- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #50.341
Cay kasigimi yoksa tatli kasigimi canim ilik mi veriyisunuzNane çayı canım
1 kaşık kuru naneyi yarm çay bardağı kaynar suya ekle 2 dk demlensin öyle ver
Iyiyse sorun yok ozaman :)Cerazette yi bir ay kullandım korkunç yan etki yaptı bende bıraktım.
Bebeği kalın giydirme, araya müslin örtü koy mutlaka.
Artık memeler bebeğin ihtiyacı kadar süt üretiyor şu an. İyi bir şey
Canım kötü düşünme bence düzelecek belki geç tepki verecek moralini yüksek tutKizlar doktora gittik, goz temasi ve takip sifir degil biraz yapiyor. Ama obje takibi ve gulme yok dedi. Bu yasta bir cocuk annesini gorunce gulmesi lazim ona tepki vermesi lazim dedi. 51 gunluguz bugun tam 2. Ayda 60 gunde tekrar gormeknistiyor. Eger hala ayni olursa ilk goz muayenesibyapariz bisey cikmazsa baska arastirmalara baslanir dedi. Cok kotuyum ben.
Gobis kertikleriBenimki iyi ama markası yok, Kadıköy'den almıştım minik bir dükkandan. Herhangi bir
yok kız beşik kertmesi başgöz etmek değil mi? Ben göbişten kerttim işte
Ben genelde burda mi yapalım evde mi filan diyorumBen öyle diyene estetik operasyon faturamı sana gönderirim dedim, morttttt...
Bende de yok korkuBir tek bende mi yok bu korku yahu, kanada da ki doktorum istersen hemen hamile kal seneye görüşürüz bile dedi. Gerçi henüz ilişki fırsatımız olmasa da dert etmiyorum şimdilik bakalım. Kafayı rahat tutmak önemli sanırım. Ama çok zorlanırsan doktorunla görüş tabi ki.
Demi banada oyle gibi gelmisti en bastaAttım odanın kilimini balkona birazda balkon keyfi yapıyoruz kıZimla
Göbişten diyince karındaş gibi oldu :)
Ben hala sorun oldugunu sanmiyorum bence klasik doktor abartmasi.Kizlar doktora gittik, goz temasi ve takip sifir degil biraz yapiyor. Ama obje takibi ve gulme yok dedi. Bu yasta bir cocuk annesini gorunce gulmesi lazim ona tepki vermesi lazim dedi. 51 gunluguz bugun tam 2. Ayda 60 gunde tekrar gormeknistiyor. Eger hala ayni olursa ilk goz muayenesibyapariz bisey cikmazsa baska arastirmalara baslanir dedi. Cok kotuyum ben.
Ben yuvarlak yapiyorum biraz yuksek kalsin istiyorum. Ama 4.5 kilodan sonra gerek yok diyor klavuzu. Bende
Bana oyle cok alcak geldi sanki ya hala kapali kullaniyorum.Dediğim gibi aranıza müslin örtü koy, teri emiyor o. Bu aradanemesis e sormuşsun ama ben de cevap vereyim , kızım henüz 5kg bile değil ama insert açık kullanıyoruz biz.
Bende terlerim lohusalikta iki misli terliyorum öyle yapayımGobis kertikleri
Ben genelde burda mi yapalım evde mi filan diyorum
Bende de yok korkuhani hamile kalsam hormonlar sutu bozarmi korkum var sadece. Yoksa gelsin second one
Demi banada oyle gibi gelmisti en basta
Ben hala sorun oldugunu sanmiyorum bence klasik doktor abartmasi.
Ben yuvarlak yapiyorum biraz yuksek kalsin istiyorum. Ama 4.5 kilodan sonra gerek yok diyor klavuzu. Bendeufunkitos un dedigi hibi araya muslin koy teri emsin. Ben cok terlemiyorum acikcasi kanguru ile ama normalde de cok terleyen bir yapim yok
Bana oyle cok alcak geldi sanki ya hala kapali kullaniyorum.
