2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ya ben mama işini anlamadim. Bnim mamanin üstünde ayına göre 150 cc vermem gerek şu an. Ben 90 veriyodun geçen haftadan beri 120 ye çıkardım. Çok mu anlamadım şu an
Bebeğin lac günlük canım. Benim doktor hem kilosu duzelsin diye mama takviyesi verdi hem de çok az verdi abartmadi yani 63 günlüğuz gece e saat arayla 60 cc bence de az ama bebek de en fazla 90 iciyor zaten mamayi

Dur bide ben deneyim gece. Gündüz sıkıntı yok ama gece uykusun geçerken dalamıyo bi türlü

Heh iste aradigim mizah bu :) afferin kiz sana helal olsun.

Kesinlikle yükü üstlerine vermedikçe anlamıyorlar. Biz bebeklerle boğuşurken onlara yapacak bişey kalmıyor yerini böyle dolduruyor beyfendiler. Hata bizde aslında. Bu rahatlığı veriyoruz. Geçen gece 24 saatlik nöbete gidecek diye erkenden uyudu. Bide gitti yatak odasında uyudu rahat uyumak için. Bu beni bi sinir etti ki ama. Gece 2ydi gittim şunu kucağında biraz gezdir uyumuyor diye kaldırdım aldı gezdirdi. Benim oğlanın garezi bana gözü açık olduğu her saniye meme istediği için eşimin kolları yalamaya emmeye başladı öyle olunca ne oldu geri bana geldi eşşek sıpası ama kaldırdım en azından. Artık şaşmadan uykuyu 2-3 bölüyorum yardımca ihtiyacım olsun olmasın. Allah razı olsun yapıyor eşim yardım ediyor vakti oldukça ama olsun acımak yok:S

Ben de yaa ilk başlarda kendim uğraşıyordum uyutmaya bir iki saat artık gücüm bittiğinde uyandiriyordum onu çocuk da zaten bende yorulup onda on dk içinde uyuyordu artık emzirip gazını bile almadan veriyorum uyutup yatırıyor yanıma ha uyumuyorum bebiş yanıma gelene dek kulağım hep onlarda oluyor ama olsun..

Ayyy sesli güldüm. Ben de acımıyorum. Hatta yavaştan yavaştan uyutma görevini eşime yükledim. Yalan yok eşim uyutuyor :) kah kucağında kah beşikte sallasa da uyutuyor. Aaaa sen nasıl yapıyorsun? Nasıl uyutabiliyosun? Ben bir türlü beceremiyorum. Maşallah sana diye gaz veriyorum.. Adam resmen 1 haftadır uyutuyo :))) gece de bazen mahsusdan uykusunu bölüyorum. Hani babalık da kolay değil :))))

Son durum kızlar sabah kahvaltıyı hazırladı sonra büyük kızı aldı pazara gittiler iki üç saat onu orda oyaladi eve geldi aldıklarını dolaba yerleştirdi büyük durmadi aşağıya oyun oynamaya indirdi şimdi geldi eve mutfağı topluyor :))) ben de kucigu uyuttum tam uyuyacaktim ki babam aradı çocukları özledim geliyorum diye neyse odayı da ben toplucam artık mecbur :)

Canım sanırım sütüm de yetersiz geliyor. Hep emziriyorum, bebek bıraktıktan sonra da sıksam süt geliyor diye hiç az gelebileceğini düşünmedim. Sabah bi memeyi emzirirken diğerini sağdım 40cc bişey çıktı. Elimle sıkınca hala geliyordu ama meme sündü resmen. Süt artırıcı damlam vardı onu kullanıcam, su tüketimimi de artırıcam. Arada da sağıp vericem.

Canım ben bu incir uyutmasını önceden tatlı niyetine yapmıştım bir kere dediğin gibi ekşi olmuştu. O yüzden şimdi kızlar tarif edince de denemedim bile.

Başın sağolsun canım, Allah sabır versin, nur içinde yatsın.

Kocalara savas acilmisken bi itirafta benden gelsin.son bi kac gundur edizin masallahi var.gunduz bi kac saatte olsa yatiyo.o sirada bulasik makinasi debosaltilirdi utu de yapilirdi.ama ben ne yaptim edizimle bereber uyudum.aksam koca geldiginde evin halini gorunce bugun yine durmadi galiba dedi.sence durmus gibi bi halimiz vardi dedim.kalkti mutfagi toparladi utu de yapti.sonra cayda koydu.o uykunun usstune iyi geldi.

İncir uyulmasında incirler güzelse lezzetli oluyor incirler güzel değilse acı. İkisini de tecrübe ettim acıyken gerçekten bişeye benzemiyor

İncir uyulmasında incirler güzelse lezzetli oluyor incirler güzel değilse acı. İkisini de tecrübe ettim acıyken gerçekten bişeye benzemiyor
Allah allah bizim incirler mi çok tatlı acaba anlamadım şeker katmaya bile gerek olmuyo çok tatlı oluyor. Bi de biri sulu oldu demişti kimdi hatırlayamadım. 2 buçuk bardak süte 8 incir katıyorsunuz di mi kızlar

Saol canm Allah razi olsun evet cok zormuş beni bekleye bekleye gozu arkada gitmis hocada demis birini bekliyo geliyo diye yalan soyleyin bari ozmn fazla zorlanmaz diye bunlari duyunca kahroluyorum

Allah allah bizim incirler mi çok tatlı acaba anlamadım şeker katmaya bile gerek olmuyo çok tatlı oluyor. Bi de biri sulu oldu demişti kimdi hatırlayamadım. 2 buçuk bardak süte 8 incir katıyorsunuz di mi kızlar
Ben galiba biraz daha fazla süt koyuyorum ama güzel oluyor hatta kafama göre de artırıyorum çok sııntı olmuyor. Senin incirler tatlıymış :) ben de şeker koymuyorum ama İncirin kalitesi tadını çok etkiliyor

Dalmıyo bizimki bi uykuya geçiş sorunu var hemen uyanıyo ne yapacağımı şaşırdım
Aynısı bizde de var canim malesef ve çözüm bulamadım daha beşiğe koymadan uyanıyor gündüz oluyo sadece ve gece de ikinci uyanisinda çok huzursuz uyuyor sabaha kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…