2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Oyun halısı var mı ilgisini çekebilir. Benim can kurtaranım. Kendine de dikkat et canım biz iyi olmazsak onlara faydalı olamayız

Kanguruda durmuyor mu?
Benim kanguru bu daha bi defa bağlayıp çıktık o da esparkta unuttuğum cüzdanı almaya gittik araba ile..takmayı beceremedim içind e rahat değil gibi geldi uyudu aslında içinde ama arabadan mi kangurudan mi bilmem bide o içindeki aparat elyaf acayip terletiyo içinde sıkışıyo gibi geldi evde de terletmek istemedim yoksa hep aklımda çok kolaylık olacak yani:)

Eklentiler

• images (1).webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 48
Sezeryan sonrasi ağrı sizidan anlayamamıştım ama yeni yeni kendine gelince insan fark ediyor ki , yumuşak bi karnım oluşmuş kilodan değil ameliyattan sanırım. Geçer mi ki bu :-(

Bi yumuşak karın da bende var. Bir de gelen gidenle tatlıları yedim resmen hayatımda ilk kez göbeğim var moralim bozuluyor ama hala da yiyorum.

Benimkide ayni tarz. Kangurudandir. Anneye yakin olup sario sarmalaninca uyuyor sipalar :)

Canım ağzının içind e yara falan yok demi pamukcuk yada başka bişey?belki acısından alamiyordur gazdan olsa ortalığı yıkar çünkü
Gazı yok canım onu anlıyorum artık mesela suan var almıyo ama sabah istemediği için almıyo aranmıyo bile 5 kere çekiyo tamam. Annemle baktık yara felan da yok ve emmediği için rahatsız da değil

https://www.luff.com.tr/mama-urunleri
Bak burda bazi desenlerde stok var splash desende vs.
Soylerim tabiki. Yarin tunikodan aldigimda gelecek hangisi daha kullanisli paylasirim.
Kızlar bu önluklere bukadar para vermenize hiç gerek yok geçen e-bebekten muslin örtü aldım bunun aynısı sadce boyuna geçirilen yeri yok ams dikilir bence güzel hem kocaman..

Yani ne yapsam bilmiyorum açıkçası. Korkmuyorum desem yalan olur. Kendinden başka bir canlıyı beslemek oldukça zor. Doymama belirtisi yoktu ama kilo alımı düşük. Sonrasinda hastalik diş döneminde kaybediyorlar onun için depoalamasıda gerek.

Umarim dil bağı sonrası normalleşir kilo alımı.

Kızlar bu önluklere bukadar para vermenize hiç gerek yok geçen e-bebekten muslin örtü aldım bunun aynısı sadce boyuna geçirilen yeri yok ams dikilir bence güzel hem kocaman..
Beceri olsa evet dedigin gibi yapmasi olurda ben dugme dikmeyi beceremiyorum beni asar :) birde o boyun kisminda ki sertlik cok onemli bence cunku normal ortu kapaniyor yuzune en azindan o sert kisim yuzu acik birakiyor.

Ben yazacaktım herhangi bir örtü aynı isı görür. Bide 4 ayda cevreyi keşfediyorlar çekip atiyorlar örtüyü.

Gazı yok canım onu anlıyorum artık mesela suan var almıyo ama sabah istemediği için almıyo aranmıyo bile 5 kere çekiyo tamam. Annemle baktık yara felan da yok ve emmediği için rahatsız da değil
Alla alla ilginç uzun süre ac kalmış ve sıkıntısı yok ilginç neden ki acaba ?

5 kere çekiyo işte. Ama kilo da almıyo. Normalde göğsümden inmeyen cocuktu
Bu aralar her zamankinden farkli bir sey yemis olabilirmisin. Ayiptir soylemesi ben gecen gun kahvaltida pacanga boregi yemistim. Ten kokum biraz degisince efsun hanim yadirgadi pek hoslanmadi kokumdan. Hanimefendi icin dus alip geldim oyle rahat etti. Her zamankinden farkli parfum vs siktiysan yada burnu cok tikaliysa vs yadirgiyor olabilir.

Beceri olsa evet dedigin gibi yapmasi olurda ben dugme dikmeyi beceremiyorum beni asar :) birde o boyun kisminda ki sertlik cok onemli bence cunku normal ortu kapaniyor yuzune en azindan o sert kisim yuzu acik birakiyor.
Ha evet o doğru bak aklıma gelmedi orası sert olmalı.. bende alicam olmazsa arayistayim olmazsa da o örtüyü hallederim terziye verip..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…