2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Sizin bebelerin kafası da bi tarafa daha çok dönüyor mu ben düz koyuyorum kafa sola düşüyor hemen istediğinde sağa sol çeviriyor ana hep sola çeviriyor doktora söyledim bi tarafı daha çok kullanırlar dedi ama düz koyunda hep kafa sola düşüyor düz 2 sn ancak bakıyor
Kafası sivri ondan da olabilir mi ki
Mesela oyun halısına koyuyorum dümdüz bi bakıyorum kafa hemen sola düşmüş
Baksın diye düzelttiriyorum düzlüyorum yine sola düşüyor

Bizimde kafa sivri :) eşim sivri kafam benim diye seviyor :) ne şekilde koyarsak koyalım sağa çeviriyor. Düz kafa yastığı aldık. Onunla tam çeviremiyor ama yine sağa dönüyor. Doktor bi tarafı seçerler dedi. Eşimde yamuk kalmaz mı deyince oturmaya başladığında düzelecek dedi. Bizde yamukluk yok ama sivriyiz :)

yok yok gayet güzel çıkmış maşallah :-)
:KK30:Yok kız hala sis yüzüm galiba bi gitmedi su kilolar ya bebe bi büyüse ek gıdaya başlasa da spora başlasam 6 aylık olunca :-)2 sene once baya zayiftim karin ve kol kasım bile vardi ama saldım evde kalinca bide uzerine derin hanim geldi :) cok hırs yaptım kasli ve sportif ana olcam bide önceden bi kanepeyi tek kolumla kaldıracak kivamdaydim şimdi kızımı azcik tuttuğum zaman hemen sırt bel omuz agrilarim basliyo diz kapaklarim catir catir ötüyo bacaklarım inanılmaz ağrıyo ya :KK64:sizde yokmu böyle ağrılar ya bi bende mi var acaba ?

Kızlar sizde uyku düzenleri özellikle gündüz uykuları ne alemde. Ömer doğduğu günden beri sadece meme isteyen bi bebek. Gözü açık olduğunda memese olacak. En fazla 10 dk oyalanıyor. Kimsede durmuyor. Beni gördüğü duyduğu an ağzı hemen cok cok yapıyor eşşek :D gece gazımız varsa en geç 4 te bitiyor ve uyuyor. 7de emmeye kalkıyor. Sonrasında 10 da uyanıp yeniden emiyor. Gazımız yoksa 1e kadar uyan em uyu yapıyor. Ama öğlen 1den sonra en uzun uykusu 30 dk şanslıysak. Sürekli meme istiyor. Memede uyuyor. Kıpırdadığı an uyanıyor. Akşam uykusu var bitek 2 saat falan. Geri kalanı meme. Artık bittim yoruldum ve ciddi sıkıldım bu durumdan. Bide şimdi makatta çatlakla acıdan bağırarak emziriyorum zaten. Bi avm gidelim diyorum 2 saat kaldıysak 1.5 saat emzirme odalarında geçiyor. Bi yere gidemiyorum sürekli emdiği için. Napıcam ben nasıl düzene girecek. Bunalmaya başladım. Beni sadece meme olarak görüyor. Konuşayım diyorum onunla konuşurken umrunda değil tek yaptığı o sırada heyecanlanıp aranmak. Emzik almıyor. Demin verdim. Birden öğürdü ve fışkırttı midesinde ne var ne yok. Diliyorum ki böyle olma sebebi gazdır. Yoksa bu şekilde yürümez.

nemesis nemesis kızlar bende bu konuyu yazmak için girmiştim benim kv gil bizde pazartesiden beri benim baby perişan durumda mızmızlanıyor sürekli giç böyle bir cocuk değildi kuvağımdan bırakmamı istemiyor evde yabancı birileri olmasından çok rahatsız ne yapacam bilmiyorum daha en az 10 gün kalacaklar

İşin zor cidden, bizim ki annem dışında herkese yapıyor. 4 aydan sonra geçer.

Rota aşısını nerede yaptırdınız
Sağlık Ocağındaki hemşire yapmıyor
Özel dekiler de doktor yapar diyor tekrardan bir de muayene ücreti vericez

Kizlar simdi okuyunca sizi farkettim benimkinde yabancilama falan yok. Bir tek kokudan dolayi sanirim benim kucagimi biliyor onun disinda kimseyi yabancilamiyor.2 bucuk aylik oluyoruz haftaya gecmi kaldi acaba????

Canım her bebek farklı, kimisi yabancılamaz kimisi erken kimisi geç yapar bişileri.

Kızlar biri beni aydınlatsın nolur ya kac gün sonra adet oldunuz brn niye olmadımmmm
Kişiden kişiye değişir bu regl olma durumu ilk kızımda 5.5 .olmadim oğlumda da hala olmadım telaş yapma... Ayrica bı dönemlerde hamile kalma oranı da yüksek olduğunu bir haberle öğrendim kızı 4 aylık olmuş 4 yasinda da bir oğlu ve 58 güne yakın adet gibi kanama lekelenme hep olmuş ve verdiği haber bana hamileyim saskinlik içinde ağlayarak dediği bir kere oldu o da geri çekilerek korundu ama nasıl olmussa olmuş eşi k sırada demiş çok az kaçtı galiba diye ama tabi ilk çocuk aşılama ile oldu ikinci beklemediği bir anda kendiliğinden bu bebekte birkereden ve sızıntı ile olunca şoklarda yani korunun kızlar :)))

Kızlar bugün toplasanız 5 dakika emmedik inanılmaz ağlıyo ayağa kalkıyorum zorluyorum elektrikli süpürgeyi çalıştırıyorum yok deli gibi ağlıyo. Bende her denemeden sonra mecbur sağıp verdim. Toplam 320 cc sütün çıktı 70 cc de mama yedik 12 saat içinde sizce yeterli mi? Gece de mama vercem zaten
Çok iyi rakamlar bunlar bence doymustur

Kaç gündür yazacağım bir türlü yazamadım bebişlere calpol verirken doktor dedi prospektüste de yazıyor 3 aylık ya da 3 ay altı bebeklere 2,5 cc ver kaşık ölçüsü kullanma dedi enjektör verdi ölçüp vermem için

:KK30:Yok kız hala sis yüzüm galiba bi gitmedi su kilolar ya bebe bi büyüse ek gıdaya başlasa da spora başlasam 6 aylık olunca :-)2 sene once baya zayiftim karin ve kol kasım bile vardi ama saldım evde kalinca bide uzerine derin hanim geldi :) cok hırs yaptım kasli ve sportif ana olcam bide önceden bi kanepeyi tek kolumla kaldıracak kivamdaydim şimdi kızımı azcik tuttuğum zaman hemen sırt bel omuz agrilarim basliyo diz kapaklarim catir catir ötüyo bacaklarım inanılmaz ağrıyo ya :KK64:sizde yokmu böyle ağrılar ya bi bende mi var acaba ?
Benim sırt ağrım inanılmaz öncesinde de vardı iğne tedavisi görüyodum hamile kalınca yarım kaldı pazartesi fizik tedaviye başlıcam. Bildiğin bıcak saplanmış gibi bi ağrı

Kaç gündür yazacağım bir türlü yazamadım bebişlere calpol verirken doktor dedi prospektüste de yazıyor 3 aylık ya da 3 ay altı bebeklere 2,5 cc ver kaşık ölçüsü kullanma dedi enjektör verdi ölçüp vermem için
Ben hep enjektör kullanıyorum vermesi de kolay oluyor

Back
X