2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Homely_angel te kanadadan geldi. Ben istanbula gittim dondum. Kutahyaya gittim dondum ve hatta geçen hafta afyona sucuk ekmek yemege gittik te eskisehirden birsey olmaz..
Oooo maşallah maşallah , beni uçak yolculuğu korkutuyor basınç etkilerse ne olur diye .ama gitmek istiyorum .eşim gelsin biraz kavga edeyim bana bilet al diye

Canim etkilenmez diye dusunuyorum. Ben de esimin birkac toplantisi var onlarin bitmesini beklemek durumundayim yoksa simdiye gitmistim annemlere. Biz yurtdisindayiz once istanbula gelicem 4 bucuk saat, havaalanindan da izmire aktarma yapicaz. Bizim burda surekli gelip giden cok yeni dogmus bebeklerle hic kotu bisey duymadim. Sadece inis ve kalkislarda emzirmek gerekiyor.

En önde olanlardan biri benim. Haftaya 3 aylık olacaz. Ama çok umut veremiycem bu sıralar çok bunalıyorum. İşin garibi kimseyle görüşmek de istemiyorum. Gittiğm ortamlardan zevk almıyorum. Parka falan çıkayım açık havaya diyorum çok üşeniyorum. Vesveseler aynen devam sürekli bişeyler takılıyo kafama hep uzaklaştırmaya çalışıyorum. depresyonda mıyım bilmem:) Ne dertliymişim he biri sorsa diye bekliyormuşum resmen:)))

:)))) bende öyleyim ya hiç geçmiyor vesveseler.2 aydır süt süt yedim kafayı sen neye takıyorsun:)))

76 gün oldu, hala daha geçmedi bendeki bunalım hali. Bilmem ne zaman geçer

3 margarin bile oluyo olabilir. Doyuyodur ama yinede zayıflama ihtimali var mı?

Tartıda yanlışlık olduğunu düşünüyorum, yeteir kadar besleniyor daha ne yapabilirsin ki

:)))) bende öyleyim ya hiç geçmiyor vesveseler.2 aydır süt süt yedim kafayı sen neye takıyorsun:)))
Her gün takacak bişey bulma potsnsiyeline sahibim:) dün kafasını tutamıyo gibi geldi onu taktım. Bugün evdeki tartıya göre 20 günde 500 gr almış gibi. Süt diyetini bozmuştum ondan mı kilo alamadı acaba diye takıyorum. Aman işte buluyorum bişeyler

Sağlık ocağına gitsen

Canım bak gerçekten bişe çıkmıcak, eğer ki gösterdiğin hedeflerin takibini yapıyorsa, ben hiç dikkat etmedim Emin'im geç olmuştur, ben kaymasını kafaya takmıştım sabah bariz ortadaydı çünkü , yavaş yavaş düzelme var mesela

Ben bayagi rHatlamistim sanirim adet yaklasiyor belirti vermeyebasladi.ama cocuk hastalanip zor nefes alinca yine nefes almasiyla ilgili takintilarim geri dondu

Ben de herseye panik yapiyorum. Biseyi takiyorum kafaya gozum donuyor resmen. Hic sogukkanli degilim, kv biraz sakin ol bundan sonra hep biseyi cikacak cocuk bu diyor surekli.en ufak biseyde hep en kotusu geliyor aklima. Bir de nedense hergun aksam olurken bana huzun cokuyor hep aglama geliyor.

Çok çok sütün artar :))

Biz 75 günlüğüz , asla geçmiyor :)
Ha geçmesi senin elinde orası kesin
Çünkü annelik hem bir bilinmezlik :) o yüzden her gün bi endişe ne zaman Relax o zaman tamam
Ben yapamadım , orası ayrı

Girdiğim ortamda senin gibi bebekli varsa rahat oluyorum malum dertler ortak aynı dili konuşuyoruz
Çünkü belli bir muhabbetten sonra bebeğe dönüyor
Sıkıoz ortamı kabul etmek gerek.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…