2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Biz bittik canim bana istem disi sahip oldu 2 kez yine agrili aglamakli iliski sinir oldum yok olmaz akil
Ne yalan soyleyeyim sasirmadim. Esinin ciddi tedaviye ihtiyaci var. Ama ben senin yerinde olsam iyilessin diye omurumu harcamam. Arkana bakma kac...
Svava nın kumaşı nasıl? Terletmeyecek bir şey lazım bana da
Defaktonun likrali tisortleri gibi ince kumasi. Kumas iyi yani. Ama diyorum ya tunik modeli. Ben zorlandim kullanirken boyunda ki sert kisim yok diye.
Memeler 1 beden buyuyor. Rahat birsey almaya bak. Zaten cok sikarsa sut uretimini etkiliyor.
Ben dogumdan 1 ay sonra sordugumda korse kullanabilirsin demişti. Dikisler gecince sakincasi yok. Evet pompa sart. 2 nevresim yeter kirlendikce degistirirsin. Zaten ilk zamanlar kundaklar onemli. Bence owli kundak ile woolnat tulum kesin al. Emzirme minderi ben kullanamadim.

Üşütmemeye dikkat et canım Deniz eser. Hava beklediğimden serin sıcağa da serine de hazırlıklı ol keyifli bir tatil diliyorum

Korse olarak ne kullanıyorsun?

Emzirme yastığı kesinlikle almalısın. Onunla emzirmek çok rahat ve sonrasında bebeğe destek mindeei olarak kullanabilirsin. Ben emzirme atleti aldım suwen marka. Orda s m l olarak vardı. L bana olur diyerek aldım. Ama doğumdan sonrada alabilirsin evde zaten ilk günler memeler hiç kapanmadan açık kalacak göğüs pompasını ben doğumdan sonra lazım olunca aldım. Ama bana sorarsan eninde sonunda lazım olan bir ürün. İşk günler süt kolostrumlu oluyor mesela. Oğlumun emmediği meme reddi yaşadığı zamanda sağdım kaşıkla verdim zaten 2 kaşıkta doyuyorlar. Kalan sütleri buzluğa attım. Şimdi kolostrumlu bi kaç poşet sütüm var. Dışarı çıkmam hastaneye vs gitmem gerekirse onu verdiricem. Yada normal bi zamanda içiricem ki kolostrum almış olsun. Ben korse kullanmadım sezaryen oldum ama kullananları bilemiyorum.

Ben de komili kullaniyorum. Çok bez denedim. En çok bundan memnun kaldım. Hem uygun fiyat hem kakasi çıkmıyor. Prima ve huggies kullandım daha önce. Hele Prima bitsin diye dua ettim. Pisik de olmuyor ama Komili bezden mı yoksa ben arada pisik kremi sürüyorum ondan mı bilmiyorum.

Bizim bezde bitmek üzere. Bende komili deneyeceğim bakalım umarım memnun kalırım. Nedense primadan bi haz etmiyorum bi hoşuma gitmiyor. Dünde kakası taştı yandan. Daha yaparken. Uzattım alt açmaya yapmasını bekliyoruz karnına masaj yapıyordum. Kakasını yaptı daha bismillah bi baktım taşmış

mabada Aynı durumdayım iki gündür aşıya bağladım huzursuzluğunu. Resmen beni istemiyor babası kollarında ayakta sallayarak uyuttu resmen ağlarken bayıldı uykuya. Çok üzüldüm bugün devam ediyor dün gece kötü geçince hava değişikliği olsun dedik kahvaltıya gittik. Dışarıda emdi uyudu sıkıntı yok eve geldik yine ağlaya ağlaya uyudu normalde gündüz mama vermezdim deneyeyim dedim içti uyudu. Doymuyor mu atak mı geçiriyor aşıdan mı ne oluyor anlamıyorum çok üzgünüm

Kızlar yemek olarak ne yapıyorsunuz bu yaramazlarla :) akşamları ne yapacağımızı yazsak mı birbirimize fikir olur herkes pratik şeyler yapıyordur diye düşünüyorum :) makarna ve ekmek arasından öteye gidemedik biz

Kizim huysuz ama bakiyorum burda babalar kizlariyla mukemmel ilgileniyor biticek canim kafamdan silip attim orospu etti beni kizima onu derken ozur diliyoe neye fayda artik gozum karardi benim tatilde eglencem kalmadi ruh gibiyim icsem alkol alicam ki sabah aksam icio kendi bakalim ne olucak

Normali o zaten. Kizinda huysuz degildir muhtemelen yasadiklari etkisiyle oyle davraniyordur. Umarim bu kez vazgecmez yada yine affetmezsin..

Sütyen olarak pentininkileri tavsiye ederim o zamanki bedenimi almıştım zaten esnek çok memnunum. Sağma Makinesi de almanı öneririm. İki nevresim yada tek nevresim ve yedek çarşaf tavsiyem. Yani yedek lazım bence. Korse deneme aşamasındayım bence o sonradan da alınabilir belki normal Doğum yaparsın. Emzirme minderi kullanmadım

Fırın yemekleri kurtarıcı oluyor bana. Bi on dakika fırsat bulursam .patates , yeşil biber , kırmızı biber , patlıcan doğruyorum içine et atıp , baharatlayim hemen fırına atıyorum.on dakika da yapılıyor , pişmesi fırına bagli. Aynı şekilde tavuklu olanını yapıyorum. Ya da et ve tavuk koymadan sadece onları fırında kızartıp üstünüstüne sarımsaklı yoğurt domates sosu yapıyorum . Bunlar pratik oluyor . Makarna zaten .haftanın vazgecilmezi

Canım benim bu hayatta öğrendiğim bir şey varsa o da huydan asla ama asla vazgeçilmediği. Yani kocan atıyorum sana 1 defa salak dediyse sonra pişman olup özür dilesede diğer kavgada yine diyecek. Swn elinden geleni yaptın. En azından artık vicdanın rahat. Umarım herşey yoluna girer ve sende huzurlu bir hayata başlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…