Bu arada ben boyun simidi aldim su asi olayinim etkisi gecsin kuvette simiti takio yuzdurucem bakalim umarim severyine onden atiliyorum ben
Mycef naylon gibi kumasi cocuk kan ter icinde kalıyor.Bende emdirme örtüsü alayım artık bi kere restorsntra su uzun tilkili Müslini bağlayıp emdirdim oda yanlardan açılacak beyaz görünürde diye tedirgin oldum
Sema baby emzirme örtüsünü hepsibursds baya yorum yapmışlar hava alıyor vs diye onu mu alsam ki
nemesis senin beğenmediğin hamsisiydi terleten
Doktordan cevap geldi okuz gibi de emiyor halbukiKızlar aslında bugün Benim kafam bozuk sabah kalktığımda kızın bezinde pembelik vardı kukuya yakın yerde
İdrar kültürü de verdik daha pazartesi temiz çıktı
İçime çok girmeden siliyorum bastırmıyorum da
Sonra olmadı o pembelik
Kizlik zarı bebeklerde önde oluyor diye duydum kafama takıldı
Doktora yazdım bakalım ne diyecek
Onu bebegi emzirmezken ayarliycan cunku ayni yere az basarsan sut akisi yavasliyor cok basarsan fiskiriyor deneme yanilma olacak.Bende terlerim lohusalikta iki misli terliyorum öyle yapayım
Bizim ark 2 aylıkken soktu havuza denize bakalım bizde düşünüyoruz Mayıs da kaçmak bi yere o zaman sokacağım nerden aldın boyun simidini :)
Seninde sütun tanzimiydi değil mi bana makas yap dedk emzirme danışmanı ana makas yapınca daha çok fışkırıyor sanki ben mi anlamadım makas yapmayı tam nerden bloklamam lazim sütü hala memelerim terbiye olmadı benim :/
Sen benden sonra dogum yaptin. Sizde basladimi goz temasi kac gunluksunuz canimCanım kötü düşünme bence düzelecek belki geç tepki verecek moralini yüksek tut
Bizde efsun ilk dogdudunda vardi o doktorumuz anneden gelen hormonlar kiz bebekte regl gibi bu lekelenmeleri yapar aynisini regl donemlerinde de yasayabilirsin demisti.Doktordan cevap geldi okuz gibi de emiyor halbuki
Susuzluktan olur su verelim yazmış
Sasırdım ne alakaysa
Baya emiyor bezleri acayip ağır hocam dedim olur bazen demiş
30 ml su verelim demiş
Pembelik yasayan var mi aramızda
Çay kaşığı canım ılık tabi sıcağa yakınCay kasigimi yoksa tatli kasigimi canim ilik mi veriyisunuz
Nasıl ayarlayacağım anlamadım emzirmeden önce mi deneyeceğim ben sıkınca sut çıkmıyor dolu olunca sağma makinası ds çok geç acıyor ama bizim kız çekince fışkırıyorOnu bebegi emzirmezken ayarliycan cunku ayni yere az basarsan sut akisi yavasliyor cok basarsan fiskiriyor deneme yanilma olacak.
Mayis deniz icin erken olur sanki brbrge deniz gec isiniyor cunku biz haziran sonu gibi dusunuyoruz. Aslindaa daha sakin olsun diye ramazan donemi dusunuyorum ama haziran sanki deniz soguk olur bebek icin.
Sabaha karşı regli oldum ondan demek ki ay içime su serptin Gerçi doktor panik yapmayın susuzluktan olabilir bazen klabilir yazmış ama bsy açıklamamış yoğun her haldeBizde efsun ilk dogdudunda vardi o doktorumuz anneden gelen hormonlar kiz bebekte regl gibi bu lekelenmeleri yapar aynisini regl donemlerinde de yasayabilirsin demisti.
Çay kaşığı canım ılık tabi sıcağa yakın
Bi de gunde kac defa veriyosunuz canimÇay kaşığı canım ılık tabi sıcağa yakın
15 subatiz biz insallah canim iyi olurkahveci34 kuzum biz 24 çıkmak doğumluyuz daha yeni başladı sakin ol olacaktır emin ol kötüyü getirme aklına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?