2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Ocean yada wellcare alıcam canım. Doktorumuz ocean yazmış kağıda. Artık hangisini bulursam. Bugün aldırmayı unuttum. Yarın alıcam

Teşekkür ederiz canim
Allah hepsine uzun omur versin sağlıkla
Ben cekiniyorum da eşim aman koy diyo gazlıyor ablam gazlıyor :) şimdi paylasmayacaksin da ben zaman diyorlar gaza geliyorum bende
Bazen ben de kendimi çok zor tutuyorum paylasmamak için:) ama nazara kat kat daha inandım bu bebekle bakmaya gelip dönüyorlar eve bebeğin huyu değişiyor resmen. Bizim meme reddine de careyi nazar dualariyla çözüm bulduk. Tabi bizim okumalarimiz pek işe yaramadi kv cok yaşlı bilge bir kadina gidip okumasını istedi. Kadin okur okumaz bebek kuzu gibi emmeye başladı hepimiz şok olduk masallah o günden sonra da bir kere reddetmedi. Uzerinde tasimasi icin de biseyler okuyup verdi

Nazara bende inanıyorum ama dışardada görüyorlar mesela. Cıkmamakta imkansız. Paylaşıyorum yinede buna güvenip okuyorum üstüne.

Nazara bende inanıyorum ama dışardada görüyorlar mesela. Cıkmamakta imkansız. Paylaşıyorum yinede buna güvenip okuyorum üstüne.
Hepsi Allah a emanet kuzum ya bana da bebegi görmeye gelenlerin kucağına verme dediler. Aman napacam kavanoza mi saklayayim bu bebegi dedim. Allah kem gözlerden korusun dedigin gibi resmini koymasan disarida görecekler.

Sagol cnm delil bulup ayrilcam vardik eve biz

Dogru diyorsun bende arastirdim ses kayit degilmis delil.
Biz eve sag salim donduk canim arabada hic kufur etmedi kizima bir daha derze derhal cikiorum evden ve delil topluycam

Biz rotavirusle 4 tane olduk atesi cikmadi ama cok huysuzlandi brn ilac verdim agrisi vardi sanirim gecti sonra erteesi gune birseyi kalmamisti.

Dün doktorla rota aşısını konuştuk, hangisini istersen onu yaparız, ikisi de var bende dedi. Önemli olan 8.ayda tüm dozların bitmiş olması dedi. Bir de aşı yapıldığında anne ve baba hastalığa yakalanma riski oluyormuş.

6. Ay olmasin o. Bana ustune basa basa 6. Ayda bitmesi lazim dedi. O riski bilmiyordum bak.

Şimdiden kolay gelsin canim
Sadece gece mi tek meme emiyor
Çocuk rehberi olan sendin demi müze gezdiren ben yine mi karıştırıyorum yoksa

Yok cnm ben degilim o ben mühendisim :)) yok kiz gunduz sagi solu belli olmuyor bir saatte yarim saatte bir bazen 2 saat memede

Öylemi değişti o zaman ben 2 sene önce dava açtığımda öyleydi çünkü :) anlaşmaliya ikna olsa keşke ama yanaşmaz sanmam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…