- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #51.581
Dün kv katili oliyordum akşam onlara gittik dedim ya kız emdi 7 gibi sonra 8 o gece tekrar emdi uykuya daldı kaç gündür uğraşıyorum 8 buçuktan sonra uykuya geçsin diye orda uyudu
Odaya geçtim telefonun ışığını açtım öyle emzirdim uyuttum bu geldi aaa uyudu mu gelmesiyle uyuması bir oldu uyansa ds sevsek dedi bende anne artık akşam uykusuna geçti dedim bebeği uyandırmak icin elinden geleni yaptı resmen katil oliyordum geldi odada ki tv açtı anne uyuyor dedim bsy olmaz sese alışsın dedk iyi o zaman sesini kıs dedim mutfakta da tv var orda izlemiyor dibimize girecek illa diğer odanın da her yerine çamaşır yıkamış sermiş oturulmuyor o odaya gecsem şimdi bozulacak bi tok laf sokma gerginlik salonda herifler maç izliyor o oda da zaten salon dibi bağırıp ederler maç izlerken uyanır kız neyse döndüm tv doğru kucagimds uyuyor geliyor gidiyor oy kızım uyan artkk çocuğun tepesinde sonra öksürüyor ağzını çak çak sapirdatiyor böyle et kalır dişte dille çık çık ses çıkartır ya öyle ses çıkartıyor ayağında terlik sak sak girdi çıktı girdi çıktı okuz gibi kapıyı acıyor bebe sıçrıyor ters ters baktım bununla da bitmedi aldı eline telefonu millet kandil mesajı yazmış cevap veriyor sesi son ses açık her biri bsy yazdıkça dirit dirit ses cikiyor oda bitmedi telefon açtı bağıra bağıra konuşurken donup bi baktım anne yanı çocuk uyuyor dedim ay pardon pardon dedi dışarı çıktı ama dışardan da sesi geliyor tabi uyansın diye elinden geleni ReSmen yaptı geliyor uyuyan çocuğun fotosunu cekiyor telefonun sesi cikiyor çocuğun dibinde bi ara yine cekmeye çalışır gibi oldu oturduğu yerden döndüm hemen telefonu sakladı o hareketini anlamadım
Sonra bizimki kucakta yatır yatır sen kucağa alıştırmışsın diyip durdu anne diyorum onun yatağı eğimli o yüzden çocuk o yatağı olmadığı zaman uyanıyor sadece kucakta uyuyor dursun bosver uyusun yeter ki diyorum yok yok yatır kucaga alışmasın deyip durdu yatırmadım bende inatla dizi açık diziyi konuşuyor bana susmadı söyle oldu da Süreyya hamilede Allah’ım eşime maç biter bitmez gidelim yaZdim WhatsAppdan neyse maç bitti kayınpeder geldi ben ne anladım bu işten geldik uyuyor gittik uyuyor çocuk dedi e baba akşam uykusuna geçti çocuk artık dedim
Kayınvalide bilmiş bilmiş sende pek erken yatırdın 7 8 de akşam uykusu mu olurmus dedi
Bende anne bu bebek sonuçta erken yatar bebekler dedim suratını salladı tabi siz daha iyi bilirsiniz dedi bilmişlik yaptığımı düşündü bozuldu lafı soktu bana surat sallayarak neyse eşim dedi ki pusete koymayalim uyanır bende evet zaten ev 2 dk kucakta gitsin dedim Yok yok koyun bsy olmaz eşim diyor ki anne uyanır onun uyanmasından ne olacak koy sen koy üstünü giydirin dedi bizde uyanır diye iki battaniyeye sarmıştık eşim dedi uyanır yeter iki battaniyeye sardık zaten asansörden inecek arabaya binecek arabadan inecek eve çıkacak dedi yok sen giyindir koy pusetine dedi eşim uyanır şimdi böyle gidiyoruz dedi aman onun uyanmasında ne var verirsin memeyi uyur geri dedi
Eşim bi sinirlendi kapıdan çıkar çıkmaz memeyi asansörde mi verecek annesi eve gidene kadar ağlasın uykusu açılsın ondan sonra 3 saat biz uyutmaya çalışıyoruz sen değil dedi tabi bu bozuldu o an içimin yağları eridi
Nitekim kız uyanmadı koymadık pusete ve gelince de devam etti uykusu çok şükür
Ama resmen uyandırmak icin resmen gıcıklık yaptı her o kapıyı acısı o terlik ve ağız capirdatma sesi beynimde çınladı kadın susmak bilmedi diziyi anlatıyor kafa sallıyorum cevap vermiyor he hii diyo bende bebeği gösterip konuşamıyorum hareketi yapıyorum uyanır gibisinden yok susmuyor yine devam ediyor bana hala bsyler anlatıyor susmadı bi
Şehir dışına çıkan arkadaşlar bizimde 23 Nisa’n haftası İstanbul’a gitme durumumuz var yakın arkadaşım oraya tayini çıktı eşim havalar düzeldi gidelim dedi ama nasıl gideceğim bilmiyorum panik sardı beni
