2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar 2 ay sonra ne farkettim bilin? Unıbaby diye aldığım ıslak havlu meğer unıwıpes miş. Bu marka hakkında bilgisi olan var mı açıkcası bi şikayetim de yok

Kuzum beyazlıyor kopacak gibi oldu delindi attan kırmızı et görünüyor sonra sarı Nasır halini alıyor ama koparacak gibi duruyor hala delik var orası inanılmaz acıyor
Emzireyim emzireyim dedim memelerim yara olsa da KESK’e emzirsem dedim eksik Dilek diledim ahahaha şimdi de ceremesini cekiyorum
Çok acıyor ama dayanıyorum napayım yeter ki emsin

Sen neden sağma yapıyorsun kuzum

Bizimde ayın 3 ünde. Ben iğneyi olduktan sonra yanına gircem bebişin. Sonrasında kolunu bacağını felan kıpırdattıkça ağlıyo mu
Veremde tutturuyorlar canım bize hatta ikiniz tutun hareket etmesin dediler ben girmeyecektim eşimle ikimize tutturdu hemşire
Korkma ateşi artmadıkça ilacı vermezsin huzursuzluk oluyor biraz
3 gün banyo yok
Asi yerine kese sünger değdirme 1.5 ay sonra kendi iltihaplanabilir atabilir dedi hemşire verem asisi yerine o sebeple 1.5 orayı elinle yıka bastırma dedi
Bacaklar kizarabiliyor öyle olursa soguk kompleks yap baktın ateş düşmüyor kızarıklık çok huysuzluk çok acile gidin dedi
Kızlar kaçırdığım varsa ekleyebilir zhrylmz85. Zehra yılmaz ekici
Ekledim pala ben :)
Eklesmelerde bende varim.
mehmet_sundus
Ekledim pala ben :)

Bu arada kızlar hastaneden çıktık bugün de o idrarda kırmızılık ufacık vardı kukuyu silerken bi baktım kuku kenarında minicik minicik pembeliler kalmış ıslak mendili bi sildim geldi doktora attım her ne kadar böbrekler temiz çıksa bile belki de doktor benden bıktı su da vermeme rağmen böylesi olunca nefrolog görsün dedi memorial Ankara da nefrolog yokmuş
Güvende buldum bugün dolu dediler ben yarına kadar duramayacağım icin livi aradım orda bulduk boş yer gittik erkek bi profesör suya gerek YÖK ilk 6 ay olur dedi
Verdiğiniz tahlil 5 şey icin bir de kan mi gelen ona da bakalım yarın konuşuruz dedi
Normal dedi o kadar su içerde bir midesi bunalır iki suyu zaten sevmezler sizi de emmeye bilinen doyar midesi siser dedi
Bakalım yarın ben diyecek bugün bizim şıpa iki gündür 4 5 kere emmiyormuş gibi sürekli emmek istiyor memelerim söndü
Dün emmedigi icin kocaman olan memeler zorla ağzına soktuğum memeler bugün sünger
Bu kız benim memelerin dengesini şaşırttı
O gün 6 saat uyudu dedi eşim doktor çok normal dedi
Bende 4 saate falan emdiği oliyor dedim büyüdükçe sureleri uzar kısa emmiyorsa çok sorun yok dedi
Yalnız pazar kendi doktorumuz da 5250 çıkan çocuk bu doktorda 5160 çıktı umarım tartındandir
Bu doktor çok güzel kilo almış 2 .5 ayda Doğum kilosunun iki katına çıkmış normalde bu kiloda Doğan bebekler 5 ayda ancak Doğum kilosunun üstüne çıkar dedi
Bol sıvı tüketin kesinlikle komposto su ve humana çayı tüketin dedi bol sıvı alın dedi
Camış gibi de su içiyorum aslında her bardağım 500 ml aksama kadar 6/7 kez içiyorum
Dua edin kızlar kötü bsy çıkmasın endişeliyim
Valla her foto koyduğumda bu çocukta bsyler oluyor artık cidden bu çocuğa nazar değdiğine inanmaya başladım

Doğum kilosunun 2 katına 5. Ayda ulaşırlar bu kiloda Doğan çocuklar dedi düzeltme yapamadım da : D

İnşallah bi sorun yoktur kuzum. O kadar su vermek banada mantıksız gelmişti. Ben ömere su veriyorum özellikle kustuğunda ağzındaki kalıntıları gitsin vs diye. Bide atrık dvit peşine vericem. Acd3 kullanıyordum. Dün şişenin sonu geldi bide beb bakayım tadına dedim. Yuttum ciğerim yandı şeker tadından. Koca bardak suyu nasıl içtim. O kadar şekerli olduğunu bilsem vermezdim. Şimdi başka markayı alıcaz. Yavrum onu içince ona ne hissettiriyordu acaba.

