2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Gaz
Gazda arındırır emme istegi olur ama ememez
Meme reddinde hic almaz gazi varsa ondan almıyordur. Benimki gazi olunca memeyle kavga ediyor gauv gauv sesler cikiyor sanırsın mart kedisi sevgili ariyor
Şimdi aç da meme mi kabul etmiyo diye mama yaptım onuda istemedi sadece emzik kabul ediyo gazı var galiba ama dünden beri böyle önce böyle yapmazdı kafam karıştı

Şimdi aç da meme mi kabul etmiyo diye mama yaptım onuda istemedi sadece emzik kabul ediyo gazı var galiba ama dünden beri böyle önce böyle yapmazdı kafam karıştı
Uykusu da olabilir uyku saati geçmiş olabilir bizim ki uyku gelince emmez mesela

Çok sık mı emziriyorsun acıkmayınca almıyo benimki de. Büyüdükçe acıkma süreleri uzuyor sanırım

Çok sık mı emziriyorsun acıkmayınca almıyo benimki de. Büyüdükçe acıkma süreleri uzuyor sanırım
Belli bir süre yok istedikçe veriyorum ben. Bazen 4 saati buluyo uyuduğu için uyandırmıyorum gecede öyle zaten suan çok aç değil 1 saat önce emdi ama öyle aç gibi aranıyo ki kafam karıştı

Kızlar 38 günlüğüz 4 saat uyuduğumjz için emmediğimiz oluyo sizce uyandırmalı mıyım? Ben artık tamamen bebeğe bıraktım bu işi acaba erken mi bilemedim

Kızlar 38 günlüğüz 4 saat uyuduğumjz için emmediğimiz oluyo sizce uyandırmalı mıyım? Ben artık tamamen bebeğe bıraktım bu işi acaba erken mi bilemedim
Uyandırmana gerek yok 1 Aydan sonra bırak demişti bize ilk doktor

Belli bir süre yok istedikçe veriyorum ben. Bazen 4 saati buluyo uyuduğu için uyandırmıyorum gecede öyle zaten suan çok aç değil 1 saat önce emdi ama öyle aç gibi aranıyo ki kafam karıştı
Benimki de bazen öyle yapıyo emziği arıyor heralde diyorum. Memeyi emmiyo emziği kapıyor

Çok kaynatmıyoruz. kaynamaya başlayınca altını kıs 5 dk kaynat. Soğumaya bırak. Sıcaklık temassız ölçer varsa 45-50 derece. Yoksa küçük parmağını sok 7 sn tutabiliyorsan yakmıyorsa tamamdır. İncirler suyu çekmez. Çok su koymazsan süzmene gerek yok. süzersen de olur farketmez.

Canim ins bir sorun cikmayacak inanki senin gibiydim cok uzuluyordum tam 60 gunluktu hem goz temasi hem gulmeye basladi zor gulen bir cocuk benimki cok dil dokuyorum anca guluyo ins bir kac gun bile cok sey farkediyo

Benim ki gece gündüzü tam ayırt edemediği için bazen gündüzde oluyo. İnşallah sorun değildir
Bu konuyu bende kafama takıyorum. İnşallah sıkıntı olmaz. Kilo alımı iyiyse hiç sorun olmaz. Benimkinin kilo alımı sınırda o yüzden 3- 4 saati geçirmeyeceğim

Telefondan şifrem silindiği için giriş yapamadım yeni hesap açtım kural ihlaliymiş o bilmiyordum o hesap kapandı. Ben bunun şifre düşünürken şimdi girdim şifre kayıtlıydı. Telefon benle dalga geçiyor sanırım. Neyseki geri geldim.

Kabus gibi bir gece yaşadık biz 12den şuana kadar. Gazı çıkmadı delirdi. Banyo bile fayda etmedi. Şurup falan hikaye. Sürekli emmek istedi emdi emdi by defa ağzından burnundan fışkırarak kustu defalarca. Kalktım kimyon yaptım verdim 15 dk sonra ne var ne yok çıkardı gazı. Yorgunluktan bayıldı resmen ama canı çok yandı çok. Gaza kolay ağlamıyor ıh mıh mızıklanıp çıkarıyor normalde ama sesi gitti ağlamaktan. Eşim bi koltuğa yığıldı ben diğerine. Kucağımda şuan dalmasını bekliyorum. yanıma yatırıcam reflü yatağıyla. Allah o kimyon tarifini veren saraçoğlundan bin kez razı olsun

Bu konuyu bende kafama takıyorum. İnşallah sıkıntı olmaz. Kilo alımı iyiyse hiç sorun olmaz. Benimkinin kilo alımı sınırda o yüzden 3- 4 saati geçirmeyeceğim
Bende bi pazartesi baktırcam ona göre önlem alcam bakalıö gerci benimki 3 gündür ilk açlıkla alıyo memeyi sonra almam diye ağlıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…