- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #51.601
Bebeğin lac günlük canım. Benim doktor hem kilosu duzelsin diye mama takviyesi verdi hem de çok az verdi abartmadi yani 63 günlüğuz gece e saat arayla 60 cc bence de az ama bebek de en fazla 90 iciyor zaten mamayiYa ben mama işini anlamadim. Bnim mamanin üstünde ayına göre 150 cc vermem gerek şu an. Ben 90 veriyodun geçen haftadan beri 120 ye çıkardım. Çok mu anlamadım şu an
İnsallah tatlim ya herseyi deniyorum bugun 4cu gunum azicik olsada gelsede anne sutuyle buyuse yavrumInsallah gelir süt kuzum insallah hala şansın var rezene humana sut arttirici bol su her yolu dene bebegine en iyi bagisikligi anne sütü sağlayabilir
Saol canm Teşekkür ederimSelamlar herkese kızlar yakınlarını kaybedenleri olmuş etiketleyemedim ama basınız sagolsun
Dur bide ben deneyim gece. Gündüz sıkıntı yok ama gece uykusun geçerken dalamıyo bi türlüÇözemedim valla. Bizimkinin meme ağzından düşüyor emzirme yastık uyuyor. Yerine koyunca hop gözleri açılıyor. En son gece yerine yatırdım. Eğildim yatağa memeyi verdim 2 çekti uyudu kıpırdatmamış olunca uykuya daldı. Artık böyle yapıcam
Heh iste aradigim mizah bu :) afferin kiz sana helal olsun.Nasıl bir hizla yazıyorsunuz kız siz bir günlük telefonum bozuldu giremedim sayfalar dolmuş taşmış. Bir koca derdi de benden gelsin öyleyse . Dün çok sinirlendim. evdeyiz akşam küçük gaz sancısı çığlık çığlığa öteki kitap oku anne oyun oynayalım anne evde yalnızım beyimiz voleybol turnuvasında bana sormadan girdi zaten her hafta futbol maçı vardı ses etmiyodum bı de bu çıktı. Sinirlerim tepeme çıktı bı mesaj attım kuzu kuzu bı gelisi var büyüğü alıp hemen oyun oynamaya falan başladı. Gece de emzirdim sürekli uyandırdım kalk gazını al uyut diye . Sabah kahvaltı hazırladi oturmadim yanına onlar yaptı öyle geçtim şimdi de hiç bı ise elimi surmedim ev perişan çamaşırlar bulaşıklar azcik çalışsın bakalım nasıl oluyormus haftasonu canını çıkarticam çok moralimi bozdu. Ben insan değil miyim yaa..
JOİe aldım e bebek kampanyasında , hatta daha dün geldi kurunca cok begendim ama kullanmadığımız icin öneremem :)Kizlar mama sandelyesi aldiniz mi onerileriniz var mi
Ya ama hep böyle cazgır mi olmak lazım istemiyorum ben hirgur su hayat bilgisi kitaplarındaki gibi ailelerden olmak istiyorum :))Heh iste aradigim mizah bu :) afferin kiz sana helal olsun.
Nasıl bir hizla yazıyorsunuz kız siz bir günlük telefonum bozuldu giremedim sayfalar dolmuş taşmış. Bir koca derdi de benden gelsin öyleyse . Dün çok sinirlendim. evdeyiz akşam küçük gaz sancısı çığlık çığlığa öteki kitap oku anne oyun oynayalım anne evde yalnızım beyimiz voleybol turnuvasında bana sormadan girdi zaten her hafta futbol maçı vardı ses etmiyodum bı de bu çıktı. Sinirlerim tepeme çıktı bı mesaj attım kuzu kuzu bı gelisi var büyüğü alıp hemen oyun oynamaya falan başladı. Gece de emzirdim sürekli uyandırdım kalk gazını al uyut diye . Sabah kahvaltı hazırladi oturmadim yanına onlar yaptı öyle geçtim şimdi de hiç bı ise elimi surmedim ev perişan çamaşırlar bulaşıklar azcik çalışsın bakalım nasıl oluyormus haftasonu canını çıkarticam çok moralimi bozdu. Ben insan değil miyim yaa..
