- 3 Aralık 2010
- 2.898
- 1.294
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #50.441
Yarın öğlen gibi de ben deneyim bakalkm kimyonu bize fayda etcek mi bakalımTelefondan şifrem silindiği için giriş yapamadım yeni hesap açtım kural ihlaliymiş o bilmiyordum o hesap kapandı. Ben bunun şifre düşünürken şimdi girdim şifre kayıtlıydı. Telefon benle dalga geçiyor sanırım. Neyseki geri geldim.
Kabus gibi bir gece yaşadık biz 12den şuana kadar. Gazı çıkmadı delirdi. Banyo bile fayda etmedi. Şurup falan hikaye. Sürekli emmek istedi emdi emdi by defa ağzından burnundan fışkırarak kustu defalarca. Kalktım kimyon yaptım verdim 15 dk sonra ne var ne yok çıkardı gazı. Yorgunluktan bayıldı resmen ama canı çok yandı çok. Gaza kolay ağlamıyor ıh mıh mızıklanıp çıkarıyor normalde ama sesi gitti ağlamaktan. Eşim bi koltuğa yığıldı ben diğerine. Kucağımda şuan dalmasını bekliyorum. yanıma yatırıcam reflü yatağıyla. Allah o kimyon tarifini veren saraçoğlundan bin kez razı olsun
Insallah benimki de degisir canim sabirla bekliyorumCanim ins bir sorun cikmayacak inanki senin gibiydim cok uzuluyordum tam 60 gunluktu hem goz temasi hem gulmeye basladi zor gulen bir cocuk benimki cok dil dokuyorum anca guluyo ins bir kac gun bile cok sey farkediyo
Hiç merak etme ben eminim bir sorun yok..Insallah benimki de degisir canim sabirla bekliyorum
Kalbinç temiz tut canım bebeğinde sende boşa stresleniyosunuz bence. İnşallah hiç bişey çıkmıcakInsallah benimki de degisir canim sabirla bekliyorum
KİLo verdiyse kesinlikle kaldırman gerekebilirBen unutmuşum sormayı bakalım pazartesi tarttırcam kilo verdiyse uyandırırım
Gündüzleri daha uzun uyurlarBenim ki gece gündüzü tam ayırt edemediği için bazen gündüzde oluyo. İnşallah sorun değildir
Cok sağol canım teşekkürlerÇok kaynatmıyoruz. kaynamaya başlayınca altını kıs 5 dk kaynat. Soğumaya bırak. Sıcaklık temassız ölçer varsa 45-50 derece. Yoksa küçük parmağını sok 7 sn tutabiliyorsan yakmıyorsa tamamdır. İncirler suyu çekmez. Çok su koymazsan süzmene gerek yok. süzersen de olur farketmez.
HosgeldinTelefondan şifrem silindiği için giriş yapamadım yeni hesap açtım kural ihlaliymiş o bilmiyordum o hesap kapandı. Ben bunun şifre düşünürken şimdi girdim şifre kayıtlıydı. Telefon benle dalga geçiyor sanırım. Neyseki geri geldim.
