- 27 Nisan 2014
- 2.756
- 4.060
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #51.721
Bayadır mızmızlanıyo hatırlıyorum ama neden uyanmadım bilmiyorum. Zaten mamayıda az yedi demekki çok az değildi40 günü geçtiyseniz normal mızmızlanır ama ciddi açıksa ağlar
Adem Güneş 4 diyor 3 yaşta çocuk benmerkezci olduğu için paylaşmakta sıkıntı yaşarmış. Bu arada benim de 3 yaşında bir oğlum var ve açık açık kıskanmasa da çok sorun yaşıyoruz bu ara.3 yaşında kızım var ben bile çok zorlulaniyorum yaşı biraz daha buyuk olsa 5/6 daha da zorlanirdim.. Senin kıza tabi daha bir psikolojik olarak yaklasmak gerek bu ideal yaş aralığı gerçekten kaç olmalı ki !
Işıklı müzikli oyuncakları al yanına başka da bir çaresi yok zaten Ağladıkça duracaksınız mecburOnu diyorum iste bende hareket halindeyken kucakta olması çok sakıncalı değil mi diye o yüzden pusettede durmuyor alternatif ne yapabilirim diye soruyorum
1 saate bir durup 10 15 dk kucagimda yürüyüş yaparım benzinlik vs çevresinde diye düşündüm terledikçe oturdukça bizimki hiç sevmiyor puseti çünkü
Olmadı iner kanguruyla bi dolandırırım geri biner oturturuz
Eşim çok korkuyor zaten yandan falan biri vursa dokunsa bile uçarsınız ikiniz diyo kucakta hiç gitmiyoruz gelmiyoruz sadece kv dönerken gece uyuyorsa kucagimda donduk onda ds emniyet kemeri bağladık benim üstümden zaten evlerimizin arası 2 dakika arabayla
İnsallah bizimki ağlayıp durmaz pusettebugün bile yürüyüş yaparken 20 dk içinde 2 kere ağladı kucağıma alıp sakinleştirip koydum
Kanguruda da terleyince bunalıyor yine çok uzun sure duramıyor tas catlasa uyumazsa 20 dk uyursa terden uyanıyor uyumazsa ds terden bagiriyor :) araya muslin koyuyorum bana misin demiyor sasırdım bu kız beni gebertti artık huysuzluguylan:) acaba diyorum kanguruda çok mu biristiroyorum vücuduma
Normal canım artık büyüyorlar zaten 30 dakikalık bir gecikmede çok değil uzme bosa kendini.Ya kızlar saat 00:30 da 110 cc mama yedirmiştim ta 5:30 da uyandım cocuk mızmızlanıyo ama ben kalkmamısım niyeyse. Şimdide 60 cc mama yedi sadece. Ne kadar üzüldüm kendine kızdım uyku tatlı geldi ama bilinçli yapmadım. Normal değil demi bu kadar uyumasındaha erken yazık onunda uyku ağır geliyo 60 cc yi zor yedi şimdi
Sezaryenle alakali degildir o. Ishal olduğunda bir seyden zehirlenmissindir muhtemelen bagirsak dengen bozulmuştur. Proniyotikli yogurt al ye duzelsin.Sezaryen doğum yapan arkadaşlar sizde gaz sorunu var mı
Ya 15 gündür falan geçmeyen bi gaz sancım var. Gaz yapan şeyler yemiyorum. Gazıda çıkarıyorum ama ona rağmen sürekli gaz var ve afedersiniz popoma sancı yapıyor. Aslında yoktu. 12 gün önce birden karnıma sancı girdi ishal olmuşum. İshal geçti ama bu gaz geçmiyor. Normal bir süreç mi yaşayan var mı. Artık bi sorun olmasından korkuyorum
