2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Oy çok şükür atlattık sünnetimizi,
Ama keşke daha önce yaptırsaymışız dedim, bir de ne görelim
Çünkü bizim pipide idrardan dolayı kireç yapmış birikme olmuş bile,muayenede zaten çok darlık olduğunu da söylemişti
Normalde 5 dk süren işlem bizde 15 dk sürdü
Bu zaman ki tek iyikim bu oldu diyebilirim
Cildimiz o kadar hassas ki normal de ödem yapabilir 2 günde dediler bizim ki daha sünnet esnasında şişme yaptı, dokundun mu kızaran anne babanın, çocuuuuuğunun böyle olmasına hiiiççç şaşırmadık..
Ama hassas çocuk hassas anne doğurtur malesefff
Çok güvendiğim çocuk doktoru pipide sorun yok anne çocuğu tanısın 3/5 aylarında yaptırabilirsiniz demişti
İyi ki YİNE DE bi üroloğa gösterelim demişiz
En tedirgin olduğum URAS poposu yere değmeyecek bir çocuk , eli ayağı hiç durmaz, o kadar sürede yatıp sabit kalabilir mi ağlar diye tedirgin oluyordum
Ama o kadar hassas davrandı ki doktorumuz,onunla konuştu hep, denildiği kadar varmış
İğne olunca aşı ağlaması kadar ağladı, uyuşma süresinde aynı odada kaldık alışsın diye,kucağımda emzirdim.5/6 dk
Sonrasında babacık ayağını tuttu, onun yanındaydım elini tuttum, arada emzik veridm, yanıma farklı bir oyuncak götürdüm , dikkatini hem ona verdim, gülücüklü mülücüklü atlattık çok şükür
Ağlaması ki ilk çişini yapana kadar oldu,o da 4/5 saat sonra yaptı. Fitil uyku yapıyor tabi, sere serpe uyuyor,
Erkek annesi olmak +1 fazla yürek istiyor , bugün o müdahale de kan makas of ana sızlamasının zirvesini yaşadım, ona gelen bana gelsin modundayımmm

2cocuk anasiyim.tecrubeliyim yaparim ederim derken.bu oglan tum bildiklerimi silip atti.hele bana bi akil verin.hic beyin meyin kalmadi.ediz saat 4-4bucuga kadar sekerleme yaparak veya 1saatlik uykularla gun icinde bi sekilde yatiyo.5ten sonra ben uyutmak istemiyorum.7de gece uykusunna gecsin diye.ama kiyametler kopuyo.ne banyo yaptirabiliyorum ne altini degistirebiliyorum.normal bi aglama degil.kipkirmizi oluyo resmen.o 2saat kucakta oda oda geziyoruz.en son 6bucuk gibi hizli hizli altini degistirip mama yedirip yatiriyorum.ama o 2saat tam bi iskence.kacta yatirayim bu oglani 6cok erken bi saat degil mi gece uykusu icin.ve ben uyku rutini olusturamiyorum bunda.buyuk oglumda masaj yaparak sakin sakin uykuya gecis yapardik.bunda hersey hizlandirilmis sekilde.

Ben canım..kokusu da muazzam dokusu da hem uygun da fiyat...dokusu evet z.yagliymis ben birsürü aldım ama onun 2 numarası var sadece 1 küçük gelir diye annemler hep 2 almış kiloya göre almislar benim kız zayıf fizik olarak kilo iyi ama bez oluyor azcik büyük geliyor sadece islaklik göstergesi yok kuzen büyük numarasını oğluna kullanıyor o da memnun bi paket alıp dene istersen..

Yani anlamalari gerek. Bu cocuk yumurtadan cıkmadi zaten bakimı zor. Brn uyutmuşum o oturmuş bide uyandırılınca ses etmeyecek. Yok öyle bir dünya. Varsada bizim yüzümüzden.

Aynen oyle. Kose yastigi degil baba neticede. Sorumlulugu paylasmalilar.

Tabikide yabancı buraya kolay yer olsun ona sorun değil yani :) dediğin gibi misafir o ama sen sec bana sıkıntı yok uyarım :)
Bakalim okuyunca yazar.ona gore ayarlariz.

Bizim hala gece gündüzü karıştırdığı için daha çok gece oluyo mahfoluyorum
Canım sağlık ocagindaki dr gece yada gündüz uyumayı bebek kendi seçer dedi ama bence yavaştan girer düzene artık benimki gündüz hiç uyumuyodu bugün banyo yaptı emdi ayakta sallaya sallaya uyuttum yarim saat 45 dk.uyudu yavrum masallah kendisi de yoruluyor aglayinca uyanik kalinca karnı doysa bile uyanık kaldığı için de eritiyor zayıf yani sende ayakta sallamayi dene canim ama karnı doyduktan sonra biraz bekle sallandikca cok kusar yoksa yine uyumaz...

Peki 6 da uyuduğunda kaç saat uyuyor cnm. Bi de kolik demiştin di mi. Kolik geçmeden düzen kurulamıyor malesef. Bizim 3 ay bitti. Yeni yeni oturuyor gibi

Kızlar anne sütü alan bebislerinizin kaka rengi nasıl hala altın sarısı gibi mi yapıyorlar bizim ki biraz rengi dönüyor sanki bı hastalık belirtisi mi dicem çocukta sıkıntı yok gibi hafif yağ yeşili gibi bı renk değişik olmaya başladı bizimki

Bi kere yeşil oldu , ıspanak yemiştim önceki gün

Yaaa cok üzüldüm cok acıdır kesinlikle, Allah rahmet eylesin huzur icinde uyusun babacığın insallah. senin de basın sagolsun canim Allah sabır güç versin size

Sleepy nin kac numarasını kullanmıştın canim belki küçüktür ondan tasma yapmıştır primaya gore küçük onun numaraları sanki ben sleepy kullanıyorum da

Ben büyük oğlumda denemiştim gündüzleri 2 yaş civarındayken. Sızdırma yapmıstı belki benimki çok hareketli ondandır denemekte fayda var yine de.

Anaaa ne kocalar varmış :) gerçi bugün ben de verdim oğlanı eline, girdim battaniyenin altına uyudum. İçim de rahattı, karnı tok altı temiz. Bir kalktım 3 saate yakın zaman uyumuşum. Oğlan da babasının göğsünde uyuyor. Eşim de ahhh belim koptu diyor, yaaa dedim sadece 3 saat :)

K Kaan-merve nerede ikamet edecek senin ev ne tarafta o onemli. Adalar civari olabilir. Yada daha tenha olsun temiz hava alalim derseniz dedekorkut parkinda bulusuruz
Hepsi uyar bana heryer eskişehir orda dedekorkut süper olur bana. Ablamın evi orda. Perşembe cuma otaraftayım. Diğer günler bahçelievlerde kv ler ama temiz hava iyi gelir bence dedekorkut yani daha uyar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…