- 4 Aralık 2015
- 1.763
- 1.088
- 133
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #51.621
Anladım canım saglik olsun geçmiş olsun sana da iyilesince alır bol bol senden sütünü...Canim maalesef saglik problemimden dilayi sutum yok.mama almak zorunda yavrun
Benim Derin hanımda ciyak ciyakGğnaydın
Yakınları ölen arkadaşların başı sağolsun..
Yaz gelseee.. gazlar gitseeeeee.... mşssss gibi uyusalarrrrr... Çok yoruldum yemek yapamıyor.. yiyemiyorum... oğluma yemeği zor koyuyorum... benim Derin hanım bayan cıyakkkk... yoruldum yaaaaa
Onca eziyeti analar çeksin babacım babacim olur valla büyüyünce bende ısırırım valla popodan babacı olursa :)Benim Derin hanımda okadar eziyet ediyor bir babacı olursa ısırıcam poposundan
Başka vardı esk ten ama hatırlayamadım
Sen nasıl sinir olmayasın ben sinir oldum burda eşin çok iyi cevap vermiş ama bravo seni muatap etmemiş.Dün kv katili oliyordum akşam onlara gittik dedim ya kız emdi 7 gibi sonra 8 o gece tekrar emdi uykuya daldı kaç gündür uğraşıyorum 8 buçuktan sonra uykuya geçsin diye orda uyudu
Odaya geçtim telefonun ışığını açtım öyle emzirdim uyuttum bu geldi aaa uyudu mu gelmesiyle uyuması bir oldu uyansa ds sevsek dedi bende anne artık akşam uykusuna geçti dedim bebeği uyandırmak icin elinden geleni yaptı resmen katil oliyordum geldi odada ki tv açtı anne uyuyor dedim bsy olmaz sese alışsın dedk iyi o zaman sesini kıs dedim mutfakta da tv var orda izlemiyor dibimize girecek illa diğer odanın da her yerine çamaşır yıkamış sermiş oturulmuyor o odaya gecsem şimdi bozulacak bi tok laf sokma gerginlik salonda herifler maç izliyor o oda da zaten salon dibi bağırıp ederler maç izlerken uyanır kız neyse döndüm tv doğru kucagimds uyuyor geliyor gidiyor oy kızım uyan artkk çocuğun tepesinde sonra öksürüyor ağzını çak çak sapirdatiyor böyle et kalır dişte dille çık çık ses çıkartır ya öyle ses çıkartıyor ayağında terlik sak sak girdi çıktı girdi çıktı okuz gibi kapıyı acıyor bebe sıçrıyor ters ters baktım bununla da bitmedi aldı eline telefonu millet kandil mesajı yazmış cevap veriyor sesi son ses açık her biri bsy yazdıkça dirit dirit ses cikiyor oda bitmedi telefon açtı bağıra bağıra konuşurken donup bi baktım anne yanı çocuk uyuyor dedim ay pardon pardon dedi dışarı çıktı ama dışardan da sesi geliyor tabi uyansın diye elinden geleni ReSmen yaptı geliyor uyuyan çocuğun fotosunu cekiyor telefonun sesi cikiyor çocuğun dibinde bi ara yine cekmeye çalışır gibi oldu oturduğu yerden döndüm hemen telefonu sakladı o hareketini anlamadım
Sonra bizimki kucakta yatır yatır sen kucağa alıştırmışsın diyip durdu anne diyorum onun yatağı eğimli o yüzden çocuk o yatağı olmadığı zaman uyanıyor sadece kucakta uyuyor dursun bosver uyusun yeter ki diyorum yok yok yatır kucaga alışmasın deyip durdu yatırmadım bende inatla dizi açık diziyi konuşuyor bana susmadı söyle oldu da Süreyya hamilede Allah’ım eşime maç biter bitmez gidelim yaZdim WhatsAppdan neyse maç bitti kayınpeder geldi ben ne anladım bu işten geldik uyuyor gittik uyuyor çocuk dedi e baba akşam uykusuna geçti çocuk artık dedim
Kayınvalide bilmiş bilmiş sende pek erken yatırdın 7 8 de akşam uykusu mu olurmus dedi
Bende anne bu bebek sonuçta erken yatar bebekler dedim suratını salladı tabi siz daha iyi bilirsiniz dedi bilmişlik yaptığımı düşündü bozuldu lafı soktu bana surat sallayarak neyse eşim dedi ki pusete koymayalim uyanır bende evet zaten ev 2 dk kucakta gitsin dedim Yok yok koyun bsy olmaz eşim diyor ki anne uyanır onun uyanmasından ne olacak koy sen koy üstünü giydirin dedi bizde uyanır diye iki battaniyeye sarmıştık eşim dedi uyanır yeter iki battaniyeye sardık zaten asansörden inecek arabaya binecek arabadan inecek eve çıkacak dedi yok sen giyindir koy pusetine dedi eşim uyanır şimdi böyle gidiyoruz dedi aman onun uyanmasında ne var verirsin memeyi uyur geri dedi
