2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Doktor ocean sanırım yazmış kağıda. Aslında piyasada en iyisi decatabs mış. O zaman bulamamıştım bulursam onu alayım dedim.
Hah şimdi sen diyunxs aklıma geldi ocean da önerdi doktor wellcRe ocean dedk bende well Çubuklu tek pismis kolaymış dedim onu yazayım onu alın dedi ocean pispisli mi ki

İse baslicam cnm 1 ay kaldi gunduz sagmaya vaktim olmuyir gecede zaten sagmazsam mastit olurum kalkinca tek memeyi emip birakiyor.

Beni ekledin mi ya ben kim kim karıstırıyorum

Canim senin bebegin gercekten cok güzel. Hele hikayende paylasmissin masallah masallah dedim.ben korktum vallahi bişey olmasin diye. Eşime de gösterdim ben hep kız bebek sevdalısı olmusumdur o yuzden çok sevdim bebegini. Aman nolur dikkat edin ben cesaret edemem internete koymaya

Aaaa ben de o markayi kullaniyorum üzüldüm bak simdi ben de su vereyim onun peşine madem

Bende wellcare kullaniyorum. Bide damlatmaktan kolay geliyor fıs sıkmak.
Canim paşan nasıl oldu dil bagi operasyonundan sonra emmesi düzeldi mi
Bende bazi rekreasyon merkezine gittiğimde sordum dil bagi yok dedi bende dudak bagi var mi dedim dudak bagi emmehe engel değil dedi bakmadı bile kilo alımı gayet iyi diye öyle olsa kilo alamaz uçla bile bu kadar kilo alımı olmaz dedi
ama benjm memeler hep yara boşalamıyor çoğu zaman ve sanki var gibi sen sami hocaya mi dedin
Dil bagi mi var diye

İse baslicam cnm 1 ay kaldi gunduz sagmaya vaktim olmuyir gecede zaten sagmazsam mastit olurum kalkinca tek memeyi emip birakiyor.
Şimdiden kolay gelsin canim
Sadece gece mi tek meme emiyor
Çocuk rehberi olan sendin demi müze gezdiren ben yine mi karıştırıyorum yoksa

Teşekkür ederiz canim
Allah hepsine uzun omur versin sağlıkla
Ben cekiniyorum da eşim aman koy diyo gazlıyor ablam gazlıyor :) şimdi paylasmayacaksin da ben zaman diyorlar gaza geliyorum bende

Ben şurdan anladım. Silikonu bıraktırmaya çalısıyordum kavrayamıyordu ilkinden biliyorum bide nasıl kavraması gerektiğini. Silikonla alınca yine daha iyiydi ama kavrama tam değildi. Sami hocaya söyledim var ibrahim hocaya gösterin dedi. Sonra gösterdik hemen kestirdik orada. Şuan grip ama iyi emmeye başladı sorunsuz bıraktı silikonuda. Bugun 8 gün oldu 400 gram almiş 8 günde. Gećen ay 1 ayda 700 almistı. Tabi hala toparlanmadi minnak baya boyuda uzun bundan sonra toparlar insaallah.

Teşekkür ederiz canim
Allah hepsine uzun omur versin sağlıkla
Ben cekiniyorum da eşim aman koy diyo gazlıyor ablam gazlıyor :) şimdi paylasmayacaksin da ben zaman diyorlar gaza geliyorum bende
Paylaş ya dısardada görüyorlar. Banada büyuk oglunu koyma diyorlar amannn diyirum koyuyorum annem kızdı hatta arayıp bahçede resimlerini çekip koydum diye

Canm bnde acd3 kullaniyorum bu kadar kullandim kutu uzerindeki şeker içerir yazisini yeni okudum ve kullanmak istemiyorum sen hala devam ediyormusun

Bitti kuzum damla. Eğer bilseydim bende kullanmazdım. Diyorum ya 15 damla damlattım bende. Yutarken sanki 1 yemek kaşığı bal yuttum. Öyle genzim yandı ciğerim yandı yani. Nasıl su içtiğimi bilmiyorum. Keşke baştan baksaydım.

Hah şimdi sen diyunxs aklıma geldi ocean da önerdi doktor wellcRe ocean dedk bende well Çubuklu tek pismis kolaymış dedim onu yazayım onu alın dedi ocean pispisli mi ki

Sanırım damla ya. Kağıtta yazıyor ama bakmadım.

Ah ah keske bnde bastan baksaymisim ya ufacik bebege bu kadar şekerli seyi nasil verebilirler ya valla doktora cok kiziyorum suan zaten bnm bebegim mama emiyo onda da vardr şeker hangisinden kullanmayi düşünüyorsun yeni alirsan banada soylermisin canm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…