2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benim Derin hanımda ciyak ciyak yaz gelince azalır mi acaba ya gerçekten Ben oturdugum yerden kalkamıyorum hamile iken daha enerjiktim bacaklarim dizlerim belim boynum sırtım...ölüyorum ağrılardan

Sen nasıl sinir olmayasın ben sinir oldum burda eşin çok iyi cevap vermiş ama bravo seni muatap etmemiş.

Dün akşam annemden eve geldik bu eskisi gibi salonda kanepeye ayaklarini uzatmış survivor izliyor:) çocuk uyuyor ben yorgunum hemen yemek yiyip yatmak istiyorum evde dağınık toplayıp yemek hazirlayacagim saat olmuş 9 buçuk çocuk uyanacak bikac saat sonra zaten kapıdan baktım napıosun sen dedim imali imali güldü ne yapayım dedi azcik toplasan dedim artık eskisi gibi yatmak yok dedim ha bide makineye gömleği kotu yelegi atıldı o bitti çıkacak bende mutfakta kendi kendime söyleniyorum bağıra bağıra banane kendi çıkarsın assin kıyafetlerini ellemiycem dedim:) bu gelmiş arkadan beni dinliyormuş güldü kendim çıkarırım dedi sonra salonu topladı sofrayı hazırladı:) bu sabahta erken uyandırdım uyumuyo al biraz oyala bende uyuyim dedim 10 dk.sonrw al ise gitcem diye getirdi totolari biz gibi yemiyo bakmaya:)

@kaancelil nerede ikamet edecek senin ev ne tarafta o onemli. Adalar civari olabilir. Yada daha tenha olsun temiz hava alalim derseniz dedekorkut parkinda bulusuruz
Benim ev baya uzak :) zaferde çevre yolunun dibinde..eşim bırakır sorun yok :) akşam da alır ama tek korkum inşallah durur aglamaz :) adalar da olur dede korkutta fark etmez

Ben olsam bebemi alir kocamida kaldirirdim hadi eve gidelim cocuk rahatsiz oluyor korkup sicriyor kucagimda surekli gurultuden diye. Ha baktim koca kisiside kalkmiyor taksiye biner donerdim...

Kizlar bugun mudanyada bir arkadasimizi ziyarete gelmistik. 2 yasinda onun bebeside piyasadaki her bezi denedim. Prima dahil en iyisi komili diyor. Dokusu zeytinyagli oldugu icin pisik yapmiyormus. Onada pediyatristi tavsiye etmis. Varmiydi kullanan bizde gecen biri sormustu ama.

Bnm gorumcem hmn hmn butun bezleri kullandi cogu pisik yapti en son komiliye gecti suan cok memnun banada tavsiye etmisti

Biri yazmıştı komili çok güzel diye. Benim de aklımdaydı denemek. merak ediyorum

Aynen benim kafa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…