- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #51.681
Bizim kız inanılmaz terliyor ayni ben terden de rahatsız oluyor bugün hava 21 dereceydi dışardan tek penye tulumla oturttum açık havada bile terlediCnm bende yarın uzun yola çıkacağım ama pek bişi yok alınacak sanki. Bebek eşyaları çok küçük bavulda çok karışıyorlar diye küçük hurçlarda sınıf sınıf ayrı ayrı paketdeim eşyalarını. Bide fermuarlı yastık kılıfı aldım çocukların kirlilerini içine atıveririm diye. Bencede kucağa almak pek uygun değil. Durur bence gazı yoksa toksa bebekler sever yolculuğu. Tabi sıcakta bunalırlar
2 saat dursa yine iyi durmaz ama bakalım dediğin iyi oldu 1 saate bir 15 dk durur ya emzirir ya hava aldırır yola çıkarız artıkZaten pusette 2 saatten fazla durmasın tavsiye ediliyor, ya mola vericem ya da arada alıp emzircen, napcan mecbur
Biz de bakalım 2 hafta sonra Bolu Abant
Ben de mendili prima aldım. Dediğin gibi çok kimyasal var içinde...Islak mendilini bende deneyecegim.bezde sg memnunum. Ama islak mendilde unibaby pamuk su var sert geliyor prima hassas ciltler icin aldim ama icinde bir ben yokum cok fazla kimyasal var. Onu komili ile degistirebilirim. Arkadasta baktim yumusakti dokusu.
Canim son 10 gundur yuzume odaklanmasi konusuyla yatip kalkiyorum ve evhamdan kendimi yeyip bitiren biri olarak ben bile soyleyebilirim ki 45 gun yuzune bakmasi icin erken. 60. Gune kadar bekle derim, korkma.Kızlar biz 45 günlüğüz sürekli yukarı bakma eğilimi var oğlanda aşırı değil ama genelde hep tepesine doğru bakmaya çalışıyo normal mi sizce? Bide ben konusurken yüzüme bakmıyo en fazla 2 3 saniye aguluyo ama sağa sola bakarak normal mi
Keşke emzirmesen,oyalasan. Daha zararlı ..Benim oğlan bu gecede gazla savaşıyor. Size yemin ediyorum şuan akşam 10dan beri memede. Midesinde 1 litre süt var. O kadar şişki midesi ama şuan tam çıkarmadığı için hala emiyor. Tam dalmadı uykuya. Böyle emince sonucu bütün fazla sütü ağız dolusu ağızdan burundan kusuyor. Bende kusacak diye başında bekliyorum. Tuhaftır bende de akşamdan beri kıvrandıran bi gaz var ki şuan sezaryen yerimi zonklatıyor yani. Ana oğul ne olduysa bize
Ayyy o derin bir nefes alıp ya havle demek var ya en siniri de o işte... insanları anlamak zorAynısını geçen babamda yaptı karışıyor bsy diyince bi siz çocuk büyüttünüz biz büyütmedik sanki dedi dellendim benim çocuğumu benden iyi mi bileceksin dedim adam bozuldu baya
Kendi ailen olunca yine içinde kalmıyor bsy diyorsun ama kv kp olunca denmiyor önceden diyordum ama baktım kv Birsen’in katıyor anında ağlıyor hemen oyunlar yapıyor ağlayarak bana bunu dedi sunu dedi diye o yüzden sustum eşim pek aldırış etmez ama kocasını dolduruyor eşimde babasına bsy diyemiyor arada kalıyor o yüzden susuyorum usturuplu demeye çalışıyorum. Ya da kaçıyorum ordan
Miden bulanana kadar su iç kuzum bol bol yanindan suyu ayırma
Kızlar İstanbul’a giderken pusete durmazsa kucağıma almam çok sakıncalı değil mi ya kazaga bela Allah vermesinde koruyuculuğu hiç yok bizimkinin de duracağını pek sanmıyor yine molalarda yürüyüş yapıp 10 20 dk kucagimda kanguruyla va tutarım ama
