- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #52.241
Konuşulmasını acayip seviyor şarkı ninni de hatta konuşulmasını o kadar veriyor ki oyun Halis’iyle ilgilenmedi ablamla ilgilendi benle konuşsun diye ablam konuşmaya başlayınca ona döndü yüzde bakmadı oyun Halis’iniAçıkcası sarılmak, güldürmek, bol bol konuşmak, sarkı söylemek şuan bence en güzel aktiviteler.
Zeka kartları var siyah beyaz ama çok nadir gösterdim ilkinde yine öyle.
Dvit bitsin wellcare alın dedk doktorPalm yagi carlsonun vitamininde var ssadece. Wellcare iyi bdrop bitsin bende ondan alacagin
Biraz daha buyuk kumasi luffa gore daha kalin o yuzden kullanmasi daha kolay.Dvit bitsin wellcare alın dedk doktor
Dvit sakıncalı mi dedim kullanın dedi ama zaten fisfis istiyorum o daha çok işimi görür bi de o varsa kullanmayım
Canim svava emzirme önlüğü büyük mü baban büyük lazim ben bu luffla yapamadım
Kızlar kusura bakmayın sapphines hanginizdiniz :)
Gözün aydın canim masallah iyi almışKızlar doktor kontrolünden geldik. Biliyorsunuz kilo alımımız sınırdaydı. Çok şükür düzelmiş. 1 ayda anne sütüyle 1.300 gram almış. Toplamda 5.600 olduk. Mamaya gerek yok. Annenin stres düzeyi azalmış. Artık süt yarıyor dedi :)))
Büyük lazim bi bakayım ona sen nerden aldın bana çarşaf laizmBiraz daha buyuk kumasi luffa gore daha kalin o yuzden kullanmasi daha kolay.
Svavanin kendi sitesinden aldim. Hatta bide haamak aldim yazin piknikte kullanmalik bebiseBüyük lazim bi bakayım ona sen nerden aldın bana çarşaf laizm
Bu arada kızlar hastaneden çıktık bugün de o idrarda kırmızılık ufacık vardı kukuyu silerken bi baktım kuku kenarında minicik minicik pembeliler kalmış ıslak mendili bi sildim geldi doktora attım her ne kadar böbrekler temiz çıksa bile belki de doktor benden bıktısu da vermeme rağmen böylesi olunca nefrolog görsün dedi memorial Ankara da nefrolog yokmuş
Güvende buldum bugün dolu dediler ben yarına kadar duramayacağım icin livi aradım orda bulduk boş yer gittik erkek bi profesör suya gerek YÖK ilk 6 ay olur dedi
Verdiğiniz tahlil 5 şey icin bir de kan mi gelen ona da bakalım yarın konuşuruz dedi
Normal dedi o kadar su içerde bir midesi bunalır iki suyu zaten sevmezler sizi de emmeye bilinen doyar midesi siser dedi
Bakalım yarın ben diyecek bugün bizim şıpa iki gündür 4 5 kere emmiyormuş gibi sürekli emmek istiyor memelerim söndü
Dün emmedigi icin kocaman olan memeler zorla ağzına soktuğum memeler bugün sünger
Bu kız benim memelerin dengesini şaşırttı
O gün 6 saat uyudu dedi eşim doktor çok normal dedi
Bende 4 saate falan emdiği oliyor dedim büyüdükçe sureleri uzar kısa emmiyorsa çok sorun yok dedi
Yalnız pazar kendi doktorumuz da 5250 çıkan çocuk bu doktorda 5160 çıktı umarım tartındandir
Bu doktor çok güzel kilo almış 2 .5 ayda Doğum kilosunun iki katına çıkmış normalde bu kiloda Doğan bebekler 5 ayda ancak Doğum kilosunun üstüne çıkar dedi
Bol sıvı tüketin kesinlikle komposto su ve humana çayı tüketin dedi bol sıvı alın dedi
Camış gibi de su içiyorum aslında her bardağım 500 ml aksama kadar 6/7 kez içiyorum
Dua edin kızlar kötü bsy çıkmasın endişeliyim
Valla her foto koyduğumda bu çocukta bsyler oluyor artık cidden bu çocuğa nazar değdiğine inanmaya başladım
Sevgili bebek zeka kartlsrindan alayım diyorum iki dvd var onları kullanmak şart mi ki
Zeka kartı alanınız var mi
Ne gibi faliyetler yapıyorsunuz kızlar zihinsel gelişim icin
Açıkcası sarılmak, güldürmek, bol bol konuşmak, sarkı söylemek şuan bence en güzel aktiviteler.
Zeka kartları var siyah beyaz ama çok nadir gösterdim ilkinde yine öyle.
Allah allah bizim kartlardada tam tersi kediye kedi deyip gecmeyin anlatin konusun sesini taklit edin vs diyor. Ben yeuyuoyna mi ne vardi ins.tada onun kitabini aldim ben 0 6 ay bebekler icin aktiviye diye ordada aynisi yaziyordu.Maşallah canım çok iyi almış hakkaten. Bizimki 4100-4200 filan evde tartıldığımıza göre. 50günlük şu anda.