Iste o hirgurle adama ogreteceksin once sonra hir gure gerek kalmadan yapacak herseyi.Ya ama hep böyle cazgır mi olmak lazım istemiyorum ben hirgur su hayat bilgisi kitaplarındaki gibi ailelerden olmak istiyorum :))
Ben de yaa ilk başlarda kendim uğraşıyordum uyutmaya bir iki saat artık gücüm bittiğinde uyandiriyordum onu çocuk da zaten bende yorulup onda on dk içinde uyuyordu artık emzirip gazını bile almadan veriyorum uyutup yatırıyor yanıma ha uyumuyorum bebiş yanıma gelene dek kulağım hep onlarda oluyor ama olsun..Kesinlikle yükü üstlerine vermedikçe anlamıyorlar. Biz bebeklerle boğuşurken onlara yapacak bişey kalmıyor yerini böyle dolduruyor beyfendiler. Hata bizde aslında. Bu rahatlığı veriyoruz. Geçen gece 24 saatlik nöbete gidecek diye erkenden uyudu. Bide gitti yatak odasında uyudu rahat uyumak için. Bu beni bi sinir etti ki ama. Gece 2ydi gittim şunu kucağında biraz gezdir uyumuyor diye kaldırdım aldı gezdirdi. Benim oğlanın garezi bana gözü açık olduğu her saniye meme istediği için eşimin kolları yalamaya emmeye başladıöyle olunca ne oldu geri bana geldi eşşek sıpası ama kaldırdım en azından. Artık şaşmadan uykuyu 2-3 bölüyorum yardımca ihtiyacım olsun olmasın. Allah razı olsun yapıyor eşim yardım ediyor vakti oldukça ama olsun acımak yok:S
Ayyy sesli güldüm. Ben de acımıyorum. Hatta yavaştan yavaştan uyutma görevini eşime yükledim. Yalan yok eşim uyutuyor :) kah kucağında kah beşikte sallasa da uyutuyor. Aaaa sen nasıl yapıyorsun? Nasıl uyutabiliyosun? Ben bir türlü beceremiyorum. Maşallah sana diye gaz veriyorum.. Adam resmen 1 haftadır uyutuyo :))) gece de bazen mahsusdan uykusunu bölüyorum. Hani babalık da kolay değil :))))Kesinlikle yükü üstlerine vermedikçe anlamıyorlar. Biz bebeklerle boğuşurken onlara yapacak bişey kalmıyor yerini böyle dolduruyor beyfendiler. Hata bizde aslında. Bu rahatlığı veriyoruz. Geçen gece 24 saatlik nöbete gidecek diye erkenden uyudu. Bide gitti yatak odasında uyudu rahat uyumak için. Bu beni bi sinir etti ki ama. Gece 2ydi gittim şunu kucağında biraz gezdir uyumuyor diye kaldırdım aldı gezdirdi. Benim oğlanın garezi bana gözü açık olduğu her saniye meme istediği için eşimin kolları yalamaya emmeye başladıöyle olunca ne oldu geri bana geldi eşşek sıpası ama kaldırdım en azından. Artık şaşmadan uykuyu 2-3 bölüyorum yardımca ihtiyacım olsun olmasın. Allah razı olsun yapıyor eşim yardım ediyor vakti oldukça ama olsun acımak yok:S
Canım bakamıyorum diye düşünme bence çoğumuz böyle hala . Benimki de aynisi tek fark meme emmiyor o yüzden biberonla dediklerini yaşıyoruz . Uyuya kalıyor çekiyorum gözler fal taşı gibi . Yanından gittiğim gibi ağliyor. Iki gündür yere battaniye seriyorum. Yastigin üstüne yüz üstü bırakıyorum ya da düz. O arada o oyalaniyor bende wc ye gidip çay isitabiliyorum kendime .moralini bozma bende her gece stres sinir yapıyorum önemli olan sağlıklı olmaları geçer inşallah bu sureclerrde.