Eşim bi sinirlendi kapıdan çıkar çıkmaz memeyi asansörde mi verecek annesi eve gidene kadar ağlasın uykusu açılsın ondan sonra 3 saat biz uyutmaya çalışıyoruz sen değil dedi tabi bu bozuldu o an içimin yağları eridi
Nitekim kız uyanmadı koymadık pusete ve gelince de devam etti uykusu çok şükür
Ama resmen uyandırmak icin resmen gıcıklık yaptı her o kapıyı acısı o terlik ve ağız capirdatma sesi beynimde çınladı kadın susmak bilmedi diziyi anlatıyor kafa sallıyorum cevap vermiyor he hii diyo bende bebeği gösterip konuşamıyorum hareketi yapıyorum uyanır gibisinden yok susmuyor yine devam ediyor bana hala bsyler anlatıyor susmadı bi
Gelir canım o da gelir merak etme uzun zaman emmedi yavaş yavaş açılır inşallah.Oyle yapiyorum canm usenmeden gecede emiziriyorum sol gogusumde sut var sag da yok oda gelir insallah
Nasıl yapalım nerde nasilAa olur anlastik
Esim ilişkiden sonra benle hep dalga geciyo kıza kardeş yaptık artık diye valla parçalarım seni dedim manyak benim anam ağlıyo buna bakarkenNapak o zaman biz ölek miiii
Dün akşam annemden eve geldik bu eskisi gibi salonda kanepeye ayaklarini uzatmış survivor izliyor:) çocuk uyuyor ben yorgunum hemen yemek yiyip yatmak istiyorum evde dağınık toplayıp yemek hazirlayacagim saat olmuş 9 buçuk çocuk uyanacak bikac saat sonra zaten kapıdan baktım napıosun sen dedim imali imali güldü ne yapayım dedi azcik toplasan dedim artık eskisi gibi yatmak yok dedim ha bide makineye gömleği kotu yelegi atıldı o bitti çıkacak bende mutfakta kendi kendime söyleniyorum bağıra bağıra banane kendi çıkarsın assin kıyafetlerini ellemiycem dedim:) bu gelmiş arkadan beni dinliyormuş güldü kendim çıkarırım dedi sonra salonu topladı sofrayı hazırladı:) bu sabahta erken uyandırdım uyumuyo al biraz oyala bende uyuyim dedim 10 dk.sonrw al ise gitcem diye getirdi totolari biz gibi yemiyo bakmaya:)Kesinlikle yükü üstlerine vermedikçe anlamıyorlar. Biz bebeklerle boğuşurken onlara yapacak bişey kalmıyor yerini böyle dolduruyor beyfendiler. Hata bizde aslında. Bu rahatlığı veriyoruz. Geçen gece 24 saatlik nöbete gidecek diye erkenden uyudu. Bide gitti yatak odasında uyudu rahat uyumak için. Bu beni bi sinir etti ki ama. Gece 2ydi gittim şunu kucağında biraz gezdir uyumuyor diye kaldırdım aldı gezdirdi. Benim oğlanın garezi bana gözü açık olduğu her saniye meme istediği için eşimin kolları yalamaya emmeye başladıöyle olunca ne oldu geri bana geldi eşşek sıpası ama kaldırdım en azından. Artık şaşmadan uykuyu 2-3 bölüyorum yardımca ihtiyacım olsun olmasın. Allah razı olsun yapıyor eşim yardım ediyor vakti oldukça ama olsun acımak yok:S
@kaancelil nerede ikamet edecek senin ev ne tarafta o onemli. Adalar civari olabilir. Yada daha tenha olsun temiz hava alalim derseniz dedekorkut parkinda bulusuruzNasıl yapalım nerde nasil
Benim ev baya uzak :) zaferde çevre yolunun dibinde..eşim bırakır sorun yok :) akşam da alır ama tek korkum inşallah durur aglamaz :) adalar da olur dede korkutta fark etmez@kaancelil nerede ikamet edecek senin ev ne tarafta o onemli. Adalar civari olabilir. Yada daha tenha olsun temiz hava alalim derseniz dedekorkut parkinda bulusuruz
O zaman @kaancelil e bagliyiz. Bende her turlu gelirim arabayla. Misafir olan o ona kolay yer secelim.Benim ev baya uzak :) zaferde çevre yolunun dibinde..eşim bırakır sorun yok :) akşam da alır ama tek korkum inşallah durur aglamaz :) adalar da olur dede korkutta fark etmez
Saol kuzum insallahGelir canım o da gelir merak etme uzun zaman emmedi yavaş yavaş açılır inşallah.
