2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bizim kız inanılmaz terliyor ayni ben terden de rahatsız oluyor bugün hava 21 dereceydi dışardan tek penye tulumla oturttum açık havada bile terledi
Olmadı muslin örteyim
Sagolason kuzum

Zaten pusette 2 saatten fazla durmasın tavsiye ediliyor, ya mola vericem ya da arada alıp emzircen, napcan mecbur
Biz de bakalım 2 hafta sonra Bolu Abant
2 saat dursa yine iyi durmaz ama bakalım dediğin iyi oldu 1 saate bir 15 dk durur ya emzirir ya hava aldırır yola çıkarız artık
Çok sağol canım

Ben de mendili prima aldım. Dediğin gibi çok kimyasal var içinde...

Canim son 10 gundur yuzume odaklanmasi konusuyla yatip kalkiyorum ve evhamdan kendimi yeyip bitiren biri olarak ben bile soyleyebilirim ki 45 gun yuzune bakmasi icin erken. 60. Gune kadar bekle derim, korkma.

Benim oğlan bu gecede gazla savaşıyor. Size yemin ediyorum şuan akşam 10dan beri memede. Midesinde 1 litre süt var. O kadar şişki midesi ama şuan tam çıkarmadığı için hala emiyor. Tam dalmadı uykuya. Böyle emince sonucu bütün fazla sütü ağız dolusu ağızdan burundan kusuyor. Bende kusacak diye başında bekliyorum. Tuhaftır bende de akşamdan beri kıvrandıran bi gaz var ki şuan sezaryen yerimi zonklatıyor yani. Ana oğul ne olduysa bize

Keşke emzirmesen,oyalasan. Daha zararlı ..
sıcak su yap, bir arkadaş kimyonlu su demişti denesen, ben 1 kere yaptım faydasını gördüm.
Benim ki de bir zamanlar hem memede , ağzında gevelerdi, bulamıyormuş gibi, bir yandan da ayağını atardı at gibi atardı

Ayyy o derin bir nefes alıp ya havle demek var ya en siniri de o işte... insanları anlamak zor

Hareket halindeyken alma sakın canım, özellikle otobanda sakın. Hani dur kalk trafik olsa çok sorun değil ama hızlı trafikte sakıncalı. Geçen sene arkadaşımızın başına geldi öyle bir kaza Allah korusun. Ne demek durmaz, paşa paşa duracak,

Benim Derin hanımda ciyak ciyak yaz gelince azalır mi acaba ya gerçekten Ben oturdugum yerden kalkamıyorum hamile iken daha enerjiktim bacaklarim dizlerim belim boynum sırtım...ölüyorum ağrılardan
Manavgata yaz geldi aslında beb hayal ediyorum işte. Abimiz bebek arabasını çok severdi... baktım hiç uyumuyor atardım kendimi dışarı... hem spor olurdu... bu hanımda sevse keşke... yoksa bi elimde derin bi elimde araba geri dönmek istemiyorum...

Ağlasa da öyle midesi şişince emzirme canm, daha çok zorlanır. Gerekirse baş parmağını emdir ve midesine saat yönünde masaj yap.

Oyalansa keşke. Kıyamet kopuyor memeye almadığım zaman. Orda rahatladıkları için onu istiyor sürekli. Emerkende ayağını aynen at gibi atıyor. Çok şükür gazı çıltı artık oda yorgunluktan uyudu ama tam dalmış değil. Arada vuruyor sancı geri mızırdanıp geri dalıyor. Hamd olsun kusmadı.

Ağlasa da öyle midesi şişince emzirme canm, daha çok zorlanır. Gerekirse baş parmağını emdir ve midesine saat yönünde masaj yap.

Ayşe öner gaz masajı ve internetteki diğer masajlar. Gaz şurubu ve hatta 1 çay kaşığı humana kimyonlu rezene dahil o gazı kendi atana kadar fayda etmiyor. Ben oyalamaya çalışıyorum eşim çalışıyor. Biraz idare ediyor geri yine meme krizi. Bu durumda olduğumuzda bende emerken sürekli ikide bir kaldırıp gazını çıkarıyorum üstten ki gaz birikimi olmasın. Çok şükür kusmadı bugün

Kizlar bu 4 saatten sonra uyandirma mevzuunu ne zaman birakicaz?? Doktora da sormadim oda bisey demedi :)) uyuya kalmisim alarmi da kapatmisim kizim mirildanip duruyordu sonra kendime geldim sipa acikinca falan aglamiyorda geceleri bir hos 6 saat uyumus benim meme olmus tas dokunulmuyor normalde sira ondaydi korktum simdi okadar emmedi doye sutum azalirsa.

3 yaşında kızım var ben bile çok zorlulaniyorum yaşı biraz daha buyuk olsa 5/6 daha da zorlanirdim.. Senin kıza tabi daha bir psikolojik olarak yaklasmak gerek bu ideal yaş aralığı gerçekten kaç olmalı ki !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…