Ya bende incir uyutmasını yapamadim galiba benim incirler uyumadianlatilan gibi yaptim 2 saat disarda bekliycektiya dolaba alirken suluydu ama süt değil bildiğin sarı sulu neden olurki.tadina bakayım dedim ekşimsi bir tad var incir tatli diye şeker atmamıştım şimdi hiç tadi yok döktüm geri
Merhaba iyi akşamlar hayırlı kandiller..Hep guzell zamanlarda girdim buraya tanimadan arkadas olduk..Acimi da paylasmak istedim sizle 15 gün önce daha kızım 35 Günlükken babamı kaybettim kızlar. ..çok ani oldu hala toparlanadim kizim minicikken gitti dedesi canim babam..bense çocuklarımla ayakta durmaya çalışiyorum..hep güzel şeyler paylasmak için bebislerimizin büyüme seruvenleri için yazalım buraya inş umarim tum bebisler iyidir..hepinizi kucakliyorum
İncir uyulmasında incirler güzelse lezzetli oluyor incirler güzel değilse acı. İkisini de tecrübe ettim acıyken gerçekten bişeye benzemiyorCanım sanırım sütüm de yetersiz geliyor. Hep emziriyorum, bebek bıraktıktan sonra da sıksam süt geliyor diye hiç az gelebileceğini düşünmedim. Sabah bi memeyi emzirirken diğerini sağdım 40cc bişey çıktı. Elimle sıkınca hala geliyordu ama meme sündü resmen. Süt artırıcı damlam vardı onu kullanıcam, su tüketimimi de artırıcam. Arada da sağıp vericem.
Canım ben bu incir uyutmasını önceden tatlı niyetine yapmıştım bir kere dediğin gibi ekşi olmuştu. O yüzden şimdi kızlar tarif edince de denemedim bile.
Başın sağolsun canım, Allah sabır versin, nur içinde yatsın.
Kaç saat arayla canımBebeğin lac günlük canım. Benim doktor hem kilosu duzelsin diye mama takviyesi verdi hem de çok az verdi abartmadi yani 63 günlüğuz gece e saat arayla 60 cc bence de az ama bebek de en fazla 90 iciyor zaten mamayi
Allah allah bizim incirler mi çok tatlı acaba anlamadımİncir uyulmasında incirler güzelse lezzetli oluyor incirler güzel değilse acı. İkisini de tecrübe ettim acıyken gerçekten bişeye benzemiyor
Saol canm Allah razi olsun evet cok zormuş beni bekleye bekleye gozu arkada gitmis hocada demis birini bekliyo geliyo diye yalan soyleyin bari ozmn fazla zorlanmaz diye bunlari duyunca kahroluyorumSağolun kızlar amin mekanı cennet olsun babamın..Liviya senin de basın sağolsun çok zormuş en zoru bi daha görmemek ozlemek..benim de sütüm azaldı ama sukur kesilmedi. .zaten kizim zor emen bebekti ins artar benim de senin de.
Ben galiba biraz daha fazla süt koyuyorum ama güzel oluyor hatta kafama göre de artırıyorum çok sııntı olmuyor. Senin incirler tatlıymış :) ben de şeker koymuyorum ama İncirin kalitesi tadını çok etkiliyorAllah allah bizim incirler mi çok tatlı acaba anlamadımşeker katmaya bile gerek olmuyo çok tatlı oluyor. Bi de biri sulu oldu demişti kimdi hatırlayamadım. 2 buçuk bardak süte 8 incir katıyorsunuz di mi kızlar
Aynısı bizde de var canim malesef ve çözüm bulamadım daha beşiğe koymadan uyanıyor gündüz oluyo sadece ve gece de ikinci uyanisinda çok huzursuz uyuyor sabaha kadarDalmıyo bizimki bi uykuya geçiş sorunu var hemen uyanıyo ne yapacağımı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?