- 3 Aralık 2010
- 2.898
- 1.294
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #50.361
Biraz ağladı ama zorla verdimO zaman sol memeyi tersten emzirmen lazim
Canım o kn değildir bence ürik asit kristalidir bebek susuz klınca idrarı koyulaşıyormuş öyle oluyormus bize de olmuştu ama ilk günlerde olmuştu süt azken şimdi bol emiyordur sen yine de su ver bakalım bana doktor su ver demişti o zamanKızlar aslında bugün Benim kafam bozuk sabah kalktığımda kızın bezinde pembelik vardı kukuya yakın yerde
İdrar kültürü de verdik daha pazartesi temiz çıktı
İçime çok girmeden siliyorum bastırmıyorum da
Sonra olmadı o pembelik
Kizlik zarı bebeklerde önde oluyor diye duydum kafama takıldı
Doktora yazdım bakalım ne diyecek
Bizim 2 ayı geçti öyle oldu daha var sizindd şakın ol bak sutun etkilenir kötüyü getirme aklına15 subatiz biz insallah canim iyi olur
Aynen doktorda su verin demiş ama inanılmaz cisli bezi var be emiyor da susuz kalması imkansız doktor olabiliyor bazen demişCanım o kn değildir bence ürik asit kristalidir bebek susuz klınca idrarı koyulaşıyormuş öyle oluyormus bize de olmuştu ama ilk günlerde olmuştu süt azken şimdi bol emiyordur sen yine de su ver bakalım bana doktor su ver demişti o zaman
Evet cnm 5 ocakta dogum yaptim gecen ay regl oldum eylulume dogum yaptim 40imda regl oldum :)Sen bnden once dogum yapmistin dimi kuzum Ama bn cok erken oldum sanki
Canım biraz iki ayı geçmesini bekle bence demiştim ya benimki de 2 ay dört günlükken gülmüştü bana. 2 buçuk ayda daha belirginleşti. Şimdi bile keyfi yerindeyse canı isterse göz teması kurup dinleyip gülüyor. Keyfi yoksa hiç umrunda değil konuşmalarım falan. Her bebek bir olmuyor. Sabredebilirsen hiç olmazsa 2 buçuk ayı beklemeni tavsiye ederim15 subatiz biz insallah canim iyi olur
Ben de vermiştim tarif önceden. Süt alerjisi çıkmadan sürekli yapıyordum çok güzel oluyo:)Kızlar süt yapan ve gaz, kabızlık problemini çözen bir tarifte benden. Bazılarınız bilir ben yeni öğrendim. İnternette "incir uyutması" olarak aratabilirsiniz. Ek gıdaya geçince meyveli yoğurt olarak da kullanılabilir. İnternette 1 litre sütten verilmiş tarif. Taze tüketmek adına ben ölçüleri yarıya düşürdüm. 8 inciri doğruyorsunuz üzerini geçmeyecek şekilde sıcak su döküp bi kenara alıyorsunuz. 2.5 su bardağı sütü kaynatıyorsunuz ve mayalama sıcaklığında ılınmasını beklıyorsunuz. Temazsız ölçeriniz varsa 45-50 derece ideal. İncirleri katıp mikserden geçiriyordunuz. Kaselere döküyorsunuz. 4 kase çıkıyor. Streçleyip mayalar gibi sarıyorsunuz. Mayalandığında buzdolabına atıyorsunuz. Bir kase çok etki etti bize ıkınmadan yapmaya başladı.bu seferde bağırsak tembelliği olur diye. Bi kaseyi iki bölüp sabah akşam yedim. Birkaç gündür çok rahatız. Ben laktozsuz sütten yaptım. O da güzel oldu.
Anladim kuzum genelde 5 gun sürerdi adetim bu sefer tam 9 gun de bitti doktoruma yazdim nirmalmi diye oda korunmayi ihmay etme yoksa ben takibini bn yapamam yazmis en iyi korunma yontemi bulmam lazim haplar düzensizlik yapiyo esimin korunmasida guvenlimi bi arastrayimEvet cnm 5 ocakta dogum yaptim gecen ay regl oldum eylulume dogum yaptim 40imda regl oldum :)
Eylemde gec oldum hic olmuycam sanmistim emzirdigimden ama oldum tatlim takilma bencekorunmayi ihmal etme de
Niye kızıyorsun ki kendine boyle boyle alisacak. Simdiye kadar cok steril bir ortamda kaldiysa insan gormediyse fazla yadirgamistir. Gore gore alisir.Kızlar kuzenimin bebek Mevlütüne geldik. 1 saat odada bebek emzirdim inanılmaz huysuz. Sesten uyumuyo neden geldim ki diye kendime kızıyorum kaç saattir kucağımda
Masallah ikinizede :)Eki Görüntüle 2134130
Kıbrıstan sevgiler. Dışarı çıkma muhabbeti olmuş. Gezentilere bizi de yazın:) 59 günlük oldu Metehanım
Benim ilk adetim 15 gun surdu dusun :)Anladim kuzum genelde 5 gun sürerdi adetim bu sefer tam 9 gun de bitti doktoruma yazdim nirmalmi diye oda korunmayi ihmay etme yoksa ben takibini bn yapamam yazmis en iyi korunma yontemi bulmam lazim haplar düzensizlik yapiyo esimin korunmasida guvenlimi bi arastrayim
Masallah size tam sana benziyor bebek allah nazardan korusunEki Görüntüle 2134130
Kıbrıstan sevgiler. Dışarı çıkma muhabbeti olmuş. Gezentilere bizi de yazın:) 59 günlük oldu Metehanım
Insallah duzelir canim tek dilegim o. Beklicem ama nasil gececek gunler bilmiyorumCanım biraz iki ayı geçmesini bekle bence demiştim ya benimki de 2 ay dört günlükken gülmüştü bana. 2 buçuk ayda daha belirginleşti. Şimdi bile keyfi yerindeyse canı isterse göz teması kurup dinleyip gülüyor. Keyfi yoksa hiç umrunda değil konuşmalarım falan. Her bebek bir olmuyor. Sabredebilirsen hiç olmazsa 2 buçuk ayı beklemeni tavsiye ederim
Dunden beri autum azaldi zaten sagiyorum hicbisey cikmiyorBizim 2 ayı geçti öyle oldu daha var sizindd şakın ol bak sutun etkilenir kötüyü getirme aklına
Kizlar doktora gittik, goz temasi ve takip sifir degil biraz yapiyor. Ama obje takibi ve gulme yok dedi. Bu yasta bir cocuk annesini gorunce gulmesi lazim ona tepki vermesi lazim dedi. 51 gunluguz bugun tam 2. Ayda 60 gunde tekrar gormeknistiyor. Eger hala ayni olursa ilk goz muayenesibyapariz bisey cikmazsa baska arastirmalara baslanir dedi. Cok kotuyum ben.
Sanki bütün düzenini bozmuşum bebeğimin gibi hissediyorumNiye kızıyorsun ki kendine boyle boyle alisacak. Simdiye kadar cok steril bir ortamda kaldiysa insan gormediyse fazla yadirgamistir. Gore gore alisir.
Masallah ikinizede :)
Subat analari komple gezenti cikti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?