2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Tatlim artik bebecikler pavlovun kopegi misali koşullanabiliyorlar. Cok mu gazli? Mesela "meme emip karnim doyarsa canim yanacak" gibi gazdan dolayi bir kosullanma olmuş olabilir mi?

estherr tabi emmiyor diye oylece birakma. Sutuni sagip sut saklama posetiyle buzluga at. Hem ummadigin anda lazim olabiliyor hem de sutun azalmasin

Tatlim artik bebecikler pavlovun kopegi misali koşullanabiliyorlar. Cok mu gazli? Mesela "meme emip karnim doyarsa canim yanacak" gibi gazdan dolayi bir kosullanma olmuş olabilir mi?
Evet gaz sorunumuz var ama bazen güzel emiyo bazen emmiyo

Evet gaz sorunumuz var ama bazen güzel emiyo bazen emmiyo
Bizde de hem gaz sorunu var hem de solunumu duzensiz oldugu icin çok sık süttüm solunum yoluna kaciyor tikanip nefes alamiyor. Mesela tikandiktan sonra saatlerce emmez. Cok acikirsa 1-2 dakika emer o da benim zorumla... Ben korkudan diye dusunuyorum mesela. Illa ki bir sebebi vardir seninkinde de

Ben buyuk oglanda iyice deneyim kazandigim icin cok sıkıntı cekmedim. Pipiped cişi cekmiyor ama en azindan sıpaların anneyi ıslatmalarini engelliyor =)))
Pipide durmadı ki:) bi parmağımla da onu tutmak zorunda kaldım:) başka yöntemi varsa durdurmanın alabilirim , bizim ki bi an ayakları durmadığı için

O bizdede var canım dudakları felan hemem morarıyor hatta. Tekrar emmesi için yatırdığımda dudağını büzerek ağlıyo. Bide balgam var boğazında hırıl hırıl sürekli ememiyo nefes alamıyo. Yani bebeğim ememesin diye bütün hersey mevcut

Çok geçmiş olsun canım çok sevindim
Bizimkinde de hala kavrayamama sorunu var dil bagi yok dediler ama dudak bağına bakmadılar bence dudak bagi var onu ben bi Memnune hocaya söyleyim İbrahim hoca cerrahi doktoru mu

Edicem canim ask mesk kalmadi zorla duruyorum resmen de iste napicaksin delil aliyim da

Çok geçmiş olsun canım çok sevindim
Bizimkinde de hala kavrayamama sorunu var dil bagi yok dediler ama dudak bağına bakmadılar bence dudak bagi var onu ben bi Memnune hocaya söyleyim İbrahim hoca cerrahi doktoru mu
Evet büyük oğlumda sık sık gitmistik sorun vardı gecti şükür sünnetleri yaptı bide. Aynı yerde zaten oda. Ama acıkcası var derse başka bir cerraha gösterebilirsiniz baya pahalı bence aynı islemler çok daha uyguna yapılır basitse. Biz ilkinde sorun var diyr gittik bundada 2 bebekle zor olur başka yere gitmek diye gidiyoruz. Çok aklına takılıyorsa başka bir cerraha gidebilirsin. Ya da ibrahim hocaya git sigortanız karsılar zaten rica et sigortaya uygun birsey yazsın muayene eder en azından. Biz muayenelere ödemedik hiç bu sayede.

Canım benim doktorum rota aşısını tavsiye etmiyorum. Biz takip ediyoruz. Rutin aşılar dışında özel aşı yaptırmayın dedi. Yani fikirler doktordan doktora değişiyor.
Oha. Ben sok.. takip edilsin edilmesin fark ermez ki hastalik kapma takibe bakmiyor.

Fitilin s olmayanı yazdırın kızlar, rahatlatıcı etkisi de varmış bugün doktor söyledi.
O ne ola ki.

2 doz olan rotarix 3 doz olan rotatec sen rotatec yaptir 3 doz olani O daha iyi kesin bilgi :)

Valla artkk parasından geçtim kuzum çok yoruldum çok üzgünüm ne varsa çözülse
Normal memeye geçtiğimizden beri kilo alımı az ve idrarda pembelik var susuz kalıyor demekmis
direk normal memeye geçmemize bağlıyorum

İlk doğum sonrssında yaşamıştım. Hiç geçmek bilmeyen bi ağrıydı bans doğumdan zor gelmişti doğum sonram. Bunda da olursa diye öyle korkuyordumki anlatamam. Senin Doğumun üzerinden de baya geçti ams Aynı ağrı mı bilmiyorum

Kizlar instagramlara bakiyorum da ezgi hanginiz cikartamadim ama bebegin senin kopyan cok tatli :))))
Ezgi benim :) sağ ol canım benim daha çok eşime benzetiyorlar, mutlu ettin beni hehe. Hepimizin yavrusu çok güzel maşallah, kem gözlerden korusun Allah. Sağlıkları da bahtları da güzel olsun, mutlu insanlar olsunlar. Ben de karıştırdım artık kim kimdi:)) bir de biz henüz bugün 2 aylık olduk. Dün kalça ultrasonu çekildi normal çıktı. Bir de gözden randevu vardı ona da gittik, ağladı durdu hastanede dün pek huysuzdu. Gözler de normal şimdilik dedi. Esas olarak bir yaşındaki durum önemli gözde ama o zamana kadar ciddi bir kayma fark ederseniz mutlaka getirin dedi. Sağlık ocağı 0-3 ay göz taraması öneriyor, bakanlık öyle diyormuş. Göz doktoru da 4 aylık olana kadar gerek görmüyoruz biz oturmuyor daha tam bir şeyler dedi. Bu konuda da her kafadan bir ses çıkıyor. Vallahi şaşırdık artık hee

B
Ben yaşadım canım hatta adı bile varmış bu sıkıntının: koksigodini. Hamileyken başladı. 16. Hafta civarıydı. Oturunca ve ayakta uzun kalınca çok ağrıyordu acıyordu. Doğumdan sonra çok az azaldı. Emzirmeyi de hep atlasın odasındaki koltukta emzirme yastığının üstüne oturarak yaptım. Evet bildiğin oturdum, hemoroid yastığı görevi gördü yani o bana. Kuyruk sokumu açıkta kalıp yük binmeyince ağrımıyor. Bu sayede rahatladım ben canım, yoksa gidecektim ortopediste

Kizlar gunaydin.dun benim yavru cok gazlaninca kuvetine sokayim rahatlar dedim.kuveti ben ustten dolduruyorum alttan tipasi acikmis alttan yavas yavas banyoya dokuluyo.bi yandan bebik agliyo bi yandan su problemiyle ugrasiyorum.ayaklarim islaninca farkettim.aldim yavruyu banyo kovasinin icine soktum.banyoda cirlayan cocuk sesini kesti.8de mamasini yedirip yatirdim.ediz 2ye kadar uyanmadi.alip onceden mamasini icirsemiydim.benim oglan da kendisi istemedigi surece mamayi iciremiyosun diliyle itiyo.ne yapmak lazim.cok mu fazla bi sure.

Silikon uç denesene. Belki memeyi kavramada sorun vardır

Seninde böyle mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…