2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Sağol cnm korunma yöntemi düşünen arkadaşlara fikir olur:)

Canim çok teşekkürler aklımızda olsun :)

Bizde dün asidan önce kahvaltıya gittik orda uyudu aha şimdi uyanacak altını nerde değiştirecem nasıl emzirxem korkusu yaşadım sonra asiya giderken uyandı battaniyeyi kafaya geçirip arabada emzirdim asi öncesi kan ter içinde kaldım sonra yürüyüş yaptık eşim veya Yanımda biri varken çok rahatım ana tek basıma hala cesaret edemedim otobüs dolmuş nasıl giderim Kızılay’a bilmiyorum bizim kız kangurudan da sıkılıyor uyanınca Çünkü çok terliyor
Emzirme odası ya da alr değiştirme odası olan kafeler keşfedersek Kızılay’da birbirimize söyleyelim
Alla alla alan hepsini alırdı aslında çok garip insafı davranmis mi desem ne desem sasırdım :)
Neyse bununla geçmiş olsun canım
Sizin etrafınızda uygun yerler varmış bizim etraf hep üniversite cafesi o yüzden WC’ler bile pisken bakim Ünitesi beklemek hak getire
İyi yerlerde uzakta
Yakınlarda veya Kızılay’da insalah uygun bi yer bulurum bulunca da bırakmam attık :)
Ben de öyle oluyorum, o yüzden havalar ısınınca kullanmayı bıraktım.
Asil yazın çok rahat diyorlar tatilde falan ama tatilde o sıcakta sırılsıklam oluruz ne yapacağım bilemedim kışında soguktan kullanamadım büyük mont bulamadım üstüne battaniye geçirdik ama tek basıma onu yapamadim

Son düzenleme:
Bugün sabaha karşı adet oldum
İki doktorda kesinlikle korun Doğum sonrası hamile kalmak çok daha kolay açık mi ne oluyormus bsyler dokuz ay sonra 2.yi eline alırsın yoksa dedk:)

Geriye çekilerek şakın lorunla kesin yöntem değil
Kılıf ya da iğne dedi
Henüz beraber olmadık
Pazartesi operasyon geçirecektim adet oldum
Adet bitince operasyon geçirsem 40 gün de oyle
Bende zaten hiç istek yok aklıma bile gelmiyor
O kadar operasyondan sonra da nasıl girerim iliskiye bilemiyorum sanırım hamilelik kadar bi 9 Ayda bizde iliski olmaz gibi

Kizlar ısın garibi hamile kalmadan da ayin 7/8 de adet olurdum
Suan yine 7 sinde adet oldum

Cerazette yi bir ay kullandım korkunç yan etki yaptı bende bıraktım.

Bebeği kalın giydirme, araya müslin örtü koy mutlaka.
Terbiye olmak ne demek kızlar yumuşak olması iyi biseymi benimde yumuşak artık ama sıkınca süt geliyor?

Artık memeler bebeğin ihtiyacı kadar süt üretiyor şu an. İyi bir şey

Kizlar doktora gittik, goz temasi ve takip sifir degil biraz yapiyor. Ama obje takibi ve gulme yok dedi. Bu yasta bir cocuk annesini gorunce gulmesi lazim ona tepki vermesi lazim dedi. 51 gunluguz bugun tam 2. Ayda 60 gunde tekrar gormeknistiyor. Eger hala ayni olursa ilk goz muayenesibyapariz bisey cikmazsa baska arastirmalara baslanir dedi. Cok kotuyum ben.

nemesis fbtl kızlar sizde boba’i takınca çok terlemiyor musunuz
Nemesis yendiğin aparatını hala yuvarlak mi düz mu kullanıyorsun canim

Canim kaçta doğdu Bebeğin sakin ol kötüyü getirme aklına daha 10 gün var bir günde bile neler değişiyor üzülme ne olur bak stresin ona geçer illa gününde olacak diye de bir şey yok belki 2.5 da olur
Doğması gereken tarihe göre hesapla sen

Cerazette yi bir ay kullandım korkunç yan etki yaptı bende bıraktım.

Bebeği kalın giydirme, araya müslin örtü koy mutlaka.

Artık memeler bebeğin ihtiyacı kadar süt üretiyor şu an. İyi bir şey
Canim sadece uzun kollu zıbın yanı çıtçıtlı badi bir de altı vardı yani tayt ayakta da küçük çorap bende sadece Tişört ama sıksak suyu çıkardı
Asil yaz için almıştım simdi ne yapacağım sasırdım yazın

Son düzenleme:
Benim
Göğüsler hala terbiye olmadı çok sinir oluyorum çünkü bizim kız çok dengesiz emiyor 2 saate bir 1 saate bir de emiyor bazen 3 4 gece iyi uyursa 5 sabah bi kaliyorim
Yanlar tomurcuklanmış göğüsümün korkuyorum hangisini emzirechimi şaşırıyorum ve o kadar sisiyor ki öyle uzun emedoginde sadece ön sütü alıyor gerisi kalıyor sis kaldığı da oluyor
Önden sağsam mo diye ebeye sordum sağma alıştırırsın dedi
Ama böylede sadece ön sutu alıyor ve korkuyorum tıkanıklık olacak diye
Ve ayrıca çekince fışkırıyor boguluyor emmek istemiyor onuda emzirme danışmanı biberona alıştığı içim ilk günler biberon ceker gibi küvetli cekiuor ama biberon gibi yavaş yoğun akmayınca yorulup fazla ememiyor hemde boguluyor dedi
Sutunu blokla makas yap dedi ama makas yapınca daha çok fışkırıyor sut sanki

Dediğim gibi aranıza müslin örtü koy, teri emiyor o. Bu arada nemesis e sormuşsun ama ben de cevap vereyim , kızım henüz 5kg bile değil ama insert açık kullanıyoruz biz.

Dediğim gibi aranıza müslin örtü koy, teri emiyor o. Bu arada nemesis e sormuşsun ama ben de cevap vereyim , kızım henüz 5kg bile değil ama insert açık kullanıyoruz biz.
Sende mi boba kullanıyorsun canim sende terleme oldu mu
Ön tarafı terlemiş ustunu değiştirmedim
acaba Bsy olur muydu pişman oldum
Açık direk kurdale şekline getiriyorsun demi

Sende mi boba kullanıyorsun canim sende terleme oldu mu
Ön tarafı terlemiş ustunu değiştirmedim
acaba Bsy olur muydu pişman oldum
Açık direk kurdale şekline getiriyorsun demi
Evet ben de boba 4g yi kullanıyorum. İlk çıkarken fazla giydirdim herhalds baya terledik ikimiz de hem huzursuz oldu kızım. İnsert açık direk çıtçıtlamadan uzun şekilde. Fbookta babywearing grubundaysan görebilirsin

Kurdele şeklinden kastım buydu ahahajaj
Çok sağol canım
5200 olduk bu SEK’le getireyim o zaman ben
Boba’nin kumaşı da bence kalın omdan da terliyorlar aslında bekleyebilseydim mababy alacaktım onu çok beğenmiştim
Modellerini kullanımını
ama oda 4. Aydsn sonra kullanılıyor hemde fiyatı da uygundu

Sağol canım bende şaşırdım en azından 70 tl harçlık bırakmış bana

Facebook’um yok csnim İnstagram ve Twitter var ordan sayfa varsa takip ederim
Sen muslin mi koyuyorsun aranıza Bir de öyle deneyim çok sagol csnim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…