- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #50.141
Allah kolaylik versin canim. Ben sadece niyetlendim cok kotuyum seni dusunemiyorum. Ama er gec olmalaru gerek biliyorsun. Olsun simdi olmustur zaten. Insallah cabuk iyilesirGünaydın kızlar hayırlı cumalr ne olur dua edin bugun sunnet olucaz cok korkuyorum
Kesinlikle yanlıştır.o kadar aç olsa ortalığı yıkar hiç uyumazKızlar biz bı hafta gazdan ıkınmaktan ve genzinin dolu olmasından dolayı ememiyoruz yani az emiyoruz. Sütümde az geliyo açıkcası doymadığını hissediyorum ama emsin diye mama vermedim geceleri verdim toplam 150 cc felan. Şiödi bi tarttım salı gününden bu güne 200 gr vermiş bebeğim inanamadım bide yiyeceklerin tartıldığı hassas tartı ile tartım yine aynı çok üzüldüm. Böyle zayıflama ihtimali varmı tartıların ikisininde yanlış olma hastanedeki tartılarla farklı olma ihtimali
Ya içime sıkıntı girdi 2 tartıdada aynı çıkınca. Süt konusunu aşmıştım şimdi yine takmaya başladım moralim çol bozulduKesinlikle yanlıştır.o kadar aç olsa ortalığı yıkar hiç uyumaz
Ya içime sıkıntı girdi 2 tartıdada aynı çıkınca. Süt konusunu aşmıştım şimdi yine takmaya başladım moralim çol bozuldu
Saol kuzum evet oldu bazen uyuyor bazen kalkip agliyor ilk bezini degistrdim pipisini gorunce icin gitti cok zor yaAllah
Allah kolaylik versin canim. Ben sadece niyetlendim cok kotuyum seni dusunemiyorum. Ama er gec olmalaru gerek biliyorsun. Olsun simdi olmustur zaten. Insallah cabuk iyilesir
Kuruyor kuzum gerçekten boğazı kendine getirmeye çalışıyor o seslerle onu farkettim. Bulunduğumuz şehrin havası kup kuru. Evde petek yandığı için kuruyor sabahlaeı bizde boğazımız felç uyanıyoruz. Nemlendirici almak istedim ama uzun vadede sağlıklı olmadığını söylediler. Sonuçta bi filtre ve mikrop saçabilirmiş süre sonra. Kuruluğu nasıl gideririm evde başka yolda bulamadım. Nisan 15ten sonra petekler yanmayacak. O zaman bi nebze daha düzelir diyorum
Petek üstüne ıslak havlu koymanı tavsiye ederim. Biz çözümü böyle buldukKuruyor kuzum gerçekten boğazı kendine getirmeye çalışıyor o seslerle onu farkettim. Bulunduğumuz şehrin havası kup kuru. Evde petek yandığı için kuruyor sabahlaeı bizde boğazımız felç uyanıyoruz. Nemlendirici almak istedim ama uzun vadede sağlıklı olmadığını söylediler. Sonuçta bi filtre ve mikrop saçabilirmiş süre sonra. Kuruluğu nasıl gideririm evde başka yolda bulamadım. Nisan 15ten sonra petekler yanmayacak. O zaman bi nebze daha düzelir diyorum
Benimki gunduz acik havada uyuyor sadecesuan dedekorkuttayim mesela 2 den beri uyuyor
Calisan bir kadinin calismayan bir ev hanimina donusmesinin en kotu yani butun arkadaslarimin calisiyor olmasiymiskendi basima otuuryorum hep cafelerde. Kitap okuyorum telefondan ama yarindan itibaren normal kitap getirmeye karar verdim. Madem temiz hava aliyorum bari telefonun isiniyla radyasyonuyla muhattap olmayayim :)
Kızlar biz bı hafta gazdan ıkınmaktan ve genzinin dolu olmasından dolayı ememiyoruz yani az emiyoruz. Sütümde az geliyo açıkcası doymadığını hissediyorum ama emsin diye mama vermedim geceleri verdim toplam 150 cc felan. Şiödi bi tarttım salı gününden bu güne 200 gr vermiş bebeğim inanamadım bide yiyeceklerin tartıldığı hassas tartı ile tartım yine aynı çok üzüldüm. Böyle zayıflama ihtimali varmı tartıların ikisininde yanlış olma hastanedeki tartılarla farklı olma ihtimali
Bunlarin huyu suyuda bir kesinlikle bas goz etmemiz lazim dunyanin en uyumlu cifti olurlarBizimki bugün evde ağlıyordu, daraldım hadi parka çıkalım dedim koydum pusete, sustu :) ben şokresmen gezenti bunlar.
