2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canım bebiş diliyle uyarır yeniden süt gelir birisi blogunda paylaşmıştı emzirme hikayesini sen emzirmeyi bırakma emsin dursun o süt gelecektir merak etme, sütün gelince de sağmayı bırakma
Çok su iç
İnsallah canm cok sik emiziriyirum ama su bir litre zar zor iciyorum ondanda olabilir

Benimki de 3 saate dayanmıyor ya genelde 2.5.saate vermiş oluyorum. Bende bi haftadır 120.ye geçmiştim . Belki miktar azaltıp saati 2 yaparım bende olmadı
Bnmkide uc saata dayanmiyo canm bi kez 125 verdim cok kustu oyuzdende saatida mamayida azalttim suanluk iyi gidiyo

Birinde damla damla varda birinde yok ikisinide si sik emiziriyirum bakalim sonuc ne olucak

sareya canm bnm basin saolsun Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun seni cok iyi anliyorum bnde babaannemi kaybettim cok zor bi durum Robbim sabrlar versin

Günaydın kizlar bu hafta bana cok yorucu hafta oldu hm babaannemi kaybetme uzuntusu, bebek tekrardan emizirme cabasi , evlenirken evraklara kizlik soyadim ve annemin ismi yanlis yazilmasi vs vs bunlarla ugrasiyorum evrak isleri cok yordu bitirdi bni yavrumda cok perisan oldu sabahtan akşama kadar bnmle disarida oda iyku duzende gitti

Aynısını geçen babamda yaptı karışıyor bsy diyince bi siz çocuk büyüttünüz biz büyütmedik sanki dedi dellendim benim çocuğumu benden iyi mi bileceksin dedim adam bozuldu baya
Kendi ailen olunca yine içinde kalmıyor bsy diyorsun ama kv kp olunca denmiyor önceden diyordum ama baktım kv Birsen’in katıyor anında ağlıyor hemen oyunlar yapıyor ağlayarak bana bunu dedi sunu dedi diye o yüzden sustum eşim pek aldırış etmez ama kocasını dolduruyor eşimde babasına bsy diyemiyor arada kalıyor o yüzden susuyorum usturuplu demeye çalışıyorum. Ya da kaçıyorum ordan

İnsallah canm cok sik emiziriyirum ama su bir litre zar zor iciyorum ondanda olabilir
Miden bulanana kadar su iç kuzum bol bol yanindan suyu ayırma

Şehir dışına çıkan arkadaşlar bizimde 23 Nisa’n haftası İstanbul’a gitme durumumuz var yakın arkadaşım oraya tayini çıktı eşim havalar düzeldi gidelim dedi ama nasıl gideceğim bilmiyorum panik sardı beni
Cumartesi aksama dogru çıkacağız 4/5 gibi dükkan cukartesi kalabalık oliyor bırakamıyor o saate nasıl giyindiriyim arabada pusete terliyor kucaga alsam arabada çarpma vs allah korusun çok riskli eşim dur kalk dur kalk gideriz mola vererek dedi bu seferde arabada terleyecek arabandan inince teri soğursa diye korkmaktayım
Sizler nasıl yapıyorsunuz
Özelikle sunu yap sunu yanına al diyeceğiniz bsy var mi
Küçük beşiğini yanımıza alacağız yatağıyla bebek arabası kanguru termometre hepsini yanıma alayım diyorum

Esin gerçekten isteyerek korunursa sıkıntı olmaz bence. Ihtimal hep var diyorlar ama hepsinde var o.
Valla yemin ediyor cok dikkatli olacam diye de ben hic emin olamayinca kardes kardes yatip kalkiyoruz işte
Eşinin kendini tutabilmesine bağlı biraz da sana. Biz prezervatif kullanıyoruz. Bana daha temiz geliyor
Hic kullanmadik onu da ben de biraz pipirikliyim şimdi acir falan adami iyice delirtirim aslinda ben tecavüzü hakediyorum ama Allah tan kocamda baya bi sabir varmış

Su ictigim gibi hmn sıkışıyorum sirf oyuzden icmezdim artik iciyorum dedigin gibi yaninda su olmazsa gidip icmeye useniyorum bugun yanimda tasiyirum

Canim bebek de yat yat bunaliyor ince bir battaniyeye sarip dikey şekilde kucaginsa tutuyorum arada. Aksamustu cikacaksaniz gunes olmayacagi icin pek terlemez biz gündüz gittik cami cok az acti kocam arada klimayi da acamadik pistik yolda. Puset veya anakucagina falan koymadim ben bunalmasin diye arka koltukta kucakta tuttum. Guldurdum konuştum onunla öyle geçti yolculuk

Arabada ince giydir yanina hirkasini al arabadan ineceğin zaman hirka giydir.

Bnmkide uc saata dayanmiyo canm bi kez 125 verdim cok kustu oyuzdende saatida mamayida azalttim suanluk iyi gidiyo
125 cok degil mi kuzum ya benim doktorlar canan karatay gibi valla kadin dogumcum da cocuk doktorum da kiloya cok takintili. Bebegim meme reddinden dolayi 500 gr verince cocuk doktorum süt oldugu halde geceleri mama takviyesi yap 3 saat arayla 60 cc ver dedi

Benim arkadasim 3aylik bebegi varken hamule oldugunu ogrendi.o da korkudan 3.lu combo yapmisti artik.spiral taktirdi esine prezervatif sonra geri cekilme

Canm senin minik az olsada emiyo ya bnmki hic emmedigi icin oyle zaten iki aylik bebek gunde en cok 7 kez en az 5 her uc saate 135 cc verilmesi lazimmis bn hic 135 vermedim suan 2 Ay 18 gunluguz bn hep iki saatte 100 cc veriyorum doktorum hesapladi gunluk alinmasi gerekken kaloriden biraz az veriyorsun olsun boyle devam et cunku anne sutu degl mamayla besliyorsun dedi bnde kilodan korktugum icin tek doktirla kalmadim bir ozel hastane iki devlet hastanesine dr ya gittim ucude ayni seyi soyleyince biraz rahatladim artik emmeyi basladi sutumde tam gelirse mamayi azalticam

Emzirip pusete koysan şekerleme yaparak gider belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…