca belki onla da daha fazla ilgilenirsin diye yapıyordur herhalde bilmem okadarina akli erer mi psikolojikte olabilir abla moduna sokarsan belki düzelir kuzen öyle yaptı oğlu 4 kızı 3aylik abi oldun abisi emzigini düşünce ağzına tekrar sok ben mutfaktayken basında dur elini tut vs.gibi alıştırdı şimdi bebek ağlayınca ağlama kardeşim ben yanındayım güvendesin diyormuş başta o da biraz dışladı ama alıştı..senin kız bütün ilgiyi bebekte görünce bebek psikolojisine girmis olabilir ona ondan büyük olduğunu anlatmaya çalış umarım ukalalik etmedim sadece düşüncelerimi yazdım inşallah düzelir canım en kısa zamanda ama pedagoga da götürmen gerek galiba..
Annene psikiyatrist lazim kusura bakmada. Kanguruyu ben 10 gunlukken kullanmaya basladim ki anne kalbine yakin olan bebrk daha kolay guvenli baglanma yapiyor. Ee tabi o baglanirken ananinda beli kolu kopmuyor.Bak sen gezmek istiyor demek uyumak için sıpa:)annem araba ile de kanguru ile de çikarmama izin vermiyor kanguru olmaz ona küçük diyor halbuki yenidoğan aparatı var ama ben anlamam onu mikrop kapar ağzından burnundan yel alir üşütür dio esparka gidicez dedim delimisin sen mikrop kapar dedi..ne güzel geziyosunuz analı kızlı maşallah:)
Annen beni görse topa tutarBak sen gezmek istiyor demek uyumak için sıpa:)annem araba ile de kanguru ile de çikarmama izin vermiyor kanguru olmaz ona küçük diyor halbuki yenidoğan aparatı var ama ben anlamam onu mikrop kapar ağzından burnundan yel alir üşütür dio esparka gidicez dedim delimisin sen mikrop kapar dedi..ne güzel geziyosunuz analı kızlı maşallah:)
Aa bende surekli geliyorumgunduz 2 5 arasi burdayim o saatlerde uyuyor sipam aha sekil~A Eki Görüntüle 2133734
Bak sen gezmek istiyor demek uyumak için sıpa:)annem araba ile de kanguru ile de çikarmama izin vermiyor kanguru olmaz ona küçük diyor halbuki yenidoğan aparatı var ama ben anlamam onu mikrop kapar ağzından burnundan yel alir üşütür dio esparka gidicez dedim delimisin sen mikrop kapar dedi..ne güzel geziyosunuz analı kızlı maşallah:)
Zamanla gündüz uykusu da düzene girer canım bebeklerimiz öyle mükemmel varlıklar ki her an onla ilgileniyim istiyorum ama iş güç yemek bizi bekliyo uyumaları lazım gündüzleri :)Bizim baba gelip kucaga alinca tık yok beni yalancı çıkarıyor sıpa:) 40 geçince biraz daha sakinledi benim kızda önceden gecede 5 kere kalkiyodu şimdi max iki kere kalkiyo karnını doyurunca uyuyo hemen ama gündüz sıfır uyku
Amin insallah saol kuzum evet ilaci etkisinde uyuyor arada bi kalkip agliyo bugunu gecirsek insallah yarina biraz rahatlarGeçmiş olsun canım olmuştur heralde Allah damatligini da göstersin:)iyidir inşallah tosbik:)
Canm aynisini bn anneme yasatmisim bn 6 yasindaydim hatirliyorum biz uc kiz bn en kucuk kizdim annem kardeşime hamileydi erkek oldugunu ogrendigim gunden kardesime dusmanlik beslemistim bilerek altima yapmaya baslamistim annm bi kere kizdi diye yeni dogan kardesime cimciklemistim daha neler neler kardesimi annm mutfaktayken hp cimciklerdim sacini ceker aglatirdim sonra annm her sabah uyandigimda bni operek uyandirmayi basladi ve derdiki bu senin kardesin o seni cok seviyor ama anlatamiyo sanma seni sevmiyorum bn seni cok seviyorum sen bnm canmsn ama kardesin daha kucucuk hic bsy yapamiyor ac kalsin istermisin yoksa birinemi vereyim dedi o arada annmin arkadasi geldi annemde bilerek arkadasina al sen bu bebegi senin olsun biz istemiyoruz kizim istemiyo dedi o an anladim o gunden sonra hic cimciklemedim bu bnm kardesim diye sahiplenmeyi baslamisim tabi bunlari yarisini hatirliyorum yarisini annem hp anlatir bana ama senin kizin biraz kucuk biraz zaman sonra alışır sahiplenir kardesineYok cnm estağfurullah aksine teşekkürler cevabın için. Ablaligi bı olmasak çevrem hep vurguluyor Serra ne güzel ne tatlı abla oldu diye ben o konuda çok üstüne gitmek istemiyorum çünkü ters tepebilir. Bi de sevmesi için çok veremiyorum eline ama işte battaniyesi ni getir bezini getir götür beşiğini salla bu şekilde işin içine dahil etmeye çalışıyorum . Bakalım ne olacak bu çiş işi üzüyor ama inş düzelir binanın once
