- 28 Mart 2017
- 16.596
- 68.049
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #52.261
2 hafta once ben vardim taze bittimKizlar istanbulda Avrupa yakasında olanlar varmi?
Hah şimdi sen diyunxs aklıma geldi ocean da önerdi doktor wellcRe ocean dedk bende well Çubuklu tek pismis kolaymış dedim onu yazayım onu alın dedi ocean pispisli mi kiDoktor ocean sanırım yazmış kağıda. Aslında piyasada en iyisi decatabs mış. O zaman bulamamıştım bulursam onu alayım dedim.
Kuzum beyazlıyor kopacak gibi oldu delindi attan kırmızı et görünüyor sonra sarı Nasır halini alıyor ama koparacak gibi duruyor hala delik var orası inanılmaz acıyor
Emzireyim emzireyim dedim memelerim yara olsa da KESK’e emzirsem dedim eksik Dilek diledim ahahaha şimdi de ceremesini cekiyorum
Çok acıyor ama dayanıyorum napayım yeter ki emsin
Sen neden sağma yapıyorsun kuzum
Veremde tutturuyorlar canım bize hatta ikiniz tutun hareket etmesin dediler ben girmeyecektim eşimle ikimize tutturdu hemşire
Korkma ateşi artmadıkça ilacı vermezsin huzursuzluk oluyor biraz
3 gün banyo yok
Asi yerine kese sünger değdirme 1.5 ay sonra kendi iltihaplanabilir atabilir dedi hemşire verem asisi yerine o sebeple 1.5 orayı elinle yıka bastırma dedi
Bacaklar kizarabiliyor öyle olursa soguk kompleks yap baktın ateş düşmüyor kızarıklık çok huysuzluk çok acile gidin dedi
Ekledim pala ben :)
Ekledim pala ben :)
Beni ekledin mi ya ben kim kim karıstırıyorumKullanıcı adımı yazacağım ama korkuyorum ahahahaha eşim biliyor burayı subat analarıyla dedikodu da misin diyo takiliyor hep :) şimdi kullanıcı adımı yazsam adamın subat analarını okuyacağı falan tutar sanmam ilgilenmez ama ne olur ne olmaz :) sonra anasının hakkında atıp tuttuklarımı görür diye yazamadım hepinizi ekledim burda ki nickimi bilmiyor allahtan :)
Canim senin bebegin gercekten cok güzel. Hele hikayende paylasmissin masallah masallah dedim.ben korktum vallahi bişey olmasin diye. Eşime de gösterdim ben hep kız bebek sevdalısı olmusumdur o yuzden çok sevdim bebegini. Aman nolur dikkat edin ben cesaret edemem internete koymayaBu arada kızlar hastaneden çıktık bugün de o idrarda kırmızılık ufacık vardı kukuyu silerken bi baktım kuku kenarında minicik minicik pembeliler kalmış ıslak mendili bi sildim geldi doktora attım her ne kadar böbrekler temiz çıksa bile belki de doktor benden bıktısu da vermeme rağmen böylesi olunca nefrolog görsün dedi memorial Ankara da nefrolog yokmuş
Güvende buldum bugün dolu dediler ben yarına kadar duramayacağım icin livi aradım orda bulduk boş yer gittik erkek bi profesör suya gerek YÖK ilk 6 ay olur dedi
Verdiğiniz tahlil 5 şey icin bir de kan mi gelen ona da bakalım yarın konuşuruz dedi
Normal dedi o kadar su içerde bir midesi bunalır iki suyu zaten sevmezler sizi de emmeye bilinen doyar midesi siser dedi
Bakalım yarın ben diyecek bugün bizim şıpa iki gündür 4 5 kere emmiyormuş gibi sürekli emmek istiyor memelerim söndü
Dün emmedigi icin kocaman olan memeler zorla ağzına soktuğum memeler bugün sünger
Bu kız benim memelerin dengesini şaşırttı
O gün 6 saat uyudu dedi eşim doktor çok normal dedi
Bende 4 saate falan emdiği oliyor dedim büyüdükçe sureleri uzar kısa emmiyorsa çok sorun yok dedi
Yalnız pazar kendi doktorumuz da 5250 çıkan çocuk bu doktorda 5160 çıktı umarım tartındandir
Bu doktor çok güzel kilo almış 2 .5 ayda Doğum kilosunun iki katına çıkmış normalde bu kiloda Doğan bebekler 5 ayda ancak Doğum kilosunun üstüne çıkar dedi
Bol sıvı tüketin kesinlikle komposto su ve humana çayı tüketin dedi bol sıvı alın dedi
Camış gibi de su içiyorum aslında her bardağım 500 ml aksama kadar 6/7 kez içiyorum
Dua edin kızlar kötü bsy çıkmasın endişeliyim
Valla her foto koyduğumda bu çocukta bsyler oluyor artık cidden bu çocuğa nazar değdiğine inanmaya başladım
Aaaa ben de o markayi kullaniyorum üzüldüm bak simdi ben de su vereyim onun peşine mademİnşallah bi sorun yoktur kuzum. O kadar su vermek banada mantıksız gelmişti. Ben ömere su veriyorum özellikle kustuğunda ağzındaki kalıntıları gitsin vs diye. Bide atrık dvit peşine vericem. Acd3 kullanıyordum. Dün şişenin sonu geldi bide beb bakayım tadına dedim. Yuttum ciğerim yandı şeker tadından. Koca bardak suyu nasıl içtim. O kadar şekerli olduğunu bilsem vermezdim. Şimdi başka markayı alıcaz. Yavrum onu içince ona ne hissettiriyordu acaba.