Cevap veriyorum yokkk :) benimkide uyumuyor dert etmiyorum. Oynaşıyoruz butun gunKizlar gunduz uykumuz bizim resmen sifir. 10-15 dakika dalmalarini toplayarak 1 saate tamamlamaya calisiyorum.herseyi deniyorum o gozler kapanmiyor. Onerisi olan var mi? Aksamlari fena degil her 2 saatte bir uyanip sadece 3-4 dakika emip geri uyuyor ama sabah 6 itibariyle ayakta ve asla gunduz uyumuyor
Normal canım , aciksa zaten ağlar merak etme.Ya kızlar saat 00:30 da 110 cc mama yedirmiştim ta 5:30 da uyandım cocuk mızmızlanıyo ama ben kalkmamısım niyeyse. Şimdide 60 cc mama yedi sadece. Ne kadar üzüldüm kendine kızdım uyku tatlı geldi ama bilinçli yapmadım. Normal değil demi bu kadar uyumasındaha erken yazık onunda uyku ağır geliyo 60 cc yi zor yedi şimdi
Canım benimde gündüz hiç uyumuyor , banyo yapınca 1 saat belki çok yorgunsa o gün en fazla iki saat uyuyor . Onun haricinde ayakta sallayınca uyuyor ama indirdiğim gibi kalkıyor. Artık benimki gündüz hiç uyumuyor diye kabuk ettim neredeyse :-(Kizlar gunduz uykumuz bizim resmen sifir. 10-15 dakika dalmalarini toplayarak 1 saate tamamlamaya calisiyorum.herseyi deniyorum o gozler kapanmiyor. Onerisi olan var mi? Aksamlari fena degil her 2 saatte bir uyanip sadece 3-4 dakika emip geri uyuyor ama sabah 6 itibariyle ayakta ve asla gunduz uyumuyor
Gazdan da mızmızlanır canım uyku geçişinde de mızmızlanır emin ol ac kalmamıştır kendini suçlama bende senjn gibiydim ama acıkınca ağladığını fark ettim mesela kalkıyorum mızmızlanıyor bakıyorum gozu açık değil almıyorum gaz çıkarıyor mesela anlıyorum gazdan mızmızlanmış bazen gozu açık olsa bile ağlamasını bekliyorum mesela sabah öyle oldu gazmış gozu hafif acıktı gazını çıkardı gözler yine devrilip kapandıBayadır mızmızlanıyo hatırlıyorum ama neden uyanmadım bilmiyorum. Zaten mamayıda az yedi demekki çok az değildi
Adem Güneş saçmalayan bi adam bu konuda haklı mi bilmiyorum ama babaların 3 yasına kadar çocuklarla ilgilenmeyesiniz çok gerekmedikçe alt değiştirme besleme yapmamasi gerektiğini bebeğin anneyle bag kurması gerektiğini savunan bi adam okuduklarımı görünce inanamamıştım 3 yasından sonra anneye alışmış hangi çocuk babayı kabul eder sacmaladi millet topa tuttu sonra çevirdi ama nafileAdem Güneş 4 diyor 3 yaşta çocuk benmerkezci olduğu için paylaşmakta sıkıntı yaşarmış. Bu arada benim de 3 yaşında bir oğlum var ve açık açık kıskanmasa da çok sorun yaşıyoruz bu ara.
Coook gecmis olsun canim ve hayırlı olsun uras PaşayaOy çok şükür atlattık sünnetimizi,
Ama keşke daha önce yaptırsaymışız dedim, bir de ne görelim
Çünkü bizim pipide idrardan dolayı kireç yapmış birikme olmuş bile,muayenede zaten çok darlık olduğunu da söylemişti
Normalde 5 dk süren işlem bizde 15 dk sürdü
Bu zaman ki tek iyikim bu oldu diyebilirim
Cildimiz o kadar hassas ki normal de ödem yapabilir 2 günde dediler bizim ki daha sünnet esnasında şişme yaptı, dokundun mu kızaran anne babanın, çocuuuuuğunun böyle olmasına hiiiççç şaşırmadık..
