2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Çok zor gündüz uyumayan bebe
Bütün işler gündüz yapılacak cinsten
Gece uyusa yapacak enerji. Kalmıyor uyumayı tercih ediyorsun malum pert. Olmuşsun
Bazı bebeler maalesef uykuyu sevmiyor

Herkese kolay gelsin bebislerinize sağlık versin Rabbim. Ben 2-3 ay sonra doğum yapicam bir oneriniz var mı acaba
Doğum en kolayı
Bak hepimiz öyle ya da böyle doğurduk
Asıl Doğum sonrası anamız ağlıyor:)
Ye iç eğlen
sinemaya git markete git, bak en lüksü bazen o:)
Kulaklıkla bağıra çağıra müzik dinle yürüyüş eşliğinde
Sonra kulağın hep onda oluyor yanında olmasan bile:)

Alışmısım uyandırmaya aç kaldı gibi hissediyorum sonra az mama içincede suna bak çocugun midesini küçülttüm diyorum. Yine emmicek korkusu var birazda ondan galiba
Korkma canm sik sık emizir bnde hp ac saniyorum ama zaten acikirlarsa cok agliyorlar

Herseye onerimiz var ama sana ne lazim o onemli. Sen sor biz cevaplayalim yoksa genel gecer konusursak ohoooo 6 ay bitmez konusma
Ay bilmem ki hiç bilmediğim bir dünyaya adım aticam ne sormam gerekiyor onu bile bilemiyorum. Mesela emzirme sütyenini hangi beden almam lazım suanki beden olur mu yoksa doğumdan sonra mi alayım?
Sezaryen olursam korse kullanabilir miyim? Malum indirim kovalıyoruz böyle şeyler icin. Pompa illa lazım mı? Kaç nevresim yeter çocuğa? Emzirme minderi gerekli mi?

Degismiycek kizim arabada huysuzlandi diye orospu cocugu idrarsin gozumde diskisin senden nefret ediyorum dedi ben aglamaya basladim bagirdim dedi bu araba 4umuze mezar olucak dedi donuste ayriilicm

Biz bittik canim bana istem disi sahip oldu 2 kez yine agrili aglamakli iliski sinir oldum yok olmaz akil

Ben su an senin yerinde olsaydim 1- eve girmezdim butun gun gezerdim 2-oglene kadar uyurdum :)
Yazdiklarindan en cok kullandigim emzirme yastigi, benimki kucakta uyudugu icin emerken yastigin uzerinde uyuyor ben de rahat ediyorum.

Degismiycek kizim arabada huysuzlandi diye orospu cocugu idrarsin gozumde diskisin senden nefret ediyorum dedi ben aglamaya basladim bagirdim dedi bu araba 4umuze mezar olucak dedi donuste ayriilicm
Canim sakin o arabayla donme, ne yapacagi belli olmaz. Adli dengesi yerinde degil diye rapor alip ceza da almiyo bunlar.

Emzirme yastığı rahat oluyo hem terlemiyo bebiş rahat uyuyo. Ben 36. Haftadan itibaren göğüs ucuma lansinoh krem le masaj yaptım 2 güne bir doğum yaklaşınca hergün. Doğuma gitmeden 1 gün öncede soğan sürdüm yarım saat açıkta beklettim sonra duş aldım hangisindendir bilinmez göğsüm ne yara oldu nede acıdı tavsiye ederim. Ama fazla yapma doğumu tetikler

Ben su an senin yerinde olsaydim 1- eve girmezdim butun gun gezerdim 2-oglene kadar uyurdum :)
Yazdiklarindan en cok kullandigim emzirme yastigi, benimki kucakta uyudugu icin emerken yastigin uzerinde uyuyor ben de rahat ediyorum.
Ben de emzirme yastığını kullanamadım bir de onun ağırlığını taşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…