2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canım tulumlarin ayaklari kessem de bacak arasindan kapanmiyorlar çok üzüldüm hevesimi alamadim tulumlardan. Alt ustler de hepsi kısa oluyor yarin yeniden alisveria yapacagim

Bizimde öyle oldu bir iki tanesi boydan olmadı ama göbüş kısmı iyi :) hoş bi kaç gündür giydirmiyorum onlarda küçülmüştür kesin.

Red varsa biberon yerine alıştırma bardağıyla verebilirsin, nuk un alıştırma bardağını beğeniyorlar genelde. Ama sen emzir, ayakta da dene gece uyurken dene mutlaka dene pes etme
Sorun şu kilo alımımız sınırda bu süreçte iyice düşsün istemiyorum

Ben bıraktım o işleri:) dün kuru fasulye yedim ondan önce yeşil mercimek yedim şimdilik iyi gidiyor bir sorun yok gündüzleri 15 dek fazla uyumazdı daha da uzun uyumaya başladı
Maşallah ya darısı başıma , korkudan açılışı yapamıyorum . Kurufasulye ile en yakın zamanda yapmayı düşünüyorum

Benimki memeye yaklaşır yaklaşmaz feryat figan gidiyor . Kafasını çekiyor , yüzünü buruşturup kafayı geri atıyor , hiç almadı bu zamana kadar. Hala da her gün deniyorum almıyor. Sanki zehir var gibi memeden kaçıyor . Mecbur sagiyorum da 20 cc zor çıkıyor . emmeyince bitiyor mu zamanla süt ?

Bilmiyorum ki öyle bişey mi? Fazla da kilolu değil ki 5800 kilosu. Aslında emmek istiyo ama nefes alamayınca genzine gidince içmiyo daha ve git gide iştahı kapandı aklıma hersey geliyo

Canım senin bebe benimkinden sonra doğdu, benimki 4100-4200 falan. 2aylık bile olmadılar daha. Kilosu çok iyi maşallah. Biraz rahatla ki bebeğin de rahatlasın. Senin hissettiklerin ona da yansıyor.

Ya kizlar benim bebe 2 aylık ama 0-3 ay kiyafetlerinin hiç biri olmuyor hele tulumlarini 2 haftadir hic giydiremiyorum 3-6 ay alsam da büyük mü gelecek siz nasil yapiyorsunuz. Boyu 64 cm bu arada

Bizimde olmuyor. Ayaklı tulumları giydiriyorum ki bidahaki sefere olmazsa giymiş olsun. 6-9 giydiği bile var. Üzerlerinde yazan cm hiç tutmuyor bence. Benim de evde filan giyeceği takımlardan almam lazım.

Red varsa biberon yerine alıştırma bardağıyla verebilirsin, nuk un alıştırma bardağını beğeniyorlar genelde. Ama sen emzir, ayakta da dene gece uyurken dene mutlaka dene pes etme
Alıştırma bardağının ağzı çok büyük değil mi ya bize de doktor su icin önerdi ben çok büyük diye almadım

Allah razi olsun canim cok sagol insanlar cok acimasiz dun sutum baya azdi cok agladim cunku yazilanlari okuyunca sizofren ettiler beni en sonunda dayanamadum kapattirdim konuyu allah hepinizden razi olsun hep destektiniz bana

Orada bir grup var tatlım ne dersen eleştiriyor. Sen iki çocuğunla bunu yapıyorsan vardır sebepleri diye düşünme kabiliyetleri yok. Sen bir tane dengesizden kurtulmaya çabalıyorsun, bi sürüsüyle uğraşma.

Bende az sut gelince sağdım ıkı memeden 20. C ancak çıktı dolaptakileri veriyorum
Humana sut artırıcı damla dünden beri kullanıyorum yerine gelemedi sütüm kızımla konuşuyorum kokluyorum insallah gelir gece ne yapacağım bilmiyorum
Normal meme silikonlu biberonu derken sütsüz kaldım

Kızlar moralimi bozmak takılmak üzerine fazla düşünmek iatemiyorum ama sanırım sütüm az benim başından beri. sağma pek yapmadığım için anlamadım büyük ihtimalle. Her sıktığımda süt geliyor hatta bebek 45dk emmiş bile olsa. Ama 15dk sağdığımda çıkan 25ml tek memeden. İlk ay kilo alımı da sınırın biraz altındaydı. Şimdi de öyle gibi. Gündüz hiç uykusu yok. Gece uykusuna da saatlerce emip geçiyor. Çişi kakası normal güzel yapıyor. Fazlasıyla huysuz bir de. Bugün kanguruda bile zor durdu. Emiyor kucakta uyuyor, koyar koymaz uyanıyor ve tekrar emmek istiyor. Masaj eğitimine katılacaktım devamlı ağladığı için katılmak istemedim. Sonradan eğitim videolarına baktım kümsenin bebesi ağlamıyor. Benim kız ya memede ya kucakta az geziyor ya da ağlıyor. Hiç mi durmaz bu bebekler?? Ben mi beceremiyorum oyalamayı bakmayı Kafama takmamaya çalıştım hep ama tükenmişlik sendromuna ramak kaldı.

Bu arada ben medela tekli elektrikli pompayı kullanıyorum. Sağdıktan sonra da sıkarsam süt geliyor. Acaba makineden dolayı mı az çıkıyor süt?? Hastane tipi kiralasam mı veya başka marka mı alsam??

Takmazsa bendede var ondan bitane... karnı tok. Altı temiz. Gazı yok. Kucakta uyuyor. Yatağa bıraktığın ab weeeeee diye ağlıyoooo yapacak bii yok geçecek diyorum deliliğe vuruyorum

Takmazsa bendede var ondan bitane... karnı tok. Altı temiz. Gazı yok. Kucakta uyuyor. Yatağa bıraktığın ab weeeeee diye ağlıyoooo yapacak bii yok geçecek diyorum deliliğe vuruyorum

Bende aynı. Dışarda ağlıyor aa aşkolsun defne filan diyorum anlıyormuş gibi. Herkes dahil oluyır bir de küçük bebek görünce akıl veriyor. Kucakta yada ben yanına yataraam meme ağzında uyuyor. Bırakırsam vay halime. Bu çocuk uyanmaz derin ıykuda dersin ama 1dakikada uyanıyor

Sut tekrar gelir m kızlar saginca da memede kalmıyor ne yapacağımı şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…