2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlar bebeklerinizi icme suyu kaynatip mi yikiyorsunuz, normal cesme suyuyla mi? Kv hep icme suyuyla yikadi ama gidiyor artik ben nasil devam etsem acaba?

@gsm_lee kiz ben luff un muslin emzirme ortusunu begendim sen enden begenmedin. Efil efil en azindan. Boyun kisminin sert parcasini biraz kisa yapmislar ama is goruyor.ben denedim bugun disarida emzirmeyi terlemedi hic efsun.

Bu arada bizin kiz bugun yine inanilmaz huysuzdu. Ciglik ciglik agladi. Ya annemi yabanciliyor yada 2 gundur tiramisu yiyordum kafeinli o dokundu.bakalim hafta sonu bursada bizi neler bekliyor kalacagimiz yerde de yabancilamaz umarim.

Kizlar benim kiz onceden 1 saatte bir 5 dk emiyordu simdi 3 yada 4 saatte 5 dk emiyor hemen burakiyor sizin bebislerin emme suresi nasil doymuyor mu diye cok takiyorum

Kizlar benim kiz onceden 1 saatte bir 5 dk emiyordu simdi 3 yada 4 saatte 5 dk emiyor hemen burakiyor sizin bebislerin emme suresi nasil doymuyor mu diye cok takiyorum
Canım 5 dk az gibi ama çok etkin bi şekilde dinlenmeden hızlı hızlı emip doyuyorsa bilemiyorum. Ama 3 saat için az sanki. Ama kilo alımı iyiydi senin kızın.

Canım 5 dk az gibi ama çok etkin bi şekilde dinlenmeden hızlı hızlı emip doyuyorsa bilemiyorum. Ama 3 saat için az sanki. Ama kilo alımı iyiydi senin kızın.
Evet cnm kilo alimi iyi ilk ay 2.100 2. Ay 1.600 aldi o zamanda 5 dk emiyordu ama en fazla 2 saatte bir.
Cok hizli cekiyor ondan mi hemen doyuyor anlamiyorym vermeye calisiyorum almiyoda memeyi mi birakacak diyw korkuyorum

Evet cnm kilo alimi iyi ilk ay 2.100 2. Ay 1.600 aldi o zamanda 5 dk emiyordu ama en fazla 2 saatte bir.
Cok hizli cekiyor ondan mi hemen doyuyor anlamiyorym vermeye calisiyorum almiyoda memeyi mi birakacak diyw korkuyorum
Hızlı çekiyorsa doyuyor olabilir. Gene de sen gündüz 2 saatte bir teklif et bence cnm. Bu arada maşallah kilo alımı süpeeeer

Canım senin süt maşallah direk yağ demek ki :) doyuyor tabi kilo alımı maşallah çok iyi

Dwniyorum ama almiyor sipa
Sütün çok yağlı ve doyurucu bence. Doymasa kilo verirdi. Çok şanslısın bence. Benimki de ortalama 15-20 dk 2 saatte bir emiyor bazen yarım saat emiyor. Sütte var ama kilo alımı en son sınırdaydı. Salı dr gitcez. Bu ay bakalım ne olmuş.

Aslinda ozel hastanedeki dr uc saatte 135 cc ver demisti bebegim uc saate dsyanmiyo deye devlet hastanesine gitmistim ordeki dr her iki saatte 100 cc ver dedi sutum gelirse gunden gune azalticam
Benimki de 3 saate dayanmıyor ya genelde 2.5.saate vermiş oluyorum. Bende bi haftadır 120.ye geçmiştim . Belki miktar azaltıp saati 2 yaparım bende olmadı

Alir insallah cnm emsin yeterki

Söylediğin mamaları bende kullandım en son bizde golden goata geçtik . Ama geçtiğimiz de zaten kaka yapamiyordu şu an hala ayni . Zorla yapmaya çalışıyor . Genelde sancısı oluyor . Ama sanki diğerlerine göre bu daha iyi gibi geldi bana. Bi de aptamil pronotural mi öyle bi mama kullanmıştım adını tam yazamadım da o da iyiydi

Canım bakamıyorum diye düşünme bence çoğumuz böyle hala . Benimki de aynisi tek fark meme emmiyor o yüzden biberonla dediklerini yaşıyoruz . Uyuya kalıyor çekiyorum gözler fal taşı gibi . Yanından gittiğim gibi ağliyor. Iki gündür yere battaniye seriyorum. Yastigin üstüne yüz üstü bırakıyorum ya da düz. O arada o oyalaniyor bende wc ye gidip çay isitabiliyorum kendime .moralini bozma bende her gece stres sinir yapıyorum önemli olan sağlıklı olmaları geçer inşallah bu sureclerrde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…