2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Inşallah gelecek sütün sabretmek gerek . Mamayı kaç saatte bir veriyosun ?
Aslinda ozel hastanedeki dr uc saatte 135 cc ver demisti bebegim uc saate dsyanmiyo deye devlet hastanesine gitmistim ordeki dr her iki saatte 100 cc ver dedi sutum gelirse gunden gune azalticam

Aslinda ozel hastanedeki dr uc saatte 135 cc ver demisti bebegim uc saate dsyanmiyo deye devlet hastanesine gitmistim ordeki dr her iki saatte 100 cc ver dedi sutum gelirse gunden gune azalticam
Canim benim oglanda mama iciyo.sen hangi mamayi kullaniyosun.kilo alimi nasil oldu.biz 3kilo dogmustuk.3.950oldu 1ayin sonunda.ama o 1ay biizim icin cok problemliydi.aptamille basladik.kabiz yapyi.confirmilini kullandik bi kac gun iyi oldu.sonra o da kabiz yapti.drumuz inek sutune alerjisi vardir belki dedi.golden goata baslatti.ilk baslarda iyiydi.bu 1haftadir gunde 1sefer ya da 2sefer cikiyo ama bebek kakasi gibi degil.su an 49gunluguz.

Canm biz dogdugu gunden beri hipp organik combiotik kullaniyoruz bnde iki aylikken bebelac gold avgectim ama o cok gaz yapti ishal yapti sonra aptamil a gectik oda kabiz yabiz yapti tekrar hippe gectik ilk hipptan basladigimiz icin cok iyi geldi hic sknti yasamadik ama bnm bebegimin kilosu bir kilo onden gidiyo bn mamadan sandim korktum uc doktora goturdum ucude normal boyuna gore kilosu cok normal dediler ama genede kamayla besledigim icin korkuyorum kilosudan

Liviya canım başın sağolsun, ancak girebildim. Allah rahmet eylesin. Benimde kayınvalidem biz evlenmeden vefat etmişti. Evlenmeden önce beraber Yüşa tepesine gitmiştik, orda benim duam oğlum evlensin hastalığım iyileşsin demişti. Hala içime derttir onun evlendiğimizi görememesi. Son zamanlarında da hayal görüyordu bizim evlendiğimizi

İnşallah herşey gönlünce olur canım.

Canım benim kız da böyle meme delisi işte doğduğundan beri. Bende doymuyor mu diyorum ama nasıl doymasın ki diyorum bi yandan da. Çünkü çektiğini görüyorum bazen kusuyor veya fazla çekip yutamıyor sütler ağzından akıyor. Memeyi sıkıyorum en yumuşak halde bile süt çıkıyor. Ama hala Devamlı meme istiyor. Şuan bile memede. Yapıştık resmen sabahtan beri. Dün de huysuzdu zaten. Gündüz uyku diye bişey yok. Artık tükenmeye başladım bende. Dün saatli emzirdim saat başı 15er dk. Bundan sonra öyle yapmaya çalışıcam dedim ama bugünden sistem çöktü ne yapacağımı bilmiyorum..

Benim bebenin çikolata alerjisi mi var acaba. Dün çıldırdı. Bugün de kakası acayip mukuslu

Kakao da alerjen olabiliyor

Canim hic kilodan korkma.ek gida zamani dis zamani olan kilolar zaten bi sekilde gidecek.saglikli olsunlar yeter.

Kızlar bu bebekler gündüz ne yapar Allah aşkına. Benimki bana yapıştı tuvalete bile zor gidecek durumdayım. Emmek istiyor veriyorum, emmesi bitiyor meme ağzından düştü düşecek çıkarıyorum ağlıyor. Uyuyor yerine yatırıyorum yine ağlıyor. Saatlerce meme ağzında. Sabah yarım saat emdi yatağına götürdüm bende yanına yattım dalsın dedim, 1saat meme ağızda yattık benim uykum geldi bebekte bişey yok. Ben bakamıyorum bu çocuğa galiba. Böyle olmaması lazım, olmaz yani. Akşam eşim gelsin diye bekliyorum, geliyor moral veriyor geçecek diyor filan ama bişey değişmiyor. Alıp gezdiriyor kucağında 5-10dk. O arada da ben mutfak topluyorum çamaşır atıyorum makineye yada bebeğin eşyalarını ütülüyorum.

Bebek hala kendini güvende hissetmiyor mu acaba? Güvenli bağlanmayı gerçekleştiremedik mi? Bazen ağlıyor 1-2dk kendi kendine ben gelene kadar, acaba bu onu kötü mü etkiliyor?

Insallah canim nemesis hormon ignesi oldugundan olabilir dedi icim biraz rahatladi ama donunce bir daha bakarim

Dakika basi emiziriyirum canm sikinca saginca gelmiyo daha uc gun once vardi ne cabuk gitti anlamadim
Canım bebiş diliyle uyarır yeniden süt gelir birisi blogunda paylaşmıştı emzirme hikayesini sen emzirmeyi bırakma emsin dursun o süt gelecektir merak etme, sütün gelince de sağmayı bırakma
Çok su iç

Kesin o zaman hep karnini duyuralım isterler . Benimki de her akşam ali ağlayınca niye ağlıyor karnı mi aç sorusunu on kez kuruyor
Ay öyle valla kıza bide isim takmis topaç diye topaci doyur kilo alsın diyo ben mutfakta bulaşık yıkarken geliyo kızı alıp yanıma azcik emzir diyo bak sana annem accik meme verse diye bakiyo diyo ucundan azcik versene diyogazı olacağı hiç aklına gelmez zaten gazi olup memeyi almayınca da süt yok saniyo mama verelim diyo ne çok biliyorlar bunlar

Sen nasil korunuyordun canim ne yapsak ben bilemiyorum pek kocamdan iyice uzaklastim korkudan
Cnm ben yaklaşık 5,5 yıldır korunmuyorum. Eşim korunuyor. Evlendikten sonra haplar iğneler yüzünden 4 ayda 20 kilo aldım.15 kilosu hala duruyor. Spiral kullananlardan çok duydum hamile kalanı.

Cnm ben yaklaşık 5,5 yıldır korunmuyorum. Eşim korunuyor. Evlendikten sonra haplar iğneler yüzünden 4 ayda 20 kilo aldım.15 kilosu hala duruyor. Spiral kullananlardan çok duydum hamile kalanı.
Eş korunmasi guvenli mi ya bizimki korunacam diyor ben güvenmiyorum prezervatif al diyorum o da yorgun geliyor eve alamıyor ben de her akşam reddediyorum adamı

İsmimi değiştirmek istiyordum. Sabah elimde pusetle savaşırken bi yandan da kedinin suyunu tazelemeye çalışıyordum. Puseti kenaea bırakıp yapmak neden aklıma gelmediyse eşimde beni izliyor kapıdan kedili ve bebekli dedi gülerek ay bi hoşuma gitti o tabir
Şimdide ismimi ne yapsam derken o geldi aklıma hayırlı olsun bana yeni ismim o zaman

Homely_angel bende bez değiştirmek istiyorum prima hiç hoşuma gitmiyor ama cesaret edemiyorum ya pişik olursa değiştiği için diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…