2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canım o kn değildir bence ürik asit kristalidir bebek susuz klınca idrarı koyulaşıyormuş öyle oluyormus bize de olmuştu ama ilk günlerde olmuştu süt azken şimdi bol emiyordur sen yine de su ver bakalım bana doktor su ver demişti o zaman

Kızlar kuzenimin bebek Mevlütüne geldik. 1 saat odada bebek emzirdim inanılmaz huysuz. Sesten uyumuyo neden geldim ki diye kendime kızıyorum kaç saattir kucağımda

@Pembeevim2104 canim sen A101 sen unibaby nin hangilerini almıştın ne kadars aldın indirimde miydi
Ben dün pudralı olanı bi de sensitive olanı aldım 6 liraya denemek için
Pudralı olani da sensitive olanında öneriyorlar
Bizim kız hassas ciltli atopik hemen kızarıyor yeni doğanda kuruyan kakayı hemen çıkarmıyor cildini çitiliyorum resmen kuruluğa pudralı olan iyi gelir hassasliga da sensitive iyi gelir diye düşündüm ortasını bulamadım :) uygunsa bugün deneyim ordan alayım stok yapayım

Aynen doktorda su verin demiş ama inanılmaz cisli bezi var be emiyor da susuz kalması imkansız doktor olabiliyor bazen demiş

Bence benim regli olmamdan
Uyansın vereceğim

Sen bnden once dogum yapmistin dimi kuzum Ama bn cok erken oldum sanki
Evet cnm 5 ocakta dogum yaptim gecen ay regl oldum eylulume dogum yaptim 40imda regl oldum :)
Eylemde gec oldum hic olmuycam sanmistim emzirdigimden ama oldum tatlim takilma bence korunmayi ihmal etme de

Kızlar süt yapan ve gaz, kabızlık problemini çözen bir tarifte benden. Bazılarınız bilir ben yeni öğrendim. İnternette "incir uyutması" olarak aratabilirsiniz. Ek gıdaya geçince meyveli yoğurt olarak da kullanılabilir. İnternette 1 litre sütten verilmiş tarif. Taze tüketmek adına ben ölçüleri yarıya düşürdüm. 8 inciri doğruyorsunuz üzerini geçmeyecek şekilde sıcak su döküp bi kenara alıyorsunuz. 2.5 su bardağı sütü kaynatıyorsunuz ve mayalama sıcaklığında ılınmasını beklıyorsunuz. Temazsız ölçeriniz varsa 45-50 derece ideal. İncirleri katıp mikserden geçiriyordunuz. Kaselere döküyorsunuz. 4 kase çıkıyor. Streçleyip mayalar gibi sarıyorsunuz. Mayalandığında buzdolabına atıyorsunuz. Bir kase çok etki etti bize ıkınmadan yapmaya başladı.bu seferde bağırsak tembelliği olur diye. Bi kaseyi iki bölüp sabah akşam yedim. Birkaç gündür çok rahatız. Ben laktozsuz sütten yaptım. O da güzel oldu.

15 subatiz biz insallah canim iyi olur
Canım biraz iki ayı geçmesini bekle bence demiştim ya benimki de 2 ay dört günlükken gülmüştü bana. 2 buçuk ayda daha belirginleşti. Şimdi bile keyfi yerindeyse canı isterse göz teması kurup dinleyip gülüyor. Keyfi yoksa hiç umrunda değil konuşmalarım falan. Her bebek bir olmuyor. Sabredebilirsen hiç olmazsa 2 buçuk ayı beklemeni tavsiye ederim

Ben de vermiştim tarif önceden. Süt alerjisi çıkmadan sürekli yapıyordum çok güzel oluyo:)

Evet cnm 5 ocakta dogum yaptim gecen ay regl oldum eylulume dogum yaptim 40imda regl oldum :)
Eylemde gec oldum hic olmuycam sanmistim emzirdigimden ama oldum tatlim takilma bence korunmayi ihmal etme de
Anladim kuzum genelde 5 gun sürerdi adetim bu sefer tam 9 gun de bitti doktoruma yazdim nirmalmi diye oda korunmayi ihmay etme yoksa ben takibini bn yapamam yazmis en iyi korunma yontemi bulmam lazim haplar düzensizlik yapiyo esimin korunmasida guvenlimi bi arastrayim

Kızlar kuzenimin bebek Mevlütüne geldik. 1 saat odada bebek emzirdim inanılmaz huysuz. Sesten uyumuyo neden geldim ki diye kendime kızıyorum kaç saattir kucağımda
Niye kızıyorsun ki kendine boyle boyle alisacak. Simdiye kadar cok steril bir ortamda kaldiysa insan gormediyse fazla yadirgamistir. Gore gore alisir.

Eki Görüntüle 2134130
Kıbrıstan sevgiler. Dışarı çıkma muhabbeti olmuş. Gezentilere bizi de yazın:) 59 günlük oldu Metehanım
Masallah ikinizede :)
Subat analari komple gezenti cikti.

Benim ilk adetim 15 gun surdu dusun :)
Senin iyi surmus kuzum bencede iyi dusun ben isi sansa birakmamak icin igne vurdurdum ki tuplerimi baglatmayi dusunuyorum doktoruma yazicam.
Ben eylulde dogum kontrol hapi kullandim emziremedigim icin bunda emziritorum diye 3 aylik oldm

Regl konusu acilmis. Benim dogundan sonra ne zaman bitti kanamam tam bilmiyorum ama bir suredir yoktu. Son1 haftadir filan bir iki kere leke geldi. Gerisi gelmedi. Arada idrara cikinca peceteye pembemsi leke geliyor ama gerisi gelmiyor.

Insallah duzelir canim tek dilegim o. Beklicem ama nasil gececek gunler bilmiyorum

Canim benimkide hutsuznbi bebek cani isterse bakip guluyo cani ist3rse kafasini çeviriyo sikma canini

Niye kızıyorsun ki kendine boyle boyle alisacak. Simdiye kadar cok steril bir ortamda kaldiysa insan gormediyse fazla yadirgamistir. Gore gore alisir.

Masallah ikinizede :)
Subat analari komple gezenti cikti.
Sanki bütün düzenini bozmuşum bebeğimin gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…