- 3 Ekim 2012
- 2.434
- 2.339
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #51.801
Onu ben yeni anladim gec oldu ama neyseki kararimi net verdimCanım benim bu hayatta öğrendiğim bir şey varsa o da huydan asla ama asla vazgeçilmediği. Yani kocan atıyorum sana 1 defa salak dediyse sonra pişman olup özür dilesede diğer kavgada yine diyecek. Swn elinden geleni yaptın. En azından artık vicdanın rahat. Umarım herşey yoluna girer ve sende huzurlu bir hayata başlarsın
Bira mayasini mi kullandin canım ?Ben kuşllandım. Faydasını gördüm cnm
İncir uyulmasında incirler güzelse lezzetli oluyor incirler güzel değilse acı. İkisini de tecrübe ettim acıyken gerçekten bişeye benzemiyor
İstanbula gitmeden 3/5 gömlek almam lazım yoksa yanlardan lıbırlar gözüküyor örtü falan hak getire her yerim ortada oliyor tişörtü siyirinca
Kizlar gunduz uykumuz bizim resmen sifir. 10-15 dakika dalmalarini toplayarak 1 saate tamamlamaya calisiyorum.herseyi deniyorum o gozler kapanmiyor. Onerisi olan var mi? Aksamlari fena degil her 2 saatte bir uyanip sadece 3-4 dakika emip geri uyuyor ama sabah 6 itibariyle ayakta ve asla gunduz uyumuyor
Ay bilmem ki hiç bilmediğim bir dünyaya adım aticam ne sormam gerekiyor onu bile bilemiyorum. Mesela emzirme sütyenini hangi beden almam lazım suanki beden olur mu yoksa doğumdan sonra mi alayım?
Sezaryen olursam korse kullanabilir miyim? Malum indirim kovalıyoruz böyle şeyler icin. Pompa illa lazım mı? Kaç nevresim yeter çocuğa? Emzirme minderi gerekli mi?
Degismiycek kizim arabada huysuzlandi diye orospu cocugu idrarsin gozumde diskisin senden nefret ediyorum dedi ben aglamaya basladim bagirdim dedi bu araba 4umuze mezar olucak dedi donuste ayriilicm
Kızlar yemek olarak ne yapıyorsunuz bu yaramazlarla :) akşamları ne yapacağımızı yazsak mı birbirimize fikir olur herkes pratik şeyler yapıyordur diye düşünüyorum :) makarna ve ekmek arasından öteye gidemedik biz
Avenout puset kullanan var mı aranızda , bu kırmızı kılıf ne zaman çıkacak, ya da çıkacak mı?
Onu ben yeni anladim gec oldu ama neyseki kararimi net verdim
Kızlar bebe uyutma önerisi olan var mı? Benimki gündüz memede uyuklama şeklinde geçiştiriyor yerine koyunca uyanıyor. Gece sallanan koltukta emzirip yatırıyordum uyuyordu, 2gecedir uyumuyor. Ancak yanyana yatıyoruz, memeyi yine ağzına veriyorum emerken uyuyakalıyor bırakıyor öyle uyuyoruz. Bana aşırı derecede yapıştı. Ne yapsam nasıl uyutsam bi akıl verin bana
Sabırlı ol ağlamadığı sürece bir süre sonra uyur eğer uykuya meyli varsa tabi :)Bizimde memede uyuyor sadece. Demin yatağına aldım uyandı. Yatağa eğildim memeyi alınca uyudu peşime geri uyandı. Şimdi yatağa yanıma aldım. Arkamı döndüm. Sesler çıkarıyor bakayım diye ama dönmüyorumgözler kayıyor ama bakalım hangimiz galip gelecek. 10 dk dır böyleyiz. :) ilk 3 ay dünyaya adapte olma süreleri. Tek bildikleri biz kokumuz ve meme. O yüzden ben kabullendim bu süreci. Yapışık ikiz gibiyiz. Aslında iyikide böyleyiz. Gün gelecek böyle olmak için neler veririz ama olmayacak :) ve zaman öyle hızlı ki o günler çok hızlı gelecek. O yüzden varsın yapışık olsunlar bize :)
Sabırlı ol ağlamadığı sürece bir süre sonra uyur eğer uykuya meyli varsa tabi :)
