- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #50.301
Kizlar bu arada benimde maruzatim var. Ben ebebekten mycef emzirme ortusu almistim.ama naylon gibi bir kumas ve coook terletiyor bebemi. Cocuk emip cikinca saunadan cikmis gibi oluyor. Muslin gibi emzirme ortusu aradim ama bulamadim. Sizlerin ortu nasil bana marka onerebilecek olan varmi?sevibebeninkinde pamuk yaziyor kumasi nasil kullanan varmi ?
yok kız beşik kertmesi başgöz etmek değil mi? Ben göbişten kerttim işteAhahaa bas goz edelim derken kanka yaptin kiz
Kızlar ya bişi sorucam. Bugün doğum yapalı 48 gün oldu ve halâ çok yoğhn bi şekilde kanamam devam ediyor sizin kanamalarınız ne kadar sürdü
Bndede pko var canm ama erken adet oldumBenim gibi pko şu olup adet olmayan var mı acep?
Ben öyle bişey yapmışım ki kızlar bugün fark ettim daha..dışarı çıkacaktık bu aksam bir doğum gününe gidecektik kızımı da anneme birakacaktik hazırlandık eşim aldı kızı indi aşağıya ben lazım olur diye cüzdanı alayım dedim aha olanlar oldu kalakaldim geçen biberon almaya çıktığım gün sen avm tuvaletinde peçeteligin üzerind e unut çik!!içide kızın kimlik benim kimlik su kartı banka hesap karti 170 tl para...ve bunu bugün cüzdan lazım olunca fark ettim çok kızdım kendime ilk defa başıma geliyor Allahtan nerde unuttuğumu hatırladım inşallah eksiksiz bi şekilde ordan çıkaro gün acele ile kıza yetişeyim derken olanlar oldu çok sinirlerim bozuldu unutkanlık had safada bende sizde de oluyormu hamil e iken de vardı baya
Bendede pko var bende oldum sekerim emzirdigim haldeBndede pko var canm ama erken adet oldum
Sen bnden once dogum yapmistin dimi kuzum Ama bn cok erken oldum sankiBendede pko var bende oldum sekerim emzirdigim halde
Kızlar dışarı çıkma konusu açılınca derinlemesine konuşalım istedim
Nasıl dışarı çıkarıyorsunuz araba kanguru hangisiyle
Hangisi daha kolay oluyor mesela nereye giderken kanguru nereye giderken araba kullanıyorsunuz
Alt değiştirme emzirme Işın’ı nasıl yapıyorsunuz
Dışarı çıkmak rutinlerimizi paylaşalım ki fikir olsun birbirimize
Ben halen dışarda örtüyle emziremiyorum utanmada da değil aslında millet bakınca gıcık oluyorum
Cocuk elimdeyken bir yere koymadan örtüyü nasıl takicam bilmiyorum gerçi elime daha emzirme örtüsü bile almadım nasıl bsy onun hakkında bile fikrim yok neredesinden takılır ne edilir
gördüğüm kadarıyla bi örtü :)
Markete gideceksem kanguru 1-2 saatlik isim varsa emzirip kanguruyla işimi hallediyorum acıkma suresine eve dönüyorum daha dışarıya uzun çıkmadım yalnız basıma hep acıkma suresine göre eve dönüş yaptım
Karguru olunca yanıma küçük çanta alıyorum bir tane alt bezi oluyor küçük çantaya onu koyuyorum emziğini ağız bezini alıyorum o kadar
büyük sırt çantamı alamıyorum belim kopuyor çünkü kanguruyla hem bebek hem çanta büyük çantanın içinde kıyafeti bezi her şey oluyor ihtiyaç olan ama taşımak sıkıntı oluyor bana ondan almıyorum
Bebek arabasıyla bazen yürüyüşe çıkıyoruz yine ev etrafı
Otobüs dolmuşa hiçbir şekilde ne bebek arabasıyla ne kanguruyla binmedim
Altını nasıl değiştiriyorsunuz avm gidince beebek bakım odasına gidiyorum ama dışarda ne yapacağım bilmiyorum
Mesela Kızılay’a inmek istiyorum ama nerde emziririm nerde altını değiştiririm diye inemiyorum
Özellikle @fbtl kuzum sen iko çocukla yakın çevre harici başka yerlere nasıl gidiyorsun
Bakalım düzeldi gibi ama çok kusuyor ondan almayı düşünüyorum..Ben 2 kere götürdüm normal dediler. Aynen canım ama reflü yatağındada kayıyo diyolar kararsız kaldım
Sizinki yine iyi evin içinde hiç değilse ben koca esparkin en alt katındaki wc de unuttum:)Bizde kizin kimligi kaybettik evin icinde
Merak ettim şimdi neymiş o :)Tam annenlik bir fotom var gormek istermisin
Bu ikinci ne zaman baskisi en azindan cocuk 3 yasina filan gelince baslar saniyordum. 40 mevlutunde muhabbetini actilar bana. Arasi cok olmasin yasin geckin dedi bir akraba
Terbiye olmak ne demek kızlar yumuşak olması iyi biseymi benimde yumuşak artık ama sıkınca süt geliyor?Evet terbiye olmuş artık seninkiler
Ben de acaip korkuyorum ya. Sırf korunma korkusuna ilişkiden çekiniyorum. Zaten de çok zor oluyor. İlk evlendigimiz zamandan bile zor. Neden böyle doktora mı gitsem bilmiyorum.
Ya hamileliğin başından beri var önceden yoktu hiç her şeyi unutmaya başladım korkuyorum artık ilerleyip başka boyutlara ulaşacak diyeGeçmiş olsun umarım bulursun. Hafıza problemi bende de var, jinekolog b12 verdi.
Kızlar kanguruyla 25 dk yürüyüş yaptık babama indim ordan döndüm sırılsıklam olduk bende sadece tişört onda sadece uzun kollu zıbın ge alt var resmen tişörtüm de kendisinin üstü de suya batırılmış gibi
Çok mu yaklaştırıyorum çocuğu acaba sizlerde terleme oluyor mu
Yazın ne yapacaksam biraz bollaştırsam kafasını arkaya atıyor sürekli
Ya hamileliğin başından beri var önceden yoktu hiç her şeyi unutmaya başladım korkuyorum artık ilerleyip başka boyutlara ulaşacak diye
Göbişten diyince karındaş gibi oldu :)Benimki iyi ama markası yok, Kadıköy'den almıştım minik bir dükkandan. Herhangi bir
yok kız beşik kertmesi başgöz etmek değil mi? Ben göbişten kerttim işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?