2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Sezaryen doğum yapan arkadaşlar sizde gaz sorunu var mı
Ya 15 gündür falan geçmeyen bi gaz sancım var. Gaz yapan şeyler yemiyorum. Gazıda çıkarıyorum ama ona rağmen sürekli gaz var ve afedersiniz popoma sancı yapıyor. Aslında yoktu. 12 gün önce birden karnıma sancı girdi ishal olmuşum. İshal geçti ama bu gaz geçmiyor. Normal bir süreç mi yaşayan var mı. Artık bi sorun olmasından korkuyorum

Adem Güneş 4 diyor 3 yaşta çocuk benmerkezci olduğu için paylaşmakta sıkıntı yaşarmış. Bu arada benim de 3 yaşında bir oğlum var ve açık açık kıskanmasa da çok sorun yaşıyoruz bu ara.

Kizlar gunduz uykumuz bizim resmen sifir. 10-15 dakika dalmalarini toplayarak 1 saate tamamlamaya calisiyorum.herseyi deniyorum o gozler kapanmiyor. Onerisi olan var mi? Aksamlari fena degil her 2 saatte bir uyanip sadece 3-4 dakika emip geri uyuyor ama sabah 6 itibariyle ayakta ve asla gunduz uyumuyor

Işıklı müzikli oyuncakları al yanına başka da bir çaresi yok zaten Ağladıkça duracaksınız mecbur
Normal canım artık büyüyorlar zaten 30 dakikalık bir gecikmede çok değil uzme bosa kendini.
Sezaryenle alakali degildir o. Ishal olduğunda bir seyden zehirlenmissindir muhtemelen bagirsak dengen bozulmuştur. Proniyotikli yogurt al ye duzelsin.
Cevap veriyorum yokkk :) benimkide uyumuyor dert etmiyorum. Oynaşıyoruz butun gun

Normal canım , aciksa zaten ağlar merak etme.

Canım benimde gündüz hiç uyumuyor , banyo yapınca 1 saat belki çok yorgunsa o gün en fazla iki saat uyuyor . Onun haricinde ayakta sallayınca uyuyor ama indirdiğim gibi kalkıyor. Artık benimki gündüz hiç uyumuyor diye kabuk ettim neredeyse :-(

Bayadır mızmızlanıyo hatırlıyorum ama neden uyanmadım bilmiyorum. Zaten mamayıda az yedi demekki çok az değildi
Gazdan da mızmızlanır canım uyku geçişinde de mızmızlanır emin ol ac kalmamıştır kendini suçlama bende senjn gibiydim ama acıkınca ağladığını fark ettim mesela kalkıyorum mızmızlanıyor bakıyorum gozu açık değil almıyorum gaz çıkarıyor mesela anlıyorum gazdan mızmızlanmış bazen gozu açık olsa bile ağlamasını bekliyorum mesela sabah öyle oldu gazmış gozu hafif acıktı gazını çıkardı gözler yine devrilip kapandı
Kendini suçlama gündüz bol bol emzirir mama verirsin

Adem Güneş saçmalayan bi adam bu konuda haklı mi bilmiyorum ama babaların 3 yasına kadar çocuklarla ilgilenmeyesiniz çok gerekmedikçe alt değiştirme besleme yapmamasi gerektiğini bebeğin anneyle bag kurması gerektiğini savunan bi adam okuduklarımı görünce inanamamıştım 3 yasından sonra anneye alışmış hangi çocuk babayı kabul eder sacmaladi millet topa tuttu sonra çevirdi ama nafile

Coook gecmis olsun canim ve hayırlı olsun uras Paşaya
ALlah damatlığını da göstersin inşaallah

Bizimki de oyle bu bikac gündür ben de üşüttü mü acaba diyorum

O söyledığini duymamıştım canım gerçekten saçma öyle dediyse ama ben bir kaç kitabını okudum. Bana mantıklı doğru gelen kısımları da var uymayanlar da. Ben Tracy Hoggsın kitabını da okudum mesela çok faydalandığım yerler de oldu ama o meşhur uyku eğitimimi iki çocuğumda da uygulayamadım. Ya benim bebelere uymuyor Ya da ben beceremiyorumBu kardeş konusunda iki yıl emzirmeden dolayı 3 de çocuk paylaşmayı bilmez diyor ki gerçekten kendi çocuğumda gözlemliyorum 5 ve yukarısı da jenerasyon farkı olur diye ideal 4 demiş mantıklı buldum ama uyguladım mı yok. Bence de en ideal eğer yanınızda yardımcı olan biri varsa yaş farkının mümkün olan en az tutulması çünkü benim iki abimle aramda çok yaş farkı var ve arkadaş gibi büyüyenlere hep özendim.

Kızlar bizim kızın sabah bezinde yine pembelik vardı sonra kukuyu temizleyecekken bi baktım akıntı var hem damla şeklinde toplanmış hemde akıyor ıslak mendile hep geldi krem rengi beyaz desen değil sarı desen değil canim sikildi sabah sabah
Doktor susuz kalmış olabilir demişti öncekinde
E yine emiyor bol bol su da veriyorum ne yetmiyor anlamadım
Arkadasım sütun sulu değil çok yağlıdır dedi ama bi teori tabi
İki şırınga su verdim şimdi
Reglim bitti bende akıntı var ama ona da bağlayamiyorum
Çok terliyor ondan mi bilemedim doktora atacağım şimdi bezle akıntının fotosunu bakalım ne diyecek

Aaa küçük de degilmis , ben de tasma yapmadi pek ama komili de cok önerilmiş merak ettim Bi denesem mi dedim :)
Dene bakalım deneyimini bizimle sen paylaş elimdekiler bitince bende alırım sok marketlerde falan oliyor kolay da bulunmasi

Bizim ki derken kızın pusete duracağını hiç sanmiyorimn
Pusette uzun yolda daha iyi duruyorlar şehir içine kıyasla. Durmadan gidiş uykularını getiriyor rahat ol. Biz de İstanbul’a geldi şehir içi trafiğine kadar bol bol uyudu dur kalk başlayınca kuyamet kopardı:)

Çok sağol canım huzursuz oldukça durup emzirip gezdireceğiz artık ne yapalım
Acaba İstanbul’da ne yapacağım nasıl gezeceğim merak ediyorum :)

Çok sağol canım huzursuz oldukça durup emzirip gezdireceğiz artık ne yapalım
Acaba İstanbul’da ne yapacağım nasıl gezeceğim merak ediyorum :)
Bence bu kısmını daha çok düşün :) yol boyu uyuyan çocuk bağırmaktan bi hal oldu trafikte sabredip oyalamaya çalışmaktan başka çare yok. Hiç belli olmaz bi de baktın herşey çok kolay oldu kimbilir

Sanırım dün adet oldum , benim regl normalde bi hafta sürer . Şimdi de aynı mi sürüyor yoksa daha uzun mu, olan arkadaşlar nasıl oldu sizin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…