- 20 Ağustos 2016
- 4.083
- 2.420
- 63
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #51.781
Evet bn cesaret edemedim zaten merhemide iki gun bn suremedim esim surdu masajida esim yapti cok şükür masaj yaparkende aglamadiMasaj yapmayı önerdi mi peki ,
Ne yalan soyleyeyim sasirmadim. Esinin ciddi tedaviye ihtiyaci var. Ama ben senin yerinde olsam iyilessin diye omurumu harcamam. Arkana bakma kac...Biz bittik canim bana istem disi sahip oldu 2 kez yine agrili aglamakli iliski sinir oldum yok olmaz akil
Defaktonun likrali tisortleri gibi ince kumasi. Kumas iyi yani. Ama diyorum ya tunik modeli. Ben zorlandim kullanirken boyunda ki sert kisim yok diye.Svava nın kumaşı nasıl? Terletmeyecek bir şey lazım bana da
Memeler 1 beden buyuyor. Rahat birsey almaya bak. Zaten cok sikarsa sut uretimini etkiliyor.Ay bilmem ki hiç bilmediğim bir dünyaya adım aticam ne sormam gerekiyor onu bile bilemiyorum. Mesela emzirme sütyenini hangi beden almam lazım suanki beden olur mu yoksa doğumdan sonra mi alayım?
Sezaryen olursam korse kullanabilir miyim? Malum indirim kovalıyoruz böyle şeyler icin. Pompa illa lazım mı? Kaç nevresim yeter çocuğa? Emzirme minderi gerekli mi?
Üşütmemeye dikkat et canım Deniz eser. Hava beklediğimden serin sıcağa da serine de hazırlıklı olArkadaşımın evi Beşiktaş’a taksime çok yakın allahtan ordan poşetle yürüyerek en olmadı taksiyle çıkacağız kanguruyu da yanıma alırım feribota bindirmek istiyorum onu nasıl yaparım bilmiyorum bakalım artık neler bekliyor bi
Korse olarak ne kullanıyorsun?Ne yalan soyleyeyim sasirmadim. Esinin ciddi tedaviye ihtiyaci var. Ama ben senin yerinde olsam iyilessin diye omurumu harcamam. Arkana bakma kac...
Defaktonun likrali tisortleri gibi ince kumasi. Kumas iyi yani. Ama diyorum ya tunik modeli. Ben zorlandim kullanirken boyunda ki sert kisim yok diye.
Memeler 1 beden buyuyor. Rahat birsey almaya bak. Zaten cok sikarsa sut uretimini etkiliyor.
Ben dogumdan 1 ay sonra sordugumda korse kullanabilirsin demişti. Dikisler gecince sakincasi yok. Evet pompa sart. 2 nevresim yeter kirlendikce degistirirsin. Zaten ilk zamanlar kundaklar onemli. Bence owli kundak ile woolnat tulum kesin al. Emzirme minderi ben kullanamadim.
Ay bilmem ki hiç bilmediğim bir dünyaya adım aticam ne sormam gerekiyor onu bile bilemiyorum. Mesela emzirme sütyenini hangi beden almam lazım suanki beden olur mu yoksa doğumdan sonra mi alayım?
Sezaryen olursam korse kullanabilir miyim? Malum indirim kovalıyoruz böyle şeyler icin. Pompa illa lazım mı? Kaç nevresim yeter çocuğa? Emzirme minderi gerekli mi?
Belirli bir marka degildi canim aldigim. Eskisehirde yerel bir magazadan almistim.zaten cok kullanmadim bastilar bana korseyle.Korse olarak ne kullanıyorsun?
Ben de komili kullaniyorum. Çok bez denedim. En çok bundan memnun kaldım. Hem uygun fiyat hem kakasi çıkmıyor. Prima ve huggies kullandım daha önce. Hele Prima bitsin diye dua ettim. Pisik de olmuyor ama Komili bezden mı yoksa ben arada pisik kremi sürüyorum ondan mı bilmiyorum.
