2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben kızımdada yumurtadan tiksindim bundada tiksindim yiyemiyorum et tavuk yok yani suyla besleniyorum tatlı abur cubur :) kilo alacam bu gidişle

İnşallah canım dr 12 hafta olana kadar riskli dedi ama ben netten sürekli baktım hep erken doğum riski yapabiliyomuş bu durum ve yahut 20.haftaya kadar süren varmış Allahım korusun tabiki beterin beteri var bu halimede bin şükür ama işte sizin dualarınızada ihtiyacım var kızlar umarım herkes gebelikdeki sıkıntılarını atlatır bende dahil ve İnşallah sağlıklı bi şekilde gebeliklerimizi tamamlar İnşallah da bebeklerimizde sağlıklı bi şekilde kucagımıza gelirler İnşallah

Canım her şey çok yolunda bile olsa 20.haftalarda bişi olabilir. Demeye çalıştığım eğer o bebeğin rızkı varsa bu dünyada kucağına gelecektir. Böyle düşünüp rahatlamaya çalış. Çünkü stres de büyük düşmanımız.

Merhaba herkese. Dün doktora gittim 6+2. Kalp atışını duyamadık. Perşembe günü bir kez daha gidicem :KK43: Bchg güzel yükseliyor aslında. Bir yerde okumuştum. 10.000 üzerine çıkarsa ultrasonda kalp atışı duyulur diye. Benimki dün 12.900 idi. Ama yine de duyamadık. Belki ultrason cihazından kaynaklıdır. İnsan yine de kötü oluyor duyamayınca:KK43:

Kalp atışı tam olarak bhcg ile orantılı olmayabiliyor. 8.haftaya kadar sürebilir kalp atışı başlaması. Kötü şeyler getirme canım aklına.

Ben de hiç sağlıklı beslenemiyorum,et balık tavuk süt yumurta yok hayatımda,hepsinden topluca tiksindim,peynir ekmek türevleri ve çok fazla sebze yemeği istiyor canım,ekşili olanlardan :)

Tavuk zaten yenmemeli canım. Hormon seviyesi çok yüksek.
Hayvansal proteinleri alamıyorsan da yeşil mercimek, brokoli, nohut, kuru fasulye, semizotu yesen iyi olur.

Ben clexane yazdırırken onu da yazdırıyorum canım, çünkü ben ayda 3 kutu clexane, 6 kutu progestan kullanıyorum. Clexane tek başına 90 civarı :)
Clexan için rapor yazdırdın mı canım?raporla hem daha fazla alabiliyorsun hem de fiyatı az da olsa daha düşük oluyor hem de aile hekimi de yazabiliyor.

Tavuk zaten yenmemeli canım. Hormon seviyesi çok yüksek.
Hayvansal proteinleri alamıyorsan da yeşil mercimek, brokoli, nohut, kuru fasulye, semizotu yesen iyi olur.
Evet zaten köy tavuğu tüketmeye çalışıyoruz Canım,4 yaşında oğlum var riske atamıyorum normal tavukları yedirip,bakliyat da çok ağır geliyor ne yazık ki bu sıcaklarda,semizotu seviyorum neyse ki :)

Clexan için rapor yazdırdın mı canım?raporla hem daha fazla alabiliyorsun hem de fiyatı az da olsa daha düşük oluyor hem de aile hekimi de yazabiliyor.

Yok canım rapor çıkartmaya uğraşmadım. Belki 10.haftadan sonra kullanmayacağım zaten. Ben de sadece tek gende heterazigotluk var, yani taşıyıcılık.

Ben clexane yazdırırken onu da yazdırıyorum canım, çünkü ben ayda 3 kutu clexane, 6 kutu progestan kullanıyorum. Clexane tek başına 90 civarı :)
Senin baya varmış canim tabi ki gidip yazdirmak mantıklı. Ben bir kutu icinse gidip beklemeye degmez diye dedim canim. Ama tabi ki yeri geldigi zaman 1 tl bile degerli neden fazla para veresin ki..

Back
X