Ben olsam bebemi alir kocamida kaldirirdim hadi eve gidelim cocuk rahatsiz oluyor korkup sicriyor kucagimda surekli gurultuden diye. Ha baktim koca kisiside kalkmiyor taksiye biner donerdim...Dün kv katili oliyordum akşam onlara gittik dedim ya kız emdi 7 gibi sonra 8 o gece tekrar emdi uykuya daldı kaç gündür uğraşıyorum 8 buçuktan sonra uykuya geçsin diye orda uyudu
Odaya geçtim telefonun ışığını açtım öyle emzirdim uyuttum bu geldi aaa uyudu mu gelmesiyle uyuması bir oldu uyansa ds sevsek dedi bende anne artık akşam uykusuna geçti dedim bebeği uyandırmak icin elinden geleni yaptı resmen katil oliyordum geldi odada ki tv açtı anne uyuyor dedim bsy olmaz sese alışsın dedk iyi o zaman sesini kıs dedim mutfakta da tv var orda izlemiyor dibimize girecek illa diğer odanın da her yerine çamaşır yıkamış sermiş oturulmuyor o odaya gecsem şimdi bozulacak bi tok laf sokma gerginlik salonda herifler maç izliyor o oda da zaten salon dibi bağırıp ederler maç izlerken uyanır kız neyse döndüm tv doğru kucagimds uyuyor geliyor gidiyor oy kızım uyan artkk çocuğun tepesinde sonra öksürüyor ağzını çak çak sapirdatiyor böyle et kalır dişte dille çık çık ses çıkartır ya öyle ses çıkartıyor ayağında terlik sak sak girdi çıktı girdi çıktı okuz gibi kapıyı acıyor bebe sıçrıyor ters ters baktım bununla da bitmedi aldı eline telefonu millet kandil mesajı yazmış cevap veriyor sesi son ses açık her biri bsy yazdıkça dirit dirit ses cikiyor oda bitmedi telefon açtı bağıra bağıra konuşurken donup bi baktım anne yanı çocuk uyuyor dedim ay pardon pardon dedi dışarı çıktı ama dışardan da sesi geliyor tabi uyansın diye elinden geleni ReSmen yaptı geliyor uyuyan çocuğun fotosunu cekiyor telefonun sesi cikiyor çocuğun dibinde bi ara yine cekmeye çalışır gibi oldu oturduğu yerden döndüm hemen telefonu sakladı o hareketini anlamadım
Sonra bizimki kucakta yatır yatır sen kucağa alıştırmışsın diyip durdu anne diyorum onun yatağı eğimli o yüzden çocuk o yatağı olmadığı zaman uyanıyor sadece kucakta uyuyor dursun bosver uyusun yeter ki diyorum yok yok yatır kucaga alışmasın deyip durdu yatırmadım bende inatla dizi açık diziyi konuşuyor bana susmadı söyle oldu da Süreyya hamilede Allah’ım eşime maç biter bitmez gidelim yaZdim WhatsAppdan neyse maç bitti kayınpeder geldi ben ne anladım bu işten geldik uyuyor gittik uyuyor çocuk dedi e baba akşam uykusuna geçti çocuk artık dedim
Kayınvalide bilmiş bilmiş sende pek erken yatırdın 7 8 de akşam uykusu mu olurmus dedi