Ses kaydı , görüntü vs. Delil niteliğinde sayılıyor son zamanlarda. Saymayan yargıtay kararları da var . Ama genel durum evlilik birliği içinde olduğu için anayasal hakki ihlal etmediği düşünülüyor . Önemli olan delil toplacam derken uydurma delil ortaya çıkarmamak olanı göstermek. Onun haricinde delil olmasa bile zaten boşanma gerçekleşecektir. Çocuklari anneye bırakır hakim. Nafaka tabi ki vermek zorunda. Boşanma gerceklesene kadar da sana nafaka vermeli onu da talep etmen gerekir. Çocuklar için zaten dilekceye eklersin. Sen kararlı ol gerisi gelir .@vişneli_turtam

Sadece eşim girebilse keske 3 tane ya 1 tane olsa hemen alıp sustururum. Geçen kan aldırırken ben daha çok ağladım. Ama mecbur gircem bende ozaman

Teşekkürler canım zaten o kadar veremiyordum atıyor ağzından en fazla 15 ml verebildim
Bu Hoca da 5 en fazla 10 yeter çok sıcak da değil alla alla bakalım konuşuruz dedi
Wellcare yazdı bize ama dvit bitmediği icin daha almadık fisfisli çubukluymus onu al olmadı kolay olur hem
Dvit yağ direk bende baktım tadına şeker yoktu zeytinyağ varmış sanırım Palm yağı varmış öyle dedi burada arkadaşlar ama ben göremedim Palm yağını

Sürekli oku canım. Dua ile hallolur foto işine de biraz ara ver istersen olabilir de illa kötü göz lazım değil nazar için çok seveninde nazarı değermiş. Mesela benim sıpaya benim nazarım değiyo kilosunj öğrendim çok iyi felan diye çocuk 1 hafta emmedi hemen ardından. Gaz sancısı çekiyo anneme baska cocuk olsa ortalığı yıkar ağlıcam diyr dedim 3 saat geçti sebebsiz bi ağlama dudak büzme gözlerinden yaş gelme felan sonra sustum şimdi hep okuyorum içimden :)

Dvitte palm yagi yok bha var

Sevgili bebek zeka kartlsrindan alayım diyorum iki dvd var onları kullanmak şart mi ki
Zeka kartı alanınız var mi
Ne gibi faliyetler yapıyorsunuz kızlar zihinsel gelişim icin

Sevgili bebek zeka kartlsrindan alayım diyorum iki dvd var onları kullanmak şart mi ki
Zeka kartı alanınız var mi
Ne gibi faliyetler yapıyorsunuz kızlar zihinsel gelişim icin
Açıkcası sarılmak, güldürmek, bol bol konuşmak, sarkı söylemek şuan bence en güzel aktiviteler.

Zeka kartları var siyah beyaz ama çok nadir gösterdim ilkinde yine öyle.

Açıkcası sarılmak, güldürmek, bol bol konuşmak, sarkı söylemek şuan bence en güzel aktiviteler.

Zeka kartları var siyah beyaz ama çok nadir gösterdim ilkinde yine öyle.

Ben de böyle düşünüyorum açıkçası daha erken sanki kart için. Ben de eğitimciyim ve bu kartları bu kadar erken bebekliğe indirmelerini pazarlama politikası olarak görüyorum. Ben bol bol konuşuyorum, iltifat ediyorum çok hoşuna gidiyor iltifat almak. Sarılmak da öyle. Bı tek öpülmekten pek hoşlanmiyor gibi. Belki de bana oyle geldi. Yani sevgimi yansıtmaya, sevildiğini hissettirmeye çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…