Cumartesi aksama dogru çıkacağız 4/5 gibi dükkan cukartesi kalabalık oliyor bırakamıyor o saate nasıl giyindiriyim arabada pusete terliyor kucaga alsam arabada çarpma vs allah korusun çok riskli eşim dur kalk dur kalk gideriz mola vererek dedi bu seferde arabada terleyecek arabandan inince teri soğursa diye korkmaktayım
Sizler nasıl yapıyorsunuz
Özelikle sunu yap sunu yanına al diyeceğiniz bsy var mi
Küçük beşiğini yanımıza alacağız yatağıyla bebek arabası kanguru termometre hepsini yanıma alayım diyorum
Geldiginizde caylar benden. Eşin alanyanin neresinden biz mahmutlardayiz
Ya ben mama işini anlamadim. Bnim mamanin üstünde ayına göre 150 cc vermem gerek şu an. Ben 90 veriyodun geçen haftadan beri 120 ye çıkardım. Çok mu anlamadım şu an125 cok degil mi kuzum ya benim doktorlar canan karatay gibi valla kadin dogumcum da cocuk doktorum da kiloya cok takintili. Bebegim meme reddinden dolayi 500 gr verince cocuk doktorum süt oldugu halde geceleri mama takviyesi yap 3 saat arayla 60 cc ver dedi
Aa olur anlastikCnm 20-25 nisan serin olur genellikle. Bizde yarın es es e gidiyoruz.nemesis stay strong26 haftaiçi gündüz ayarlayın bi organayzeyşın bi garip yolcu görün
Başka vardı esk ten ama hatırlayamadımAa olur anlastik
Canım kaç saatte bir kaç cc veriyosun?Bnmkide uc saata dayanmiyo canm bi kez 125 verdim cok kustu oyuzdende saatida mamayida azalttim suanluk iyi gidiyo
Uni baby normal pamukla su kullamdim ben onu hic kullanmadım.
Her iki saatte 100 cc veriyorum canm yani ayina gore her uc saatte 135 cc vermem gerekiyor ama bn saatida cc de dusurdumCanım kaç saatte bir kaç cc veriyosun?
Bende ki de sulu evet ama yenidoğan da çok kuru bsy çıkarmıyor koku var krem de sensitive de yok
Sanırım sensitiveden devam edeceğim o daha iyi geldi nedense gözüme
Normalde öyle uyutuyodum ama bi kaç gündür uyumuyo aranıyo göğsümü ağzına aldığı an uyuyoCanım omzunda uyutmayı dene, yüzükoyun yatar gibi senin gövdende yani.
Gözlerim doldu okurken Allah rahmet eylesin babacığına. sizlere de sabır versin canım
Başın sağolsun canım.Allah sabır versin.
Canım benim başın sağ olsun Allah sizler e sabırlar uzun ömürler versin..hep güzel şeyler olsa keşke ama malesef hayatın kanunu bu üzücü şeyler de oluyor toprağı bol olsun nur içinde yatsın tekrar Allah sabırlar versin hepinize
Çok üzüldüm cnm. Allah mekanını cennet etsin. Çocuklarınla musmutlu bir ömrün olsun inşallah.Liviya seninde başın sağolsun. Allah mekanlarını cennet eylesin
Canım başın sağolsun, toprağı bol mekanı cennet olsun inşallah. Rabbim sizlere de sabırlar versin.
hayatta güzelliklerle acılar hep içine ama dediğin gibi hep güzel haberler yazmak ve okumak dileğiyle, iyi kandiller
Canim basin sagolsun.allah sabir versi.cok zor
Sağolun kızlar amin mekanı cennet olsun babamın..Liviya senin de basın sağolsun çok zormuş en zoru bi daha görmemek ozlemek..benim de sütüm azaldı ama sukur kesilmedi. .zaten kizim zor emen bebekti ins artar benim de senin de.sareya canm bnm basin saolsun Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun seni cok iyi anliyorum bnde babaannemi kaybettim cok zor bi durum Robbim sabrlar versin
Kızlar memede uyuma olayını nasıl çözdünüz 12 den beri uyuma çabamız var memeyi çektiğim anda uyanıyo. Sırtıma bıçak saplanıyo artık dün zaten 4 saat uyumamışımdır bugünse misafir vardı perişanım resmen gözlerim kan çanağı
Dün kv katili oliyordum akşam onlara gittik dedim ya kız emdi 7 gibi sonra 8 o gece tekrar emdi uykuya daldı kaç gündür uğraşıyorum 8 buçuktan sonra uykuya geçsin diye orda uyudu