Peki özellikle sunu yanına al bunu kullan unutma dediğiniz bir şey var mi ilk seyahat olacak çok korktum :)
@-nemesiss- bu arada luff emzirme örtüsünü bugün kullandim kızı göremediğim icin kafaya geçirdim :) yanlardan açıldı ablam tuttu hep
Sanırım tunikonun ki bana daha çok uyar gibi
Tamam. Biz sürekli alanya maçlarına gelirdik şimdi baba oğul gidiyorlar..kızçem büyüsün bizde gideriz.eşim Oba dan canımGeldiginizde caylar benden. Eşin alanyanin neresinden biz mahmutlardayiz
Manavgata yaz geldi aslında beb hayal ediyorum işte. Abimiz bebek arabasını çok severdi... baktım hiç uyumuyor atardım kendimi dışarı... hem spor olurdu... bu hanımda sevse keşke... yoksa bi elimde derin bi elimde araba geri dönmek istemiyorum...Benim Derin hanımda ciyak ciyakyaz gelince azalır mi acaba ya gerçekten Ben oturdugum yerden kalkamıyorum hamile iken daha enerjiktim bacaklarim dizlerim belim boynum sırtım...ölüyorum ağrılardan
Benim oğlan bu gecede gazla savaşıyor. Size yemin ediyorum şuan akşam 10dan beri memede. Midesinde 1 litre süt var. O kadar şişki midesi ama şuan tam çıkarmadığı için hala emiyor. Tam dalmadı uykuya. Böyle emince sonucu bütün fazla sütü ağız dolusu ağızdan burundan kusuyor. Bende kusacak diye başında bekliyorum. Tuhaftır bende de akşamdan beri kıvrandıran bi gaz var ki şuan sezaryen yerimi zonklatıyor yani. Ana oğul ne olduysa bize
Vişneli turtam merak ettim bi yazsa keşke
Keşke emzirmesen,oyalasan. Daha zararlı ..
sıcak su yap, bir arkadaş kimyonlu su demişti denesen, ben 1 kere yaptım faydasını gördüm.
Benim ki de bir zamanlar hem memede , ağzında gevelerdi, bulamıyormuş gibi, bir yandan da ayağını atardı at gibi atardı
Ağlasa da öyle midesi şişince emzirme canm, daha çok zorlanır. Gerekirse baş parmağını emdir ve midesine saat yönünde masaj yap.
Evde var ne ise yaradı:)hemen kullanayimKIZLAr fitokrem bir mucizeymiş
3 yaşında kızım var ben bile çok zorlulaniyorum yaşı biraz daha buyuk olsa 5/6 daha da zorlanirdim.. Senin kıza tabi daha bir psikolojik olarak yaklasmak gerek bu ideal yaş aralığı gerçekten kaç olmalı ki !Iyi aksamlar herkese. Az once bi kiskanclik krizi yasadik. Nacizane tavsiyem ikinci cocuk dusunuyorsaniz bebekler kucukken dusunmeniz. Beraber buyurler lafi gercekten cok onemliymis. Kizim 7 yadinda ve nasil davranacagimi sasmis durumdayim. Destek almayi dusunuyorum. Kardesini seviyor ams bizim hic bir sekilde yaklasmamizi istemiyor. Babasi kucaklasa bebegi kiyamet kopuyor. Artik tek basima bebek bakmaktan yoruldum esim korkudan yaklasmiyor (tabi buda isine geliyorbence esimin).
Bazen pismanlik yasiyorum sonra ogluma bakinca cok uzuluyorum oyle düşündüğüm icin. Cok zor donemlerdeyiz gecermi acaba kizimda kardesinin bize ihtiyaci oldugunu kabullenir mi.?
O zaman sorun yok hangi gün nerde derseniz :)Hepsi uyar bana heryer eskişehir ordadedekorkut süper olur bana. Ablamın evi orda. Perşembe cuma otaraftayım. Diğer günler bahçelievlerde kv ler ama temiz hava iyi gelir bence dedekorkut yani daha uyar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?