2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kesinlikle yanlıştır.o kadar aç olsa ortalığı yıkar hiç uyumaz

Ya içime sıkıntı girdi 2 tartıdada aynı çıkınca. Süt konusunu aşmıştım şimdi yine takmaya başladım moralim çol bozuldu

Çişli bezleri 1 günde toplamda 1 paket margarin ağırlığında oluyor mu? Eğer oluyorsa dert etme. Tartılar birbirinden farklı olabilir

Allah

Allah kolaylik versin canim. Ben sadece niyetlendim cok kotuyum seni dusunemiyorum. Ama er gec olmalaru gerek biliyorsun. Olsun simdi olmustur zaten. Insallah cabuk iyilesir
Saol kuzum evet oldu bazen uyuyor bazen kalkip agliyor ilk bezini degistrdim pipisini gorunce icin gitti cok zor ya

Tatlım ben kanada da nemlendirici kullandım, orada başka türlü uyuyamadım hatta. Burnum kNamaya başladı. Doğumdan sonra da devam ettim kullanmaya. Temizliği iyi yapıldıktan sonra bir şey olmaz

Petek üstüne ıslak havlu koymanı tavsiye ederim. Biz çözümü böyle bulduk

Benim şansıma eş zamanlı doğurduğum arkadaşlar var, onlar da izinde şimdi :)

Bence yarın aile hekiminde tarttır, önemli bir konu.

Ya içime sıkıntı girdi 2 tartıdada aynı çıkınca. Süt konusunu aşmıştım şimdi yine takmaya başladım moralim çol bozuldu
Yakında bir hastane yokmu nöbetçi çocuk doktorları oluyor.ben buraya yazmıstım hatırlarsın belkı kucagıma alıp cıkmıstım hıc kılo almıyor gibiydi bir hafta yanlısmıs

Kızlar size bisey danisacagim .ben esimin memleketindeyim. Burda tanıdık kimsem yok .bebekte hiç uyumuyor sürekli ağlıyor . Gazı çok var , kabız surekli ikiniyor , dün kan da geldi kakasindan. Bende evde yalnızım , temizlik , yemek , misafir kendim yapıyorum üstüne bebeğin bu halleri beni çok yordu .sanırım bunalım aşamasına geldim .oturdum ağlıyorum. Tanıdık birilerini görmek istiyorum annem, kardeşim , arkadaşım ... ama daha 45 günlük . Iki saat uçak yolculuğu , üç saat karayolu yapmam gerekir . Annelerin yanına gitmem için .bi haftalık gitsem . Yoldan filan çok etkilenir mi acaba ne dersiniz ?

Hala çoğumuz bunalımda ve geçmiyor.Biz bugün 56 günlük olduk hala buhrandayım.
Ne zaman geçicek acaba?regl oluncs daha çabuj rahatlarsın diyorlar.
Olanlar düzeldinizmi merak ettim.
Ayrıca bizden daha önde olanlar vesveseleriniz telaşlarınız biraz azaldımı?

Canım bisey çıkmaz inşallah moralini bozma , daha küçükler biraz daha zamanları lazım.hepsi bir değil sonuçta. Sen git doktora için rahat etsin.

Homely_angel te kanadadan geldi. Ben istanbula gittim dondum. Kutahyaya gittim dondum ve hatta geçen hafta afyona sucuk ekmek yemege gittik te eskisehirden birsey olmaz..

Yoldan etkilenir mi bilemiyorum ama o kadar yolu gitmişken bi kaç hafta kal bence. Yada annen gelsin yanına. Ben de geçen haftalarda bunalımdaydım. Biz de kan görmüştük kakada. Başka şeylerde vardı iyice herşeyi takar olmuştum. Annem geldi 1 haftalığına baya iyi geldi bana. Ama tabi memlekete gitmek gibi olmuyo şu an sanki herkesi özledim:/

Annem gelmez maalesef , doğumda geldi biraz kaynanamla sıkıntılar oldu onu daha atlamadi . Gelse daha çok stres olurum . Hem dediğin gibi memleket gibi olmaz . Havasını bile özledim resmen .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…