2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Mümkünse, bir sağlık problemi yoksa kesin normal doğur.
Emzirme sütyeni 7.ayda aldım sorun olmadı.
Hemen korse kullanımını uygun görmedi benim doktorlarım.
Pompa lazım olmayabilir, gerekirse al bence.
Çocuğa 3 nevresim yeterli.
Emzirme minderi bence süper, hala kullanıyorum.
Kullan at lohusa külot pedler muhteşem, kesin al.
2 gecelik, 2 pijama alabilirsin. İç göstermeyenleri tercih et.

Ve en önemlisi, sütün geç gelirse dert etme, bol bol emzir, gelecektir

Kızlar bebek arabasının ana kucağınbaşlığını nasıl kullanıyosunuz? Çok çukur geliyo bana kullanamadan bebeğim büyücek

puset araba falan eski model bir yakınım verdi. Gittiği yere kadar kullanıcam onları yeni alamıyorum maalesef.
Alt değiştirme örtüsü al al al valla allll bak gör ondna başkası yalan, erkekse halı gibi döşemek zorunda kalıyorsun değiştireceğin zaman ,malum atrakson tarzında yapıyor da..

Kiloyu takma verirsin. Vücut 1 yıla anca topluyor kendini
Ayaklarimin üstüne basamıyorum çok acıyo dizlerim de berbat yere otursam kalkamıyorum 1 sene çok ya napıcam kendimi kötü hissediyorum kilo muhabbetine kotlarim olmuyo hamile kotumu giyiyorum hala

İnşallah canım 40 ından sonra düzelir diye bekledim daha fena oldu :)
Duzelmeleri için gaz probleminin ortadan kalkması gerek malesef ama o da zor erkeklerde kolikse 6 ay devam ediyor kızların daha kısa sürüyor kolik değilse de bazı bebek 3 aydan sonra sakinliyor ama burda 3.ayda olan vardı sanırım bişey değişmedi diyordu.

Son 1 haftadır çok arttı önce böyle değildi. Bide bugün ağlarken gözyaşı geldi içim iyice parçalandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…