2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canm kac aylik aşı yaptırmıştınız
Bizim iki aylik aşi ilk gun ağri yapmisti ilac vermistim bir gun sonra iyiydi ama cok huysuzdu

Yani hangisi doğru şimdi ay çok saçma geldi bana da gerçi hiç açıklamamak

Sen nasıl gösteriyorsun canım, anlatarak mı yoksa sadece ismini mi?

Şimdiden kolay gelsin canim
Sadece gece mi tek meme emiyor
Çocuk rehberi olan sendin demi müze gezdiren ben yine mi karıştırıyorum yoksa

Benim instagramda ky ile başlıyor ismim

Nasıl başardın?daha önce sütünmü azdı.
Aslında sütüm vardı. Ama yaramıyordu bebişe. Sık emzirmeye başladım. Bebiş gak dese meme guk dese meme verdim. Emzirme kampı diye bişey var. Onu yaptım. 2 gün kampı uyguladım. :) İşe yaradı. Hem sütüm arttı. En önemlisi stres düzeyim azalmıştı.

Asıl önemli olan o stresi azaltmak onu bende bir yapabilsem.şükürki sen başarmışsın

Canım benimde suan çok azaldı mesela gece ye asla yetmez. Şimdi bile çok yumusaklaştı az geliyo diye bi çığlık kıyamet. Emmiyo ağlıyo zorla ağzına sokuyorum ne kadar emse kar diye ama en fazla 10 saniye işte sonra yoruluyo uyuyo. Geceyede mecbur mama veriyorum 1 kere hatta bazen 2 kere. Acaba benimkide çoğalır mı?

Yani hangisi doğru şimdi ay çok saçma geldi bana da gerçi hiç açıklamamak

Sen nasıl gösteriyorsun canım, anlatarak mı yoksa sadece ismini mi?

Benim instagramda ky ile başlıyor ismim

Anlatarak canım. Sohbet şeklinde

Canm kac aylik aşı yaptırmıştınız
Bizim iki aylik aşi ilk gun ağri yapmisti ilac vermistim bir gun sonra iyiydi ama cok huysuzdu
Dört aylık aşısı bu iki aylıkta böyle olmadı sadece ateş hafif oldu ilaç vermeye gerek kalmamıştı bunda ateş yok ama huzursuzdu şimdi de ilaçtan yarım saat sonra uykuya daldı acaba yanlış bişey mi yaptım diye kendimi yiyip duruyorum çok da vermedim aslında yarım çay kaşığı ama tedirgin oldum ya

Bizim cuma günü aşı var. Uykularımı kaçırıyor yaaa

Kızlar benim bebe uyumuyordu demiştim size de. Bugün dışarı filan çıktık arabada biraz uyudu. Eve geldik biraz vakit geçirdik 6da yanına yattım yine uyudu saat 10a kadar. Kalkınca uykusu açılmasın dedim karanlık odada emzireyim de geri uyusun. Ama 1saat 20dk’dır emiyor iki kere meme değiştirdim yine bana mısın demedi. Büyük bir iştahla emiyor, arada dinlendiği 10-20sn’ler ancak vardır. Acaba sütğm az az mı geliyor ki çocuk hala kanmadı

Canım Tomris'in emzirme kampıyla ilgili yazıları var. Bir bak istersen. Gak dese meme guk dese meme veriyosun. Tek işin emzirmek oluyo. 3 gün iş güç yapmıyosun. Evirip çevirip emziriyosun. Ben 2 gün yapabildim. Sütüm epey arttı ki bu da kiloya yansıdı. Sen doktor kontrolünde ol tabi. Az emiyor diyorsun doktoruna danışıp mama düzeyini ayarla bence cnm

Asıl önemli olan o stresi azaltmak onu bende bir yapabilsem.şükürki sen başarmışsın
Hepimizin ayrı ayrı sorunları var cnm. Benimde eşimin ailesiyle sorunlarım var ama artık içime atmıyorum. Saygı çerçevesinde karşılık veriyorum. Yanlışa bu yanlış diyorum. Bir de gelmiyorlar artık rahatım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…