- 6 Temmuz 2017
- 994
- 515
- 23
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #50.161
Oooo maşallah maşallah ,Homely_angel te kanadadan geldi. Ben istanbula gittim dondum. Kutahyaya gittim dondum ve hatta geçen hafta afyona sucuk ekmek yemege gittik te eskisehirden birsey olmaz..
3 margarin bile oluyo olabilir. Doyuyodur ama yinede zayıflama ihtimali var mı?Çişli bezleri 1 günde toplamda 1 paket margarin ağırlığında oluyor mu? Eğer oluyorsa dert etme. Tartılar birbirinden farklı olabilir
Yarın tatil sansıma ama pazartesi ilk işim o. Pazartesi tarttırmıştım bu pazartesi bidaha gidicem aynı kıyafetleini giydirip ama nasıl pazartesi olacak bilmiyorumBence yarın aile hekiminde tarttır, önemli bir konu.
Canim etkilenmez diye dusunuyorum. Ben de esimin birkac toplantisi var onlarin bitmesini beklemek durumundayim yoksa simdiye gitmistim annemlere. Biz yurtdisindayiz once istanbula gelicem 4 bucuk saat, havaalanindan da izmire aktarma yapicaz. Bizim burda surekli gelip giden cok yeni dogmus bebeklerle hic kotu bisey duymadim. Sadece inis ve kalkislarda emzirmek gerekiyor.Kızlar size bisey danisacagim .ben esimin memleketindeyim. Burda tanıdık kimsem yok .bebekte hiç uyumuyor sürekli ağlıyor . Gazı çok var , kabız surekli ikiniyor , dün kan da geldi kakasindan. Bende evde yalnızım , temizlik , yemek , misafir kendim yapıyorum üstüne bebeğin bu halleri beni çok yordu .sanırım bunalım aşamasına geldim .oturdum ağlıyorum. Tanıdık birilerini görmek istiyorum annem, kardeşim , arkadaşım ... ama daha 45 günlük . Iki saat uçak yolculuğu , üç saat karayolu yapmam gerekir . Annelerin yanına gitmem için .bi haftalık gitsem . Yoldan filan çok etkilenir mi acaba ne dersiniz ?
En önde olanlardan biri benim. Haftaya 3 aylık olacaz. Ama çok umut veremiycem bu sıralar çok bunalıyorum. İşin garibi kimseyle görüşmek de istemiyorum. Gittiğm ortamlardan zevk almıyorum. Parka falan çıkayım açık havaya diyorum çok üşeniyorum. Vesveseler aynen devam sürekli bişeyler takılıyo kafama hep uzaklaştırmaya çalışıyorum. depresyonda mıyım bilmem:) Ne dertliymişim he biri sorsa diye bekliyormuşum resmen:)))Hala çoğumuz bunalımda ve geçmiyor.Biz bugün 56 günlük olduk hala buhrandayım.
Ne zaman geçicek acaba?regl oluncs daha çabuj rahatlarsın diyorlar.
Olanlar düzeldinizmi merak ettim.
Ayrıca bizden daha önde olanlar vesveseleriniz telaşlarınız biraz azaldımı?
:)))) bende öyleyim ya hiç geçmiyor vesveseler.2 aydır süt süt yedim kafayı sen neye takıyorsun:)))En önde olanlardan biri benim. Haftaya 3 aylık olacaz. Ama çok umut veremiycem bu sıralar çok bunalıyorum. İşin garibi kimseyle görüşmek de istemiyorum. Gittiğm ortamlardan zevk almıyorum. Parka falan çıkayım açık havaya diyorum çok üşeniyorum. Vesveseler aynen devam sürekli bişeyler takılıyo kafama hep uzaklaştırmaya çalışıyorum. depresyonda mıyım bilmem:) Ne dertliymişim he biri sorsa diye bekliyormuşum resmen:)))
Hala çoğumuz bunalımda ve geçmiyor.Biz bugün 56 günlük olduk hala buhrandayım.
3 margarin bile oluyo olabilir. Doyuyodur ama yinede zayıflama ihtimali var mı?
