2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canim ağır ya da yorulacagin bir iş mi yaptin ya da cok mu yürüdün.. Kana dönmemiş çok şükür ve bugun de devam etmezse endişelenme bence de. Ayaklarini uzat dinlen bol bol su iç canım
ay çok sağolun birileri böyle olumlu şeyler yazınca insana moral oluyor :)) haftasonu bir seyahate gidip geldim, sırt çantası taşıdım, sanki bana da ondan sonra oldu gibi geldi
vallahi ben bundan sonra yan gelip yatacağım, ofiste de altımda yumurta varmış gibi kıpırdamıyorum bugün hiç :)
bugün kesildi çok şükür lekelenmeler, Allah hepimizin meleklerini korusun..

doktora cumartesi gittim söyledim kahverengi lekem oluyor diye ilaç yazmadı bu cuma tekrar gidicem bakalım ne dicek

doktora cumartesi gittim söyledim kahverengi lekem oluyor diye ilaç yazmadı bu cuma tekrar gidicem bakalım ne dicek

ben bir düşük yaşadığım için tedbir amaçlı yazdı bana canım.. şükür ki bu hafta geçti lekelenmelerim.. bakalım cumartesi bana da ne diyecek çok merak ediyorum..

Ya o zaman benim de öyle mthfrler heterezigotum bende o zaman bende taşıyıcı oluyorum Dr 12. Haftaya kadar iğneyi kullandirip biraktirma taraftarı zaten

Evet canım, ben Hematoloji ye de gitmiştim. Biz hasta değiliz, taşıyıcıyız. O yüzden bizde pıhtı atma olasılığı normal insanlarla aynı.

Bunu bir hemotolog ile görüşmelisin canım, bir test daha yapıyorlar diye biliyorum.

ben bir düşük yaşadığım için tedbir amaçlı yazdı bana canım.. şükür ki bu hafta geçti lekelenmelerim.. bakalım cumartesi bana da ne diyecek çok merak ediyorum..
hmm anladım canım inşallah güzel şeyler duyarız çünkü ben henüz kalp atışını duymadım tedirginim o yüzden

Hiç duymamıştım canım ama baş ağrıları filan normal olduğuna göre belki kulak iç basıncı da değişiyordur.

Canım bu gibi durumlarda kontrole gitmek iyi olabilir, bir de kan uyuşmazlığı gibi bir durumunuz yok değil mi ?

Muhtemelen her şey yolundadır, böyle lekelenmeler çoğumuzda oluyor.

Canım poliçene bakarsan Doğumu kapsayıp kapsamadığını anlarsın. Ama en son sorduğumda doğum içermeyen paket 700tl iken sınırsız doğum limiti olan paket 2400 gibi bir şeydi.

Kızlar ya göğüslerimin yanlarındaki bastırınca acımalar yok gibi artık, sizde durum nasıl? Sadece uçları acıyor, hiç bir belirti olmadığı için korkuyorum

Kızlar ya göğüslerimin yanlarındaki bastırınca acımalar yok gibi artık, sizde durum nasıl? Sadece uçları acıyor, hiç bir belirti olmadığı için korkuyorum

bi yerde okumuştum vücut alıştığı için ilk zamanlardaki gibi acıma olmaması normalmiş diye.. moralini bozma canım, pozitif düşün..

Hiiç korkma bence :) Bende hiç olmadı ya:) Ne ilk hamileliğimde ne bu hamileliğimde. Ultrasonda çocuğu görmesem hamileliğime inanmayacaktım. Hele ki ilk bebeğimizi 9 yıl bekledikten sonra zaten insanın inanası gelmiyordu. Bir de üzerine bir şey hissetmeyince:) Kendimi dinliyordum sürekli acaba midem ne zaman bulanacak, başım dönecek mi, yok göz bebeklerim büyüyecek mi, göğüs kenarlarının rengi koyulaşacak mı? :) Hiç bir belirti yoktu bende.. Olmayabiliyor yani. Meraklanma...

bi yerde okumuştum vücut alıştığı için ilk zamanlardaki gibi acıma olmaması normalmiş diye.. moralini bozma canım, pozitif düşün..

Şu kayıplardan sonra panik yaptım sanırım. Kalp durması halinde tüm belirtiler geçti filan diye okuyunca daha da kötü oldum. Şu kontrol günü gelse de görsem rahatlasam :)

Bende de geçti açıma hissi normale döndüler

Demek ki olabiliyor, biraz rahatladım. Resmen depresif uyandım bu sabah :)

Ya sorma canım, benim de tüp bebek, zor ulaşınca daha da pirpirik oluyorsun sanırım. Tek belirti göğüslerdi işte, onlarda normale dönünce noluyor dedim kendi kendime. Hatta doktor kontrolünü öne mi çeksem diye bile düşündüm :) bizim gibilerin ultrasona daha çok girip hamileliği gözüyle görmesi lazım sanırım :)

Ben de kötü haberler aldıkça negatif düşünmeye başladım hem burdakiler hem 17-18 haftalık hamile olan bir arkadaşımın bebeğini kaybetme olasığı var iyice onlara taktım kafayı dua edin sizde arkadaşım için hamilelerin duası kabul olur derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…