- 6 Haziran 2017
- 604
- 537
- 53
- 31
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #5.141
Canım benim birkaç aksilik yüzünden ultrasonla çok vaktim geçti. Bende ultrasona girmek zararlı mi dedim doktora dr güldü istersen günde 20 defa gir hicbir zararı yok bebeğe dedi. İçini rahat tutherkese günaydın
kızlar bugün 8+3'teyim, dün ilk defa çok hafif pembe lekelenmeler oldu. normal akıntının içinde pembelik var, öğlen başladı ve akşama kadar azar azar devam etti.
gece olmamış, sabahtan beri henüz kontrol etmedim.
bugüne kadar yalnızca 7+2'de doktora gittim, çok şükür her şey yolundaydı gittiğimde.
dün akşam doktoruma bu pembe lekelenmeyi yazdım, yarın gel kontrol edelim dedi hemen.
gitsem yine ultrasonla bakacak, yurt dışında bu kadar sık ultrasona girmeyi hiç iyi söylemiyorlar.
bugün işim olduğunu gelemeyeceğimi söyledim.
progestan vs de hiç demedi doktor, şikayetlerin artarsa yaz tekrar dedi kapandı öyle konu.
evhama gerek yok değil mi kızlar..
Kıymetini bilelim cnm şanslıyızBenim hiç bulantım olmadı şükür.. olanların da hemen geçer inşallah
özel hastaneye gittiğim için doktora kalsa her hafta gideceğim kontrole, bu tavırdan da hoşlanmıyorum, böyle beni sürekli çağırırsa daha 12 hafta olmadan özel sağlık sigortasının limitini bitireceğim. başka bir yere de gidemiyorum, poliçemde baştan sona aynı hastaneye gitme şartı var doğumun ücretsiz olması için.Canım benim birkaç aksilik yüzünden ultrasonla çok vaktim geçti. Bende ultrasona girmek zararlı mi dedim doktora dr güldü istersen günde 20 defa gir hicbir zararı yok bebeğe dedi. İçini rahat tut
canım bu senenin başında eşim kendini ,oğlum ve beni alianzz siğortalı yaptırdıözel hastaneye gittiğim için doktora kalsa her hafta gideceğim kontrole, bu tavırdan da hoşlanmıyorum, böyle beni sürekli çağırırsa daha 12 hafta olmadan özel sağlık sigortasının limitini bitireceğim. başka bir yere de gidemiyorum, poliçemde baştan sona aynı hastaneye gitme şartı var doğumun ücretsiz olması için.
neyse ben evham yapmadan sükunetimi koruyayım artık yapacak bi şey yok
Günaydın. Aranızda gece bulantıları yaşayan var mi varsa nasıl geçiriyorsunuz. Yardımcı olur musunuz
Bende normalde hiç bulanmadım dahaa ama akşamları hafif oluyorgünaydın.. benim genelde sabah bulantılarım çok oluyor hatta istifra ettğim bile oluyor arada ama bi kaç akşamdır saat 6-7 den sonra falan daha kötü olmaya başladım.. dr mide bulantısı için zofer 4mg tablet verdi bana onu içiyorum o iyi geliyor..
ben grup sağlık sigortasına dahilim yani çalıştığım şirketin sigorta şirketi ile kendi arasında anlaşarak belirlediği şartlara tabiyim, bu nedenle poliçelerimiz farklıdırcanım bu senenin başında eşim kendini ,oğlum ve beni alianzz siğortalı yaptırdı
policede 8 kez diyor.
ama doğum için ekstra bir evrak mı düzenlemek gerekiyor
ve özel sigorta ödemeleri ne kadar değişiyor
şuan aylık her birimiz için 50 tl ödüyoruz
Bende normalde hiç bulanmadım dahaa ama akşamları hafif oluyor
7+5 sizinhafifse bulantıların tuzlu çubuk kraker, olips şeker tüketebilirsin.. ilk başlarda benimde mide bulantım az olduğunda olips şeker atıyordum ağzıma ama bulantılar artınca yetersiz geldi
bu arada kaç haftalık sizin?
7+5 sizin
İnşallah sağ salim kucağına alırsınbenim bugün 8 hartalık.. cumartesi kontrolüm var çok endişeliyim
8 ay önce 9 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu.. o yüzden çok stresliyim bu aralar
Amin inşallahinşallah.. günlerdir dua ediyorum bebeğim inşallah sağlıklıdır diye.. allah kimsenin kucağını boş koymasın inşallah..
Ben de kendimi çok yorunca kahverengi lekelenme oluyor sanırım ilk aylar dinlenmemiz lazım canımCanim ağır ya da yorulacagin bir iş mi yaptin ya da cok mu yürüdün.. Kana dönmemiş çok şükür ve bugun de devam etmezse endişelenme bence de. Ayaklarini uzat dinlen bol bol su iç canım
Ben de kendimi çok yorunca kahverengi lekelenme oluyor sanırım ilk aylar dinlenmemiz lazım canımCanim ağır ya da yorulacagin bir iş mi yaptin ya da cok mu yürüdün.. Kana dönmemiş çok şükür ve bugun de devam etmezse endişelenme bence de. Ayaklarini uzat dinlen bol bol su iç canım
İnşallah canım bende 7+2 deyim lekelenme bendede oluyor inşallah bir sorun olmaz,hakkımızda hayırlısıMerhaba arkadaşlar . Bende şubat annesi olacağım Allah izin verirse inşallah. 7+3 deyim. 2. Bebeğimiz. Mide bulantısı hat safhada. Bir ara bende kanama yaşadım ama şuan yok gibi. İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun
Merhaba arkadaşlar . Bende şubat annesi olacağım Allah izin verirse inşallah. 7+3 deyim. 2. Bebeğimiz. Mide bulantısı hat safhada. Bir ara bende kanama yaşadım ama şuan yok gibi. İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun
Ben de kendimi çok yorunca kahverengi lekelenme oluyor sanırım ilk aylar dinlenmemiz lazım canım
İnşallah canım bende 7+2 deyim lekelenme bendede oluyor inşallah bir sorun olmaz,hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?