2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
667 li olan var ya canım o heterozigot çıkmıştı, doktor heterozigot taşıyıcı demek dedi. homozigot olsaydı hasta demek olurdu dedi.
Ya o zaman benim de öyle mthfrler heterezigotum bende o zaman bende taşıyıcı oluyorum Dr 12. Haftaya kadar iğneyi kullandirip biraktirma taraftarı zaten

Şimdi ben homozigotum ya cevabını bulamadığım tek sorum var sadece hamilelikte mi meydana çıkıyor yani günlük hayatta bana bir zararı bir etkisi yokmuymuş ne bileyim yok bacağıma pıhtı attı gibi şeyler de okumuştum o yüzden soruyorum damarım tıkanır mı falan diye

Kızlar merhaba.bugün gece yatarken hani yoldan kamyon geçerde kulağınızda bi basınç oluşturur ya öyle bi uğultu başladı bende. Bi süre kamyon sandım ama geçmeyince sesin kaynağını aramaya çıktım. penceresi açık odalarda daha az devam etti.ama kapalı ve sessiz odalarda uğultu daha da artarak devam etti. O zaman bunun benim kulağımda olduğunu anladım. Sanki ritmik şekilde devam eden bas sesi gibi,yada nabız atışımı kulağımda hissediyorum gibi bi ses. Siz böyle birşey yaşadınız mı. Zorda olsa uykuya daldım az önce uyandım ve hala devam ediyor :KK20:

Kızlar merhaba.bugün gece yatarken hani yoldan kamyon geçerde kulağınızda bi basınç oluşturur ya öyle bi uğultu başladı bende. Bi süre kamyon sandım ama geçmeyince sesin kaynağını aramaya çıktım. penceresi açık odalarda daha az devam etti.ama kapalı ve sessiz odalarda uğultu daha da artarak devam etti. O zaman bunun benim kulağımda olduğunu anladım. Sanki ritmik şekilde devam eden bas sesi gibi,yada nabız atışımı kulağımda hissediyorum gibi bi ses. Siz böyle birşey yaşadınız mı. Zorda olsa uykuya daldım az önce uyandım ve hala devam ediyor :KK20:
Grip ya da kulak enfeksiyonu filan mı geçireceksin acaba dikkat et tekrar olursa gir Dr a muhakkak geçmiş olsun

Gunaydinlar herkese. Idrar yollarinda bakteri oldugu icin antibiyotik kullaniyorum. 2 tane cok guvendigim doktorda kullan dedi ama 8. Haftamdayim. Tam organlarin gelisim donemi cok endiseliyim. Yine butun gece uyumadim. Allaha emanet artik

herkese günaydın
kızlar bugün 8+3'teyim, dün ilk defa çok hafif pembe lekelenmeler oldu. normal akıntının içinde pembelik var, öğlen başladı ve akşama kadar azar azar devam etti.
gece olmamış, sabahtan beri henüz kontrol etmedim.
bugüne kadar yalnızca 7+2'de doktora gittim, çok şükür her şey yolundaydı gittiğimde.
dün akşam doktoruma bu pembe lekelenmeyi yazdım, yarın gel kontrol edelim dedi hemen.

gitsem yine ultrasonla bakacak, yurt dışında bu kadar sık ultrasona girmeyi hiç iyi söylemiyorlar.
bugün işim olduğunu gelemeyeceğimi söyledim.
progestan vs de hiç demedi doktor, şikayetlerin artarsa yaz tekrar dedi kapandı öyle konu.
evhama gerek yok değil mi kızlar..

herkese günaydın
kızlar bugün 8+3'teyim, dün ilk defa çok hafif pembe lekelenmeler oldu. normal akıntının içinde pembelik var, öğlen başladı ve akşama kadar azar azar devam etti.
gece olmamış, sabahtan beri henüz kontrol etmedim.
bugüne kadar yalnızca 7+2'de doktora gittim, çok şükür her şey yolundaydı gittiğimde.
dün akşam doktoruma bu pembe lekelenmeyi yazdım, yarın gel kontrol edelim dedi hemen.

gitsem yine ultrasonla bakacak, yurt dışında bu kadar sık ultrasona girmeyi hiç iyi söylemiyorlar.
bugün işim olduğunu gelemeyeceğimi söyledim.
progestan vs de hiç demedi doktor, şikayetlerin artarsa yaz tekrar dedi kapandı öyle konu.
evhama gerek yok değil mi kızlar..
Canim ağır ya da yorulacagin bir iş mi yaptin ya da cok mu yürüdün.. Kana dönmemiş çok şükür ve bugun de devam etmezse endişelenme bence de. Ayaklarini uzat dinlen bol bol su iç canım

Back
X