- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #51.641
Ben döndümde. Bide üstüne kitledim kapıyı gelince.Ben olsam bebemi alir kocamida kaldirirdim hadi eve gidelim cocuk rahatsiz oluyor korkup sicriyor kucagimda surekli gurultuden diye. Ha baktim koca kisiside kalkmiyor taksiye biner donerdim...
Bugunun ikimci tebrigini sana veriyorum vallahi :)Ben döndümde. Bide üstüne kitledim kapıyı gelince.
Yani anlamalari gerek. Bu cocuk yumurtadan cıkmadi zaten bakimı zor. Brn uyutmuşum o oturmuş bide uyandırılınca ses etmeyecek. Yok öyle bir dünya. Varsada bizim yüzümüzden.Bugunun ikimci tebrigini sana veriyorum vallahi :)
Tabikide yabancı buraya kolay yer olsun ona sorun değil yani :) dediğin gibi misafir o ama sen sec bana sıkıntı yok uyarım :)O zaman K Kaan-merve e bagliyiz. Bende her turlu gelirim arabayla. Misafir olan o ona kolay yer secelim.
Ben canım..kokusu da muazzam dokusu da hem uygun da fiyat...dokusu evet z.yagliymis ben birsürü aldım ama onun 2 numarası var sadece 1 küçük gelir diye annemler hep 2 almış kiloya göre almislar benim kız zayıf fizik olarak kilo iyi ama bez oluyor azcik büyük geliyor sadece islaklik göstergesi yok kuzen büyük numarasını oğluna kullanıyor o da memnun bi paket alıp dene istersen..Kizlar bugun mudanyada bir arkadasimizi ziyarete gelmistik. 2 yasinda onun bebeside piyasadaki her bezi denedim. Prima dahil en iyisi komili diyor. Dokusu zeytinyagli oldugu icin pisik yapmiyormus. Onada pediyatristi tavsiye etmis. Varmiydi kullanan bizde gecen biri sormustu ama.
Yani anlamalari gerek. Bu cocuk yumurtadan cıkmadi zaten bakimı zor. Brn uyutmuşum o oturmuş bide uyandırılınca ses etmeyecek. Yok öyle bir dünya. Varsada bizim yüzümüzden.
Bakalim okuyunca yazar.ona gore ayarlariz.Tabikide yabancı buraya kolay yer olsun ona sorun değil yani :) dediğin gibi misafir o ama sen sec bana sıkıntı yok uyarım :)
Sezeryan oldum canım..yok öyle çok acı olmadı ilk azcik acıdi ama sonra normale döndü...ay canım ya bende yeni dogum yaptim normal oldu senin ne oldu bilmiyorum ama iliskide cok aci oluyor mu((
Canım sağlık ocagindaki dr gece yada gündüz uyumayı bebek kendi seçer dedi ama bence yavaştan girer düzene artık benimki gündüz hiç uyumuyodu bugün banyo yaptı emdi ayakta sallaya sallaya uyuttum yarim saat 45 dk.uyudu yavrum masallah kendisi de yoruluyor aglayinca uyanik kalinca karnı doysa bile uyanık kaldığı için de eritiyor zayıf yaniBizim hala gece gündüzü karıştırdığı için daha çok gece oluyo mahfoluyorum
Peki 6 da uyuduğunda kaç saat uyuyor cnm. Bi de kolik demiştin di mi. Kolik geçmeden düzen kurulamıyor malesef. Bizim 3 ay bitti. Yeni yeni oturuyor gibi2cocuk anasiyim.tecrubeliyim yaparim ederim derken.bu oglan tum bildiklerimi silip atti.hele bana bi akil verin.hic beyin meyin kalmadi.ediz saat 4-4bucuga kadar sekerleme yaparak veya 1saatlik uykularla gun icinde bi sekilde yatiyo.5ten sonra ben uyutmak istemiyorum.7de gece uykusunna gecsin diye.ama kiyametler kopuyo.ne banyo yaptirabiliyorum ne altini degistirebiliyorum.normal bi aglama degil.kipkirmizi oluyo resmen.o 2saat kucakta oda oda geziyoruz.en son 6bucuk gibi hizli hizli altini degistirip mama yedirip yatiriyorum.ama o 2saat tam bi iskence.kacta yatirayim bu oglani 6cok erken bi saat degil mi gece uykusu icin.ve ben uyku rutini olusturamiyorum bunda.buyuk oglumda masaj yaparak sakin sakin uykuya gecis yapardik.bunda hersey hizlandirilmis sekilde.