Kizim huysuz ama bakiyorum burda babalar kizlariyla mukemmel ilgileniyor biticek canim kafamdan silip attim orospu etti beni kizima onu derken ozur diliyoe neye fayda artik gozum karardi benim tatilde eglencem kalmadi ruh gibiyim icsem alkol alicam ki sabah aksam icio kendi bakalim ne olucakNe yalan soyleyeyim sasirmadim. Esinin ciddi tedaviye ihtiyaci var. Ama ben senin yerinde olsam iyilessin diye omurumu harcamam. Arkana bakma kac...
Defaktonun likrali tisortleri gibi ince kumasi. Kumas iyi yani. Ama diyorum ya tunik modeli. Ben zorlandim kullanirken boyunda ki sert kisim yok diye.
Memeler 1 beden buyuyor. Rahat birsey almaya bak. Zaten cok sikarsa sut uretimini etkiliyor.
Ben dogumdan 1 ay sonra sordugumda korse kullanabilirsin demişti. Dikisler gecince sakincasi yok. Evet pompa sart. 2 nevresim yeter kirlendikce degistirirsin. Zaten ilk zamanlar kundaklar onemli. Bence owli kundak ile woolnat tulum kesin al. Emzirme minderi ben kullanamadim.
Normali o zaten. Kizinda huysuz degildir muhtemelen yasadiklari etkisiyle oyle davraniyordur. Umarim bu kez vazgecmez yada yine affetmezsin..Kizim huysuz ama bakiyorum burda babalar kizlariyla mukemmel ilgileniyor biticek canim kafamdan silip attim orospu etti beni kizima onu derken ozur diliyoe neye fayda artik gozum karardi benim tatilde eglencem kalmadi ruh gibiyim icsem alkol alicam ki sabah aksam icio kendi bakalim ne olucak
Benim de saldı gitti diye üç dört gündür takıyorum ama basmayacak gibi değil bu ya:)Belirli bir marka degildi canim aldigim. Eskisehirde yerel bir magazadan almistim.zaten cok kullanmadim bastilar bana korseyle.
Donunce bitiricem daha bu piskopatla yasayamamNormali o zaten. Kizinda huysuz degildir muhtemelen yasadiklari etkisiyle oyle davraniyordur. Umarim bu kez vazgecmez yada yine affetmezsin..
Sütyen olarak pentininkileri tavsiye ederim o zamanki bedenimi almıştım zaten esnek çok memnunum. Sağma Makinesi de almanı öneririm. İki nevresim yada tek nevresim ve yedek çarşaf tavsiyem. Yani yedek lazım bence. Korse deneme aşamasındayım bence o sonradan da alınabilir belki normal Doğum yaparsın. Emzirme minderi kullanmadımAy bilmem ki hiç bilmediğim bir dünyaya adım aticam ne sormam gerekiyor onu bile bilemiyorum. Mesela emzirme sütyenini hangi beden almam lazım suanki beden olur mu yoksa doğumdan sonra mi alayım?
Fırın yemekleri kurtarıcı oluyor bana. Bi on dakika fırsat bulursam .patates , yeşil biber , kırmızı biber , patlıcan doğruyorum içine et atıp , baharatlayim hemen fırına atıyorum.on dakika da yapılıyor , pişmesi fırına bagli. Aynı şekilde tavuklu olanını yapıyorum. Ya da et ve tavuk koymadan sadece onları fırında kızartıp üstünüstüne sarımsaklı yoğurt domates sosu yapıyorum . Bunlar pratik oluyor . Makarna zaten .haftanın vazgecilmeziKızlar yemek olarak ne yapıyorsunuz bu yaramazlarla :) akşamları ne yapacağımızı yazsak mı birbirimize fikir olur herkes pratik şeyler yapıyordur diye düşünüyorum :) makarna ve ekmek arasından öteye gidemedik biz
Kizim huysuz ama bakiyorum burda babalar kizlariyla mukemmel ilgileniyor biticek canim kafamdan silip attim orospu etti beni kizima onu derken ozur diliyoe neye fayda artik gozum karardi benim tatilde eglencem kalmadi ruh gibiyim icsem alkol alicam ki sabah aksam icio kendi bakalim ne olucak
Cikmayacak kiz niye ciksinAvenout puset kullanan var mı aranızda , bu kırmızı kılıf ne zaman çıkacak, ya da çıkacak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?