Bende anne bu bebek sonuçta erken yatar bebekler dedim suratını salladı tabi siz daha iyi bilirsiniz dedi bilmişlik yaptığımı düşündü bozuldu lafı soktu bana surat sallayarak neyse eşim dedi ki pusete koymayalim uyanır bende evet zaten ev 2 dk kucakta gitsin dedim Yok yok koyun bsy olmaz eşim diyor ki anne uyanır onun uyanmasından ne olacak koy sen koy üstünü giydirin dedi bizde uyanır diye iki battaniyeye sarmıştık eşim dedi uyanır yeter iki battaniyeye sardık zaten asansörden inecek arabaya binecek arabadan inecek eve çıkacak dedi yok sen giyindir koy pusetine dedi eşim uyanır şimdi böyle gidiyoruz dedi aman onun uyanmasında ne var verirsin memeyi uyur geri dedi
Eşim bi sinirlendi kapıdan çıkar çıkmaz memeyi asansörde mi verecek annesi eve gidene kadar ağlasın uykusu açılsın ondan sonra 3 saat biz uyutmaya çalışıyoruz sen değil dedi tabi bu bozuldu o an içimin yağları eridi
Nitekim kız uyanmadı koymadık pusete ve gelince de devam etti uykusu çok şükür
Ama resmen uyandırmak icin resmen gıcıklık yaptı her o kapıyı acısı o terlik ve ağız capirdatma sesi beynimde çınladı kadın susmak bilmedi diziyi anlatıyor kafa sallıyorum cevap vermiyor he hii diyo bende bebeği gösterip konuşamıyorum hareketi yapıyorum uyanır gibisinden yok susmuyor yine devam ediyor bana hala bsyler anlatıyor susmadı bi
Bnm gorumcem hmn hmn butun bezleri kullandi cogu pisik yapti en son komiliye gecti suan cok memnun banada tavsiye etmistiKizlar bugun mudanyada bir arkadasimizi ziyarete gelmistik. 2 yasinda onun bebeside piyasadaki her bezi denedim. Prima dahil en iyisi komili diyor. Dokusu zeytinyagli oldugu icin pisik yapmiyormus. Onada pediyatristi tavsiye etmis. Varmiydi kullanan bizde gecen biri sormustu ama.
Biri yazmıştı komili çok güzel diye. Benim de aklımdaydı denemek. merak ediyorumKizlar bugun mudanyada bir arkadasimizi ziyarete gelmistik. 2 yasinda onun bebeside piyasadaki her bezi denedim. Prima dahil en iyisi komili diyor. Dokusu zeytinyagli oldugu icin pisik yapmiyormus. Onada pediyatristi tavsiye etmis. Varmiydi kullanan bizde gecen biri sormustu ama.
ay canım ya bende yeni dogum yaptim normal oldu senin ne oldu bilmiyorum ama iliskide cok aci oluyor muEsim ilişkiden sonra benle hep dalga geciyo kıza kardeş yaptık artık diye valla parçalarım seni dedim manyak benim anam ağlıyo buna bakarken
Aynen benim kafaKocalara savas acilmisken bi itirafta benden gelsin.son bi kac gundur edizin masallahi var.gunduz bi kac saatte olsa yatiyo.o sirada bulasik makinasi debosaltilirdi utu de yapilirdi.ama ben ne yaptim edizimle bereber uyudum.aksam koca geldiginde evin halini gorunce bugun yine durmadi galiba dedi.sence durmus gibi bi halimiz vardi dedim.kalkti mutfagi toparladi utu de yapti.sonra cayda koydu.o uykunun usstune iyi geldi.
Bizim hala gece gündüzü karıştırdığı için daha çok gece oluyo mahfoluyorumAynısı bizde de var canim malesef ve çözüm bulamadım daha beşiğe koymadan uyanıyor gündüz oluyo sadece ve gece de ikinci uyanisinda çok huzursuz uyuyor sabaha kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?