- 4 Aralık 2015
- 1.763
- 1.088
- 133
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #51.701
Bizimde öyle canım günü gününu tutmuyo ama sakinse ayakta uyuyo ağlıyorsa sakinlesmeden ayakta da uyumuyo malesef..düzelir canim seninde bir haftaya falan inşallahİşte zorlayan kısım o uyuma şekli yok. Ayakta sallıyorum o gün uyuyo yarın uyumuyo bazen kucakta uyuyo bazen uyumuyo bazen yerine koyunca uyuyo. Şöyle uyur diyemiyorum o yüzdende uyutamıyorum sürekli deniyorum en garanti emerek ama ondada ben mahfoluyorum. İnşallah düzeliriz bizde. Bugün gündüz 4 5 saat felan uyudu bakalım gece nasıl olacak
Fark etmez bana kızlar:)Ay kenfimi çok özel şeettimdedekorkut olur ozaman. Gün hangi gün olsun
Bana uyar tamamdır :)
Cnmbasin sagolsun. Allah taksiratını affetsin. Kizin goremedi ama baban Torununu gordu. Allah sana da bol sabir versin uzulme evlatlarini dusun herseyin bir sirasi var ve bunu bir gun her kez yasiyacak malesef.Merhaba iyi akşamlar hayırlı kandiller..Hep guzell zamanlarda girdim buraya tanimadan arkadas olduk..Acimi da paylasmak istedim sizle 15 gün önce daha kızım 35 Günlükken babamı kaybettim kızlar. ..çok ani oldu hala toparlanadim kizim minicikken gitti dedesi canim babam..bense çocuklarımla ayakta durmaya çalışiyorum..hep güzel şeyler paylasmak için bebislerimizin büyüme seruvenleri için yazalım buraya inş umarim tum bebisler iyidir..hepinizi kucakliyorum
Valla geçen çıktım attim arabaya anneme gittim..evden çıkmadan baya agaldi ama gürültü açınca uyudu bende hemen çıktım evden nasılsa yolda uyanmadı alıştı galiba bu minik hanimda arabaya artık:)o spor mevzusu beni çok geriyo ek gıdaya bi geçse anneme yakın spor salonu var o uyuduğu anda spora gidicem planladım :)Manavgata yaz geldi aslında beb hayal ediyorum işte. Abimiz bebek arabasını çok severdi... baktım hiç uyumuyor atardım kendimi dışarı... hem spor olurdu... bu hanımda sevse keşke... yoksa bi elimde derin bi elimde araba geri dönmek istemiyorum...
Belki yarım saat falan uyur. Sonra 9 gibi gece uykusuna geçirirsin. Kolik bebeyi en sakinleştiren uyku bence. Benimki uykusu geciktikce daha çok çıldırıyordu. Çözümü sık sık uyutmakta bulmuştum 5 dk uyusa bile biraz daha sakinliyor gibi geliyor banaHic denemedim 6da uyusa ne olur diye korkudan.evet kolik.o saatler kriz saatlerimiz.
Kiloyu takma verirsin. Vücut 1 yıla anca topluyor kendiniValla geçen çıktım attim arabaya anneme gittim..evden çıkmadan baya agaldi ama gürültü açınca uyudu bende hemen çıktım evden nasılsa yolda uyanmadı alıştı galiba bu minik hanimda arabaya artık:)o spor mevzusu beni çok geriyo ek gıdaya bi geçse anneme yakın spor salonu var o uyuduğu anda spora gidicem planladım :)
Bence çocuğun karakterine göre değişiyor. Kıskanacak çocuk kaç yaş olsa da kıskanıyor. Belki 1 yaş fakan olursa bişey anlamaz:) bizim 5 yaş araları aşırı bi kıskançlık yok yani bana normal grlen bi boyutta kıskançlığı.3 yaşında kızım var ben bile çok zorlulaniyorum yaşı biraz daha buyuk olsa 5/6 daha da zorlanirdim.. Senin kıza tabi daha bir psikolojik olarak yaklasmak gerek bu ideal yaş aralığı gerçekten kaç olmalı ki !
