2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bende emdirme örtüsü alayım artık bi kere restorsntra su uzun tilkili Müslini bağlayıp emdirdim oda yanlardan açılacak beyaz görünürde diye tedirgin oldum
Sema baby emzirme örtüsünü hepsibursds baya yorum yapmışlar hava alıyor vs diye onu mu alsam ki

nemesis senin beğenmediğin hamsisiydi terleten

Canım kötü düşünme bence düzelecek belki geç tepki verecek moralini yüksek tut

Kızlar aslında bugün Benim kafam bozuk sabah kalktığımda kızın bezinde pembelik vardı kukuya yakın yerde
İdrar kültürü de verdik daha pazartesi temiz çıktı
İçime çok girmeden siliyorum bastırmıyorum da
Sonra olmadı o pembelik
Kizlik zarı bebeklerde önde oluyor diye duydum kafama takıldı
Doktora yazdım bakalım ne diyecek

Benimki iyi ama markası yok, Kadıköy'den almıştım minik bir dükkandan. Herhangi bir

yok kız beşik kertmesi başgöz etmek değil mi? Ben göbişten kerttim işte
Gobis kertikleri
Ben öyle diyene estetik operasyon faturamı sana gönderirim dedim, morttttt...
Ben genelde burda mi yapalım evde mi filan diyorum
Bende de yok korku hani hamile kalsam hormonlar sutu bozarmi korkum var sadece. Yoksa gelsin second one

Attım odanın kilimini balkona birazda balkon keyfi yapıyoruz kıZimla

Göbişten diyince karındaş gibi oldu :)
Demi banada oyle gibi gelmisti en basta

Ben hala sorun oldugunu sanmiyorum bence klasik doktor abartmasi.

nemesis @fbtl kızlar sizde boba’i takınca çok terlemiyor musunuz
Nemesis yendiğin aparatını hala yuvarlak mi düz mu kullanıyorsun canim
Ben yuvarlak yapiyorum biraz yuksek kalsin istiyorum. Ama 4.5 kilodan sonra gerek yok diyor klavuzu. Bende ufunkitos un dedigi hibi araya muslin koy teri emsin. Ben cok terlemiyorum acikcasi kanguru ile ama normalde de cok terleyen bir yapim yok
Dediğim gibi aranıza müslin örtü koy, teri emiyor o. Bu arada nemesis e sormuşsun ama ben de cevap vereyim , kızım henüz 5kg bile değil ama insert açık kullanıyoruz biz.
Bana oyle cok alcak geldi sanki ya hala kapali kullaniyorum.

Bu arada ben boyun simidi aldim su asi olayinim etkisi gecsin kuvette simiti takio yuzdurucem bakalim umarim sever yine onden atiliyorum ben

Bende terlerim lohusalikta iki misli terliyorum öyle yapayım
Bizim ark 2 aylıkken soktu havuza denize bakalım bizde düşünüyoruz Mayıs da kaçmak bi yere o zaman sokacağım nerden aldın boyun simidini :)
Seninde sütun tanzimiydi değil mi bana makas yap dedk emzirme danışmanı ana makas yapınca daha çok fışkırıyor sanki ben mi anlamadım makas yapmayı tam nerden bloklamam lazim sütü hala memelerim terbiye olmadı benim :/

Mycef naylon gibi kumasi cocuk kan ter icinde kalıyor.

Doktordan cevap geldi okuz gibi de emiyor halbuki
Susuzluktan olur su verelim yazmış
Sasırdım ne alakaysa
Baya emiyor bezleri acayip ağır hocam dedim olur bazen demiş
30 ml su verelim demiş
Pembelik yasayan var mi aramızda

Onu bebegi emzirmezken ayarliycan cunku ayni yere az basarsan sut akisi yavasliyor cok basarsan fiskiriyor deneme yanilma olacak.
Mayis deniz icin erken olur sanki brbrge deniz gec isiniyor cunku biz haziran sonu gibi dusunuyoruz. Aslindaa daha sakin olsun diye ramazan donemi dusunuyorum ama haziran sanki deniz soguk olur bebek icin.

Doktordan cevap geldi okuz gibi de emiyor halbuki
Susuzluktan olur su verelim yazmış
Sasırdım ne alakaysa
Baya emiyor bezleri acayip ağır hocam dedim olur bazen demiş
30 ml su verelim demiş
Pembelik yasayan var mi aramızda
Bizde efsun ilk dogdudunda vardi o doktorumuz anneden gelen hormonlar kiz bebekte regl gibi bu lekelenmeleri yapar aynisini regl donemlerinde de yasayabilirsin demisti.

Nasıl ayarlayacağım anlamadım emzirmeden önce mi deneyeceğim ben sıkınca sut çıkmıyor dolu olunca sağma makinası ds çok geç acıyor ama bizim kız çekince fışkırıyor
Temmuz Ağustos gibi Bodrum’a gideceğiz asil tatile
Kurbanda Ayvalık ya da Temmuz’da bodrum Ağustos’ta Ayvalık suyu soguk oliyir çünkü en iyi Ağustos’ta ılık oliyir biraz
Mayısta Antalya sıcak olur diye düşündük Artık havuzla idare edeceğiz :)

Bizde efsun ilk dogdudunda vardi o doktorumuz anneden gelen hormonlar kiz bebekte regl gibi bu lekelenmeleri yapar aynisini regl donemlerinde de yasayabilirsin demisti.
Sabaha karşı regli oldum ondan demek ki ay içime su serptin Gerçi doktor panik yapmayın susuzluktan olabilir bazen klabilir yazmış ama bsy açıklamamış yoğun her halde

kahveci34 kuzum biz 24 çıkmak doğumluyuz daha yeni başladı sakin ol olacaktır emin ol kötüyü getirme aklına

Bim veya A101 bezini kullanan var mi
Arkadaşımın tanidigi çocuk doktoru ben kendi çocuğumdan bim kullanıyorum primadan daha iyi demiş
Sleepy de koku yok ama arkadan hep tasma yaptı
Prima açtım yine dışarı koku veriyor anında ama bi önceli kutu kadar efil efil değil
Elimde 1 no prima var e bebek degistirirse pampers alacağım bi sen ona bakacağım
Sonra Hughes alayım diyorum ama Türkiye’den çekiliyormuş
Böyle böyle bebeyi pişik etmeden insalalh kendimize göre bi bez bulabilirim umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…