- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #5.181
Şu kayıplardan sonra panik yaptım sanırım. Kalp durması halinde tüm belirtiler geçti filan diye okuyunca daha da kötü oldum. Şu kontrol günü gelse de görsem rahatlasam :)
Demek ki olabiliyor, biraz rahatladım. Resmen depresif uyandım bu sabah :)
Ya sorma canım, benim de tüp bebek, zor ulaşınca daha da pirpirik oluyorsun sanırım. Tek belirti göğüslerdi işte, onlarda normale dönünce noluyor dedim kendi kendime. Hatta doktor kontrolünü öne mi çeksem diye bile düşündüm :) bizim gibilerin ultrasona daha çok girip hamileliği gözüyle görmesi lazım sanırım :)
Ben de kötü haberler aldıkça negatif düşünmeye başladım hem burdakiler hem 17-18 haftalık hamile olan bir arkadaşımın bebeğini kaybetme olasığı var iyice onlara taktım kafayı dua edin sizde arkadaşım için hamilelerin duası kabul olur derler
lk hamileliğim de tüp bebekti. O kadar inanamıyordum ki. Eşime bir gün ultrason çıkışı, sen başkasının bebeğini videoya kaydettin, bizim bebeğimizmiş gibi izletiyorsun di mi dedim :) O kadar inanamıyordum yani... Bu psikoloji malesef anlatılmaz. Bir ara mobil ultrason cihazı araştırdım desem de yalan olmaz :)
Benimde öyle oldu günlerimizde aynı nerdeyse normal demek ki. Kontrole daha var ama dayanamayıp giderim kesin. Ilkinde her hafta gidiyordum bunda yine 2 haftada 1Kızlar ya göğüslerimin yanlarındaki bastırınca acımalar yok gibi artık, sizde durum nasıl? Sadece uçları acıyor, hiç bir belirti olmadığı için korkuyorum
Çok zor Allah yardımcısı olsunBen de kötü haberler aldıkça negatif düşünmeye başladım hem burdakiler hem 17-18 haftalık hamile olan bir arkadaşımın bebeğini kaybetme olasığı var iyice onlara taktım kafayı dua edin sizde arkadaşım için hamilelerin duası kabul olur derler
kan uyuşmazlığı durumumuz yok, bugün geçti çok şükürCanım bu gibi durumlarda kontrole gitmek iyi olabilir, bir de kan uyuşmazlığı gibi bir durumunuz yok değil mi ?
Muhtemelen her şey yolundadır, böyle lekelenmeler çoğumuzda oluyor.
Benimde öyle oldu günlerimizde aynı nerdeyse normal demek ki. Kontrole daha var ama dayanamayıp giderim kesin. Ilkinde her hafta gidiyordum bunda yine 2 haftada 1
kan uyuşmazlığı durumumuz yok, bugün geçti çok şükür
kontrol tarihim haftaya, lekelenmeler geçtiği için önümüzdeki haftayı bekleyeceğim tekrar gitmek için
Amin canim inşallahay çok sağolun birileri böyle olumlu şeyler yazınca insana moral oluyor :)) haftasonu bir seyahate gidip geldim, sırt çantası taşıdım, sanki bana da ondan sonra oldu gibi geldi
vallahi ben bundan sonra yan gelip yatacağım, ofiste de altımda yumurta varmış gibi kıpırdamıyorum bugün hiç :)
bugün kesildi çok şükür lekelenmeler, Allah hepimizin meleklerini korusun..
bilgi ve ilginiz için teşekkür ederim.ben grup sağlık sigortasına dahilim yani çalıştığım şirketin sigorta şirketi ile kendi arasında anlaşarak belirlediği şartlara tabiyim, bu nedenle poliçelerimiz farklıdır
benim poliçemde gebelik teşhisi hangi hastanede konursa orada devam etmelisiniz şartı var, yani hamilelik boyunca araya başka bir kurum sokmadan tüm testleri kontrolleri aynı hastanede yaparsanız doğum ücretsiz oluyor
gittiğiniz hastaneye poliçenizi gösterip sorabilirsiniz, bu şekilde bir poliçem var, doğumu karşılayacak mısınız diye, satışçılar önden bilgi veriyorlar
biz zaten yıllık 600 tl ödüyoruz. doğum 1500 tl idi 1,5 sene önce oğlumdaCanım poliçene bakarsan Doğumu kapsayıp kapsamadığını anlarsın. Ama en son sorduğumda doğum içermeyen paket 700tl iken sınırsız doğum limiti olan paket 2400 gibi bir şeydi.
Hormonların da etkisiyle çok etkileniyoruz galiba. İnşallah arkadaşının bebeği de onunla kalır ve sağlıkla kucağına gelir. Sanırım benim acilen doktora gitmeye Ve psikolojimi toplamaya ihtiyacım var. Allah ım tüm bebeklerimizi korusun, sağlıkla büyüsünler inşallah.
Çok zor Allah yardımcısı olsun
Bende cok etkileniyorum hamileliğinde etkisi var tabi ama tutuyorum kendimi gitmemek için.
biz zaten yıllık 600 tl ödüyoruz. doğum 1500 tl idi 1,5 sene önce oğlumda
olmadı yine doğumsuz paket alıp 600 tl-700 tl veririz seneye.
doğum parasıda öderiz
Kizlar evinizin temizligini nasıl hallediyorsunuz. Ben hamileligimi ögrendigimden beri ilk defa bugün evi süpürdum kocam supuruyordu ama istedigim gibi olmuyordu koltuklarin altını arkasını almayı unutuyordu. Bir de işten yorgun gelip ev işi yaptığı için ben de bunaltmak istemiyordum. Bugün salonu odalari falan süpürdm mutfakta detayli temizlik yaptim ama belim kopuyo şimdi gobegimin altina da hafif agri girdi.
Aklıma şey geldi ben adete 4-5 kala kan testi yaptırmıştım 10.8 çıkmıştı arkadaşa attım baktım negatif dedim o da manyak mısın kızım pozitif işte dedi çok düşük olunca inanmamıştım sonra ikna oldum ne komikti hamile değilim deyip oturacaktım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?