2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
İşte zorlayan kısım o uyuma şekli yok. Ayakta sallıyorum o gün uyuyo yarın uyumuyo bazen kucakta uyuyo bazen uyumuyo bazen yerine koyunca uyuyo. Şöyle uyur diyemiyorum o yüzdende uyutamıyorum sürekli deniyorum en garanti emerek ama ondada ben mahfoluyorum. İnşallah düzeliriz bizde. Bugün gündüz 4 5 saat felan uyudu bakalım gece nasıl olacak

Biri yazmıştı komili çok güzel diye. Benim de aklımdaydı denemek. merak ediyorum

Çok kalın ve topak yapıyor diye duydum :)

Kızlar biz 45 günlüğüz sürekli yukarı bakma eğilimi var oğlanda aşırı değil ama genelde hep tepesine doğru bakmaya çalışıyo normal mi sizce? Bide ben konusurken yüzüme bakmıyo en fazla 2 3 saniye aguluyo ama sağa sola bakarak normal mi

Senin yedİklerinle bile değişir tatlım, gün İçinde yaptığı kakalar bile farklı farklı oluyor artık.

Ben olsam bebemi alir kocamida kaldirirdim hadi eve gidelim cocuk rahatsiz oluyor korkup sicriyor kucagimda surekli gurultuden diye. Ha baktim koca kisiside kalkmiyor taksiye biner donerdim...
Allahtan maç doksan dakika ve bunları son dakikalar yaptı çünkü ben emzirirken o sofra vs topladı son yarım saate bublari yapıp beni deli etmeye yetti artık ses etmedim ama kalkıp gidecek dereceye geliyordum az daha esiminde haftada bir macı var ne diyim diye sustum zaten maç olmasa eşimle salonda oturuyorum odaya çekiliyorsam eşim hep yanıma geliyor akşamları gidince uyuyacak diye emzirirken konuşuyor ya da özlediği icin kızını izliyor sonra uyuyunca salona geçiyoruz kp her seye uyuyor tv sesini kısar ışık açmaz öyle oturur sohbet ederiz sohbeti çok seviyor bizim kız sohbet ederken uyuyor hep o yüzden kv pek bsy yapamıyor ama dün yalnız kalınca mutfakta oturan kadın dibime çoktu çoğu zamanda mutfaktan kicini kaldırıp gelmezdi
Bi daha maç varken gitmem zaten ilk ve sondu bebeyle

Son düzenleme:
Ben sordum canim çok memnun olan var bezinden ve ıslak mendilinden e bebekte indirim olduğunda ilk o kalmamıştı mesela dikkatimi cekmisti

Ben sordum canim çok memnun olan var bezinden ve ıslak mendilinden e bebekte indirim olduğunda ilk o kalmamıştı mesela dikkatimi cekmisti
Islak mendilini bende deneyecegim.bezde sg memnunum. Ama islak mendilde unibaby pamuk su var sert geliyor prima hassas ciltler icin aldim ama icinde bir ben yokum cok fazla kimyasal var. Onu komili ile degistirebilirim. Arkadasta baktim yumusakti dokusu.

Oy masallah şükür rahatlıkla atlatmışsınız allah damatlıklarını göstersin hayırlı olsun

Sleepy nin kac numarasını kullanmıştın canim belki küçüktür ondan tasma yapmıştır primaya gore küçük onun numaraları sanki ben sleepy kullanıyorum da
4 kg iken 2 ye geçtim canim iki kullandim tasma yapmasa güzel aslında

Uni baby yeni doğan bana da sert geldi ve çok kuru olunca kurumuş yapışmış kakayı Petek dokudan yapışıyor çünkü bazen çıkaramadı çocuğun popoyu çitiledim resmen kız zaten hassas kıpkırmızı oldu popo o yüzden sensitive aldım memnunun uni baby sensitive olanından
Sleppy de fena değildi ama sensitive göre daha suluydu
Komili denk gelirsem alıp deneyeceğim

