2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Senin baya varmış canim tabi ki gidip yazdirmak mantıklı. Ben bir kutu icinse gidip beklemeye degmez diye dedim canim. Ama tabi ki yeri geldigi zaman 1 tl bile degerli neden fazla para veresin ki..

İlk seferleri yazdırmadım da canım sonra dedim ki kendi kendime yıllarca çalıştım ödedim o primleri bari işime yarasın :)

İyi akşamlar güzel anneler :) herkesin bebişi iyi olsun kontroller iyi geçsin herşey yolunda olsun inşallah
Çok şükür mide bulantım Yok arada sağ kasıkta hassasiyet oluyor çoğunlukla normal diyorsunuz progestan devam Allaha şükür lekemde Yok Perşembe 10.20 de kontrol var heyecan dorukta ;)
11 gibi de Endokrine de tsh için kontrole gidicem muhtemel doktor kan testi isteyecek konu hakkında bilgisi olanlar acaba o gün sabah euthyrox içmessemmi bide geçen sefer daha ilacı içmiyorken kan testini tok ve öğlen yaptırmıştım

İlk seferleri yazdırmadım da canım sonra dedim ki kendi kendime yıllarca çalıştım ödedim o primleri bari işime yarasın :)
Benim doktor her gittiğimde alttan önce bi kontrol ediyor akıntıyı vs sonra eliyle bastırıp kontrol edıyor kaşıklarımı acıyor mu diye soruyor bugün de ekstra bunu ornegi aldı

İyi akşamlar güzel anneler :) herkesin bebişi iyi olsun kontroller iyi geçsin herşey yolunda olsun inşallah
Çok şükür mide bulantım Yok arada sağ kasıkta hassasiyet oluyor çoğunlukla normal diyorsunuz progestan devam Allaha şükür lekemde Yok Perşembe 10.20 de kontrol var heyecan dorukta :KK66:
11 gibi de Endokrine de tsh için kontrole gidicem muhtemel doktor kan testi isteyecek konu hakkında bilgisi olanlar acaba o gün sabah euthyrox içmessemmi bide geçen sefer daha ilacı içmiyorken kan testini tok ve öğlen yaptırmıştım
Ilac icebilirsin canim ama tahlili ac karna yaptirman gerekiyor

Neden demedi acaba:KK64: tok karna farkli sonuclar çıkabiliyor. Daha erken saat olsa iyiymis dayanabilirsin inşallah:KK66: su icebilirsin tabi:)
İşin ilginci iki kez aç karnına yaptırmıştım farklı yerlerde 4 bide 5,63 çıkmıştı en son tok olan 3,51 inşallah ilaç işe yaramıştır

Çok şükür mide bulantım Yok arada sağ kasıkta hassasiyet oluyor çoğunlukla normal diyorsunuz progestan devam Allaha şükür lekemde Yok Perşembe 10.20 de kontrol var heyecan dorukta :KK66:
Euthyrox u mutlaka almalisin. Test gunu diye almamazlik etme.Troid icin tok ac farketmiyor. Benim degerlerin cok oynadigi icin bu konuda cok cektim ordan konuyu biliyorum

Euthyrox u mutlaka almalisin. Test gunu diye almamazlik etme.Troid icin tok ac farketmiyor. Benim degerlerin cok oynadigi icin bu konuda cok cektim ordan konuyu biliyorum
Çok teşekkür ederim dayanamadım doktora mesaj attım o da ilacı iç aç karnına gel dedi şimdi senin herşey yolunda mı Allah herkese şifa versin erken farkettik hemen euthyrox 25 mg içmeye başladım bi ay sonra gel dedi Perşembe gideceğim bakalım

Çok teşekkür ederim dayanamadım doktora mesaj attım o da ilacı iç aç karnına gel dedi şimdi senin herşey yolunda mı Allah herkese şifa versin erken farkettik hemen euthyrox 25 mg içmeye başladım bi ay sonra gel dedi Perşembe gideceğim bakalım
Her ay ben de olcum yaptirmak zorundayim ben de. Simdilik 2.3 lerde

Back
X