2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
O zaman ikincileri de aynı anneler grubunda yapalım
Yapalim kiz valla

P Prime18 bu cok zor tarifi tekrar paylasirim tabi
Bir olgun muzu ez. Icine 3 4 kasik yulaf 2 kasik kuru uzum istedigin kadar istedigin cesit kuru yemis ceviz olur antep fistik olur findik olur koy. Eger normalde tuketmiyorsan 1 tatli kasik pekmez koy o zaman 1 kasik daha yulaf ekleyebilirsin. Yagli kagit serili tepsiye 1 er kasik koy yay 180 derecede 15 dk pisir. Usenmem dersen bir yuzunu 10 dk pisir sonra 5 dk daha pisir kitir olsun. Üşenirsen 15 dk full pisir hafif yumusak olsun :) aha sekilde bu. Tarifteki miktarlarada cok takilma kafana gore koy benim bir yaptigim bir yaptigimi tutmuyor.

Eklentiler

• IMG-20180329-WA0010.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 74
Bende de var o illet canım çok kötü bişey ya

İyi akşamlar geçenlerde kimin paylaştığını hatırlamıyorum ama süt yetersizse idrarda pembelik olur yazıyordu
çok geçmiş olsun canım bende de faranjit var ballı zencefil macun yapıyorum günde üç kez bir tatlı kaşığı suyla yutuyorum iyileşmem hızlanıyor

Kızlar benim bebek kucağa çok alıştı bu alışkanlığından nasıl vazgeçireceğiz?? Bugün almadım ağlasın dedim susmak bilmedi mevburen aldım yine

Kızlar benim bebek kucağa çok alıştı bu alışkanlığından nasıl vazgeçireceğiz?? Bugün almadım ağlasın dedim susmak bilmedi mevburen aldım yine
Bizim de aynı hatta sadece benim kucapımı istiyor babasında durmuyor bana kucak alışkanlığı gibi değil de rahatlama ihityacı gibi geliyor

Bebeğiniz normal olanı yapıyor dünyaya adapte olma süreci içinde ve sizin kokunuzla sakinleşiyor merak etmeyin alışmaz. Kucağa alın ki güvenli bağlanma gerçekleşsin.

Ya kızlar benim oğlan aranıyo bi veriyorum güzel emiyo bi veriyorum2 tane çekip basıyo ağlamayı kesinlikle emmiyo bu meme reddi olabilir mi meme reddinde hiç mi almazdı arada yapıyo bunu

Ya kızlar benim oğlan aranıyo bi veriyorum güzel emiyo bi veriyorum2 tane çekip basıyo ağlamayı kesinlikle emmiyo bu meme reddi olabilir mi meme reddinde hiç mi almazdı arada yapıyo bunu
Meme reddinde hic almaz gazi varsa ondan almıyordur. Benimki gazi olunca memeyle kavga ediyor gauv gauv sesler cikiyor sanırsın mart kedisi sevgili ariyor

Gaz
Gazda arındırır emme istegi olur ama ememez

Evet öyleymiş ama sütüm var sürekli de emzirieyoeum uyanıyor emziriyoeum açta değil kafam çok takıldı buna su verin dedk doktor verdim 30 ml demiş şırıngayla 15 ancak verebildim ağlaya ağlaya bi hal oldu

O 30 ml toplamdir kiz tek seferde almaz brbis o kadar zaten.

Su saat oldu akşam yemeğini yeni yedim 6 san beri ağlıyor mızmız asinin etkisi mi bilemedim ama 2 gün oldu yapılalı
Süt var doymuyor mu acaba diyorum susuzluk işine de kafam takıldı emiyor gitmiyor mu sadece emzikliyor mu acaba diyorum ama ses geliyor igk diye sol memem yine yara oldu emzirirken tepiniyorum

Bel ve karin agrisi beni gebertti adetliyken bakmak zormuş bir de zorlar aglarsa daha da zormuş

O 30 ml toplamdir kiz tek seferde almaz brbis o kadar zaten.
Ben günde 2 cc veriyorum 2 cc yeter mi dedim 30 ml verelim dedi anlamadım günde de yazmamış
Günlüktür demi
Tarif icin teşekkürler canım
Kedinden haber var mi hiç

Bizim kız öğlen ayakta kalması gereken vakti 6 dan 12 e kadar kalarak ayarlamaya başladı resmen 1 haftasie 6 sonrası banyo bile yapsa uyku yok 12 sen asagi uyumuyor
Kafa taktım iyice uyku düzeni hiç yok salonda olmaktan mk acaba
Odamızda yukarda ordan da sesini duyamıyoruz uyutmaya çıkarsam uyuyunca da koysam sesi gelmiyor gelse bile kusar eder diye gözümden ayırmak istemiyorum onla birlikte yatmam gerekecek öylede erken yatmis oluyorum isler kalıyor
Banyoyu zaten ağlayarak yapıyor sonrasında masaj yapıyim diyorum losyon vs hiç süremiyorum ustunu giyene kadar kıyamet kopuyor
Hep aglak bebelere konuşup dururdum aglak bene sevmem diye
Allah al sana dedk resmen :)
Uyku olayını artık salacağım az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…