2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Açıkcası sarılmak, güldürmek, bol bol konuşmak, sarkı söylemek şuan bence en güzel aktiviteler.

Zeka kartları var siyah beyaz ama çok nadir gösterdim ilkinde yine öyle.
Konuşulmasını acayip seviyor şarkı ninni de hatta konuşulmasını o kadar veriyor ki oyun Halis’iyle ilgilenmedi ablamla ilgilendi benle konuşsun diye ablam konuşmaya başlayınca ona döndü yüzde bakmadı oyun Halis’ini

Palm yagi carlsonun vitamininde var ssadece. Wellcare iyi bdrop bitsin bende ondan alacagin
Dvit bitsin wellcare alın dedk doktor
Dvit sakıncalı mi dedim kullanın dedi ama zaten fisfis istiyorum o daha çok işimi görür bi de o varsa kullanmayım
Canim svava emzirme önlüğü büyük mü baban büyük lazim ben bu luffla yapamadım

Biraz daha buyuk kumasi luffa gore daha kalin o yuzden kullanmasi daha kolay.

Gözün aydın canim masallah iyi almış

Maşallah canım çok iyi almış hakkaten. Bizimki 4100-4200 filan evde tartıldığımıza göre. 50günlük şu anda.

Senin kız da çok tatlı maşallah nazar da değiyor olabilir. Annenin babanın nazarı bile değiyor. Bir de dışarı çıkınca herkes ayy ufacık çok tatlı filan diye diye bakıyor. Ben bebek arabasının üstünü örtüyorum çoğunlukla.

Sevgili bebek zeka kartlsrindan alayım diyorum iki dvd var onları kullanmak şart mi ki
Zeka kartı alanınız var mi
Ne gibi faliyetler yapıyorsunuz kızlar zihinsel gelişim icin

Ben aldım. 0-6ay siyah beyaz kartları sadece 1saniye gösteriyorsun. Bende yeni aldım sayılır. Günde 10dk’yı aşmayacak yazıyor. Bi tur bütün kartları göstrerip kaldırıyorsun. Sadece objenin adını söyleyin açıklama yapmayın diyor. Mesela dolapsa sadece dolap deyin, büyük dolap demeyin gibi. Çok şart bir şey değil belki ama ufak bir aktivite olur bebelere. Bundan sonra algıları açık ve oyalamak için bi sürü şey bulmamız gerekecek.

Açıkcası sarılmak, güldürmek, bol bol konuşmak, sarkı söylemek şuan bence en güzel aktiviteler.

Zeka kartları var siyah beyaz ama çok nadir gösterdim ilkinde yine öyle.

Evet kesinlikle yüzüne bakılsın ilgilenilsin istiyor zaten besbelli

Allah allah bizim kartlardada tam tersi kediye kedi deyip gecmeyin anlatin konusun sesini taklit edin vs diyor. Ben yeuyuoyna mi ne vardi ins.tada onun kitabini aldim ben 0 6 ay bebekler icin aktiviye diye ordada aynisi yaziyordu.
Hic mi bir seyde bir standarti olmaz bu isin..

Bende böyle biliyorum

Svavanin kendi sitesinden aldim. Hatta bide haamak aldim yazin piknikte kullanmalik bebise
Bakayım sitesine teşekkürler canım
Bence sizin kilonuz çok iyi biz 24 Nisa’n da şurda 1 hafta sonra 3 aylık olacağız 83 günlüğüz
Sizde o güne 5 kiloyu geçersiniz bence

Valla bence bizimde değiyor olabilir bugün yemek yerken teyzeler kucaklarına aldı falan bsy de diyemedim tonton iki yaşlı kokla teyze pek sevdiler
Örtüyü bende kapatıyorum anan bizim ki bizden birini görmeyince hemen cırlıyor cirlak kızım

Doktor ocean sanırım yazmış kağıda. Aslında piyasada en iyisi decatabs mış. O zaman bulamamıştım bulursam onu alayım dedim.

Sevgili bebek zeka kartlsrindan alayım diyorum iki dvd var onları kullanmak şart mi ki
Zeka kartı alanınız var mi
Ne gibi faliyetler yapıyorsunuz kızlar zihinsel gelişim icin

Ben 20 günlükten beri onları kullanıyorum :) o zamanda dikkatini çekiyordu. Şimdi zaten izliyor. Altını alırken koltuğa dayıyorum. Uyanıkkende yanına uzanıp kartı yukarıdan tutuyorum ona bakarken konu şuyorum işte burda şu var vs gibi :)

Bha koruyucu katki maddesi. Kanserojen bir madde. Saglik ocagindan verdiklerindr bha var. O yuzden gunlerce burda konustuk bha olmayan vitamin aradik ya.

Evet onu bende öğrendiğim için almadjm bile. Deca tabs araştırdınız mı kuzum.

Canm bnde acd3 kullaniyorum bu kadar kullandim kutu uzerindeki şeker içerir yazisini yeni okudum ve kullanmak istemiyorum sen hala devam ediyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…