Tunikodada goremezsinki. O bana daha zor geldi sert KISIM yok cunku O da kapaniyor svava al onun sert kismi baya uzun daha kolay acar bakarsın sanki. Bilemedim yinede.Kızlar İstanbul’a giderken pusete durmazsa kucağıma almam çok sakıncalı değil mi ya kazaga bela Allah vermesinde koruyuculuğu hiç yok bizimkinin de duracağını pek sanmıyor yine molalarda yürüyüş yapıp 10 20 dk kucagimda kanguruyla va tutarım ama
Peki özellikle sunu yanına al bunu kullan unutma dediğiniz bir şey var mi ilk seyahat olacak çok korktum :)
@-nemesiss- bu arada luff emzirme örtüsünü bugün kullandim kızı göremediğim icin kafaya geçirdim :) yanlardan açıldı ablam tuttu hep
Sanırım tunikonun ki bana daha çok uyar gibi
Bizim ki derken kızın pusete duracağını hiç sanmiyorimnHareket halindeyken alma sakın canım, özellikle otobanda sakın. Hani dur kalk trafik olsa çok sorun değil ama hızlı trafikte sakıncalı. Geçen sene arkadaşımızın başına geldi öyle bir kaza Allah korusun. Ne demek durmaz, paşa paşa duracak,
Kırkından sonra kaldırma dedk bana doktor o günden beri saatli kaldırmıyorum kendi uyanıyor o mırıldanma sen duymayınca ağlama oliyor merak etmeKizlar bu 4 saatten sonra uyandirma mevzuunu ne zaman birakicaz?? Doktora da sormadim oda bisey demedi :)) uyuya kalmisim alarmi da kapatmisim kizim mirildanip duruyordu sonra kendime geldim sipa acikinca falan aglamiyorda geceleri bir hos 6 saat uyumus benim meme olmus tas dokunulmuyor normalde sira ondaydi korktum simdi okadar emmedi doye sutum azalirsa.
Hmm ona. O bakayım çok asagida olurda meme gözükürse bi deTunikodada goremezsinki. O bana daha zor geldi sert KISIM yok cunku O da kapaniyor svava al onun sert kismi baya uzun daha kolay acar bakarsın sanki. Bilemedim yinede.
Araba hareket halindeyken sakin kucaklama.en ufak bir sarsinti boyun yada omurilik felcine sebep olabilir kucaginda sallanirsa. Arac hareket halinde iken mutlaka pusette durmali.Bizim ki derken kızın pusete duracağını hiç sanmiyorimn
Onu diyorum iste bende hareket halindeyken kucakta olması çok sakıncalı değil mi diye o yüzden pusettede durmuyor alternatif ne yapabilirim diye soruyorumAraba hareket halindeyken sakin kucaklama.en ufak bir sarsinti boyun yada omurilik felcine sebep olabilir kucaginda sallanirsa. Arac hareket halinde iken mutlaka pusette durmali.
Tamam canım bu evham senden aklıma geldi zaten dur bide ben bakıyım dedimCanim son 10 gundur yuzume odaklanmasi konusuyla yatip kalkiyorum ve evhamdan kendimi yeyip bitiren biri olarak ben bile soyleyebilirim ki 45 gun yuzune bakmasi icin erken. 60. Gune kadar bekle derim, korkma.
İnşallah canım 40 ından sonra düzelir diye bekledim daha fena oldu :)Bizimde öyle canım günü gününu tutmuyo ama sakinse ayakta uyuyo ağlıyorsa sakinlesmeden ayakta da uyumuyo malesef..düzelir canim seninde bir haftaya falan inşallah
40 günü geçtiyseniz normal mızmızlanır ama ciddi açıksa ağlarYa kızlar saat 00:30 da 110 cc mama yedirmiştim ta 5:30 da uyandım cocuk mızmızlanıyo ama ben kalkmamısım niyeyse. Şimdide 60 cc mama yedi sadece. Ne kadar üzüldüm kendine kızdım uyku tatlı geldi ama bilinçli yapmadım. Normal değil demi bu kadar uyumasındaha erken yazık onunda uyku ağır geliyo 60 cc yi zor yedi şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?