Bizimde memede uyuyor sadece. Demin yatağına aldım uyandı. Yatağa eğildim memeyi alınca uyudu peşime geri uyandı. Şimdi yatağa yanıma aldım. Arkamı döndüm. Sesler çıkarıyor bakayım diye ama dönmüyorumgözler kayıyor ama bakalım hangimiz galip gelecek. 10 dk dır böyleyiz. :) ilk 3 ay dünyaya adapte olma süreleri. Tek bildikleri biz kokumuz ve meme. O yüzden ben kabullendim bu süreci. Yapışık ikiz gibiyiz. Aslında iyikide böyleyiz. Gün gelecek böyle olmak için neler veririz ama olmayacak :) ve zaman öyle hızlı ki o günler çok hızlı gelecek. O yüzden varsın yapışık olsunlar bize :)
Valla ilk de öylr oluyor da ikinci çocuk da mecbur yapıyorsun:) çünkü düşünmen gereken bi çocuk daha var geçiştirilmiyor o yüzden. Aynı yemrk düzrnimiz devam ediyor bizim çok uğraştırıcı şeyler haricinde. Bi dd artık mercimek nohut falan da yemeye başladım. Çeşidimiz artar artık. Her gün mutlska çorba oluyo çoğu zaman iki günlük yapıyorum. Süt diyetinden dolayı yoğurtlu çorbalar haricinde hepsini dönüp dönüp yapıyom:) haftada bi köfte tavuk et yemeği bundan sonra bi de kuru bakliyat eklenir. Tabi benim sıpa öğlen uyuyor da ondan yapabiliyorum uyumasa çok zor. Ama pratik yemek fikirlerini ben de bekliyorum. Hergün yazsak ne güzel olur. Bazen ne yapacağını bulmsk yapmaktan zor oluyor:))Kızlar yemek olarak ne yapıyorsunuz bu yaramazlarla :) akşamları ne yapacağımızı yazsak mı birbirimize fikir olur herkes pratik şeyler yapıyordur diye düşünüyorum :) makarna ve ekmek arasından öteye gidemedik biz
Canım benimki direk ağlıyor. Uyanıp da yatakta dursa bende yanına yatıp veya emzik verip geri dalmasını bekleyebilirim. Hatta bazen kucağımdan ayrılır ayrılmaz daha yatağa deymeden havada ağlıyor. Bende şikayetçi değilim açıkcası. Sadece onun iyiliği için uyusun istiyorum. 3aydan sonra eminim o da bu kadar yapışmayacak, ama uyuma şekli böyle alışır da sonra zorlanırız diye çekiniyorum.
Ayakta sallamak diycem bana kızacaksınızKızlar bebe uyutma önerisi olan var mı? Benimki gündüz memede uyuklama şeklinde geçiştiriyor yerine koyunca uyanıyor. Gece sallanan koltukta emzirip yatırıyordum uyuyordu, 2gecedir uyumuyor. Ancak yanyana yatıyoruz, memeyi yine ağzına veriyorum emerken uyuyakalıyor bırakıyor öyle uyuyoruz. Bana aşırı derecede yapıştı. Ne yapsam nasıl uyutsam bi akıl verin bana
Ay o çok kötü olmuş cnm ya nasıl vazgeçirebilirsin acabaKizlar benim bebiste supurge sesiyle uyumaya alisti kapattigim an uyaniyo
:) alışmış desene :) azimle devam et farklı şeylere de aşılırVe kazanan ben oldum ama sırf memeyi almadığı için inatla dalmıyor yemin ederim yaa :) onun için şimdi yaygara kopacak eminim. Emmeden dalmak çocuğun lügatında yok arkadaş :)
Ben ayakta sallama işine hiç girmedim çünkü alışırsa büyüdükçe benim ayaklar taşımaz diye :)Ayakta sallamak diycem bana kızacaksınızama bana bütün uyutma yöntemlerinden kolay geliyor. Uykusu var da uyuyamıyorsa 5 dk da uyuyor
Karnını doyurduktan sonra yüzüstü göğsüne yatırıp sırtına pış pış çok hafif hafif. Koyunca uyanırsa da uykuluysa pışpışa devam ve bir süre beklemek ses çıkarsa bile ağlamadıkça müdahale etme canım. Benim standart yok duruma göre değişiyorKızlar bebe uyutma önerisi olan var mı? Benimki gündüz memede uyuklama şeklinde geçiştiriyor yerine koyunca uyanıyor. Gece sallanan koltukta emzirip yatırıyordum uyuyordu, 2gecedir uyumuyor. Ancak yanyana yatıyoruz, memeyi yine ağzına veriyorum emerken uyuyakalıyor bırakıyor öyle uyuyoruz. Bana aşırı derecede yapıştı. Ne yapsam nasıl uyutsam bi akıl verin bana
Nemesis086Kızlar burda okadar muhabet ediyoruz instagramdan eklesek ya birbirimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?