Sensitive de mi koku yok. Eğer öyleyse bende bu bitince onu alayım. Denemek için 3lü paket almıştım zaten çok almadım. Bide aslında naturel olanı da denemek istiyorum aloe veralıymış.
Yok koku cankm
Güzel ben memnun kaldım
Pudralı olan kokuyor evet

Kızlar İstanbul’a giderken pusete durmazsa kucağıma almam çok sakıncalı değil mi ya kazaga bela Allah vermesinde koruyuculuğu hiç yok bizimkinin de duracağını pek sanmıyor yine molalarda yürüyüş yapıp 10 20 dk kucagimda kanguruyla va tutarım ama
Peki özellikle sunu yanına al bunu kullan unutma dediğiniz bir şey var mi ilk seyahat olacak çok korktum :)

@-nemesiss- bu arada luff emzirme örtüsünü bugün kullandim kızı göremediğim icin kafaya geçirdim :) yanlardan açıldı ablam tuttu hep
Sanırım tunikonun ki bana daha çok uyar gibi

Cnm bende yarın uzun yola çıkacağım ama pek bişi yok alınacak sanki. Bebek eşyaları çok küçük bavulda çok karışıyorlar diye küçük hurçlarda sınıf sınıf ayrı ayrı paketdeim eşyalarını. Bide fermuarlı yastık kılıfı aldım çocukların kirlilerini içine atıveririm diye. Bencede kucağa almak pek uygun değil. Durur bence gazı yoksa toksa bebekler sever yolculuğu. Tabi sıcakta bunalırlar

Zaten pusette 2 saatten fazla durmasın tavsiye ediliyor, ya mola vericem ya da arada alıp emzircen, napcan mecbur
Biz de bakalım 2 hafta sonra Bolu Abant

Benim kv aşırı oyuncu ve iftiracı hemen ağlar timsah gözyaşı hemen başka şekilde anlatır eşim çözmus annesinin huyunu biliyor inanmaz ama hemen kendi kocasına kp anlatır doldurur öyle olunca da eşim babasına çok saygı duyuyor bejde kp çok severim o sebeple eşimin babasının karşısında yuzu eğiliyor her ne kadar bana inansa beni savunsa da babası bsy diyince tmm baba der hoş kp bana hiç bu zamana kadar bsy demedi ama adamın senelerdir karısi olduğu icin kp nasıl kaldıracağını etkileyecegini cozmus kp dolduruyor sonra adam üzülüyor o üzülünce eşim üzülüyor babasına dayanamaz çünkü o yüzden ben he he diyorum arada usturuplu şekilde lafımı söylüyorum zaten eşim cevabını veriyor bana bsy kalmıyor ya ds bsy diyeceksem bire bin katamasin iftira atıp ağlamasın diye eşimin yanında cevap veriyorum eşimde olaya şahit olduğundan bire bin katılamıyor ya da babasına ben gördüm böyle oldu oradaydım diyebiliyor
Gerçi sinsi kv eşim varken ve kp varken melek onlar yokken laflsri sokuyor bilerek bsy diyim de bire bin katarak ağlayarak olayı anlatmak icin ama artık oyununa gelmiyorum
Baktım laf sokuyor hemen eşimin yanına gidiyorum eşimin dibinden ayrılmıyorum wc gidiyorum çıkmıyorum 15 dk telefonla konuşuyorum eşimin dibine oturuyorum kalmıyorum yerimden artık yan yana gelmemek icin :)

Önceden hep cevap verirdim kavga ederdim ama baktım oyunculuk yapıyor gidip başka anlatıyor kp yalanlar atıyor ağlıyor kp üzülünce eşimde üzülüyor bende artık politika yapıyorum :) çevirmeyeceği şekilde lafimi sokuyorum
Yekten cevap verir düşünmezdim oyun yaparsa yalan söylerse söylesin derdim baktım olmiyor bende alttan alttan yapıyorum onun gibi artık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…