2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bizimde öyle canım günü gününu tutmuyo ama sakinse ayakta uyuyo ağlıyorsa sakinlesmeden ayakta da uyumuyo malesef..düzelir canim seninde bir haftaya falan inşallah

Cnmbasin sagolsun. Allah taksiratını affetsin. Kizin goremedi ama baban Torununu gordu. Allah sana da bol sabir versin uzulme evlatlarini dusun herseyin bir sirasi var ve bunu bir gun her kez yasiyacak malesef.

Valla geçen çıktım attim arabaya anneme gittim..evden çıkmadan baya agaldi ama gürültü açınca uyudu bende hemen çıktım evden nasılsa yolda uyanmadı alıştı galiba bu minik hanimda arabaya artık:)o spor mevzusu beni çok geriyo ek gıdaya bi geçse anneme yakın spor salonu var o uyuduğu anda spora gidicem planladım :)

Hic denemedim 6da uyusa ne olur diye korkudan.evet kolik.o saatler kriz saatlerimiz.
Belki yarım saat falan uyur. Sonra 9 gibi gece uykusuna geçirirsin. Kolik bebeyi en sakinleştiren uyku bence. Benimki uykusu geciktikce daha çok çıldırıyordu. Çözümü sık sık uyutmakta bulmuştum 5 dk uyusa bile biraz daha sakinliyor gibi geliyor bana

Kiloyu takma verirsin. Vücut 1 yıla anca topluyor kendini

Bence çocuğun karakterine göre değişiyor. Kıskanacak çocuk kaç yaş olsa da kıskanıyor. Belki 1 yaş fakan olursa bişey anlamaz:) bizim 5 yaş araları aşırı bi kıskançlık yok yani bana normal grlen bi boyutta kıskançlığı.
Küçük olsa 3 yaşında falan ben çpçok zorlanırdım diye düşünüyorum. Şu an bile mesela ben bebişi emzirirken büyük wc ye gidiyor büyük tuvaletini yapınca kendi temizleyemiyor beni çağırıyor napacağımı şaşırıyorum. Küçük olsa hiç bi işini kendi göremezdi. Sen nasıl yapıyorsun bu durumlarda

Tunikodada goremezsinki. O bana daha zor geldi sert KISIM yok cunku O da kapaniyor svava al onun sert kismi baya uzun daha kolay acar bakarsın sanki. Bilemedim yinede.

Bizim ki derken kızın pusete duracağını hiç sanmiyorimn

Kırkından sonra kaldırma dedk bana doktor o günden beri saatli kaldırmıyorum kendi uyanıyor o mırıldanma sen duymayınca ağlama oliyor merak etme

Tunikodada goremezsinki. O bana daha zor geldi sert KISIM yok cunku O da kapaniyor svava al onun sert kismi baya uzun daha kolay acar bakarsın sanki. Bilemedim yinede.
Hmm ona. O bakayım çok asagida olurda meme gözükürse bi de

Tişörtle çok zor yanlardan bel açılıyor o gözüküyor bi de
Gömlek giymeyi hiç sevmem sanırım artık gömlek alıp gömlek giyeceğim en azından yanlardan açılıp görünmem

Araba hareket halindeyken sakin kucaklama.en ufak bir sarsinti boyun yada omurilik felcine sebep olabilir kucaginda sallanirsa. Arac hareket halinde iken mutlaka pusette durmali.
Onu diyorum iste bende hareket halindeyken kucakta olması çok sakıncalı değil mi diye o yüzden pusettede durmuyor alternatif ne yapabilirim diye soruyorum
1 saate bir durup 10 15 dk kucagimda yürüyüş yaparım benzinlik vs çevresinde diye düşündüm terledikçe oturdukça bizimki hiç sevmiyor puseti çünkü
Olmadı iner kanguruyla bi dolandırırım geri biner oturturuz
Eşim çok korkuyor zaten yandan falan biri vursa dokunsa bile uçarsınız ikiniz diyo kucakta hiç gitmiyoruz gelmiyoruz sadece kv dönerken gece uyuyorsa kucagimda donduk onda ds emniyet kemeri bağladık benim üstümden zaten evlerimizin arası 2 dakika arabayla
İnsallah bizimki ağlayıp durmaz pusette bugün bile yürüyüş yaparken 20 dk içinde 2 kere ağladı kucağıma alıp sakinleştirip koydum
Kanguruda da terleyince bunalıyor yine çok uzun sure duramıyor tas catlasa uyumazsa 20 dk uyursa terden uyanıyor uyumazsa ds terden bagiriyor :) araya muslin koyuyorum bana misin demiyor sasırdım bu kız beni gebertti artık huysuzluguylan:) acaba diyorum kanguruda çok mu biristiroyorum vücuduma

İstanbula gitmeden 3/5 gömlek almam lazım yoksa yanlardan lıbırlar gözüküyor örtü falan hak getire her yerim ortada oliyor tişörtü siyirinca

Canim son 10 gundur yuzume odaklanmasi konusuyla yatip kalkiyorum ve evhamdan kendimi yeyip bitiren biri olarak ben bile soyleyebilirim ki 45 gun yuzune bakmasi icin erken. 60. Gune kadar bekle derim, korkma.
Tamam canım bu evham senden aklıma geldi zaten dur bide ben bakıyım dedim

Ya kızlar saat 00:30 da 110 cc mama yedirmiştim ta 5:30 da uyandım cocuk mızmızlanıyo ama ben kalkmamısım niyeyse. Şimdide 60 cc mama yedi sadece. Ne kadar üzüldüm kendine kızdım uyku tatlı geldi ama bilinçli yapmadım. Normal değil demi bu kadar uyumasındaha erken yazık onunda uyku ağır geliyo 60 cc yi zor yedi şimdi

40 günü geçtiyseniz normal mızmızlanır ama ciddi açıksa ağlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…