2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Gaz sancısı cok yasamıyorum ama ben de de kabızlık sorunu var .

Arkadaşımın evi Beşiktaş’a taksime çok yakın allahtan ordan poşetle yürüyerek en olmadı taksiyle çıkacağız kanguruyu da yanıma alırım feribota bindirmek istiyorum onu nasıl yaparım bilmiyorum bakalım artık neler bekliyor bi

Doktordan geldi mi cevap

Çok saol canım bende üzülüyorum aç kalıyo diye alışmışım hep 3 saatte bi kaldırmaya bu kadar uyuması tuhaf geliyo

Çok saol canım bende üzülüyorum aç kalıyo diye alışmışım hep 3 saatte bi kaldırmaya bu kadar uyuması tuhaf geliyo
Canm biliyosun bn sadece mamayla beslisiyorum ama bnde artik gece kaldrmiyorum bi iki kez uc saatte kaldrdim emmedi istemedi demk ac degldi artik kendisi kalkiyo bn gene de icim rahat etmiyo mesela 00:00 de verdiysem 4 alarm kuruyorum alarim calinca kalkip bakiyorm uyuyo oluyo tekrar yatiyorum tam yatiyorum saat 5 te kendisi kalkiyo bazen uc saatte kalkiyo bazen 5 bazende iki saatte normal korkma acikirsa aglar ortaligi yikar zaten

Regl olduğunda olması mantıklı gelmişti sonucta her şeyimiz etkiliyor sütten, akıntın devam ediyormuş ya ondan mi acaba.
Günde 30-40 ml 3 veya 4 kez su verelim tekrar İdrar tahlili yapalım yazmış
Akıntı neden olur yaZdim cevap vermedi henüz
Canim sikildi ya tekrar enfeksiyon mu
Ama idrar kültürümüz temiz çıkmıştı ilk kırmızılık ertesi gün olmustu bir günde enfeksiyon kapacak değildi diye düşünmüştüm
E bu çocuk bu kadar su içerse beni emmez ki karnı şişince
Normalde de iki meme almaz zaten doyunca katiyen emmez
Valla yeni memeye alıştı biberonda vermek istemiyorum o kadar suyu nasıl vereceğim bimiyorum
Alıştırma bardağı içinse erken

Geçmiş olsun canm bn gecen gun tivide duymustum bu sorunu bi anne doktora sormustu 5 aylik bebegim var bazen hafif kanli bazende sari akintisi var diye doktor antibiyotik kullandiysa antibiyotike bagli enfeksyon yada hangi bezi kullaniyorsaniz icerigini arastirin cok fazla parfum losyon vs vs lardan olabilir demisti susuzluk falan demedi ama

Bence ne kadar tek kalırsa malum ilgi hep onda o kadar kıskanç olur
Bir Yandan da söylediklerini açıklamalarını anlayabilir olmalı
Ya da direkt 2 yaşından küçük olmalı

Alışmısım uyandırmaya aç kaldı gibi hissediyorum sonra az mama içincede suna bak çocugun midesini küçülttüm diyorum. Yine emmicek korkusu var birazda ondan galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…