Ama hassas çocuk hassas anne doğurtur malesefff
Çok güvendiğim çocuk doktoru pipide sorun yok anne çocuğu tanısın 3/5 aylarında yaptırabilirsiniz demişti
İyi ki YİNE DE bi üroloğa gösterelim demişiz
En tedirgin olduğum URAS poposu yere değmeyecek bir çocuk , eli ayağı hiç durmaz, o kadar sürede yatıp sabit kalabilir mi ağlar diye tedirgin oluyordum
Ama o kadar hassas davrandı ki doktorumuz,onunla konuştu hep, denildiği kadar varmış
İğne olunca aşı ağlaması kadar ağladı, uyuşma süresinde aynı odada kaldık alışsın diye,kucağımda emzirdim.5/6 dk
Sonrasında babacık ayağını tuttu, onun yanındaydım elini tuttum, arada emzik veridm, yanıma farklı bir oyuncak götürdüm , dikkatini hem ona verdim, gülücüklü mülücüklü atlattık çok şükür
Ağlaması ki ilk çişini yapana kadar oldu,o da 4/5 saat sonra yaptı. Fitil uyku yapıyor tabi, sere serpe uyuyor,
Erkek annesi olmak +1 fazla yürek istiyor , bugün o müdahale de kan makas of ana sızlamasının zirvesini yaşadım, ona gelen bana gelsin modundayımmm
Bizimki de oyle bu bikac gündür ben de üşüttü mü acaba diyorumKızlar anne sütü alan bebislerinizin kaka rengi nasıl hala altın sarısı gibi mi yapıyorlar bizim ki biraz rengi dönüyor sanki bı hastalık belirtisi mi dicem çocukta sıkıntı yok gibi hafif yağ yeşili gibi bı renk değişik olmaya başladı bizimki
O söyledığini duymamıştım canım gerçekten saçma öyle dediyse ama ben bir kaç kitabını okudum. Bana mantıklı doğru gelen kısımları da var uymayanlar da. Ben Tracy Hoggsın kitabını da okudum mesela çok faydalandığım yerler de oldu ama o meşhur uyku eğitimimi iki çocuğumda da uygulayamadım. Ya benim bebelere uymuyor Ya da ben beceremiyorumAdem Güneş saçmalayan bi adam bu konuda haklı mi bilmiyorum ama babaların 3 yasına kadar çocuklarla ilgilenmeyesiniz çok gerekmedikçe alt değiştirme besleme yapmamasi gerektiğini bebeğin anneyle bag kurması gerektiğini savunan bi adam okuduklarımı görünce inanamamıştım 3 yasından sonra anneye alışmış hangi çocuk babayı kabul eder sacmaladi millet topa tuttu sonra çevirdi ama nafile
Aaa küçük de degilmis , ben de tasma yapmadi pek ama komili de cok önerilmiş merak ettim Bi denesem mi dedim :)4 kg iken 2 ye geçtim canim iki kullandim tasma yapmasa güzel aslında
Dene bakalım deneyimini bizimle sen paylaş elimdekiler bitince bende alırım sok marketlerde falan oliyor kolay da bulunmasiAaa küçük de degilmis , ben de tasma yapmadi pek ama komili de cok önerilmiş merak ettim Bi denesem mi dedim :)
Pusette uzun yolda daha iyi duruyorlar şehir içine kıyasla. Durmadan gidiş uykularını getiriyor rahat ol. Biz de İstanbul’a geldi şehir içi trafiğine kadar bol bol uyudu dur kalk başlayınca kuyamet kopardı:)Bizim ki derken kızın pusete duracağını hiç sanmiyorimn
Çok sağol canım huzursuz oldukça durup emzirip gezdireceğiz artık ne yapalımPusette uzun yolda daha iyi duruyorlar şehir içine kıyasla. Durmadan gidiş uykularını getiriyor rahat ol. Biz de İstanbul’a geldi şehir içi trafiğine kadar bol bol uyudu dur kalk başlayınca kuyamet kopardı:)
Bence bu kısmını daha çok düşün :) yol boyu uyuyan çocuk bağırmaktan bi hal oldu trafikteÇok sağol canım huzursuz oldukça durup emzirip gezdireceğiz artık ne yapalım
Acaba İstanbul’da ne yapacağım nasıl gezeceğim merak ediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?