Canim paşan nasıl oldu dil bagi operasyonundan sonra emmesi düzeldi miBende wellcare kullaniyorum. Bide damlatmaktan kolay geliyor fıs sıkmak.
Şimdiden kolay gelsin canimİse baslicam cnm 1 ay kaldi gunduz sagmaya vaktim olmuyir gecede zaten sagmazsam mastit olurum kalkinca tek memeyi emip birakiyor.
Ekledim pala ben :)Beni ekledin mi ya ben kim kim karıstırıyorum
Teşekkür ederiz canimCanim senin bebegin gercekten cok güzel. Hele hikayende paylasmissin masallah masallah dedim.ben korktum vallahi bişey olmasin diye. Eşime de gösterdim ben hep kız bebek sevdalısı olmusumdur o yuzden çok sevdim bebegini. Aman nolur dikkat edin ben cesaret edemem internete koymaya
Kizlar istanbulda Avrupa yakasında olanlar varmi?
Ben şurdan anladım. Silikonu bıraktırmaya çalısıyordum kavrayamıyordu ilkinden biliyorum bide nasıl kavraması gerektiğini. Silikonla alınca yine daha iyiydi ama kavrama tam değildi. Sami hocaya söyledim var ibrahim hocaya gösterin dedi. Sonra gösterdik hemen kestirdik orada. Şuan grip ama iyi emmeye başladı sorunsuz bıraktı silikonuda. Bugun 8 gün oldu 400 gram almiş 8 günde. Gećen ay 1 ayda 700 almistı. Tabi hala toparlanmadi minnak baya boyuda uzun bundan sonra toparlar insaallah.Canim paşan nasıl oldu dil bagi operasyonundan sonra emmesi düzeldi mi
Bende bazi rekreasyon merkezine gittiğimde sordum dil bagi yok dedi bende dudak bagi var mi dedim dudak bagi emmehe engel değil dedi bakmadı bile kilo alımı gayet iyi diye öyle olsa kilo alamaz uçla bile bu kadar kilo alımı olmaz dedi
ama benjm memeler hep yara boşalamıyor çoğu zaman ve sanki var gibi sen sami hocaya mi dedin
Dil bagi mi var diye
Paylaş ya dısardada görüyorlar. Banada büyuk oglunu koyma diyorlar amannn diyirum koyuyorum annem kızdı hatta arayıp bahçede resimlerini çekip koydum diyeTeşekkür ederiz canim
Allah hepsine uzun omur versin sağlıkla
Ben cekiniyorum da eşim aman koy diyo gazlıyor ablam gazlıyor :) şimdi paylasmayacaksin da ben zaman diyorlar gaza geliyorum bende
Aaa aklıma gelmemiş kizum yaaaa2 hafta once ben vardim taze bittimdedim ben geldim cay ismarlayan olursa diye ismarlamadiniz
Canm bnde acd3 kullaniyorum bu kadar kullandim kutu uzerindeki şeker içerir yazisini yeni okudum ve kullanmak istemiyorum sen hala devam ediyormusun
Aaa bana cok yakinsin canm neresinde bn samatyadayimBen avrupa yakasındayım cnm :)) zeytinburnunda. Sen .?
Hah şimdi sen diyunxs aklıma geldi ocean da önerdi doktor wellcRe ocean dedk bende well Çubuklu tek pismis kolaymış dedim onu yazayım onu alın dedi ocean pispisli mi ki
Ah ah keske bnde bastan baksaymisim ya ufacik bebege bu kadar şekerli seyi nasil verebilirler ya valla doktora cok kiziyorum suan zaten bnm bebegim mama emiyo onda da vardr şeker hangisinden kullanmayi düşünüyorsun yeni alirsan banada soylermisin canm yaBitti kuzum damla. Eğer bilseydim bende kullanmazdım. Diyorum ya 15 damla damlattım bende. Yutarken sanki 1 yemek kaşığı bal yuttum. Öyle genzim yandı ciğerim yandı yani. Nasıl su içtiğimi bilmiyorum. Keşke baştan baksaydım.
Aaaa ben de o markayi kullaniyorum üzüldüm bak simdi ben de su vereyim onun peşine madem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?