2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benimki gunduz acik havada uyuyor sadece suan dedekorkuttayim mesela 2 den beri uyuyor
Bak sen gezmek istiyor demek uyumak için sıpa:)annem araba ile de kanguru ile de çikarmama izin vermiyor kanguru olmaz ona küçük diyor halbuki yenidoğan aparatı var ama ben anlamam onu mikrop kapar ağzından burnundan yel alir üşütür dio esparka gidicez dedim delimisin sen mikrop kapar dedi..ne güzel geziyosunuz analı kızlı maşallah:)

Yok cnm estağfurullah aksine teşekkürler cevabın için. Ablaligi bı olmasak çevrem hep vurguluyor Serra ne güzel ne tatlı abla oldu diye ben o konuda çok üstüne gitmek istemiyorum çünkü ters tepebilir. Bi de sevmesi için çok veremiyorum eline ama işte battaniyesi ni getir bezini getir götür beşiğini salla bu şekilde işin içine dahil etmeye çalışıyorum . Bakalım ne olacak bu çiş işi üzüyor ama inş düzelir binanın once

Annene psikiyatrist lazim kusura bakmada. Kanguruyu ben 10 gunlukken kullanmaya basladim ki anne kalbine yakin olan bebrk daha kolay guvenli baglanma yapiyor. Ee tabi o baglanirken ananinda beli kolu kopmuyor.
Disarida da mis gibi hava var suan.cocugunda temiz havaya ihtiyaci var. 20. gunden beri surtuk gibi geziyoruz valla dışarı çıkıncaa mis gibi uyuyor gunduz guzel uyuyunca gecede rahat uyuyor. Cocugu fanusa koyacak annen elinden gelse. Sen ipleri eline al artik bence.

Son düzenleme:
Annen beni görse topa tutar

Hergün çıkarıyorum mutlaka kanguruda arabada. Cıkaramazsam en kötü markete gidiyoruz ben 22 aylık olan ve 2 aylık olan 2 bebeyle

Aa bende surekli geliyorum gunduz 2 5 arasi burdayim o saatlerde uyuyor sipam aha sekil~A Eki Görüntüle 2133734

Oh maşallah açık hava çok iyi geliyor ben de kanguruyla dışarı çıkıyorum her gün

Esparktan ziyade açık havaya git eskişehirde her yer park ne güzel ya, ben 1 haftalıkken slinge koymaya başladım şimdi bobaya geçtim çook rahat oluyor açık havada anında uyuyor. Anneni dinleme yenidoğan için uygunsa kangurun çık. Bebek senin bebeğin kararı verecek kişi sensin bundan sonra

Zamanla gündüz uykusu da düzene girer canım bebeklerimiz öyle mükemmel varlıklar ki her an onla ilgileniyim istiyorum ama iş güç yemek bizi bekliyo uyumaları lazım gündüzleri :)

Calisan bir kadinin calismayan bir ev hanimina donusmesinin en kotu yani butun arkadaslarimin calisiyor olmasiymis kendi basima otuuryorum hep cafelerde. Kitap okuyorum telefondan ama yarindan itibaren normal kitap getirmeye karar verdim. Madem temiz hava aliyorum bari telefonun isiniyla radyasyonuyla muhattap olmayayim :)

Canm aynisini bn anneme yasatmisim bn 6 yasindaydim hatirliyorum biz uc kiz bn en kucuk kizdim annem kardeşime hamileydi erkek oldugunu ogrendigim gunden kardesime dusmanlik beslemistim bilerek altima yapmaya baslamistim annm bi kere kizdi diye yeni dogan kardesime cimciklemistim daha neler neler kardesimi annm mutfaktayken hp cimciklerdim sacini ceker aglatirdim sonra annm her sabah uyandigimda bni operek uyandirmayi basladi ve derdiki bu senin kardesin o seni cok seviyor ama anlatamiyo sanma seni sevmiyorum bn seni cok seviyorum sen bnm canmsn ama kardesin daha kucucuk hic bsy yapamiyor ac kalsin istermisin yoksa birinemi vereyim dedi o arada annmin arkadasi geldi annemde bilerek arkadasina al sen bu bebegi senin olsun biz istemiyoruz kizim istemiyo dedi o an anladim o gunden sonra hic cimciklemedim bu bnm kardesim diye sahiplenmeyi baslamisim tabi bunlari yarisini hatirliyorum yarisini annem hp anlatir bana ama senin kizin biraz kucuk biraz zaman sonra alışır sahiplenir kardesine
Bnm gorumcemin kizida 2 yasindaydi dogum yapti uc ay kardesini hp cimciklemis sacini cekmis suan cok seviyo kimseye elletmiyo biraz zamn sonra alisirlar canm ama sen kimsin zma kizarsan dahada hırçınlaşır

Aynen ya , ev de oturmak da sıkıcı. Ne iş yapıyordun? İl arkadaşlarını ziyarete git

Huggies yenidoğan denesene.. Ben memnunum...

Kızlar biz bı hafta gazdan ıkınmaktan ve genzinin dolu olmasından dolayı ememiyoruz yani az emiyoruz. Sütümde az geliyo açıkcası doymadığını hissediyorum ama emsin diye mama vermedim geceleri verdim toplam 150 cc felan. Şiödi bi tarttım salı gününden bu güne 200 gr vermiş bebeğim inanamadım bide yiyeceklerin tartıldığı hassas tartı ile tartım yine aynı çok üzüldüm. Böyle zayıflama ihtimali varmı tartıların ikisininde yanlış olma hastanedeki tartılarla farklı olma ihtimali

Ayni gun hastanede camasirsiz 5.350 geldi efsun ana saglikta kiyafetli 5.200 fark ediyor bence

Kizlar dunden beridir aglamaktan gozlerim sisti. Ne yaptiysam bana bakmiyor, goz temasi gulme yok. Emerken falan sabit bir noktaya bakiyor. Gozunde problem oldugunu sanmiyorum isiga karsi hassas. tam 50 gunluk bugun, 2. Ayin bitmesini bekle diyorlar ama en ufak bir belirti yok bekleyemicem.Yarina doktor randevumuz var insallah bisey cikmaz bana dua edin noolur.

Doktor muhtemelen bazi seyler icin erken oldugunu ve evham yapmaman gerektigini soyleyecek merak etme :)

Dua ederiz tabiki ama emin ol bir sorun yoktur.

Bende bunu merak ediyordum ya. Hastanede 4700 gelen bebek kıyafetsiz aynı gün sağlık ocağında 4400 geldi kıyafetlerle
Fark ediyor kalibresinden vs. Acibademde mesela ilk hafta kontrolunde biz baska doktora ilk ayda baska doktora gitmistik. 2.doktoru ayni tartida tarttirdi farklilik olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…