2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Yarın öğlen gibi de ben deneyim bakalkm kimyonu bize fayda etcek mi bakalım

Ben unutmuşum sormayı bakalım pazartesi tarttırcam kilo verdiyse uyandırırım
KİLo verdiyse kesinlikle kaldırman gerekebilir

Benim ki gece gündüzü tam ayırt edemediği için bazen gündüzde oluyo. İnşallah sorun değildir
Gündüzleri daha uzun uyurlar
Zamanla gündüzler kısalacak geceler uzayacak

Cok sağol canım teşekkürler
Hosgeldin
Naçizane tavsiyem bence yediklerine dikkat et canim
Etmiyordun sanırım
Bilimsel bir bulgu yok ben bulgur yedim geçen misafirlikte mecburen çorbada yarma vardı ikisinde de bezelye 2 gün kıvrandık bir gün veya 2 sonra cikiyor acisi
12 saate sut oluyormus
Ama bence daha uzun surede etki ediyor
Diğer iki gün hep ayni seyleri yedim sabah kahvaltısı peynir zeytin yumurta pekmez tahin akşam da ayni ona rağmen kıvrandı önceki gün bulgura yordum ki iki gün eşimle bende gazdan geberdik
Sen bi hafta boyunca dikkat et çikolata az tüket bakalim ne olacak

Hanımlar günaydın biz 5200 olmuşuz 2 no bez 40 tane mi ne var 2 no bi kutu alsam mi yoksa 3 e bi geçsem
3 de büyük gibi geliyor bana 9 kg yazdığı icin

Insallah benimki de degisir canim sabirla bekliyorum

Kuzum anne olarak seni anlıyorum hemde en içten şekilde. Ama Allahın izniyle hiç bişey yoktur ferah ol. Her bebek bir değil. Bebekler haftalar aylar değil 1 günde bi bakmışsın bişeyi öğrenmişler. 49 günlüğüz ilk kez dün beni gayet bilinçli bir şekilde izledi inceledi bi süre. Bak şimdi Allah nasip eder o günlere gelirsek hepimizin bebeği farklı aylarda yürüyecek. Birimiz 10 aylık yürüdü diycez birimiz 1.5 yaşında. 1.5 yaşında yürüyecek olanımızda gecelerini karartacak niye hala yürümedi diye halbuki normal süreç :) Rabbim korktuğunla imtihan etmesin

Hanımlar günaydın biz 5200 olmuşuz 2 no bez 40 tane mi ne var 2 no bi kutu alsam mi yoksa 3 e bi geçsem

Günaydın kuzum 3le w arasında pek bi fark görmedim ben. Ben olsam 3 alırdım. Büyük gelirse 2 alırsın nasıl olsa bi kaç gün sonra 3 kullanacaksın. Akmaz kokmaz :)

Eşimde bende gazdan kıvrandık dün akşam. Hele bende 1 hafta olacak tuhaf bi gaz sancısı var. Anidem geliyor beni bi cırlatıyor. Ama bende gaz yapan hiç biiey yemiyorum ki hep aynı şeyler. Bizim bu şekilde 1 gece daha olmuştu. Çok şükür ki sürekli değil.

Günaydın kuzum 3le w arasında pek bi fark görmedim ben. Ben olsam 3 alırdım. Büyük gelirse 2 alırsın nasıl olsa bi kaç gün sonra 3 kullanacaksın. Akmaz kokmaz :)
Çok mantıklı :) 3 alayım ben pampers alacağım bu sefer
Evet bazı günler birikme mi ne oluyorsa çok zor geçiyor 3 ay dolsun diye dua ediyorum ama sanki bizim 3 aydsn sonra da devam edecek gibi hala uyurken Gazi gelince uyanıyor ağlayarak uyanıkken gelince bile sok olup korkup cani acıyıp ağlıyor

Bence 3 e geçebilirsin artık ama içine sinmiyorsa 1 paket daha kullan 2 no. O zamana 6 ya yaklaşırsınız zaten

nemesis günaydın canim dün sordum görmedin sanirim arada kaynadı yüzme simitini boyundan aldın demi nereden aldın

Kızlar konudan bağımsız ama :) buz lazer yaptırıraniniz var mi ben alex yaptırıyordum yaptırdığım yer soprano buz lazere geçmiş daha iyi dediler yaptırdım ama hala dökülmem olmadı tuylerde
Jelli falan sanki diot lazer gibi beğenmedim
Acaba sonradan mi fark eder diye düşünüyorum

Günaydın kızlar sunnet yaptiran anneler miniklerin pipisi tamamen kac gunde iyilesti

Sagol canim, insallah benimki de baslar. Bekliyorum...

Günaydın canim nasıl oldu minik
Agrisi sızısı var mi
Günaydın tatlım cok şükür iyi kucukken yaptrin sunnet diye bosuna soylemiyorlarmis keserkende aglamadi bez degistirirken biraz huzursuz oluyo dun birazcik agladi agri kesici verdim ama pipisine bakamiyorjm ya oraya bakinca bnm canm agriyo sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…