- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi Homely_angel
- #5.081
Ben kızımdada yumurtadan tiksindim bundada tiksindim yiyemiyorum et tavuk yok yani suyla besleniyorum tatlı abur cubur :) kilo alacam bu gidişle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani aynı gün bi yorumda bulunabiliyor doktor öyle mi canım ? Benim kanı yarın alacaklar bugünde doktorum alttan bakıp örnek aldı oradan sizde de oldu mu böyle bişey
İnşallah canım dr 12 hafta olana kadar riskli dedi ama ben netten sürekli baktım hep erken doğum riski yapabiliyomuş bu durum ve yahut 20.haftaya kadar süren varmış Allahım korusun tabiki beterin beteri var bu halimede bin şükür ama işte sizin dualarınızada ihtiyacım var kızlar umarım herkes gebelikdeki sıkıntılarını atlatır bende dahil ve İnşallah sağlıklı bi şekilde gebeliklerimizi tamamlar İnşallah da bebeklerimizde sağlıklı bi şekilde kucagımıza gelirler İnşallah
kizlar hastanedeyim serum veriyorlar ins iyi gelir dua edin
İdrar kültürü aldı benden aşagıdan da mı kültür alınıyor cnm ?Kültür almış olabilir canım
Kızlar idrarda eritrosit 8 cıkmış
Eritrosit hemoglobin 1 pozitif cıkmış
Digerleri normal
Nette kan oldugunu söylüyor sizde yazıyormu tam idrar testinde
Aklıma geldikçe sanırım cok degilBenim eritrosit 1-2 çıkmıştı, sorun yok dedi.
8 için ne der bilemedim ama bol su içiyorsun di mi?
Kizlar progestani aile hekimi yazar mi
Canim yazar mi bilmiyorum ama ben hic gidip yazdirmakla ugrasmiyorum ucuz zaten 16 tl fiyatı
Merhaba herkese. Dün doktora gittim 6+2. Kalp atışını duyamadık. Perşembe günü bir kez daha gidicemBchg güzel yükseliyor aslında. Bir yerde okumuştum. 10.000 üzerine çıkarsa ultrasonda kalp atışı duyulur diye. Benimki dün 12.900 idi. Ama yine de duyamadık. Belki ultrason cihazından kaynaklıdır. İnsan yine de kötü oluyor duyamayınca
![]()
Ben de hiç sağlıklı beslenemiyorum,et balık tavuk süt yumurta yok hayatımda,hepsinden topluca tiksindim,peynir ekmek türevleri ve çok fazla sebze yemeği istiyor canım,ekşili olanlardan :)
İdrar kültürü aldı benden aşagıdan da mı kültür alınıyor cnm ?
Aklıma geldikçe sanırım cok degil
Clexan için rapor yazdırdın mı canım?raporla hem daha fazla alabiliyorsun hem de fiyatı az da olsa daha düşük oluyor hem de aile hekimi de yazabiliyor.Ben clexane yazdırırken onu da yazdırıyorum canım, çünkü ben ayda 3 kutu clexane, 6 kutu progestan kullanıyorum. Clexane tek başına 90 civarı :)
Evet zaten köy tavuğu tüketmeye çalışıyoruz Canım,4 yaşında oğlum var riske atamıyorum normal tavukları yedirip,bakliyat da çok ağır geliyor ne yazık ki bu sıcaklarda,semizotu seviyorum neyse ki :)Tavuk zaten yenmemeli canım. Hormon seviyesi çok yüksek.
Hayvansal proteinleri alamıyorsan da yeşil mercimek, brokoli, nohut, kuru fasulye, semizotu yesen iyi olur.
Bilmiyordum cnm hiç alınmadı bendenBir idrar kültürü var bir de vajinal kültür var canım. Bazı doktorlar bakabiliyor.
O zaman suyu arttırmalısın![]()
Clexan için rapor yazdırdın mı canım?raporla hem daha fazla alabiliyorsun hem de fiyatı az da olsa daha düşük oluyor hem de aile hekimi de yazabiliyor.
Bilmiyordum cnm hiç alınmadı benden
Bu konuda haklısın suyu fazla fazla tüketmem gerekiyor![]()
Senin baya varmış canim tabi ki gidip yazdirmak mantıklı. Ben bir kutu icinse gidip beklemeye degmez diye dedim canim. Ama tabi ki yeri geldigi zaman 1 tl bile degerli neden fazla para veresin ki..Ben clexane yazdırırken onu da yazdırıyorum canım, çünkü ben ayda 3 kutu clexane, 6 kutu progestan kullanıyorum. Clexane tek başına 90 civarı :)
Evet olabilir canımKültür almış olabilir canım