- 20 Ağustos 2016
- 4.083
- 2.420
- 63
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #51.401
Aslinda ozel hastanedeki dr uc saatte 135 cc ver demisti bebegim uc saate dsyanmiyo deye devlet hastanesine gitmistim ordeki dr her iki saatte 100 cc ver dedi sutum gelirse gunden gune azalticamInşallah gelecek sütün sabretmek gerek . Mamayı kaç saatte bir veriyosun ?
Amin saol tatlim cok teşekkür ederimBaşınız sağolsun allah rahmet eylesin allah sabırlar versin sizlere nasip böyleymiş üzülme..
cok şükür devam ediyo bi sutumuz eksik oda yavas yavas gelir insallahÇok çok sevindim görünce inşallah böyle devam eder aman emsin de çok şükür:)
Canim benim oglanda mama iciyo.sen hangi mamayi kullaniyosun.kilo alimi nasil oldu.biz 3kilo dogmustuk.3.950oldu 1ayin sonunda.ama o 1ay biizim icin cok problemliydi.aptamille basladik.kabiz yapyi.confirmilini kullandik bi kac gun iyi oldu.sonra o da kabiz yapti.drumuz inek sutune alerjisi vardir belki dedi.golden goata baslatti.ilk baslarda iyiydi.bu 1haftadir gunde 1sefer ya da 2sefer cikiyo ama bebek kakasi gibi degil.su an 49gunluguz.Aslinda ozel hastanedeki dr uc saatte 135 cc ver demisti bebegim uc saate dsyanmiyo deye devlet hastanesine gitmistim ordeki dr her iki saatte 100 cc ver dedi sutum gelirse gunden gune azalticam
Dakika basi emiziriyirum canm sikinca saginca gelmiyo daha uc gun once vardi ne cabuk gitti anlamadimCanım çok sık sağ. Çok sık emzir bebeğine sürekli sarıl. Koyun koyuna uzanın yatın kalkın gezin.
Canm biz dogdugu gunden beri hipp organik combiotik kullaniyoruz bnde iki aylikken bebelac gold avgectim ama o cok gaz yapti ishal yapti sonra aptamil a gectik oda kabiz yabiz yapti tekrar hippe gectik ilk hipptan basladigimiz icin cok iyi geldi hic sknti yasamadik ama bnm bebegimin kilosu bir kilo onden gidiyo bn mamadan sandim korktum uc doktora goturdum ucude normal boyuna gore kilosu cok normal dediler ama genede kamayla besledigim icin korkuyorum kilosudanCanim benim oglanda mama iciyo.sen hangi mamayi kullaniyosun.kilo alimi nasil oldu.biz 3kilo dogmustuk.3.950oldu 1ayin sonunda.ama o 1ay biizim icin cok problemliydi.aptamille basladik.kabiz yapyi.confirmilini kullandik bi kac gun iyi oldu.sonra o da kabiz yapti.drumuz inek sutune alerjisi vardir belki dedi.golden goata baslatti.ilk baslarda iyiydi.bu 1haftadir gunde 1sefer ya da 2sefer cikiyo ama bebek kakasi gibi degil.su an 49gunluguz.
Kizlar dun bosanicam senden bugun gidiyorum dedim basladi aglamaya cocuk gibi ayaklarima kapandi yapma etme öldururum sensiz yasayamam beni sevmiyorsun bari cocuklarim icin bana 1 kez daha sans ver cok cektirdim sana soz degisicem kufur yok siddet yok artik yemin ediyorum dedi tatil icin rezervasyon yaptirmis bu aksam yola cikicaz 4 gun kalicaz sen kafani dagit yeterki yuvamiz bozulmasin seni deli gibi seviyorum sensiz nefes alamam ben filan dedi nasil yalvariyor bende son sansin dedim ve suanlik baristik bakalim bir daha bisi olursa bicak gibi kesirip aticam
Liviya nemesis @gsm_lee @gurbet @katreinur stay strong26 daha da ekleyemediklerim varsa affedin
Kızlar günaydın
Dün çok acayip bi gündü
Saat 4 de emdi uyudu sonra 6 da hortladı
6 da emzirdim uyumayınca 7 de babayla banyo yaptırdık neyse bu 7:30 8e doğru baya emdi artık beni emzik etti hatta ağzında oyalandı uyuyacak ama aranıyor böyle veriyorum ağzında tutuyor neyse daldı bu sonra tabi misafir geldi oda da telefonun ışığıyla emzirmistim o ışıkla da uyuyordum kapı acıktı bunlar geldi kızım uyuduktan 15 dk sonra yerine yatırmış olsaydim ordan bakarlardı ama kucagimdaydi ve kucagimda bi yarım saat iyice dalıp öyle yatırıyorum uyanıyor çünkü
Neyse kucagimda kız salonun ışığını kapadık tv ısındığında oturuyoruz sesi de azdı bizim kız onlar geldikten 20 dk sonra uyandı cin gibi tekrar uyutmaya çalıştım yok neyse aranıyor falan misafir kalktı 9:3 dan 10 a kadar emdi uyutmaya çalışıyorum yok uyumuyor acayip bi gaz alttan üstten atıyor ağlıyor ama aranıyor acayip Gazi atıyor tsm dalıyor bu sefer babasının közünü emiyor çok çok saat 11 oldu yine emsiriyorum
Gazi varken asla emmes memede ağlar ama Deli gibi meme arandı dün
