2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canım benim birkaç aksilik yüzünden ultrasonla çok vaktim geçti. Bende ultrasona girmek zararlı mi dedim doktora dr güldü istersen günde 20 defa gir hicbir zararı yok bebeğe dedi. İçini rahat tut

Canım benim birkaç aksilik yüzünden ultrasonla çok vaktim geçti. Bende ultrasona girmek zararlı mi dedim doktora dr güldü istersen günde 20 defa gir hicbir zararı yok bebeğe dedi. İçini rahat tut
özel hastaneye gittiğim için doktora kalsa her hafta gideceğim kontrole, bu tavırdan da hoşlanmıyorum, böyle beni sürekli çağırırsa daha 12 hafta olmadan özel sağlık sigortasının limitini bitireceğim. başka bir yere de gidemiyorum, poliçemde baştan sona aynı hastaneye gitme şartı var doğumun ücretsiz olması için.
neyse ben evham yapmadan sükunetimi koruyayım artık yapacak bi şey yok

canım bu senenin başında eşim kendini ,oğlum ve beni alianzz siğortalı yaptırdı
policede 8 kez diyor.
ama doğum için ekstra bir evrak mı düzenlemek gerekiyor
ve özel sigorta ödemeleri ne kadar değişiyor
şuan aylık her birimiz için 50 tl ödüyoruz

Günaydın. Aranızda gece bulantıları yaşayan var mi varsa nasıl geçiriyorsunuz. Yardımcı olur musunuz

günaydın.. benim genelde sabah bulantılarım çok oluyor hatta istifra ettğim bile oluyor arada ama bi kaç akşamdır saat 6-7 den sonra falan daha kötü olmaya başladım.. dr mide bulantısı için zofer 4mg tablet verdi bana onu içiyorum o iyi geliyor..

Bende normalde hiç bulanmadım dahaa ama akşamları hafif oluyor

ben grup sağlık sigortasına dahilim yani çalıştığım şirketin sigorta şirketi ile kendi arasında anlaşarak belirlediği şartlara tabiyim, bu nedenle poliçelerimiz farklıdır
benim poliçemde gebelik teşhisi hangi hastanede konursa orada devam etmelisiniz şartı var, yani hamilelik boyunca araya başka bir kurum sokmadan tüm testleri kontrolleri aynı hastanede yaparsanız doğum ücretsiz oluyor
gittiğiniz hastaneye poliçenizi gösterip sorabilirsiniz, bu şekilde bir poliçem var, doğumu karşılayacak mısınız diye, satışçılar önden bilgi veriyorlar

Bende normalde hiç bulanmadım dahaa ama akşamları hafif oluyor

hafifse bulantıların tuzlu çubuk kraker, olips şeker tüketebilirsin.. ilk başlarda benimde mide bulantım az olduğunda olips şeker atıyordum ağzıma ama bulantılar artınca yetersiz geldi

bu arada kaç haftalık sizin?

inşallah.. günlerdir dua ediyorum bebeğim inşallah sağlıklıdır diye.. allah kimsenin kucağını boş koymasın inşallah..

Merhaba arkadaşlar . Bende şubat annesi olacağım Allah izin verirse inşallah. 7+3 deyim. 2. Bebeğimiz. Mide bulantısı hat safhada. Bir ara bende kanama yaşadım ama şuan yok gibi. İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun

Canim ağır ya da yorulacagin bir iş mi yaptin ya da cok mu yürüdün.. Kana dönmemiş çok şükür ve bugun de devam etmezse endişelenme bence de. Ayaklarini uzat dinlen bol bol su iç canım
Ben de kendimi çok yorunca kahverengi lekelenme oluyor sanırım ilk aylar dinlenmemiz lazım canım

Canim ağır ya da yorulacagin bir iş mi yaptin ya da cok mu yürüdün.. Kana dönmemiş çok şükür ve bugun de devam etmezse endişelenme bence de. Ayaklarini uzat dinlen bol bol su iç canım
Ben de kendimi çok yorunca kahverengi lekelenme oluyor sanırım ilk aylar dinlenmemiz lazım canım

İnşallah canım bende 7+2 deyim lekelenme bendede oluyor inşallah bir sorun olmaz,hakkımızda hayırlısı

merhaba.. hoşgeldin.. amin..

İnşallah canım bende 7+2 deyim lekelenme bendede oluyor inşallah bir sorun olmaz,hakkımızda hayırlısı

geçtiğimiz haftaya kadar bende de lekelenmeler oldu.. progestan kullanıyorum tedbir için.. 3-4 gündür yok lekelenme. cumartesi kontrolüm var progestanı bıraktırabilir dr. çok fazla ayakta durmamak ve yormamak lazım.. 12.haftaya kadar herşey çok önemli..

Kızlar günaydın.benim de aksamlari bulantim ve hasimsizliklarim var. Bir arkadas premesis vitamin tableti onerdi. Dun aldim cok rahatladim elhamdulillah.Icinde gunluk almamiz gerek folik asit ve bazi vitaminler var. Yanliz bulantisi hafif ve orta siddette olanlara oneriliyor.agir olanlarda cok etki etmiyormus. Tabi doktorunuza danisarak kullanin. Diger bulanti haplari b grubu benim icim rahat etmedi.bu guvenli cunku hepsi vitamin

Merhaba kızlar ne zamandır giremedim.

Biraz rahatsızdım şimdi daha iyiyim çok şükür, ilk hamileliği hemen unuttum mu yoksa bu daha mı farklı bilmiyorum ama çok iyi geçmiyor ne yazıkki. Umarım hepimiz atlatırız bu süreci.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…