2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Benimki iyi ama markası yok, Kadıköy'den almıştım minik bir dükkandan. Herhangi bir
Ahahaa bas goz edelim derken kanka yaptin kiz
yok kız beşik kertmesi başgöz etmek değil mi? Ben göbişten kerttim işte

Ben sadece emziriyorum ve ilk adetimi oldum ikinci adet 6 gun gecikti dun cok az pembe leke geldi gitti peceteye igneden dir diyorum 3 aylik igne vuruldum kendimi ogle avutuyorum ins bisi olmaz

Hepinize merhabalar subat anneleri katrenin cagrisi uzerine geldim.oncelikle bebislerinizi saglikla buyutun insallah.Hap mevzusundan bahsetmissiniz benim dr un ebem cocuk dr umuz emziren anneler icon olan cerazetteyi onayladi ve 2 sene boyijca kullandim koruma yontemi diger haplardan cok daha farkli tavsiye ediyorum

Geçmiş olsun umarım bulursun. Hafıza problemi bende de var, jinekolog b12 verdi.

Bu konularda ben rahatım sanırım, evimin etrafı müsait olduğu için artık hep arabasıyla çıkıyorum ben. Önceden hava çok soğukken sling kullanıyordum ama benim sling için kanguru gibi bir şey. Valla arabanın alt kısmını merdivende bırakıyorum, oraya bir bisiklet kilidi ile bağladım. İçerde önce kendim giyiniyorum, sonra bebeği giydiriyorum. Pusete oturtunca zaten beklemeye başladı, 2-3 dakika müsade ediyor. Hoop atıyorum kendimi dışarı.

Alt değiştirme konusunda evin etrafında bildiğim ve bebek bakım ünitesi olan bir ton yer var. Bir şey olursa onlara dalarım ki şimdiye kadar gerek olmadı. Ama havaalanı ve uçakta alt değiştirmiş biri olarak her türlü hallederim diyorum.

Emzirme konusunda da önlüğü taktıktan sonra hiç sorun yok. Parkta bile emzirdim. Avm ye henüz Türkiye'de hiç gitmedim ama giderken seçici davranıp bildiğim ve düzgün olanlarını seçerim. Örneğin İstanbul'da olanlar için akasya avm, palladium avm ve water garden çok uygun.

Heeee iki çocuk olsa nolur bilemiyorum, Allah yardımcıları olsun.

Ben 2 kere götürdüm normal dediler. Aynen canım ama reflü yatağındada kayıyo diyolar kararsız kaldım
Bakalım düzeldi gibi ama çok kusuyor ondan almayı düşünüyorum..
Bizde kizin kimligi kaybettik evin icinde
Sizinki yine iyi evin içinde hiç değilse ben koca esparkin en alt katındaki wc de unuttum:)

Ben de acaip korkuyorum ya. Sırf korunma korkusuna ilişkiden çekiniyorum. Zaten de çok zor oluyor. İlk evlendigimiz zamandan bile zor. Neden böyle doktora mı gitsem bilmiyorum.

Bir tek bende mi yok bu korku yahu, kanada da ki doktorum istersen hemen hamile kal seneye görüşürüz bile dedi. Gerçi henüz ilişki fırsatımız olmasa da dert etmiyorum şimdilik bakalım. Kafayı rahat tutmak önemli sanırım. Ama çok zorlanırsan doktorunla görüş tabi ki.

Ben de öyle oluyorum, o yüzden havalar ısınınca kullanmayı bıraktım.

Attım odanın kilimini balkona birazda balkon keyfi yapıyoruz kıZimla
Benimki iyi ama markası yok, Kadıköy'den almıştım minik bir dükkandan. Herhangi bir

yok kız beşik kertmesi başgöz etmek değil mi? Ben göbişten kerttim işte
Göbişten diyince karındaş gibi oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…