Kabus gibi bir gece yaşadık biz 12den şuana kadar. Gazı çıkmadı delirdi. Banyo bile fayda etmedi. Şurup falan hikaye. Sürekli emmek istedi emdi emdi by defa ağzından burnundan fışkırarak kustu defalarca. Kalktım kimyon yaptım verdim 15 dk sonra ne var ne yok çıkardı gazı. Yorgunluktan bayıldı resmen ama canı çok yandı çok. Gaza kolay ağlamıyor ıh mıh mızıklanıp çıkarıyor normalde ama sesi gitti ağlamaktan. Eşim bi koltuğa yığıldı ben diğerine. Kucağımda şuan dalmasını bekliyorum. yanıma yatırıcam reflü yatağıyla. Allah o kimyon tarifini veren saraçoğlundan bin kez razı olsun
Insallah benimki de degisir canim sabirla bekliyorum
Hanımlar günaydın biz 5200 olmuşuz 2 no bez 40 tane mi ne var 2 no bi kutu alsam mi yoksa 3 e bi geçsem
3 de büyük gibi geliyor bana 9 kg yazdığı icin
KİLo verdiyse kesinlikle kaldırman gerekebilir
Gündüzleri daha uzun uyurlar
Zamanla gündüzler kısalacak geceler uzayacak
Cok sağol canım teşekkürler
Hosgeldin
Naçizane tavsiyem bence yediklerine dikkat et canim
Etmiyordun sanırım
Bilimsel bir bulgu yok ben bulgur yedim geçen misafirlikte mecburen çorbada yarma vardı ikisinde de bezelye 2 gün kıvrandık bir gün veya 2 sonra cikiyor acisi
12 saate sut oluyormus
Ama bence daha uzun surede etki ediyor
Diğer iki gün hep ayni seyleri yedim sabah kahvaltısı peynir zeytin yumurta pekmez tahin akşam da ayni ona rağmen kıvrandı önceki gün bulgura yordum ki iki gün eşimle bende gazdan geberdik
Sen bi hafta boyunca dikkat et çikolata az tüket bakalim ne olacak
Çok mantıklı :) 3 alayım ben pampers alacağım bu seferGünaydın kuzum 3le w arasında pek bi fark görmedim ben. Ben olsam 3 alırdım. Büyük gelirse 2 alırsın nasıl olsa bi kaç gün sonra 3 kullanacaksın. Akmaz kokmaz :)
Evet bazı günler birikme mi ne oluyorsa çok zor geçiyor 3 ay dolsun diye dua ediyorum ama sanki bizim 3 aydsn sonra da devam edecek gibi hala uyurken Gazi gelince uyanıyor ağlayarak uyanıkken gelince bile sok olup korkup cani acıyıp ağlıyorEşimde bende gazdan kıvrandık dün akşam. Hele bende 1 hafta olacak tuhaf bi gaz sancısı var. Anidem geliyor beni bi cırlatıyor. Ama bende gaz yapan hiç biiey yemiyorum ki hep aynı şeyler. Bizim bu şekilde 1 gece daha olmuştu. Çok şükür ki sürekli değil.
Ben geçmiştim 3 e canımHanımlar günaydın biz 5200 olmuşuz 2 no bez 40 tane mi ne var 2 no bi kutu alsam mi yoksa 3 e bi geçsem
Bence 3 e geçebilirsin artık ama içine sinmiyorsa 1 paket daha kullan 2 no. O zamana 6 ya yaklaşırsınız zatenHanımlar günaydın biz 5200 olmuşuz 2 no bez 40 tane mi ne var 2 no bi kutu alsam mi yoksa 3 e bi geçsem
Ben geçmiştim 3 e canım
Çok sağolun kızlar teşekkür ederim :)Bence 3 e geçebilirsin artık ama içine sinmiyorsa 1 paket daha kullan 2 no. O zamana 6 ya yaklaşırsınız zaten
Sagol canim, insallah benimki de baslar. Bekliyorum...Kuzum anne olarak seni anlıyorum hemde en içten şekilde. Ama Allahın izniyle hiç bişey yoktur ferah ol. Her bebek bir değil. Bebekler haftalar aylar değil 1 günde bi bakmışsın bişeyi öğrenmişler. 49 günlüğüz ilk kez dün beni gayet bilinçli bir şekilde izledi inceledi bi süre. Bak şimdi Allah nasip eder o günlere gelirsek hepimizin bebeği farklı aylarda yürüyecek. Birimiz 10 aylık yürüdü diycez birimiz 1.5 yaşında. 1.5 yaşında yürüyecek olanımızda gecelerini karartacak niye hala yürümedi diye halbuki normal süreç :) Rabbim korktuğunla imtihan etmesin
Insallah canim...Kalbinç temiz tut canım bebeğinde sende boşa stresleniyosunuz bence. İnşallah hiç bişey çıkmıcak
Günaydın canim nasıl oldu minikGünaydın kızlar sunnet yaptiran anneler miniklerin pipisi tamamen kac gunde iyilesti
Günaydın tatlım cok şükür iyi kucukken yaptrin sunnet diye bosuna soylemiyorlarmis keserkende aglamadi bez degistirirken biraz huzursuz oluyo dun birazcik agladi agri kesici verdim ama pipisine bakamiyorjm ya oraya bakinca bnm canm agriyo sankiGünaydın canim nasıl oldu minik
Agrisi sızısı var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?