Odaya geçtim telefonun ışığını açtım öyle emzirdim uyuttum bu geldi aaa uyudu mu gelmesiyle uyuması bir oldu uyansa ds sevsek dedi bende anne artık akşam uykusuna geçti dedim bebeği uyandırmak icin elinden geleni yaptı resmen katil oliyordum geldi odada ki tv açtı anne uyuyor dedim bsy olmaz sese alışsın dedk iyi o zaman sesini kıs dedim mutfakta da tv var orda izlemiyor dibimize girecek illa diğer odanın da her yerine çamaşır yıkamış sermiş oturulmuyor o odaya gecsem şimdi bozulacak bi tok laf sokma gerginlik salonda herifler maç izliyor o oda da zaten salon dibi bağırıp ederler maç izlerken uyanır kız neyse döndüm tv doğru kucagimds uyuyor geliyor gidiyor oy kızım uyan artkk çocuğun tepesinde sonra öksürüyor ağzını çak çak sapirdatiyor böyle et kalır dişte dille çık çık ses çıkartır ya öyle ses çıkartıyor ayağında terlik sak sak girdi çıktı girdi çıktı okuz gibi kapıyı acıyor bebe sıçrıyor ters ters baktım bununla da bitmedi aldı eline telefonu millet kandil mesajı yazmış cevap veriyor sesi son ses açık her biri bsy yazdıkça dirit dirit ses cikiyor oda bitmedi telefon açtı bağıra bağıra konuşurken donup bi baktım anne yanı çocuk uyuyor dedim ay pardon pardon dedi dışarı çıktı ama dışardan da sesi geliyor tabi uyansın diye elinden geleni ReSmen yaptı geliyor uyuyan çocuğun fotosunu cekiyor telefonun sesi cikiyor çocuğun dibinde bi ara yine cekmeye çalışır gibi oldu oturduğu yerden döndüm hemen telefonu sakladı o hareketini anlamadım
Sonra bizimki kucakta yatır yatır sen kucağa alıştırmışsın diyip durdu anne diyorum onun yatağı eğimli o yüzden çocuk o yatağı olmadığı zaman uyanıyor sadece kucakta uyuyor dursun bosver uyusun yeter ki diyorum yok yok yatır kucaga alışmasın deyip durdu yatırmadım bende inatla dizi açık diziyi konuşuyor bana susmadı söyle oldu da Süreyya hamilede Allah’ım eşime maç biter bitmez gidelim yaZdim WhatsAppdan neyse maç bitti kayınpeder geldi ben ne anladım bu işten geldik uyuyor gittik uyuyor çocuk dedi e baba akşam uykusuna geçti çocuk artık dedim
Kayınvalide bilmiş bilmiş sende pek erken yatırdın 7 8 de akşam uykusu mu olurmus dedi
Bende anne bu bebek sonuçta erken yatar bebekler dedim suratını salladı tabi siz daha iyi bilirsiniz dedi bilmişlik yaptığımı düşündü bozuldu lafı soktu bana surat sallayarak neyse eşim dedi ki pusete koymayalim uyanır bende evet zaten ev 2 dk kucakta gitsin dedim Yok yok koyun bsy olmaz eşim diyor ki anne uyanır onun uyanmasından ne olacak koy sen koy üstünü giydirin dedi bizde uyanır diye iki battaniyeye sarmıştık eşim dedi uyanır yeter iki battaniyeye sardık zaten asansörden inecek arabaya binecek arabadan inecek eve çıkacak dedi yok sen giyindir koy pusetine dedi eşim uyanır şimdi böyle gidiyoruz dedi aman onun uyanmasında ne var verirsin memeyi uyur geri dedi
Eşim bi sinirlendi kapıdan çıkar çıkmaz memeyi asansörde mi verecek annesi eve gidene kadar ağlasın uykusu açılsın ondan sonra 3 saat biz uyutmaya çalışıyoruz sen değil dedi tabi bu bozuldu o an içimin yağları eridi
Nitekim kız uyanmadı koymadık pusete ve gelince de devam etti uykusu çok şükür
Ama resmen uyandırmak icin resmen gıcıklık yaptı her o kapıyı acısı o terlik ve ağız capirdatma sesi beynimde çınladı kadın susmak bilmedi diziyi anlatıyor kafa sallıyorum cevap vermiyor he hii diyo bende bebeği gösterip konuşamıyorum hareketi yapıyorum uyanır gibisinden yok susmuyor yine devam ediyor bana hala bsyler anlatıyor susmadı bi
Napak o zaman biz ölek miiiiBenim arkadasim 3aylik bebegi varken hamule oldugunu ogrendi.o da korkudan 3.lu combo yapmisti artik.spiral taktirdi esine prezervatif sonra geri cekilme
Insallah gelir süt kuzum insallah hala şansın var rezene humana sut arttirici bol su her yolu dene bebegine en iyi bagisikligi anne sütü sağlayabilirCanm senin minik az olsada emiyo ya bnmki hic emmedigi icin oyle zaten iki aylik bebek gunde en cok 7 kez en az 5 her uc saate 135 cc verilmesi lazimmis bn hic 135 vermedim suan 2 Ay 18 gunluguz bn hep iki saatte 100 cc veriyorum doktorum hesapladi gunluk alinmasi gerekken kaloriden biraz az veriyorsun olsun boyle devam et cunku anne sutu degl mamayla besliyorsun dedi bnde kilodan korktugum icin tek doktirla kalmadim bir ozel hastane iki devlet hastanesine dr ya gittim ucude ayni seyi soyleyince biraz rahatladim artik emmeyi basladi sutumde tam gelirse mamayi azalticam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?