2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canim senjn hurmalı tarifi bulamadım ben zahmet olmSA TEKRAR paylaşır misin
Ya bende incir uyutmasını yapamadim galiba benim incirler uyumadi anlatilan gibi yaptim 2 saat disarda bekliycektiya dolaba alirken suluydu ama süt değil bildiğin sarı sulu neden olurki.tadina bakayım dedim ekşimsi bir tad var incir tatli diye şeker atmamıştım şimdi hiç tadi yok döktüm geri

Kiz eski isminide diyeydin ya kimdin kim oldun

Güzel isim takmış ama maşallah meme almazsa tok olduğunu dusunmuyorlar , gazi da bilmemezlikten gelirler zaten bebek onlardayken çok fena bu erkekler

Homely_angel bende bez değiştirmek istiyorum prima hiç hoşuma gitmiyor ama cesaret edemiyorum ya pişik olursa değiştiği için diye.

Canım ben Türkiye'ye dönünce prima premiumcare aldım ama orada kullandığımda alakası yoktu. Mecbur değişti yanİ. Öyle oluncaprimayenidoğan da aldım. Hatta sleepy de. Bence çeşitli kullanınca seçici olmadı :) ama şimdi organik bambu nature bugün geldi, o nasıl deniyorum.

Ay valla hamile kalmadan önce kalmak için şimdi korunmak için uğraşıyoruz .aslında ben sezeryan olduğum için biraz korkuyorum yoksa daha rahat olurdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…