Neyse emzirdkm ama göğüslerim çok boşaldı dün düz acaba diyorum sut mu gelmiyor bu doymadı neyse daldı derken tekrar hortladı elini emerek 12 de nasıl elini emiyor çocuk aç her halde açlıktan uyumuyor dedim neyse emzirdkm yine bu ara ds hep yarım saate yakın emdi sut mu gelmedi doymadı mi anlamadım neyse yine daldı derken gazdan uyandı 1 de gazını da çıkartmak icin yedi bin takla atmıştık yine elini emiyor yattığı yatağı emiyor
Tekrar emzirdim sonra alttan 6/7 kere gaz yaptı artik göğüslerimin açısından ağladım öyle de uyudu
Neyse normalde 5 5:30 saat uyur gece uykusunu 1.30 da uyuyan çocuk 5 de hortlsdi deli gibi aç sanki nasıl sınırlı emzirdim uzun emdi baya sasırdım kısa emer hep özellikle beste kalktığında 5 dk emer neyse 6 da yatağına koydum
6 da koyunca 9 10 da kalkan çocuk 7:3 da elini emerek yatağı emerek ağlayarak uyandı
Neyse Yine emzirdim bayanuzun emdi yine 8 i geçiyordu sonra 10 da hortlsdi yine ben sok
Enzirdim yeni uyuttum Suan
Ben çok şaşkınım ne oldu bu çocuğa ya
Şimdi size sorum bu çocuk doymuyor mu acaba boş mu emzirdim anlamadım yoksa atak mi
Göğüslerim kin uçları acıyor artık o kadar emdi ki gosulerom de dolmadı sut mu yoktu anlamadım
Açlıktan sürekli uyandı sanırım
Dün her zamanki gibi göğüslerin doluydu da öğlen iyiydi göğüslerim öğlen 10 gibi bir de 1.5 gibi emmişti sütüm de vardı sıkınca da geliyor
Benim bebenin çikolata alerjisi mi var acaba. Dün çıldırdı. Bugün de kakası acayip mukuslu
Canim hic kilodan korkma.ek gida zamani dis zamani olan kilolar zaten bi sekilde gidecek.saglikli olsunlar yeter.Canm biz dogdugu gunden beri hipp organik combiotik kullaniyoruz bnde iki aylikken bebelac gold avgectim ama o cok gaz yapti ishal yapti sonra aptamil a gectik oda kabiz yabiz yapti tekrar hippe gectik ilk hipptan basladigimiz icin cok iyi geldi hic sknti yasamadik ama bnm bebegimin kilosu bir kilo onden gidiyo bn mamadan sandim korktum uc doktora goturdum ucude normal boyuna gore kilosu cok normal dediler ama genede kamayla besledigim icin korkuyorum kilosudan
Insallah canimİlk defa bir pozitif testin bozuk olmasını bu kadar çok istedim. İğne ile korunmanın güvenliğini bilmiyorum İnan ki. Umarım iğne böyle ters bir etki yapıyordur da, test çizgi çıkarmıştır. Hani çatlatma iğnelerinin yaptığı gibi.
Biliyorlar cnm konustum gorustumCanım dikkat et kendine onunla umarım çok uzak bir yere gitmiyorsundur gerçekten tedirgin oldum ben de allahım yardımcın olsun
Ailen bilsin nereye gittiğini
Canım bebiş diliyle uyarır yeniden süt gelir birisi blogunda paylaşmıştı emzirme hikayesini sen emzirmeyi bırakma emsin dursun o süt gelecektir merak etme, sütün gelince de sağmayı bırakmaDakika basi emiziriyirum canm sikinca saginca gelmiyo daha uc gun once vardi ne cabuk gitti anlamadim
Eşim korunarak yapmak istiyor ama ben guvenemiyorum hic canim yaaDoktor bana esin korunması en iyisi gibi şu anda demişti .
Emiyorsa bence boş değil boş olsa emmezki tutmaz bile memeni.Aslinda ozel hastanedeki dr uc saatte 135 cc ver demisti bebegim uc saate dsyanmiyo deye devlet hastanesine gitmistim ordeki dr her iki saatte 100 cc ver dedi sutum gelirse gunden gune azalticam
Ay öyle valla kıza bide isim takmis topaç diyeKesin o zaman hep karnini duyuralım isterler . Benimki de her akşam ali ağlayınca niye ağlıyor karnı mi aç sorusunu on kez kuruyor
Cnm ben yaklaşık 5,5 yıldır korunmuyorum. Eşim korunuyor. Evlendikten sonra haplar iğneler yüzünden 4 ayda 20 kilo aldım.15 kilosu hala duruyor. Spiral kullananlardan çok duydum hamile kalanı.Sen nasil korunuyordun canim ne yapsak ben bilemiyorum pek kocamdan iyice uzaklastim korkudan
Eş korunmasi guvenli mi ya bizimki korunacam diyor ben güvenmiyorum prezervatif al diyorum o da yorgun geliyor eve alamıyor ben de her akşam reddediyorum adamıCnm ben yaklaşık 5,5 yıldır korunmuyorum. Eşim korunuyor. Evlendikten sonra haplar iğneler yüzünden 4 ayda 20 kilo aldım.15 kilosu hala duruyor. Spiral kullananlardan çok duydum hamile kalanı.
O efsuna yaramadi. Ondanda numune gelmisti poposu isilik oldunemesis bez olarak bambu nature aldım, hiç koku yok. İlk bağlamada beğendim bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?