2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Gunaydin cnm dun okudum bebis 8.30 gibi uykuya geciyor yazmisin nasil oturttun bu duzeni bizim kiz hergun farkli alemde saat 1 den oñce derin uykuya gecmiyor

Kizlar bebislerinize konsept yapiyormusunuz arkadasim dogum gunu icin 1 aydan baslayip 12 aya kadar cwkip o resimlerlle davetiye bastirmis cok guzel olmus

Sezeryan olan kizlar banyodan sonra dikis olan yer islak kalirsa koku oluyor bende sizdede oluyormu gobek usutunu kapatiyor ondan mi acaba

Gunaydin cnm dun okudum bebis 8.30 gibi uykuya geciyor yazmisin nasil oturttun bu duzeni bizim kiz hergun farkli alemde saat 1 den oñce derin uykuya gecmiyor
Dogdugundan beri hergun ayni saatte yikayip yaglayip masaj yapip emzirip yatiriyorum canim. Ilk 2 haftanin sonunda oturdu bu duzen o zamandan beri 1 2 defa sorun yasasakta hep ayni saatte uyuyor.

Dogdugundan beri hergun ayni saatte yikayip yaglayip masaj yapip emzirip yatiriyorum canim. Ilk 2 haftanin sonunda oturdu bu duzen o zamandan beri 1 2 defa sorun yasasakta hep ayni saatte uyuyor.
Ya ben beceremiyorum bu isi hergun farkli saatte uyuyor kizimda oyleydi hala uyku sorunu yasiyoruz bende senin gibi deneyim belki alisir

Ya ben beceremiyorum bu isi hergun farkli saatte uyuyor kizimda oyleydi hala uyku sorunu yasiyoruz bende senin gibi deneyim belki alisir
Benim de sorunum emerek uykuya geçmesi aliskanlik olacak cunku oyle olunca cocuk kendisi uykuya geçmeyi ogrenemiyormus.

Benim de sorunum emerek uykuya geçmesi aliskanlik olacak cunku oyle olunca cocuk kendisi uykuya geçmeyi ogrenemiyormus.
Valla uyusunda ben ona raziyim bizimki sadece supurge sesiyle uyuyor dun yanina koydum en son 1 di uyumus 2 saat yaninda kalmis ses.. kapatinca aninda uyaniyo puffff

Valla uyusunda ben ona raziyim bizimki sadece supurge sesiyle uyuyor dun yanina koydum en son 1 di uyumus 2 saat yaninda kalmis ses.. kapatinca aninda uyaniyo puffff
O kotu. Onu kullanıyor demek uyku geçisinde. Sen her aksam dus aldirip yatirma moduna gir suyu biraz sicak tut ben 39 filan yapiyorum karnina güzelce döküyorum yada kuvetini doldurup bebisi tutup yuzduruyorum icinde gaz olayinada cok iyi geliyor.

Aynen bende denicem olmadi odada kalicam benim en buyuk hatam uyumuyor diye alip oturma odasina getiriyorum oradada gozu hepten aciliyor

Nasıl fotolar çekiyorsunuz kızlar paylaşsanıza fikir olsun. Ben de çekiyorum ama öyle özel bişey yapmıyorum foto çekip babystory diye bi uygulama var onunla yazılar vs ekliyorum

Nasıl fotolar çekiyorsunuz kızlar paylaşsanıza fikir olsun. Ben de çekiyorum ama öyle özel bişey yapmıyorum foto çekip babystory diye bi uygulama var onunla yazılar vs ekliyorum
Ben ablasiyla uyumlu giydirip yanina kacinci ayda oldugunu degisik figurlerle yaziyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…