2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Ben de sabır modundayım ama bir patlarsam fena olacak...

Canım sakin ol, artık anneysek her duruma pratik çözüm bulmak için de gücümüz var emin ol. Altını kolay aldığın inçe bir şey giydir arabada, emzirmen gerekince durun bir yerde arabada emzir. Altını değiştireceğin zaman da düzgün bir dinlenme tesisinde durur hem siz bişiler atıştırırsınız hem o hava alır. Tünelden sonra Sapanca gölümü gören çok güzel bir yer var hatta orada durun

Ya ben mama işini anlamadim. Bnim mamanin üstünde ayına göre 150 cc vermem gerek şu an. Ben 90 veriyodun geçen haftadan beri 120 ye çıkardım. Çok mu anlamadım şu an

Uni baby normal pamukla su kullamdim ben onu hic kullanmadım.

Kuzum yanlış etiketlemişim. Valla kafam hiç yerinde değil benim ya. Ekoya takıldım kaldım bi tuhafım. Annemlere gidecektim sırf dalgınlıktan araba kullanmak istemedim. Mutfağa su içmeye gidiyorum suyu içmeden geri geliyorum

Bende ki de sulu evet ama yenidoğan da çok kuru bsy çıkarmıyor koku var krem de sensitive de yok
Sanırım sensitiveden devam edeceğim o daha iyi geldi nedense gözüme

Sensitive de mi koku yok. Eğer öyleyse bende bu bitince onu alayım. Denemek için 3lü paket almıştım zaten çok almadım. Bide aslında naturel olanı da denemek istiyorum aloe veralıymış.

Gözlerim doldu okurken Allah rahmet eylesin babacığına. sizlere de sabır versin canım

Başın sağolsun canım.Allah sabır versin.

Çok üzüldüm cnm. Allah mekanını cennet etsin. Çocuklarınla musmutlu bir ömrün olsun inşallah. Liviya seninde başın sağolsun. Allah mekanlarını cennet eylesin

Canim basin sagolsun.allah sabir versi.cok zor

sareya canm bnm basin saolsun Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun seni cok iyi anliyorum bnde babaannemi kaybettim cok zor bi durum Robbim sabrlar versin
Sağolun kızlar amin mekanı cennet olsun babamın..Liviya senin de basın sağolsun çok zormuş en zoru bi daha görmemek ozlemek..benim de sütüm azaldı ama sukur kesilmedi. .zaten kizim zor emen bebekti ins artar benim de senin de.

Çözemedim valla. Bizimkinin meme ağzından düşüyor emzirme yastık uyuyor. Yerine koyunca hop gözleri açılıyor. En son gece yerine yatırdım. Eğildim yatağa memeyi verdim 2 çekti uyudu kıpırdatmamış olunca uykuya daldı. Artık böyle yapıcam

Okuyunca bile sinir bastı

Selamlar herkese kızlar yakınlarını kaybedenleri olmuş etiketleyemedim ama basınız sagolsun

Nasıl bir hizla yazıyorsunuz kız siz bir günlük telefonum bozuldu giremedim sayfalar dolmuş taşmış. Bir koca derdi de benden gelsin öyleyse . Dün çok sinirlendim. evdeyiz akşam küçük gaz sancısı çığlık çığlığa öteki kitap oku anne oyun oynayalım anne evde yalnızım beyimiz voleybol turnuvasında bana sormadan girdi zaten her hafta futbol maçı vardı ses etmiyodum bı de bu çıktı. Sinirlerim tepeme çıktı bı mesaj attım kuzu kuzu bı gelisi var büyüğü alıp hemen oyun oynamaya falan başladı. Gece de emzirdim sürekli uyandırdım kalk gazını al uyut diye . Sabah kahvaltı hazırladi oturmadim yanına onlar yaptı öyle geçtim şimdi de hiç bı ise elimi surmedim ev perişan çamaşırlar bulaşıklar azcik çalışsın bakalım nasıl oluyormus haftasonu canını çıkarticam çok moralimi bozdu. Ben insan değil miyim yaa..

Insallah gelir süt kuzum insallah hala şansın var rezene humana sut arttirici bol su her yolu dene bebegine en iyi bagisikligi anne sütü sağlayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…