İnşallah bizimkide öyledir canım yaYakında bir hastane yokmu nöbetçi çocuk doktorları oluyor.ben buraya yazmıstım hatırlarsın belkı kucagıma alıp cıkmıstım hıc kılo almıyor gibiydi bir hafta yanlısmıs
Bilmiyorum ki çok kaka yapıyo acaba sütüm mü yaramadı76 gün oldu, hala daha geçmedi bendeki bunalım hali. Bilmem ne zaman geçer
Tartıda yanlışlık olduğunu düşünüyorum, yeteir kadar besleniyor daha ne yapabilirsin ki
Amin Allah razi olsun canm bnmLiviya hayırlı olsun , Allah damatligini görmeyi nasip etsin inşallah
Her gün takacak bişey bulma potsnsiyeline sahibim:) dün kafasını tutamıyo gibi geldi onu taktım. Bugün evdeki tartıya göre 20 günde 500 gr almış gibi. Süt diyetini bozmuştum ondan mı kilo alamadı acaba diye takıyorum. Aman işte buluyorum bişeyler:)))) bende öyleyim ya hiç geçmiyor vesveseler.2 aydır süt süt yedim kafayı sen neye takıyorsun:)))
Sağlık ocağına gitsenKızlar biz bı hafta gazdan ıkınmaktan ve genzinin dolu olmasından dolayı ememiyoruz yani az emiyoruz. Sütümde az geliyo açıkcası doymadığını hissediyorum ama emsin diye mama vermedim geceleri verdim toplam 150 cc felan. Şiödi bi tarttım salı gününden bu güne 200 gr vermiş bebeğim inanamadım bide yiyeceklerin tartıldığı hassas tartı ile tartım yine aynı çok üzüldüm. Böyle zayıflama ihtimali varmı tartıların ikisininde yanlış olma hastanedeki tartılarla farklı olma ihtimali
Canım bak gerçekten bişe çıkmıcak, eğer ki gösterdiğin hedeflerin takibini yapıyorsa, ben hiç dikkat etmedim Emin'im geç olmuştur, ben kaymasını kafaya takmıştım sabah bariz ortadaydı çünkü , yavaş yavaş düzelme var meselaKizlar dunden beridir aglamaktan gozlerim sisti. Ne yaptiysam bana bakmiyor, goz temasi gulme yok. Emerken falan sabit bir noktaya bakiyor. Gozunde problem oldugunu sanmiyorum isiga karsi hassas. tam 50 gunluk bugun, 2. Ayin bitmesini bekle diyorlar ama en ufak bir belirti yok bekleyemicem.Yarina doktor randevumuz var insallah bisey cikmaz bana dua edin noolur.
Ben bayagi rHatlamistim sanirim adet yaklasiyor belirti vermeyebasladi.ama cocuk hastalanip zor nefes alinca yine nefes almasiyla ilgili takintilarim geri donduHala çoğumuz bunalımda ve geçmiyor.Biz bugün 56 günlük olduk hala buhrandayım.
Bizim ki de pusette ağlıyorBizimki bugün evde ağlıyordu, daraldım hadi parka çıkalım dedim koydum pusete, sustu :) ben şokresmen gezenti bunlar.
Ben de herseye panik yapiyorum. Biseyi takiyorum kafaya gozum donuyor resmen. Hic sogukkanli degilim, kv biraz sakin ol bundan sonra hep biseyi cikacak cocuk bu diyor surekli.en ufak biseyde hep en kotusu geliyor aklima. Bir de nedense hergun aksam olurken bana huzun cokuyor hep aglama geliyor.En önde olanlardan biri benim. Haftaya 3 aylık olacaz. Ama çok umut veremiycem bu sıralar çok bunalıyorum. İşin garibi kimseyle görüşmek de istemiyorum. Gittiğm ortamlardan zevk almıyorum. Parka falan çıkayım açık havaya diyorum çok üşeniyorum. Vesveseler aynen devam sürekli bişeyler takılıyo kafama hep uzaklaştırmaya çalışıyorum. depresyonda mıyım bilmem:) Ne dertliymişim he biri sorsa diye bekliyormuşum resmen:)))
Çok çok sütün artar :))Kızlar size bisey danisacagim .ben esimin memleketindeyim. Burda tanıdık kimsem yok .bebekte hiç uyumuyor sürekli ağlıyor . Gazı çok var , kabız surekli ikiniyor , dün kan da geldi kakasindan. Bende evde yalnızım , temizlik , yemek , misafir kendim yapıyorum üstüne bebeğin bu halleri beni çok yordu .sanırım bunalım aşamasına geldim .oturdum ağlıyorum. Tanıdık birilerini görmek istiyorum annem, kardeşim , arkadaşım ... ama daha 45 günlük . Iki saat uçak yolculuğu , üç saat karayolu yapmam gerekir . Annelerin yanına gitmem için .bi haftalık gitsem . Yoldan filan çok etkilenir mi acaba ne dersiniz ?
Biz 75 günlüğüz , asla geçmiyor :)Hala çoğumuz bunalımda ve geçmiyor.Biz bugün 56 günlük olduk hala buhrandayım.
Insallah cikmaz takip hic yok bizdeCanım bak gerçekten bişe çıkmıcak, eğer ki gösterdiğin hedeflerin takibini yapıyorsa, ben hiç dikkat etmedim Emin'im geç olmuştur, ben kaymasını kafaya takmıştım sabah bariz ortadaydı çünkü , yavaş yavaş düzelme var mesela
Girdiğim ortamda senin gibi bebekli varsa rahat oluyorum malum dertler ortak aynı dili konuşuyoruzEn önde olanlardan biri benim. Haftaya 3 aylık olacaz. Ama çok umut veremiycem bu sıralar çok bunalıyorum. İşin garibi kimseyle görüşmek de istemiyorum. Gittiğm ortamlardan zevk almıyorum. Parka falan çıkayım açık havaya diyorum çok üşeniyorum. Vesveseler aynen devam sürekli bişeyler takılıyo kafama hep uzaklaştırmaya çalışıyorum. depresyonda mıyım bilmem:) Ne dertliymişim he biri sorsa diye bekliyormuşum resmen:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?