Senin kız da çok tatlı maşallah nazar da değiyor olabilir. Annenin babanın nazarı bile değiyor. Bir de dışarı çıkınca herkes ayy ufacık çok tatlı filan diye diye bakıyor. Ben bebek arabasının üstünü örtüyorum çoğunlukla.
Ben aldım. 0-6ay siyah beyaz kartları sadece 1saniye gösteriyorsun. Bende yeni aldım sayılır. Günde 10dk’yı aşmayacak yazıyor. Bi tur bütün kartları göstrerip kaldırıyorsun. Sadece objenin adını söyleyin açıklama yapmayın diyor. Mesela dolapsa sadece dolap deyin, büyük dolap demeyin gibi. Çok şart bir şey değil belki ama ufak bir aktivite olur bebelere. Bundan sonra algıları açık ve oyalamak için bi sürü şey bulmamız gerekecek.
Evet kesinlikle yüzüne bakılsın ilgilenilsin istiyor zaten besbelli
Allah allah bizim kartlardada tam tersi kediye kedi deyip gecmeyin anlatin konusun sesini taklit edin vs diyor. Ben yeuyuoyna mi ne vardi ins.tada onun kitabini aldim ben 0 6 ay bebekler icin aktiviye diye ordada aynisi yaziyordu.
Hic mi bir seyde bir standarti olmaz bu isin..
Bende böyle biliyorumAllah allah bizim kartlardada tam tersi kediye kedi deyip gecmeyin anlatin konusun sesini taklit edin vs diyor. Ben yeuyuoyna mi ne vardi ins.tada onun kitabini aldim ben 0 6 ay bebekler icin aktiviye diye ordada aynisi yaziyordu.
Hic mi bir seyde bir standarti olmaz bu isin..
Bakayım sitesine teşekkürler canımSvavanin kendi sitesinden aldim. Hatta bide haamak aldim yazin piknikte kullanmalik bebise
Bence sizin kilonuz çok iyi biz 24 Nisa’n da şurda 1 hafta sonra 3 aylık olacağız 83 günlüğüzMaşallah canım çok iyi almış hakkaten. Bizimki 4100-4200 filan evde tartıldığımıza göre. 50günlük şu anda.
Senin kız da çok tatlı maşallah nazar da değiyor olabilir. Annenin babanın nazarı bile değiyor. Bir de dışarı çıkınca herkes ayy ufacık çok tatlı filan diye diye bakıyor. Ben bebek arabasının üstünü örtüyorum çoğunlukla.
Ben aldım. 0-6ay siyah beyaz kartları sadece 1saniye gösteriyorsun. Bende yeni aldım sayılır. Günde 10dk’yı aşmayacak yazıyor. Bi tur bütün kartları göstrerip kaldırıyorsun. Sadece objenin adını söyleyin açıklama yapmayın diyor. Mesela dolapsa sadece dolap deyin, büyük dolap demeyin gibi. Çok şart bir şey değil belki ama ufak bir aktivite olur bebelere. Bundan sonra algıları açık ve oyalamak için bi sürü şey bulmamız gerekecek.
Evet kesinlikle yüzüne bakılsın ilgilenilsin istiyor zaten besbelli
Teşekkürler canım zaten o kadar veremiyordum atıyor ağzından en fazla 15 ml verebildim
Bu Hoca da 5 en fazla 10 yeter çok sıcak da değil alla alla bakalım konuşuruz dedi
Wellcare yazdı bize ama dvit bitmediği icin daha almadık fisfisli çubukluymus onu al olmadı kolay olur hem
Dvit yağ direk bende baktım tadına şeker yoktu zeytinyağ varmış sanırım Palm yağı varmış öyle dedi burada arkadaşlar ama ben göremedim Palm yağını
Sevgili bebek zeka kartlsrindan alayım diyorum iki dvd var onları kullanmak şart mi ki
Zeka kartı alanınız var mi
Ne gibi faliyetler yapıyorsunuz kızlar zihinsel gelişim icin
Bha koruyucu katki maddesi. Kanserojen bir madde. Saglik ocagindan verdiklerindr bha var. O yuzden gunlerce burda konustuk bha olmayan vitamin aradik ya.
O da iyi deca taps ocean wellcare iyi markalarEvet onu bende öğrendiğim için almadjm bile. Deca tabs araştırdınız mı kuzum.
O da iyi deca taps ocean wellcare iyi markalar
Canm bnde acd3 kullaniyorum bu kadar kullandim kutu uzerindeki şeker içerir yazisini yeni okudum ve kullanmak istemiyorum sen hala devam ediyormusunİnşallah bi sorun yoktur kuzum. O kadar su vermek banada mantıksız gelmişti. Ben ömere su veriyorum özellikle kustuğunda ağzındaki kalıntıları gitsin vs diye. Bide atrık dvit peşine vericem. Acd3 kullanıyordum. Dün şişenin sonu geldi bide beb bakayım tadına dedim. Yuttum ciğerim yandı şeker tadından. Koca bardak suyu nasıl içtim. O kadar şekerli olduğunu bilsem vermezdim. Şimdi başka markayı alıcaz. Yavrum onu içince ona ne hissettiriyordu acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?