3 saat araylaKaç saat arayla canım
Bi kere yeşil oldu , ıspanak yemiştim önceki günKızlar anne sütü alan bebislerinizin kaka rengi nasıl hala altın sarısı gibi mi yapıyorlar bizim ki biraz rengi dönüyor sanki bı hastalık belirtisi mi dicem çocukta sıkıntı yok gibi hafif yağ yeşili gibi bı renk değişik olmaya başladı bizimki
Yaaa cok üzüldüm cok acıdır kesinlikle, Allah rahmet eylesin huzur icinde uyusun babacığın insallah. senin de basın sagolsun canim Allah sabır güç versin sizeMerhaba iyi akşamlar hayırlı kandiller..Hep guzell zamanlarda girdim buraya tanimadan arkadas olduk..Acimi da paylasmak istedim sizle 15 gün önce daha kızım 35 Günlükken babamı kaybettim kızlar. ..çok ani oldu hala toparlanadim kizim minicikken gitti dedesi canim babam..bense çocuklarımla ayakta durmaya çalışiyorum..hep güzel şeyler paylasmak için bebislerimizin büyüme seruvenleri için yazalım buraya inş umarim tum bebisler iyidir..hepinizi kucakliyorum
Sleepy nin kac numarasını kullanmıştın canim belki küçüktür ondan tasma yapmıştır primaya gore küçük onun numaraları sanki ben sleepy kullanıyorum daValla arkadasım söyledi bana da acayip kokuyordu acınca ve cis yapınca ufak bi gazla kaka çıksa mercimek kadar dışarıya acayip koku veriyordu buram buram şimdi vermiyor ama dediğin gibi içinde kimyasal var sanırım acınca idrsr çok pis kokuyor valla sleepy denedim onda hiç koku olmadı ama yandan belden tasma yaptı
Aktif bebek olanı aldım bakalım bu bitsin onu açacağım bir de huges aldım 2 no ona bakacağım ama huges in 3 nosunu hiç beğenmiyorlar bir de Türkiye’den çekilecekmiş o yüzden hugesle de devam edemem sanırım
Sleepy güzel ful pamuk ama tasma yapıyor iste
Primanin file dokusuna uyuz oluyorum kakayla yapışıyor pipoya otururken falan iyice yapışmış oliyor acınca derisinden çekince kız ağlıyor
Mesela bugün kaka yoktu bebek arabasında oturdu sonra altını alınca bi baktım popoda hep Petek izi eski mavi dokulu prima çok iyiydi şimdi saçma sapan o Petek dokuyu yapmışlar daha iyi diye ama rezalet
Ben büyük oğlumda denemiştim gündüzleri 2 yaş civarındayken. Sızdırma yapmıstı belki benimki çok hareketli ondandır denemekte fayda var yine de.Kizlar bugun mudanyada bir arkadasimizi ziyarete gelmistik. 2 yasinda onun bebeside piyasadaki her bezi denedim. Prima dahil en iyisi komili diyor. Dokusu zeytinyagli oldugu icin pisik yapmiyormus. Onada pediyatristi tavsiye etmis. Varmiydi kullanan bizde gecen biri sormustu ama.
Kocalara savas acilmisken bi itirafta benden gelsin.son bi kac gundur edizin masallahi var.gunduz bi kac saatte olsa yatiyo.o sirada bulasik makinasi debosaltilirdi utu de yapilirdi.ama ben ne yaptim edizimle bereber uyudum.aksam koca geldiginde evin halini gorunce bugun yine durmadi galiba dedi.sence durmus gibi bi halimiz vardi dedim.kalkti mutfagi toparladi utu de yapti.sonra cayda koydu.o uykunun usstune iyi geldi.
Hepsi uyar bana heryer eskişehir ordaK Kaan-merve nerede ikamet edecek senin ev ne tarafta o onemli. Adalar civari olabilir. Yada daha tenha olsun temiz hava alalim derseniz dedekorkut parkinda bulusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?