2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

lk hamileliğim de tüp bebekti. O kadar inanamıyordum ki. Eşime bir gün ultrason çıkışı, sen başkasının bebeğini videoya kaydettin, bizim bebeğimizmiş gibi izletiyorsun di mi dedim :) O kadar inanamıyordum yani... Bu psikoloji malesef anlatılmaz. Bir ara mobil ultrason cihazı araştırdım desem de yalan olmaz :)

Hormonların da etkisiyle çok etkileniyoruz galiba. İnşallah arkadaşının bebeği de onunla kalır ve sağlıkla kucağına gelir. Sanırım benim acilen doktora gitmeye Ve psikolojimi toplamaya ihtiyacım var. Allah ım tüm bebeklerimizi korusun, sağlıkla büyüsünler inşallah.

Anlıyorsundur o zaman beni, böyle zaman hemen geçsin ve Doğum günü gelsin istiyorum. Oysa önceden hamileliği doya doya yaşasam derdim. Valla ben de şu kalp atışlarını dinlediğin bir cihaz var ya eve alabiliyorsun, bazen alasım geliyor.

Kızlar ya göğüslerimin yanlarındaki bastırınca acımalar yok gibi artık, sizde durum nasıl? Sadece uçları acıyor, hiç bir belirti olmadığı için korkuyorum
Benimde öyle oldu günlerimizde aynı nerdeyse normal demek ki. Kontrole daha var ama dayanamayıp giderim kesin. Ilkinde her hafta gidiyordum bunda yine 2 haftada 1

Çok zor Allah yardımcısı olsun

Bende cok etkileniyorum hamileliğinde etkisi var tabi ama tutuyorum kendimi gitmemek için.

Canım bu gibi durumlarda kontrole gitmek iyi olabilir, bir de kan uyuşmazlığı gibi bir durumunuz yok değil mi ?

Muhtemelen her şey yolundadır, böyle lekelenmeler çoğumuzda oluyor.
kan uyuşmazlığı durumumuz yok, bugün geçti çok şükür
kontrol tarihim haftaya, lekelenmeler geçtiği için önümüzdeki haftayı bekleyeceğim tekrar gitmek için

Benimde öyle oldu günlerimizde aynı nerdeyse normal demek ki. Kontrole daha var ama dayanamayıp giderim kesin. Ilkinde her hafta gidiyordum bunda yine 2 haftada 1

Aynı şeyleri yaşadığımızı duyunca rahatlıyor İnsan gerçekten, offf ya ben de en son 2,5 hafta önce gittim ama 2 ay geçmiş gibi uzun geldi. Haftaya randevum var ama cuma ya da Cumartesi'ye mi çeksem diyorum.

kan uyuşmazlığı durumumuz yok, bugün geçti çok şükür
kontrol tarihim haftaya, lekelenmeler geçtiği için önümüzdeki haftayı bekleyeceğim tekrar gitmek için

O zaman rahat ol tatlım, kan uyuşmazlığı olsa hemen git derdim. Zaten lekelenme de durmuş, kendini yorma dinlenmeye çalış

Amin canim inşallah

bilgi ve ilginiz için teşekkür ederim.
öbür ay gidicem sorarım inş

Canım poliçene bakarsan Doğumu kapsayıp kapsamadığını anlarsın. Ama en son sorduğumda doğum içermeyen paket 700tl iken sınırsız doğum limiti olan paket 2400 gibi bir şeydi.
biz zaten yıllık 600 tl ödüyoruz. doğum 1500 tl idi 1,5 sene önce oğlumda
olmadı yine doğumsuz paket alıp 600 tl-700 tl veririz seneye.
doğum parasıda öderiz

İnşallah canım , katılıyorum doktora git için rahatlar hem de aklındaki soru işaretlerinden kurtulursun iyi gelir sana da

Aklıma şey geldi ben adete 4-5 kala kan testi yaptırmıştım 10.8 çıkmıştı arkadaşa attım baktım negatif dedim o da manyak mısın kızım pozitif işte dedi çok düşük olunca inanmamıştım sonra ikna oldum ne komikti hamile değilim deyip oturacaktım :)))

Kizlar evinizin temizligini nasıl hallediyorsunuz. Ben hamileligimi ögrendigimden beri ilk defa bugün evi süpürdum kocam supuruyordu ama istedigim gibi olmuyordu koltuklarin altını arkasını almayı unutuyordu. Bir de işten yorgun gelip ev işi yaptığı için ben de bunaltmak istemiyordum. Bugün salonu odalari falan süpürdm mutfakta detayli temizlik yaptim ama belim kopuyo şimdi gobegimin altina da hafif agri girdi.

biz zaten yıllık 600 tl ödüyoruz. doğum 1500 tl idi 1,5 sene önce oğlumda
olmadı yine doğumsuz paket alıp 600 tl-700 tl veririz seneye.
doğum parasıda öderiz

Canım bu sigorta paketleri Acıbadem, memorial, florance gibi Doğumun çok daha pahalı hastanelerde mantıklı oluyor. Bir de her gidişte indirim yapıyor. Örneğin benim doktor 250-300 civarı muayene ücreti var sanırım, ben 170 ödüyorum.

Bana süpürge filan yasak canım, hiç bir şey yapmıyorum. Normalde yardımcı geliyordu o da köyüne gitti yaz boyu yok. Tam zamanını buldu yani. Eşim de süpürse olmuyor. Bu hafta annem yardıma geldi. Bakalım Yen'i birilerini arıyorum.

Hahahaaa doktora regl olamıyorum diye giderdin bebeği görürdün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…