2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Ya zaten 2 çocuklu kadınlara ciddi anlamda hayranım. Yani düşünüyorum şuan bi abisi yada ablası olsaydı ben ne yapardım nasıl yapardım diye hayal bile edemiyorum. Buna tek başıma yetmiyorken 2.yle Allah veriyor demek ki o gücü. Bugün için aklımda hiç bişey yok. Sebze adına da hiç bişey yok evde. Markete gitmemiz lazım. Kıyma et hepsi tükendi bi çıkıp alamadık. Canım kremalı tavuklu mantarlı bi makarna istiyor ama evde olan tek malzeme makarna şimdi mesaj attım markete gidelim gelince diye :)

Bu msjı yeni okudum. Öyleyse söylediklerim zor. Belki pış pış işe yarayabilir.

Yok cnm hayran olunacak bi tarafımız yok özellikle de benim:) kolik dönemlerimiz de kızımın önüne akşama kadar bi kaşık yemek koyamadığım günler oldu. Eşim gelince bebeği devredip öyle girebildim mutfağa. Zaten benim kızın da yemekle arası yok yemek ye demesen günlerce aklına gelmez

Eğer yatırınca uyuyan bi bebeğin yoksa bütün uyutma yöntemleri zor ya. Kucakta pış pışlamak daha çok yoruyor beni
Haklısın. Ama dediğim gibi benim bacaklar sıkıntılı. 15 yaş küçük kardeşim var o iki yaşındayken sallamaya çalıştığımı hatırlıyorum ayaklarım taşımıyordu

Yarın bebek bezi alıcam. Hangisini denesem diye karar veremedim. Komili ile evy baby arasındayım. Bunlardan kullanan var mı fikirleriniz neler?

2017 aralık annelerini takip ediyordum , WhatsApp kurubu kurdukları için tamamen men edildiler, kurup da yandı bitti kül oldu, dımdızlak kaldım

Hahahah bize düşmedi öylesi napalım:)) ama hani şşş pat yöntmiyle uyuyor ya bazı bebeler onu kastetmiştim:)
Gecen bi arkadasimla rutin olusturmayi konusuyoruz. Diyor ki mesela ben gunduz 2 saatten fazla uyumasina izin vermedim zorla uyandirdim. Bizim gunduz uykusu 1 saati buldugunda sevincten esimle anneme mesaj atiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…