Doktor 20 derece açıyla yatsın boğazında birikiyo dedi. Benimkide öyle emerken de çok zor emiyo hatta ememiyoYa burun tıkanıklığı normal ama boğaz hırıltısı bence sıkıntı gece bu yüzden rahat uyuyamıyor öksürükte başladı bizde az azneden acaba
Aynen ya , ev de oturmak da sıkıcı. Ne iş yapıyordun? İl arkadaşlarını ziyarete gitCalisan bir kadinin calismayan bir ev hanimina donusmesinin en kotu yani butun arkadaslarimin calisiyor olmasiymiskendi basima otuuryorum hep cafelerde. Kitap okuyorum telefondan ama yarindan itibaren normal kitap getirmeye karar verdim. Madem temiz hava aliyorum bari telefonun isiniyla radyasyonuyla muhattap olmayayim :)
Huggies yenidoğan denesene.. Ben memnunum...Bu arada suan sleepy 2 no ile prima 2 no açtım prima daha büyük sleepye gore
Sleepynin 2 nosu 1 den bi tık buyuk cok fark YÖK
Migros’ta bebek bezi çıkarmış
Cok yoğun yapınca tasma yapti yandan sleepy
Bir de rosmanninkink deneyeceğim hugesle beraber elimde 1 no prima var Onuda 2 no pampers ile degistircem bakalım
Islak mendili değiştireceğim kuruyan kalan kakayı uni baby yenidoğan hic temizlemiyor resmen çocuğun poposunu çitiliyorum kıpkırmızı oluyor biraz kuru gibi
Daha sulu olsa iyi olacaktı
Acaba sensitive olanı nasıl
Bu uni baby yeni doğan hangi aya kadar kullanılıyor ki
Kendi is yerim var benim :) ama arkadaslarim cesitli yerlerde calisiyor. O yuzden tek tek ziyaret etmesi zor ki bazilari tee organize sanayiinde.Aynen ya , ev de oturmak da sıkıcı. Ne iş yapıyordun? İl arkadaşlarını ziyarete git
Ayni gun hastanede camasirsiz 5.350 geldi efsun ana saglikta kiyafetli 5.200 fark ediyor benceKızlar biz bı hafta gazdan ıkınmaktan ve genzinin dolu olmasından dolayı ememiyoruz yani az emiyoruz. Sütümde az geliyo açıkcası doymadığını hissediyorum ama emsin diye mama vermedim geceleri verdim toplam 150 cc felan. Şiödi bi tarttım salı gününden bu güne 200 gr vermiş bebeğim inanamadım bide yiyeceklerin tartıldığı hassas tartı ile tartım yine aynı çok üzüldüm. Böyle zayıflama ihtimali varmı tartıların ikisininde yanlış olma hastanedeki tartılarla farklı olma ihtimali
Bende bunu merak ediyordum ya. Hastanede 4700 gelen bebek kıyafetsiz aynı gün sağlık ocağında 4400 geldi kıyafetlerleAyni gun hastanede camasirsiz 5.350 geldi efsun ana saglikta kiyafetli 5.200 fark ediyor bence
Doktor muhtemelen bazi seyler icin erken oldugunu ve evham yapmaman gerektigini soyleyecek merak etme :)Kizlar dunden beridir aglamaktan gozlerim sisti. Ne yaptiysam bana bakmiyor, goz temasi gulme yok. Emerken falan sabit bir noktaya bakiyor. Gozunde problem oldugunu sanmiyorum isiga karsi hassas. tam 50 gunluk bugun, 2. Ayin bitmesini bekle diyorlar ama en ufak bir belirti yok bekleyemicem.Yarina doktor randevumuz var insallah bisey cikmaz bana dua edin noolur.
Dua ederiz tabiki ama emin ol bir sorun yoktur.Kizlar dunden beridir aglamaktan gozlerim sisti. Ne yaptiysam bana bakmiyor, goz temasi gulme yok. Emerken falan sabit bir noktaya bakiyor. Gozunde problem oldugunu sanmiyorum isiga karsi hassas. tam 50 gunluk bugun, 2. Ayin bitmesini bekle diyorlar ama en ufak bir belirti yok bekleyemicem.Yarina doktor randevumuz var insallah bisey cikmaz bana dua edin noolur.
Fark ediyor kalibresinden vs. Acibademde mesela ilk hafta kontrolunde biz baska doktora ilk ayda baska doktora gitmistik. 2.doktoru ayni tartida tarttirdi farklilik olur diyeBende bunu merak ediyordum ya. Hastanede 4700 gelen bebek kıyafetsiz aynı gün sağlık ocağında 4400 geldi kıyafetlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?