Yakında bir hastane yokmu nöbetçi çocuk doktorları oluyor.ben buraya yazmıstım hatırlarsın belkı kucagıma alıp cıkmıstım hıc kılo almıyor gibiydi bir hafta yanlısmısYa içime sıkıntı girdi 2 tartıdada aynı çıkınca. Süt konusunu aşmıştım şimdi yine takmaya başladım moralim çol bozuldu
Canım bisey çıkmaz inşallah moralini bozma , daha küçükler biraz daha zamanları lazım.hepsi bir değil sonuçta. Sen git doktora için rahat etsin.Kizlar dunden beridir aglamaktan gozlerim sisti. Ne yaptiysam bana bakmiyor, goz temasi gulme yok. Emerken falan sabit bir noktaya bakiyor. Gozunde problem oldugunu sanmiyorum isiga karsi hassas. tam 50 gunluk bugun, 2. Ayin bitmesini bekle diyorlar ama en ufak bir belirti yok bekleyemicem.Yarina doktor randevumuz var insallah bisey cikmaz bana dua edin noolur.
Kızlar size bisey danisacagim .ben esimin memleketindeyim. Burda tanıdık kimsem yok .bebekte hiç uyumuyor sürekli ağlıyor . Gazı çok var , kabız surekli ikiniyor , dün kan da geldi kakasindan. Bende evde yalnızım , temizlik , yemek , misafir kendim yapıyorum üstüne bebeğin bu halleri beni çok yordu .sanırım bunalım aşamasına geldim .oturdum ağlıyorum. Tanıdık birilerini görmek istiyorum annem, kardeşim , arkadaşım ... ama daha 45 günlük . Iki saat uçak yolculuğu , üç saat karayolu yapmam gerekir . Annelerin yanına gitmem için .bi haftalık gitsem . Yoldan filan çok etkilenir mi acaba ne dersiniz ?
Yoldan etkilenir mi bilemiyorum ama o kadar yolu gitmişken bi kaç hafta kal bence. Yada annen gelsin yanına. Ben de geçen haftalarda bunalımdaydım. Biz de kan görmüştük kakada. Başka şeylerde vardı iyice herşeyi takar olmuştum. Annem geldi 1 haftalığına baya iyi geldi bana. Ama tabi memlekete gitmek gibi olmuyo şu an sanki herkesi özledim:/Kızlar size bisey danisacagim .ben esimin memleketindeyim. Burda tanıdık kimsem yok .bebekte hiç uyumuyor sürekli ağlıyor . Gazı çok var , kabız surekli ikiniyor , dün kan da geldi kakasindan. Bende evde yalnızım , temizlik , yemek , misafir kendim yapıyorum üstüne bebeğin bu halleri beni çok yordu .sanırım bunalım aşamasına geldim .oturdum ağlıyorum. Tanıdık birilerini görmek istiyorum annem, kardeşim , arkadaşım ... ama daha 45 günlük . Iki saat uçak yolculuğu , üç saat karayolu yapmam gerekir . Annelerin yanına gitmem için .bi haftalık gitsem . Yoldan filan çok etkilenir mi acaba ne dersiniz ?
Bizimki bugün evde ağlıyordu, daraldım hadi parka çıkalım dedim koydum pusete, sustu :) ben şokresmen gezenti bunlar.[/QUOTE . Bu bebeler çok fena ya , aynı şeyi bende dün yaptım baktım gözleri kapadı ben şok
Annem gelmez maalesef , doğumda geldi biraz kaynanamla sıkıntılar oldu onu daha atlamadi . Gelse daha çok stres olurum . Hem dediğin gibi memleket gibi olmaz . Havasını bile özledim resmen .Yoldan etkilenir mi bilemiyorum ama o kadar yolu gitmişken bi kaç hafta kal bence. Yada annen gelsin yanına. Ben de geçen haftalarda bunalımdaydım. Biz de kan görmüştük kakada. Başka şeylerde vardı iyice herşeyi takar olmuştum. Annem geldi 1 haftalığına baya iyi geldi bana. Ama tabi memlekete gitmek gibi olmuyo şu an sanki herkesi özledim:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?