2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Işe başladınsa tabiki sebep bu. Benim annem nerede diyor sana. Yinede iyi atlatmışsiniz. Sütu içmeyebilir mesela. Ya da sürekli ağlayabilir bakıcıya. Buna şükür

Canim benimki de hic ama hic uyumuyor. 64 gunluguz bugun. Idrar yolu temiz cikti, aglamalari gazdan dedi doktor ve sansliysaniz 3 ayda gecer dedi.
Reflu icin de emzirdikten sonra 15 dakika kadar dik tut dedi. Ben cok faydasini gordum.

Aaa bende oglana huysuz kimseyi kabullenmiyor falan diyordum. Bizede biri gelsin basliyor aglamays gitselerde devam. Normal gun de sakin mutlu.

Kızlar ben Buzdolabımda ki sütleri İstanbul’a nasıl götürebilirim buzlu çantaya koysam bile isisi düşer emdikten sonra kesinlikle takviye sesi doktor burda buzlukta ki sütleri kullanıyorum orda sağma yapsam emecek sut olmayacak orda napacağım ben takviye olarak emdikten sonra bilemedim

bende şimdi farkettim benimkinde de başlıyor galiba zeytinyağı ısıtıp sonra soğutup saçına sürüp 1 saat sonrada duş aldırmayı düşünüyorum
Benimkinde de var. Banyodan önce zeytinyağı sürüyorum. Babası suyu hazırlayana kadar hem konuşup hem tarıyorum biraz bastırarak. Bitmek uzereydi ki aşı girdi araya. Kaşında da vardı. Badem yağı sürdüm aynı gün geçti.

Canım teşekkür ederim. Bende süreyim

İnşallah canım sağlıklı olsunlarda. Maşallh bebişine

Ankara’daki kuzum tek basıma gidemem ya eşim
Olmasan bsy yaoamayanlardanim ben idare edemem sanırım bizim kizi

nemesis kızlar bende bu konuyu yazmak için girmiştim benim kv gil bizde pazartesiden beri benim baby perişan durumda mızmızlanıyor sürekli giç böyle bir cocuk değildi kuvağımdan bırakmamı istemiyor evde yabancı birileri olmasından çok rahatsız ne yapacam bilmiyorum daha en az 10 gün kalacaklar

Kızlar biri beni aydınlatsın nolur ya kac gün sonra adet oldunuz brn niye olmadımmmm

Valla kelin ilaci olsa basina surer modundayim bu sefer yardimci olamiyorum malesef.

Kızlar biri beni aydınlatsın nolur ya kac gün sonra adet oldunuz brn niye olmadımmmm
Bende daha hic olmadim regl bir kere leke gibi geldi o kadar tek seferlik oldu yani. Emzirirken olmamasi normalmis. Gunde 5den fazla emzirenlerde regl olmuyormus. Sut koruyor dedikleri muhabbet bu iste emzirdikce prolaktin artiyor o da yumurtlamayi engelliyor

İnşallah inşallah öyledir. Tabi evlat da olsa Rabbim verdikten sonra bizim başımız üstüne ama daha yavrum çok küçük onu ihmal etmek beni çok üzer. Nerdeyse birazdan kocamı kaldırıp nöbrtçi eczanr aratıcaktım test için.. Bekleyim madem sağol kız sen olmasan napardı bu grup valla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…